Малоумна игра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малоумна игра?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3468 пъти
Такаа.. запознахме се с нея от сайт за запознанства. Знам тъпо е ама кво да се прави, свестна е. Говорихме си много обширно на всякакви теми, тя ми каза че си нямала приятел. Та да карам по същество, след първата ни среща казахме си айде чао пак ще се чуем, нали обичайните неща. На следващия ден тя ми писа в скайп и ме пита "кво правиш". И аз нали се кефя някъв щото все пак момиче да ме потърси си е постижение. Пак говорихме малко (аз да отбележа изобщо не се натягам, само правя тук таме по някое комплиментче иначе това е).

И така аз изчаках 2 дена и й се обадих по тела хем да я чуя хем да я питам да се видим пак. Тя отказа щото имала работа. Хубаво... След 2 дена пак се обадих и пак така заета. И аз реших малко да и дам време да позатихнат нещата. И минават 6 дена. Звъня аз и тя не ми вдигна. Реших повече тоя ден да не звъня и пробвах на следшащия ден и тогава пък ми затвори. Смисъл защо де?

И понеже момичето много добро впечатление ми направи като си говорих с нея аз естествено реших пак да звънна след 2 дена. Този път вдигна някво весело такова "ее здравей как си" и почна да ми говори все едно е в екстаз. И аз да не се заяждам само я питах къде се изгуби тия дни и тя ми каза само че мн работи имала на главата и аз и намеквам че искам да я видя и тя казва "оо непременно само да мине тая седмица и ще ти се обадя за по кафенце".
Еми седмицата мина даже тече втората и нито следа от нея. Тя е*ава ли се с мен според вас? По-добре жени да ми отговорят че те по я разбират тази малоумна игра.
ПП: И двамата сме на по 20 години

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b720cb1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали не си мислиш, че точно ти си единствената й опция?

---
"Такаа.. запознахме се с нея от сайт за запознанства"
Това означава със сигурност, че се е запознала с (още) доста момчета. С някои от тях се е срещнала наживо (например с тебе). В крайна сметка е решила да задълбочи с друг. Нищо лошо или екстремно. Такова е развитието на нещата. Не става въпрос за игра. Ти също можеш да се окажеш в подобно на нея положение. Може пък да реши след време да пробва и с тебе, знае ли човек :))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 094a821de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм жена, но мисля, че тя е била пределно ясна. Още на третия път когато не ти е вдигнала телефона е трябвало да се сетиш.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: af3c8e3a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото постоянно я търсиш и досаждаш. Очевидно е, че не те харесва, за това те избягва!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b7a2687eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Твоят скалп е вече в колекцията й. Ти за нея си мината бройка, а тя е на лов за други. За какво да ти се обажда и какво очакваш да ти каже?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1248707001
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   очевидно е глупава и не знае какво иска,
жената по принцип е на по-ниско стъпало от мъжа,
това донякъде оправдава поведението и,
мисли че си играе с теб а всъщност изглежда като кокошка, седнала върху мозъка си, мътеща малоумни игри

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2a38cae7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не те харесва и гледа да се държи учтиво с теб. В 95 % от случай те така се получава. Просто нещо не си я изкефил. Плати ли и сметката, че жените обичат това и прави лошо впечатление.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: efbbed0a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жена съм. По същия начин по които тя се държи съм отсвирвала мъже които не ми харесват. Така че не я търси повече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 20491c927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хаха това е доста малоумен начин да "отсвирваш" мъже. Аз например съм доста груба, ама още в началото на контакта с даден човек давам да се разбере, че не ми допада, дори номера не си давам и мисля, че така е честно спрямо другите. Защо да ги подвеждаш излишно в крайна сметка? !

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 980a568870
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Достаааа... седмици могат да минат, докато осъзнаеш какво става, а? ! ... А хич не е сложно за разбиране :)) Как сте се запознали, има ли значение? Да днешно време много хора се запознават именно през нета, защото е ерата на "мрежовите" хора :D Шегата на страна, ама няма тъпо в начина ви на запознаване! Не там е причината за държанието й ;) Слушай, тя е излязла с теб от любопитство, за да види какъв си, и с надеждата че може да изпита някакво ново силнo усещане, нова тръпка. Ха, ами явно сте се спогодили, намерили сте си общи приказки, и е била в началото с настроение и добро предразположение към теб! ... Та... минава време и виж кaква ти е съществената грешка. Не е голяма, ама е очевидна! ... Защо си правиш големи очаквания, когато още не си "спечелил сърцето" й, ммм? :)


Хах, преди да се впусна в основното, ще кажа нещо странично! Ей хора, казах ли ви че ще се появи подобна
тема :)) и като гледам, минаха приблизително 3 дни... За какво ви говоря ли, ами че за темата, "Поредната тема против женските номера".... :))

http://spodeli. net/4/story-24174. html

Ехааа, теорията ми се потвърди ;) И какво? Човешкото поведение, е низ повторения! Кофти, ама има и своята положителна страна. Тамън ако сгрешите след приблизително 3 дни всичко ще се повтори отново и ако и вие не се повторите отново, ще имате шаса да го поправите :)) Eгати кефа!!! Жалкото е само, че това доказва, че хората живеят "немислещо", и не отчитат причините и следствията в живота си! ...


Та до къде стигнах... до нея, аха! ;) Според мен голяма грешка е че си оставил срещата ви да се развива според
"обичайните неща". Защо всичко трябва да е обичайно? Ти
себе си ли и показваш, или някакви "заучени традиционни
фрази и държание като за среща"... Какво би си казала
тя, ами... "той е готин, ама в него има нещо изкуствено, всичко мина твърде гладко и добре... хмм.. " за едно момиче, и твърде добре, ще е странно! ...

Разбираш ли? ! ... Направил си и добро впечатление, колкото да те потърси, но не достатъчно добро, за да има продължително желание да те види ;) Даваш ли си сметка, на седмица, или месец, едно красиво момиче, колко срещи има, с момчета които също следват някакви "обичайни репертуари". Ще и стане скучно и досадно! Защото момичетата не следват специална програма, а реагират в зависимост от реакцийте на момчето! ... Казано иначе, каквото покажеш, това и ще последва, стига тя да вижда точно каквото и ти си мислиш че правиш! ... ;))

Хммм.. Друго, "момиче да ме потърси си е постижение. ",
така е, ама ако те потърси по телефона. А тя къде теб?
По skype, това не е постижение, а една нормална случка!
Като че ли, при теб това се случва рядко! ... Сетила се
е за теб, решила че ще е добре да те опознае, като и е
било интерено, какво ще и кажеш. Защо си чакал дни?
Можел си и предложиш среща, още щом тя те е потърсила,
било е най-подходящия момент!!! Била е в наструение, а
ти знам ли, май не си събрал смелост, опасявал си се да
не те отреже изведнъж! А виж какво е станало :D Проблемът е че си чакал, как мислиш е възприела тя това, а? Ами че не те вълнува, че я търсиш само когато си на кеф! Което за едно момиче, предполагащо че го харесват, е неприятно. Иии.. хоп идват и оправданията от труда на че е заета, има работа и тнк, което може и да е истина. Но сам знаеш, че ако някой иска нещо, намира и начин, а не казва да и после нищо! ... Защо постъпва така с теб ли? Защотo с привидната си незаинтересуваност, когато тя е проявила своята, си я отблъснал. Еее, възможна причина би била и че си е намерила друго момче, и не иска да ти дава фалшиви надежди! Дано да си чат :D

Човече, не, не се е*ава с теб :)) А се опитва деликатно да ти каже, че не иска да излезе с теб! ... На место да ти се развика, и да ти тресне "телефона". Може да не е за постоянно, но за сега така стоят нещата.


Това го посвещавам да момичета които не знаят защо много момчета постъпват така "глупаво" и не разбират от намеци! Скъпи момичета, те разбират, но им е трудно да повярват че това им се случва! ... Защо ли? Ами правили са да кажем много опити да се сближат с момичета като вас, ама нищо не им се получава. Срещат само стени и крепости :D И както на вас, не би ви харесало да сте сами, така и те не биха искали да са сами. И затова опитват с вас. Надяват се, че може би бихте склонили и да направите един вид компромис за тях. Какво да се каже! ... Вярно е, че така се защитавате от натрапниците и според мен е правилно ;) Ама стават и грешки, а има и изключения! Защото може да ви е трудно да го повярвате, но в даден момент вие свиквате да казвате "не" и да пренебрегвате! И да кажем, срещате някое момче, което ви е трудно да го опознаете, за ден, два, но нали имате и много други обожатели, и нямате време да види какъв човек е! Та какво става? Набързо го подминавате, поставяйки го редом до натрапниците и досадниците! А покъсно, пишете теми, че не откривате момчето за вас, че всички искат само секс от вас и тнк. Да, но сещате ли се, че може в бързането си, да сте отхвърлили човека за вас :) И такива неща се случват! Филмите са хубаво нещо, ама не очаквате само принца на белия кон, да е някакъв принц - чаровен, с девет коня, и десет планини кралство :)) Не се вглеждайте само в изглеждащите като филмови звезди! Търсете вашия принц, не във външността, а в сърцето! ... И едно малко съветче, някой са с пълнеж, че и глазура, и не може да бъдат разбрани изведнъж! Така че, внимателно в преценките, за да неизгубите правилния за вас човек.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3eaf751792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е като иска да ме отсвири защо ми казва това "оо непременно само да мине тая седмица и ще ти се обадя за по кафенце".??? Къде е смисъла да ми каже че ще ми звънне и то непременно, ако не иска да ме вижда?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 37894ec173
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами защото ние, момичетата, сме възпитани да бъдем любезни и да не обиждаме хората, особено мъжете. Аз съм жената от Номер 8. Може и да не е хубаво според вас, мъжете, но добрите момичета са възпитани да бъдат любезни и да казват "бели" лъжи. Като Бялата лястовица по Йордан Йовков Аз лично вече съм доста по зряла, казвам направо какво мисля и желая. Но не се сърди, нас, жените. Това момиче не иска да се види отново с теб. Е, и? Още колко момичета чакат вниманието на един стойностен и достоен мъж и човек? Не я търси повеше, намери си друг обект.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: da2a626648
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 11

Айде сега кажи, трябва ли да има непременно смисъл? ! ... Жената е емоционална, и ако искаш да разбираш една жена, е добре да се научиш да мислиш и не логично :)) Да излезеш извън обикновенната рамка. Говорейки за смисъл, да, реално смисъл няма! Защото няма съществена външна причина да те "отсвирва" :D Причината е вътрешна, в това как се е почувствала в твоето присъствие! Ако и е било скучно, неприятно, тя няма да иска да си губи времето с теб. Освен ако не и покажеш че си заслужаваш! ...

Тя е момиче, не ти ли хрумва, че се е уплашила малко от твойто настояване! Караш я да се чувства притисната. И тя деликатно те излъгва, защото не иска да ставаш още по-настоятелен, или да и се превръщаш в нещо като враг! ...


Номер 12 добре си го казала :) Така е, възпитани сте да сте да не обиждате хората, има истина! ... Но не са нужни обиди, за да нараниш някой. Понякога стават грешки, и още преди да опознаете някой, бързате да кажете "Не"! ... За конкретния случай на автора, си абсолютно права, но както споменах по-горе случават се и изключения, как процедирате тогава? ! ... Все пак е малко странно, трябва ли да се делят момчета, на такива които искат да бъдат с вас, и никакви други. Ако не харесвате някой, това не ви пречи да бъдете поне приятели :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e9af0c5369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Може би, си мисли, че ще те обиди, ако те отреже направо. Не й звъни повече. Тя ако има желание ще ти се обади.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker