Какво иска Той? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска Той?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2464 пъти
Накратко моята история...
С З. се познаваме може би от 5 - 6 години, бяхме гаджета няколко месеца... Уж всичко беше наред, и двамата бяхме щастливи (или май само аз така си мислех и привидно нямаше проблем), след това той ме остави, не каза причина и т. н., но никога не спря да ме търси...

Предисторията е, че ме беше наранил много по един или друг начин, все ме търсеше за съвети за настоящите си гаджета, излизахме си както преди, всичко си беше както преди.... дори веднъж изневери на гаджето си с мен (като казвам както преди, нямам предвид, че сме били любовници, просто отношението му към мен, беше такова както когато бяхме гаджета, търсеше близост, опора и т. н. ).

Така беше известно време, защото на мен ми беше трудно, обичах го и си позволявахме така да се каже всичко това. След това в мен може би проговори здравия разум и реших да се приключи с това, не исках че да ме наранява, а да го забравя, а и не беше правилно спрямо момичето с което междувременно имаше връзка.

Така ограничих контактите ни, но той все не спираше да ме търси... Напоследък подновихме някаква, как да кажа не и приятелска, а чисто коренспондентска връзка по skype или телефон... говорим много, понякога с часове, и обсъждаме някакви важни неща от живота (той е на 27, аз на 22), за семейство, деца, и т. н., казва ми, че съм единствения човек с който може да говори за това, че му е добре с мен, че иска да се виждаме, да споделя времето си с мен, че го е страх да не ме загуби... но само думи...

Аз от своя страна гледам да обръщам нещата на шега, защото да Обичам го, но не искам вече да му го казвам, страх ме е и не искам да се доверя, през годините толкова много пъти съм му доказвала, колко съм сериозна и колко държа на него, но сега ме е страх, а и не знам какво да мисля...
Моля ако някой има мнение или съвет или опит, нека го сподели :)
Благодаря на всички, които ще отделят време за прочита на историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: afab4402b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти, а той е потърпевшият. Ще му направиш голяма услуга, ако се разделите. И, само да не излезе така, че не само вие, момичетата, не знаете какво искате, а и някаква част и от момчетата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: afb8313271
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, ... когато общуваш с него, какво чувстваш? :) Защото е много важно, първо да си наясно със себе си! ... Казваш, че гледаш на нещата като на шега, ами ако не е? ! ... Хрумвало ли ти е, че той може да се е променил, да не същия както преди? Така де, защо да те търси, защо да иска постоянно да обсъжда различни теми от живота с теб! Ами ясно, за него ти си твърде важна, и не може да се отлаже от теб. Не може да си позволи да те изгуби, както той самият ти е казал! ... ;) Хммм... в теб има много израстнали съмнения, ти виждаш какво желание има да те търси, ама вътрешно се страхуваш да не те нарани, да не се окаже, всичко една илюзия!!! Виж, вярно е, че преди той те е наранил, оставил те е без някаква видима причина, и от това те е заболяло, защото го обичаш и си се чувствала щастлива с него! И още по-важното, ти си му се доверила, а той като вкусил от плода на някаква до преди непозната градина, е продължил към други места. Неприятно, ама както виждаш, той се връща при теб, не търси някакви други, за него май ти си най-близкото му същество :) Ииии... сигурно си е дал сметка колко глупаво е постъпил, като те е оставил!!!

Хах... :D както предлага номер 1, да, дори и момчетата, понякога не знаят какво искат!!! :)) Бил е с теб, всичко е било чудесно, докато не е решил че всичко е прекалено "чудесно" за него - и се е отдръпнал! ... Знай, че някой мъжете имат навика, да бягат когато една връзка стане твърде сериозна. Защото се чувстват притиснати, ограничени, а тях ги е страх да изгубят свободата си. Та има и такива хора, за съжелeние! Правят каквото правят, случва им се щаствие :) и те на место да го пазят, бягат от него! Е има и хубава страна :D Каква ли? Че чак когато изгубим нещо, разбираме какво сме имали! Боже, защо никой не вижда какво има, докато го има, а сами си създаваме главоболия, странно. Имам усещането, че човека на дешното време е същество което обича да си създава драми и да се вкарва в филми :)) Май има известна истина! ... Та... каквото и да е било, не го вземай в предвид :) грешките са все човешки! Според мен, на този етап, не виждам причина да се страхуваш. От какво се страхуваш? Че ако опиташ отново с него, може пак да те зареже, без дори да ти даде обяснение? ... Не мисля, че би постъпил по същия начин. Защото ако те нарани пак, това ще значи, да не общува с теб, тъй като няма да искаш, а това ще нарани него :)

Той те обича :) макар да не ти го казва! ... Ако не те обичаше, нямаше да те търси, щеше да подължи напред. Не e ли очевидно какво иска, иска да бъде с теб ;) отново! И прави всичко възможно за да се приобщите пак. Ама ти изглежда не забелязваш неговите намерения. Трудно ти е да му се довериш, трудно ти е да повярваш, че се е променил, че е осъзнал свойте чувства, и какво има с теб!!! Не би ти го признал, тъй като знае какво е напарвил преди :D и му е ясно, че ако бъде директен с теб, може да те отблъсне, а не иска това. Обичаш го, казваш :) Ами щом те е страх, не е нужно да му го казваш, а му го покажи ;) Като му дадеш шанс! ... Довери му се, бавно и постепенно, така ще имаш време да отреагираш на неговите действия. Не би загубила, а и усещам че в теб има такова желание, въпросът е това желание по-силно ли е oт страха? ! ... Заслужава си да опиташ :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 256fb8573c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей! Аз пък съм на друго мнение- според мен за него е изгодно да си има резервен вариант! Ако те обичаше нямаше все още да е с друга, а щеше вече да е на колене пред теб и да те моли за прошка. Бягай от такъв тип мъже, няма да ти докара нищо друго освен още болка (мнго се е променил, няма що- щом изневерява на сегашната си приятелна, дали няма да го направи ако е и стеб? ). За мен щом една връзка е приключила значи е имало добра причина за това и значи, че това ще се случи отново. Мило момиче знам, че е трудно, но го разкарай от живота си и го забрави, защото знам, че някъде там (дори може да е и близо до теб) има човек, който наистина те заслужава и който ще те направи щастлива без дори да си помисли да те нарани, камо ли да те остави просто така. Знам, че ние жените все се опитваме да виждаме това, което искаме и страдаме именно от това затова погледни реално на нещата и не се мъчи да видиш в действията му това, което ти се иска. Мога само да ти пожелая да го забравиш по-бързо и по-скоро да намериш момче, което да те обича!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6118999cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 3

Донякъде да :) Ама не можеш прибързано да набеждаваш един човек, ако не го познаваш! :D Нали? ! .. Предполагам че от жизнения си опит си, си случвала на типове мъжа който само са се възползвали от теб, и не са си държали нито на обещанията нито на привидно показаната привързаност и от там си правиш заключения и за този мъж. Обаче... че ти кажа, че един мъж, туко така не се привързва към дадена жена, до такава степен че да я търси за да споделя с нея, и да си каже разни рабори. Нали се сещате, че за мъжете не страдащи от липса на жеснско присъствие и внимание, е валидно, че не се чувстват длъжни на никоя, тоест горделиви са! ... Е, кое мислиш го кара него да продължи да я търси? Да не иска нищо от нея, а само да си говорят!!! :)) Ми явно тя е повече от едно минало за него, а той няма смелост да си признае, и когато почувства липса, я търси.

Еххх... въпреки горното съм абсолютно съгласен с теб! Че както си казала, "има човек, който наистина те заслужава и който ще те направи щастлива без дори да си помисли да те нарани, камо ли да те остави просто така. "!!! Да така е, уверен съм че е така :) Аз лично се опитвам да съм такъв човек. Сложих някой неща, за да може авторката да си проясни съзнанието, тя не го е преживява още, в нея има чувства, и дали да продължи напред, или да опита отново, го решава единствено тя! :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker