Защо той спря да ми пише - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо той спря да ми пише
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 7638 пъти
Здравейте, моята история датира от шест месеца, ще бъда кратка, надявам се ясна.
Виждам се с едно момче само с цел неангажиращи отношения от време на време, само у нас. Той е обвързан, аз съм свободна, затова е по-удобно всичко да се случва у нас. На времето той беше инициатор на всичко и мина доста време преди да се "предам".

Виждаме се през деня за няколко секунди, докато се разминаваме по коридорите на университета, чакам тези мигове с нетърпение.... но както и да е. Нашите взаимоотношения са главно писане на имейли и от време на време, доста рядко, няколко часа прекарани у нас. Един път се скарахме писмено и решихме да не си пишем повече, само ако искам да се видим, но аз не издържах и му писах. Той ми отговаряше, казваше ми че винаги му е забавно с мен, че когато сме реално заедно по много различен начин си говорим. Сексът между нас продължава вече шест месеца, виждали сме се поне десетина пъти.

Но последния път, когато се видяхме, на следващия ден той ми написа "беше много приятно снощи", аз му написах "радвам се" и той повече не ми отговори и така вече почти цяла седмица. Знам, че за него съм само сексуален обект, не съм искала или настоявала за повече. Само се чудя защо спря да ми пише, просто ей така? Нямало е какво да ми каже или не съм реагирала както е очаквал? Пишехме си
шест месеца и сега изведнъж да секне?

Или вероятно е получил каквото иска и е решил, че вече не му трябвам? Предположения много, но какво може да е истинското? Случвало се е и друг път да спира да ми пише и аз да не издържа и да му пиша и той да измисли, че имал проблеми, но от доста време разговорите ни бяха смислени и обсъждахме общи неща, свързани с университета. В началото си спомням, че по същия начин беше спрял да ми пише и после каза, че го е направил, за да го поискам аз, но тогава изобщо не бяхме правили секс, а сега се случи след като макар и за пореден път бяхме правили. Все ми се струва, че мъжете се покриват по този начин след секс за първи път, а не след шест месечно срещане. Моля, за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ae2785d3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето ти съвет: не се занимавай с обвързани.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ac33c6847
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   http://www.exooo.com/viewtopic1.php?t=5628
Мисля, че си отсвирена. Преглътни поражението.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b3fd12c335
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Това е най-малкия проблем, че някой е обвързан. Един ден е обвързан, друг не е. Тук става въпрос за конкретно поведение, което авторката би искала да бъде изтълкувано. Тя не иска съвет дали да се занимава с младежа или не, а какво точно би означавало поведението му, след като все пак се виждат отдавна, а не от вчера. Може да е размислил, да се чувства нещо виновен, може да иска да почнеш ти да го търсиш или да не е знаел какво повече да каже. Може пък като е получил каквото иска да е сметнал, че повече няма какво да се каже и ако си достатъчно търпелива, ще те потърси отново. А може и да означава, че тактично ти казва, че желае отношенията да спрат. Макар че винаги ми се е струвало тъпо, когато някой те сваля да бъде чак нагъл, а като иска да те разкара, да си гълта граматиката и да е на принципа "сещай се снахо".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e4ac74b028
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Често хората правят неща, за които самите те нямат обяснение. Според мен ти си му просто за разнообразие и не се знае дали си единственото му разнообразие. Щом е обвързан, а има и паралелна връзка, не е от отговорните и да очакваш отговорност към себе си от негова страна не е много реално. Има вероятност да си му омръзнала, да е намерил друго разнообразие, да е зает, да го е хванала приятелката му и какво ли още не.
По-скоро е добре ти да потърсиш човек, който да е с само с теб и да не се измъчваш.
Успех!

Soul

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker