До кога, до кога ще го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (112751)
 Любов и изневяра (27242)
 Секс и интимност (13338)
 Тинейджърски (21404)
 Семейство (5874)
 Здраве (8933)
 Спорт и красота (4537)
 На работното място (2782)
 Образование (6937)
 В чужбина (1497)
 Наркотици и алкохол (1043)
 Измислени истории (782)
 Проза, литература (1664)
 Други (16570)
 Избор на редактора (148)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До кога, до кога ще го обичам?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3100 пъти
Влюбена съм вече повече от две години. Колкото е приятно чувството, толкова е и мъчително. Всичко започна от шегички и закачки на мястото където работя, той ми е клиент. Без да се усетя се влюбих до полуда, никога преди това не бях дори и помисляла за друг мъж освен за съпруга ми, а какво стана.

Заспивах и се събуждах с мисълта за него, не можех да ям и място да си намеря, този човек превзе сърцето и съзнанието ми. Но нещата не се развиха добре. Много труден човек е, мисля че и той ме обича, но никога не можах да поговоря с него за всичко което се случва между нас. Той не ме допуска до себе си, няма споделяне, разбиране, загриженост. Звъни ми само когато той реши, пише ми само когато той реши и няколкото ни срещи бяха пълен провал. Чувствах се като насилник над душата му и сякаш не искаше да е с мен, а другаде. Когато му заговоря за чувства сякаш между нас се издига стена.

Секс правихме само веднъж и пак беше провал, аз така и не разбрах какво се случи. След това трябваше да ми се обади, но не го направи и около два месеца ме избягва. Чувствах се много зле и направо се поболях, но не спрях да го обичам и когато мога да му го казвам или показвам. Сега сме там откъдето почнахме пак само флирт и закачки, без срещи, без разговори. Зная че ме обича, виждам го в очите му когато идва, но това не ми е достатъчно. Копнея за докосване и душевна близост и въпреки, че съм наясно че не мога да ги получа не спирам да го обичам. Не разбирам нито себе си, нито него. За мен той е един непознат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 97a00f49e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го, не ти трябва. Знам, че е трудно и дори сигурно ти звучи невъзможно, но трябва да го изтриеш от живота си. Дистанцирай се, прекрати всякакви взаимоотношения с него, намери си разни занимания колкото да не мислиш за него. Колкото по-заета си, толкова по-добре.
Ще ти е доста трудно в началото, но трябва да го махнеш от живота си. Не е за теб, само ще те наранява все повече и повече. Предполагам че твоят човек просто е искал секс, и е от този тип мъже, които въобще не зачитат чувствата на другите.
Ако успееш няколко месеца без него ще става все по-лесно. Ще свикнеш без него в живота ти, и ще е по-добре за теб.
Успех и се надявам, че съм ти помогнала поне малко. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5b1e3d7c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм в същото положение, знам какво е да не срещаш разбиране, знам как боли и как се мъчиш но не можеш да превъзмогнеш нещата, .... искаш а не можеш да се откажеш. Живеем с надеждата , че нещата един ден ще се променят , но времето минава и те не се променят. Боли , много боли. Искам да ти дам кураж , но не мога , аз също страдам и знам че е трудно , знам че искаш а не можеш да се откажеш , както и аз. Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77ca69f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря!!! Доста добър съвет и други са ми го казвали, но просто не мога да го изтрия от мислите си, каквото и да правя, дори и да не се виждаме. А относно секса едва ли е така защото аз искам, а той се дърпа, което ми се струва доста странно :( Зная че ме обича и ми се струва че или има проблем или страдам заради негова предишна връзка, а може би и издънка и се страхува. Но зная че няма да ми сподели и да питам... мога само да гадая.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77ca69f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно коментар номер 2 - хубаво е човек да знае че има и други в същото положение. Аз си мислех че съм отделен случай съдейки по извънбрачните връзки на хора около мен, няма други такива. И когато се чудя защо продължавам да го обичам намирам отговори в статуси от фейсбук като например този :

Понякога ме правиш страшно тъжна, разплакана, ранима и сама. Понякога до лудост ме объркваш. Понякога ми иде да крещя. Понякога ми иде да съм друга. Да бъда лоша и ужасно безразлична. Но някак си не мога и не мога. Защото, знаеш ли... аз те обичам. Обичам те сърдито и щастливо, обичам те ядосано, безмълвно. Обичам те, когато съм горчива. Обичам те, когато се разсъмва. Обичам те, когато ми се сърдиш, когато ти се сърдя, те обичам, обичам те, когато си ми труден, когато със сълзите си изтичам, когато вън вали, когато липсваш, когато нощите ми стават само твои, когато спя, когато дишам, когато се изгубвам зад завоя, когато ме намразваш за последно, когато за последно те отричам, когато си ми дяволски потребен, когато... Винаги. Аз те обичам.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 85fc08c98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Toзи мъж въобще не те обича, внушаваш си, ДОри не те желае като жена, за какво въобще говорим? Ти за него си лесна, а лесното не е интересно. Прекалено лесно си се дала, сори, ама грешката си е твоя. Гледай си мъжа и мирувай.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bf8b0cb6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жените сте толкова наивни понякога! Ако един мъж иска нещо от една жена той със сигурност ще и го покаже. Мъжете не се правим на недостъпни и винаги ни личи когато искаме нещо. Ако една жена с поведението си ни покаже, че ни е в кърпа вързана. Или я взимаме веднага ако сме влюбени, или я пазим за резерва ако не изникне нещо по-добро.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 965c10c91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Престани да му показваш чувствата си, бъди по- загадъчна... когато се разкриеш пред един човек, който не е готов за връзка, той се чувства притиснат да ти отговори със същото и когато не успява, гледа да избяга. "Когато му заговоря за чувства сякаш между нас се издига стена"... затова не говори за чувства ами се радвай на флирта и каквото стане.

Doriana

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 01e2715dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Паднала си в капан, който сама си заложила... Той има комплекс, а ти желание за нещо необикновено в подредения живот на добра съпруга. Повечето истории за изневери са именно такива. Когато има истински чувства, няма такива съмнения и недомлъвки. Мъжете, особено в напреднала възраст искат себеутвърждаване и често стават смешни с безсилието си. И прикриват гафа със... загадъчност... Младите и недоклатено дами си мислят, че има нещо там, където има просто слабост и безсилие...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77ca69f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Любов невъзможна Моя тъжна любов, любов невъзможна, щом те видя сърцето щастливо трепти. Ти прегръщаш ме нежно, но душата тревожна, ... тъжни думи започва във мен да шепти.

Моя тъжна любов, ти ме гледаш смутенос най-добрите и най-красиви очи. Да обичам теб зная, че е забранено, но не може любящо сърце да мълчи.

Всеки път ти докосваш ме нежно със устни, тези устни, за които в мечтите копнях. И ръката ти моята все не иска да пусне, ала трябва да тръгна, защото е грях.

Грях ли е, когато две сърца се жадуват, обич чиста и искрена щом блика от тях? И едно за друго всеки миг щом бленуват, може ли тази любов да е грях?

Мой не можеш да си, нито аз да съм твоя, можем само за миг, после всеки отлита. Но сърцата ни влюбени нарушават покоя, в тях една любов невъзможна е скрита.

Моя тъжна любов, любов невъзможна, щом те видя сърцето щастливо трепти. Ти прегръщаш ме нежно, но душата тревожна, тъжни думи започва във мен да шепти...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4775cd67d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Флиртове когато си обвързана не са полезни, защото после ще ревеш или ще реве мъжа ти или децата ти. Отдавна си наложих това правило и съм щастлива. Минала съм по твоя път. Сама си си виновна. За какво ти е трябвало да флиртуваш? Или и ти като повечето мислиш, че флирта не е предателство и е безобиден? Видя ли сега "шеги и закачки"? Съдбата си знае работата! Не ни се жалвай.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5b1e3d7c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката. Аз съм №2 моята история също е тук в сайта , ще ти дам линк да прочетеш и ще разбереш че съм в същото положение. Наистина те разбирам и съчувствам защото знам какво е. Желая даже да си комуникираме и споделяме, пък може да стигнем донякъде. но незнам как да дам връзка за комуникация тук. то и линка към моята история.
http://spodeli.net/4/story-18790.html

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4be2518b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 9

(Предполагам че ти не си авторката)

Кое любовта ти прави невъзможна? ! ... Та ти страниш от нея, като попарена сред огнена жарава. Къде е границата, къде е тази твоя невидима черта, разделяща и слагаща двете ви сърца, далеко едно от друго, но близки в мечтаните моменти от твойте сънища бленувани.

Нима не знаеш, нима забравила си? Че любовта е тази която прави те свободн/а. И няма любов невъзможна, ако не оставяш страха, да те води към самотните пътища, далеко от душата която искаш да прегърнеш. Да докоснеш и, да обгърнеш със свойте чувствени нежности.

Не е! ... Не е грях любов, който обича те да искаш! Грях е щом обичаш, щом обича те и той, да не бъдете заедно!!! Огледай се, не виждаш ли, случайно ти не срещнала си него, случайно вие двамата не сте се обикнали. И което е станало, то е само за вашето общо щастие! Какво ще напарвиш? Ще изгягаш ли? Ще страниш ли? Ще се криеш ли ти от него? Макар да знаеш, че той е всичко което искаш! ... Е... кое те спира, да бъдеш с него? Ти самата! Не съдбата! Не живота! Те са ви срещнали. Спира те твоят страх, страх че ще бъдеш наранена. А точно така, ти нараняваш себе си, а и него. Като далеко бивате един от друг! ...

Можеш да бъдеш негова, а той твой! Любов невъзможна
няма! А само човешки невъзможни страхове! Обичаш ли го?
Не се отказвай от него, не бъди против своето щастие! ... Най-лесно е да се откажем, това всеки го може. На душата му тревожна ти се довери. И макар да си в страх, облечена, от любов не бягай, а към него се стреми.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77ca69f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 5 - този мъж ме обича и не си внушавам и повече от две години само флиртувахме и не сме си уреждали срещи и не съм лесна защото е можело много пъти, но не сме!!! И ме желае но явно има някакъв проблем здравословен който пречи. А на номер 7 и 8 благодаря много сте прави мисля, че той наистина има комплекс, но аз го обичам на въпреки всичко. Струва си само заради самото чувство ЛЮБОВ. Когато обичаме някого няма да искаме да го променяме.
АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 974a4ecb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Боже....все едно аз съм писала такава тема. И аз като теб съм влюбена от толкова време ,но любовта ми не е споделена. Не знам как ще ги забравим мила.... просто ти го направи докато е време!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c63b8572eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз пък не знам любовта да е направила някой свободен, някой си ги пише ей така.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca2835f209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №1
Омг, отворете си очите, знам че сте влюбени (то и аз съм влюбена в подобен мухльо, на който не му пука за мен и само от време на време ми обръща внимание, за да се чувствам по-специална), но ТЕ НЕ ВИ ОБИЧАТ!
Авторке, казах ти кое е най-доброто нещо, което да направиш - махни го от живота си, това е. Можеш да го направиш. Малко по малко най-много боли, трябва отведнъж.
Ако не искаш, ами тогава приятни болки докато той те зареже, а той ще го направи..

~Intox

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: faf4f375ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 16

А нужно ли да знаеш? :)) А очакваш, ако някой е станал свободен поради любовта си, да дойде и да ти каже специално на теб!!! :D Много обичате да си казвате какво не ви харесва! Еми, "кофти живот" явно за теб, ама пък не слагай всичко заедно с твойте си неща.

Че любовта дава свобода, прави те свободен, това е изразено духовно. Защото чрез любовта придобиваш смелост да подобриш света си! Да разшириш пределите на живота си.


~winterfire~

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4fbf1d41c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ААААА, какъв изрод, а? Не зачитал чувствата на хората? Направо престъпник!
Ами не ти ли е минавало през главата, че причината е, че ти си женена? Какво му предлагаш? Да ти стане любовник?
Ами човека не иска да ти е любовник, приеми го. Иска връзка с нормална, необвързана жена, с която да има истински и пълноценни отношения. Това е причината да се държи по този начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77ca69f47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   ААААА до номер 19 за какво му е връзка с необвързана жена като и той е семеен и ние обвързаните НЕНОРМАЛНИ ли сме, нямаме ли право на чувства!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c63b8572eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аве 18ти, никой не искам да ми казва специално на мен нищо, животът, ама въобще не ми е кофти и не искам да слагам нищо в мойте неща-те са си мой, не искам други! Много време прекарваш тук, излез да се поразходиш!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 76921b37e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Към авторката.
Кажи каква е работата ти или поне от къде си?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a514f4dfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И аз имам един такъв, много е странен, харесва му жените да му се лепят, ама много рядко стига до секс с тях, имам чувството, че описваш същия човек, моя работи като куриер и има много контакти с жени по цял ден, а твоя "принц"?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a514f4dfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Как пък си помисли, че те обича? Не водите разговори, секс не правите, май и не излизате никъде, и как така реши, че те обича, бас държа, че се държи така и с другите жени, на които е клиент, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a514f4dfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От кой град си, този все едно е човека, който се държи с мен така, да не се окаже същият, егати мръсника

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker