Парите провалят любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Парите провалят любовта
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2381 пъти
С приятеля ми живеем заедно на квартира почти година. Но и със сестра ми, по-точно ние живеехме двете, а той дойде при нас. Той искаше по-нататък да се изнесем сами, но трудно си намерихме работа и нямаше как да се изнесем.

Нашите плащат всичко и наем, и сметки, и джобни. Техните също му пращат, но само за джобни. Той не иска да поиска от родителите си за наем или сметки, защото не искал да живеем 3-ма и не го интересувало, той стоял заради мен. Но на моите родители им е много трудно и едвам се оправят, постоянно ми натякват да му искам пари, а аз се чувствам неудобно. Наскоро майка ми дойде за няколко дни при нас и пак стана голям скандал. той каза, че не го интересуват проблемите ми с майка ми да съм си ги решавала сама, а той още сега можел да си тръгне.

Много ми е мъчно, че ми наговори тези неща и се почуствах сама. Всичко ми изглеждаше толкова грозно, трябваше ли да падаме толкова ниско, просто се дразня, че не постъпва като мъж, можеше да ми предложи помощ. Разочарована съм и не знам дали тази негова черта ще мога да я превъзмогна, а ми е много болно, защото много го обичам. Имали сме толкова красиви преживявания... а той се държи като келеш...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: eb94a5408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не парите, а липсата им провалят любовта, доколкото става дума тук за любов изобщо.

И още - срам те е да поискаш пари за наем и сметки от потребителя на услугите покрив над главата, топло, електро, интернет, ТВ, вода, но не те е срам да поискаш пари от НЕпотребителите на горните услуги във вашето жилище - родителите ти.

Замисли се малко - на колко сте години и тримата и дали е редно изобщо родителите ви да ви издържат, дали е редно той да живее на гърба на твоите родители.


Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4a6f41b0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не че ми е работа, но при такива трудности той, ако прав така... как ли ще прави, ако се омъжиш за него? При първата трудност да те "изоставя" и да каза "още сега мога да си тръгна" Всеки е минавал по този "път". В началото винаги е трудно, но щом се държи така значи не е за теб!

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 45d00c6135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   според мен постъпката му никак не е мъжка. как ще се справяте по-нататък като него не го интересува? с него буквално си слагаш таралеж в гащите.
~дени~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7e5a32faf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   казваш, че парите - при вас няма пари а има липса на такива
точно във вашият случай се показва колко държи и какъв всъщност е!

като прочетох заглавието мислих, че той има страшно много пари - защото и тогава има проблеми...

с две думи - НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА, да се маха, само ти тежи! Нито е мъж на място, нито джентълмен!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2415cf4b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Скъпа, остави го този егоист. Не е нормално това негово поведение.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c201b6860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И това ми било мъж!! това е един голям използвач и нищо друго.. не му пука за теб! човека гледа да си има топла храна, вечер да се гушне при някого и това ее всичкооо безз да сии плащаа за храната ии сметкиите.. махни го този от главата сии не ти трябваа такъв..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7d740b3f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом отсега започва така, смятай какво ще е нататък - цял живот ще трябва да го издържаш. За каква любов говориш, изхвърляй го по-бързо този боклук, да ходи да суче от друго виме!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2f4852dfcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много неприятно наистина! ... Държанието му е доста безотговорно!!! Какво ли си мисли? Че вие сте му длъжни на него ли? ! ... Щом е с теб и между вас има любов, той би трябвало да прави нещо, за да осигури бъдеще за тази любов, за връзката ви! ... Иначе какво очаква че ще се случи! Всички да бъдете доволни от ставащо ли! ... А питаш мен, той се възползва от ситуацията, което го прави човек мислещ предимно за себе си -егоист. А уж между вас има любов! Ако бях на негово място, щях да направя всичко възможно, за да улесня твойте дни, а не да ти ги вгорчавам и затруднявам. Защото според мен в това се корени грижата за любовта. Не стига само дa кажеш ти че има любов, а тази любов е хубаво, всеки ден, както едно цвете да се полива, и да бъде огрявана, от лъчите на доверието, разбирателството и обичта. Само така ще израстте и ще донася и взаимно щастие ;)

Прави са който казват, щом сега се държи така, как ще се държи в бъдеще! ... Не ми се струва да е уравновен човек... Има някакъви вътрешни проблеми, нещо което тай, и което го прави на моменти както изглежда, груб и студен. И идваме на съществения въпрос, вие сте заедно, ок, ама ти сигурна ли си че го познаваш достатъчно? Щом се изненадваш от сегашното му отношение. Може да има много неща в характера му за които дори не предполагаш, бъди внимателна :) Поговори с него, кажи му че всичко това не ти е приятно, говори откровено. И ако нищо не се променя, колкото и да не искаш, продължи живота си без него. Защото за човек който те обича, как може да каже ", а той още сега можел да си тръгне. ", от тези думи, се разбира че му е все едно, и не го е грижа! ...


Колкото до Лаура :)

Съгласен съм с мнението ти :) без онази част с "Не парите, а липсата им провалят любовта, доколкото става дума тук за любов изобщо. " Защото парите и любовта нямат нищо общо ;) Любовта нито може да бъда създадена от пари, нито разрушена от тяхната липса. Така е с хората които се обичат истински! Ама пък и те не си късат нервите, а се стараят да бъдат единни :) Останалите, те дето любовта им е зависима от парите, ами значи "толкова е любов"!!! Решения може да се намери винаги за всичко! Който има желание, и обича, все ще намери решение, който не му пука, ще допусне устойте на любовта да се разрушат! ...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3b79a078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Приятелят ти е тъпанар.. ако не сега то после щете зареже! ..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2147f09aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С право се сърдят родителите ти. Не стига, че издържат теб и сестра ти, ами и приятеля ти, който според мен е нищо друго, освен хрантутник и използвач.
По-добре го изгони.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker