Скандал на сватбата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скандал на сватбата ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3407 пъти
Дълго се колебах в този раздел ли да сложа историята си, или в раздел "Семейство". Миналият понеделник се омъжих, но сватбата не беше "мечтаната". По-точно тържеството след сватбата.

Една от шаферките направи проблем с бабата на мъжа ми. Аз се опитах да оправя нещата, а моят съпруг само си седеше и наблюдаваше - той винаги трябва да остане чист, той е над споровете! Кумът е най-големият простак, който едва ли може да се нарече "приятел" на семейството.

Аз го ненавиждам, съпругът ми го харесва. Понеже този простак пак започна да ръси глупости, аз му направих забележка. А той ми се изплези и продължи! Направо се учудих моя ли беше сватбата, или на другите? !

Тъпата шаферка налага своето и се сърди, бабката прави сцени, а кумът показва сеир.... егати сватбата! Накрая си тръгнах от тържеството и се прибрах в хотелската стая, в която бяхме. Сега сме измислили прекрасен меден месец до Ню Йорк (много пари сме пестили за там, но това е любимата ми дестинация) и всичко е перфектно - имаме планове за деца... но исках и сватбата да бъде хубава, защото е една!

П. П. Жена
28 години

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e3087109cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разглезенииии стеее :)... парата разваля човека иначе се посмях благодаря! Просто сватбата ви е била фалш от самото начало.. друго няма за казване по темата

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5ff05e4923
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам " проблемите "...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16f44903a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ха-ха, първо - поздравления за ведро разказаната история. Изобщо не е смешно, но си представих изплезения ти кум. Като прочетох, че си на 28, не на 18 си паднах отново.

Мило момиче, виж - мит е, че сватбата била най-важният ден в живота на една жена. При над 50% разводи, голяма е вероятността кумът ти да е временен. (не, че ти го пожелавам)

Но ми се струва, че доста неподходящ съпруг си си хванала (дано не съм права). Ти също - на 28 си, как позволи такива хора да са ти кум и шаферка?

Но както и да е - желая ти приятно прекарване в Ню Йорк, това и на мен ми е любим град. Да пишеш, как сте си прекарали, но моля те - не взимайте кума, шаферката и бабата!

Лаура

П. П. И конкретно на въпроса ти - за теб ли е била сватбата - не, разбира се! За родата, за ресторантьорите, за попа дори, но не и за теб. Ти си била просто декорация. Аз лично винаги съм била на мнението, че човек може с тези пари да си направи една страхотна екскурзия, но вие като имате пари и за двете - няма лошо. Дано сега поне екскурзията да е сполучлива, за другото - ще се смееш след години, гледайки снимките.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e7998ae85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, сватба за кратко време се случват много неща в присъствието на много хора нормално е да има фалове, на моята сватба баща ми не дойде при подписването ей така човека не искаше, беше решил че не съм му син, ама после в ресторанта дойде на манджата. Кума ви е детенци от отдавна не бях чувал да такава детинска постъпка да се изплезиш това по-скоро ми е забавно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8f39d0a6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Скъпа авторке, на мен пък никак не ми беше забавна тази история.
За съжаление по малките неща трябва да си правиш изводи за големите. Този човек май не е най-подходящия съпруг за теб. Ти сама си написала "той винаги трябва да остане чист", а ако имате по-сериозни проблеми? ! На кого ще разчиташ? Относно кума.... аз имах подобен проблем и аз не харесвах нашия кум и в последствие това се превърна и в семеен проблем, аз отказвах да им ходим на гости.... вечерите прекарани с тези хора бяха кошмарни....
Сватбата - каквото и да си говорим всяко малко момиченце мечтая да стане булка и да облече красива бяла рокля. Никой не е имал право да проваля твоя ден!
Ако искаш да живееш с този човек и да не си в тези над 50% ще трябва много добре да си поговориш със съпруга ти, дори ако се налага да му тропнеш с крак.
Приятно изкарване на медения месец!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1154a231a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сватбата сама по себе си е страхотна излагация. Едно неестествено позиране. Такава отживелица - нещо като абитуриентски бал на презрели хора :)) На нашето бракосъчетание, вкл. тържеството имаше 6 души. Никакви родители.
Ама на - ако не е както правят хората кичозно и надуто - какво ще кажат останалите? Че сте бедни, жалки или изостанали?
Да живее човек цял живот с мисълта за сватбата си, най-важния ден...? Кажи ми - преди това на други сватби не беше ли ходила да гледаш сеир :)) Охх, да плаче ли човек, да се смее ли..

Приветствам номер 1

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5ae2e7ca8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти имам проблемите... май изобщо не ти е било време за сватба... като се прави сватба се прави от зрели умни хора... лигла си и това е.... сватбата е такава каквато си я направиш.. като си зле и зле са ти приятелите и шафетките и кумовете...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e6dba1674e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   сватбата е един ден - семейния живот дългосрочна цел, забрави ДЕНЯ и се надявай семейния ти живот да е наред, какво е един ден срещу 10 години (например)?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce4c95ac65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, и аз поддържам 1 и 6, какъв важен ден, какви 5 лева. Това си е грозен спектакъл, и напълно излишен.
И за абитуриентския бал мисля същото... сто пъти е по-добре да се съберат компания, които са си по-близки, някъде, без тия безумни рокли, куверти, :((( и пари, хвърлени на вятъра.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d908b027c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оххх, как ти завидях за Ню Йорк, ако знаеш...
Влюбена съм в този град, обожавам го!
Сексът и градът...

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4a1c20122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това, че някои хора не харесват сватбите и за тях не са специален повод, съвсем не означава, че няма хора, които все още искат да правят хубави сватби и това да е един специален ден за тях. Не ме разбирайте погрешно не харесвам сватбите, не искам да правя сватба и никога не съм мечтала за такава... ако можеше и без свидетели щеше да е най - хубаво даже... както и да е. Разбирам те авторке, разбирам, че си мечтала за твоя специален ден, разбирам, че си искала ти да си важната - все пак колко често се отваря такава възможност на човек... нито си разглезена, нито си лигла, реагираш съвсем нормално в тази ситуация. Аз също бих се разстроила ако на някое важно събитие за мен се отнесат по същия начин. Поздравления, че вече си се омъжила - намерила си своя човек, просто се опитай да забравиш, наслади се на медения месец и си прекарай добре :) ще имате още толкова хубави моменти заедно занапред... а и кой казва, че след години не може да си подновите обетите... и да се ожените пак :) мои близки познати преди години направиха точно това, за десетата годишнина съпругът на моята позната я бе изненадал като я заведе в Гърция и само двамата и децата им бяха там - много романтично и красиво :) така че винаги има втори шанс... хайде приятно прекарване

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker