Отказал съм се от тия момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказал съм се от тия момичета
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2756 пъти
Отказах се от тия момичета. Не ми обръщат внимание. Верно че съм неуверен, срамлив и знам че такива не харесват момичетата. Четох такива теми тук, в които си го казват момичетата, че не харесват такива момчета и аз честно казано, такъв съм си и щом е така, значи нема смисъл да се занимавам с тех, като не харесват такъв тип момчета.

А всъщност ги разбирам, романтичен съм и знам как да се държа с момиче и как да говоря с момиче, но просто, явно съм от тези момчета, които стават само за приказки и за добри приятели и нищо друго. Не ме виждат като мъж, а и верно, че не изглеждам като мъж, гледам се и си викам "Не съм мъж, момче съм, на момче приличам, но не и на мъж"

Излгеждам като някой 16 годишен, но не и на 20 годишен. Харесвам си едно момиче, много свестна, но тя ме има само за приятел. Видял съм го. Няма да се впускам в обяснения как и защо и какво толкова е станало, просто се убедих, а уж ми показваше че си ме харесва, сигурен съм. Но за нея съм просто приятел.

Знам, имам чувството, че не ставам за нищо, но от една страна.
А от друга, честно казано, съм най-добрия ;) :)
Имам се за най-добрия в любовта, в романтиката по-точно.

Сега съм в отпуск. Не се обличам хубаво и разнообразно и не ми пука от тия момичета. Всичките ми изглеждат едни и същи. Нагласени некви.
Знаете за кои говоря. То си е така. Пълно е с тех. Но такива като това момиче, което си харесвам, но тя ме отряза, няма.
Нема истински в живота. Тва е.

Искат некой със самочувствие ли??
Верно, че и ниско самочувствие имам, ама ето го бе, имам и високо самочувствие.

Не ми пука вече как се обличам и не се глася за пред никой. Аз когато са бех издокарал, като неква женичка- подстриган, изкъпан, обръснат, измити зъби, напарфюмиран, облечен убаво, чисти обувки---> 4 момичета, аз бех няй-отпред и кво?? Подминаха ме, не ме видяха, отидоха при ония от компанията ми и раздадоха брошури некви, а аз върнах се и казах " може ли и на мен една" ама получих не една, ами ЕДИН К** НИЩО!!! Не ме видеха!!!
И от тогава съм се отказал!!!

Последния път, когато се облекох хубаво, щеше да ма згази такси, усъмниха са в самоличността ми у банката и други там глупости.
НЕМА ПОВЕЧЕ да са обличам хубаво. Е*ал съм ги и у момичетата.

Ето ви самочувствие. А другите "мъже" като имат самочувствие що ми се гласят като женички секи ден, понеже ги е страх от момичетата, да не би да им кажат "глей го пък тоя колко тъпо се е облякъл. "
ХАХА Мен тва вече не ме интересува и съм си много добре така. Иначе постоянно "малии, добре ли ми е така, добре ли съм си измил зъбите, обръснал ли съм се добре" и т. н.

Даже отказах на една танц. Тъпа К**ва. Ше ми разваля спокойствието. Даже ми каза "Какво? Отказваш на МЕН?? "
ХАААААААХААААА Ти коя си ма? Че да не ти се отказва. Достатъчно беше че дойде при мен сама, докато другите момчета се молят за танц на момичетата, ама им се не получаваше нещо.

А аз? Седа си и они жените си идват сами при мен.
Хаха.

Ама тва е проблема, че тези, които съм си харесвал, нещо не ме харесват, като мъж, а само като приятел. Не искат нищо сериозно.
Абе отказал съм се.
Любовта си идва сама и за тва съм спрел с тия тъпи безсмислени контения.
Да са ядосвам напразно, за некви глупости.
Бегай от тука.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 39b3a644a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От кои момичета? ! Ако момичета наричаш онези клоуни подражаващи на проститутките... свиквай. Навсякъде вече е пълно с такива. Дори извън България, там пък са още повече!
Съветът ми към теб е.... да не се занемаряваш! Обличай си се хубаво, носи се спретнато. Не може всеки или всяка да те харесва... все пак всеки си има различен вкус и идеал за красота. Така че.... имай някакво търпение, докато намериш момичето, което да те харесва такъв какъвто си. Промени нещо в външния си вид! Смени си прическата примерно... гардероба.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3924a7c488
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като се заглеждаш по кифлите ще си преглъщаш разочарованието.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2b10938bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм вече на почти 16 години, момиче и доста момчета са ме харесвали и са ми го казвали, въпреки че съм странна, колкото и клиширано да звучи. Канят ме на кафе.. мм аз не излизам и ме мислят за надута, просто се плаша.. може би. И все ме питат колко гаджета съм сменила, как се целувам (2 пъти съм се целувала и не съм имала в смисъл гадже като гадже), или пък ми казват ''лелее такова момиче като теб'' еди-какво си.. Добре, че слава Богу, тренирам - нещото което винаги ще ме крепи в живота. Винаги ще съм с ниско самочувствие, мисля че така ще си остана. Причината е абсолютно никаква и това не е моя преценка, а на една огромна част от близки, роднини, приятели и дори малко познати.
Животът е странно нещо.. какво е станало обществото самоо... влезя във фейсбук - шибания сайт, който превзе ''света'' и някакви джуки джуки.. добре де бива, бива, ама на мен ми писва вече.. ииии след това нямало СВЕСТНИ момичета пфф не че се имам за светица.. за какво ли пиша тука и аз не знам.
От едно писане много МАЛКО може да се разбере за един човек!!! - може мнението да е покъртително и супер смислено, но реалният човек насреща да не е тов, а което мислим иххх кой знае. р
Е, това беше от мене. Надявам се всички Вие, които четете това един ден да намерите щастието, ако не сте го намерили вече и да се справяте с Живота във всеки един смисъл на тази широкопонятна дума.

Целувки, Маги :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e35a092abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   A, прав си! Какво има да се ядосваш! Като н те харесват, значи не са ти на акъла. Пък щом не са, за какво са ти? ! Ще се появи и някоя подходяща за теб, която ще те разбира и обича и ненагласен. А тогава ще почнеш да се гласиш от въодушевлние, не за да привличаш внимание. Това трябва да му идва от вътре на човек! Като при нас жените - не е нужно да се гримираме всеки ден, по-скоро е глупаво. Нека съм тъжна и нацупна, пък да видим за какво ми е грима :)
Е, мисля, че ми схвана гледната точка! Намери си някакво вдъхноввяващо занимание и хич и не мисли за Жената, ще изскочи сама. Всичко най-добро!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 301ce0dadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятел, много му се впрягаш.
Четох поста ти и по някоето време се почудих, ти е*аваш ли се или не. Наистина се зачудих, така си ги описал нещата, че на места ме разсмя. Но ще ти отговоря.
Да вярно е, повечето момичета обичам мъжете да са уверени. Да имат самочувствие. Това самочувствие и увереност, обаче понякога я няма. Дали заради някакви проблеми, дали заради компанията в която си, дали заради тва колко кинти имаш в джоба. Ама тва са си нормални неща. Има разлика между увереност и его.
Увереноста е това да знаеш, че си достатъчно зрял, да се грижиш за себе си и примерно за още някой. Като тука има малка скобка, щото зависи кой как приема нещата.
Казваш че си романтик. Това е много хубаво. Предполагам си грижовен и детайлен към нещата.
Това са неща които примерно жените обичат.
Така, че да си уверен не е толкова трудно. Просто бъди себе си. Това как изглеждаш и колко мъжествено също не е критерий. Има момичета обичат момчета без брада и тн.
Въпросът е да намериш момичето, което ще те харесва такъв, какъвто си. Това са оправдания. Вероятно съдиш за момичета които са около теб, много често. Запознай се с нови момичета. Кажи на приятел да те запознае. За да видиш, момиче което няма предварително мнение за тебе какво ще мисли. Дали ще се съгласи да се видите пак и тн.
Гледай в переспектива.
Относно облеклото. Не е казано, че всеки ден трябва да си с изгладена ризка и тн. Тва са неща дето не са критерий. Повечето момичета си падат по по-разчупените неща. Дънчици, фанелчица, кецове.
Не говорим за някво "издокарване" като за сватба. Просто грижи се за себе си. Мий си зъбките редовно :))
Обличай си се както се чувстваш добре и това е. И спри да мислиш толкова негативно. Понякога когато не очакваме нещата се случват. Просто се отдай на живота с по-малко такива мисли като "не ме харесват, не ме приемат".. Ти си си ти, няма нужда всеки да те харесва. Достатъчно е близките да го правят.
Тва че си отказал на няква мадама танц, значи че може да си отказал на момичето което те е харесало.
Карай го по-ведро.
Освен кифлите дето описа по-горе и момичетата които около теб те приемат за приятел, има и други момичета. Просто смени обстановката, мястото, и ще намериш подходяща.
Живота не е толкова гаден, само от време на време. През останалото време можем да му се насладим. Повярвай ми, не ти пише някой на 16 години. Имам опит и предполагам съм на твойте години. Живота е пред тебе. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 85ce7d203b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да поясня за тези, които не са разбрали. Не се заглеждам по кифли, точно за това отказах на оная танц ;) щото си беше точно такава.
А тая, която си харесвам е много свестно момиче. Може да готви, знае какво иска от живота, работи лятото и така. ЖЕНА НА МЕСТО!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e72b495346
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :) Любов започваща с приятелство издържа на времето и нещастията. Да се влюбиш е лесно, трудно е да се довериш. Според мен е въпрос на време, момичето, което харесваш, да осъзнае любовта си към теб. Някога една мъдра жена на въпроса, какво е любов, ми каза: "Любов е, когато не те дразни миризмата на пот на партньора ти". Не й повярвах, но се оказа истина, защото преди всичко хората сме животни по природа. Не се отказвай, просто бъди търпелив!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e07aa08234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Знаеш ли... първата ми мисъл, след като прочетох това, беше "Е*аси лигльото! ". И сега, когато се замисля, пак бих си казала същото - "Е*аси лигльото! ". И за да не ми кажеш "Аре, бегай, поредната надута к*рва", ще ти обясня защо.
Казваш, че си романтичен. Че си срамежлив. Че се поддържаш. Мога да ти изброя поне три момичета от моята компания, които си падат ТОЧНО по твоя тип. Но има момичета, включително и аз, които си падаме по точно обратното - малко груби, не-романтични, по-отворени и отракани. И по същия начин както ние си падаме по различни момчета, вие, мъжете си падате по различни момичета. Някои харесват кифли, други, като теб, харесват "момичета на място". Мисълта ми беше, че не всичко живо ще те харесва.
Честно казано, хубаво си я отсвирил оная кифла, дето те е поканила на танц. Защото НЕ СИ ПАДАШ ПО НЕЙНИЯ ТИП. И така ще има момичета, които ще те режат, защото не си падат по теб и по твоя тип :) Може да ме мразиш колкото си искаш. Ще те отсвирват МНОГО още момичета, ако продължаваш с това мислене - "аа, аз сега ще си за*ба тотално външния вид, ще зaе*а и момичетата, могат да си го наврат отзад ако искат". Сори, баце, ама можеш да си ебеш мамата (или която искаш жена в рода) - ние НЕ харесваме момчета, които не ни търсят сами. Стегни се и започни да търсиш по-усилено, бъди готов да те режат мацките, докато не намериш ОНАЗИ специална дама, която ще те хареса точно такъв романтичен, поддържан и сдържан. Но ако продължаваш с тая мантра ала "f*ck that sh*t, b*tch", ще има да си я чaaaакаш...
Стига съм хейтила и да ти дам съвет: НЕДЕЙ да се занемаряваш - мий си зъбите, подстригвай си и косата, и брадата, и космите в учите и носа и където там имаш, къпи се, парфюмирай се, там каквото още изброи... И се обличай както ти харесва, но да са чисти дрехи и подбрани с вкус, никоя мацка няма да те загледа по-специално, ако си с тениска до коленете и дънки, паднали пак дотам. Бъди лъчезарен, флиртувай, усмихвай се и ВЯРВАЙ, че ще се запознаеш с момичето, за което мечтаеш. А онова момиче, което си харесваш, защо не предприемеш нещо по въпроса, заяви й в очите, че я харесваш, никога не се знае! (И за Бога, оправи си правописа!! )
Не ми се сърди за грубия и вулгарен език, но някой трябва да ти го каже в очите (през компютъра, в случая, де). И УСПЕХ!!
:]

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 85ce7d203b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора:
Е можеше номер 8, по-сдържано да се изкажеш, ама като прочетох "баце" и са засмех и разбрах що си се изразила така. И Я съм БАЦЕ :D А до тва с флирта, първо тва е неква тъпа дума, флирт е за тия дето искат само секс.
Така го разбирам, нема значение. Просто знам, че пред момичета съм супер мълчалив, а и пред момчета. Сичко ново-срамливи мълчалив, така че незнам как ще стане тва. Блокирам
Коди Банкс

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8dfae601e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Tи сигурен ли си, че тва момиче те харесва само като приятел? ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker