Имам ужасен характер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ужасен характер
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4011 пъти
Имам проблем със себе си. Провалям всичките си връзки. Имам ужасен характер. Направо понякога не знам как изобщо някой ме търпи. И най-лошото е че винаги се смятам за права, а в редките моменти на "проблясъци"(като този) осъзнавам, че не е така.
Приятелят ми въпреки всичко ме търпи. Самия той също не е най-перфектния, понякога е груб, по-студен е. Но се съобразява с всичките ми сърдения и въпреки всичко държи да сме заедно.
Прекалено чувствителна ли съм не знам и аз, но много лесно се обиждам, понякога от незначителни неща. Изисквам явно твърде много. Винаги съм била такава... и към семейството ми и към всички, които считам за близки. Сигурно ще си кажете аз какво давам. Не знам и аз. Все си мисля, че постъпвам правилно, че като ги обичам искрено, че като съм честна, искрена и вярна в отношенията си, значи това е достатъчно. Аз също се съобразявам, но ми е много трудно да правя компромиси и когато се почувства обидена или наранена ставам много жестока. С думите си и жестовете сякаш искам да накажа "виновния". А не осъзнавам, че може и той да страда. Подценявам чуждата болка, отдавам значение само на собствената. Дори за най-дребната грешна съдя жестоко.
Не знам как да се справя със всичко това. Защо съм такава?? Защо искам постоянно, във всеки един момент да ми се доказва, че съм обичана, при положение, че не ми е даден повод да си мисля обратното. Не искам да си остана сама цял живот, а май така ще стане. И не защото мен не ме търпят, а защото аз прекалено изисквам и като не получа нещата така както искам бързо се разочаровам и отказвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: bab2a88e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм такава. Когато обичам, давам всичко и очаквам същото в замяна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a768ebba43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва ли ще ми повярваш, но АБСОЛЮТНО ВСЯКА ДУМА без "Провалям всичките си връзки" е сякаш писана за мен. Съвпадението, е чак плашещо. Споделих текста ти с приятели и те са съгласни. Аз не съм намерила решение, така че няма как да ти помогна. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7280f738cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей... я не се вземай много на сериозно! ;) Ужасното е, че се мислиш за ужасна! ... :D Докато сама си отгорила, и според мен е така! Ти си прекалено деликатна, чувствителна, крехка, .. като същност вътрешно. Иии.. си изградила един предпазен слой, с които да се защитаваш! Разбираш ли, когато си груба, студена, не го осъзнаваш! Правиш го като рефлекс, инстинкт, с които да се препазиш. Страх те е да не те наранят, защото и от малкото както казваш, те боли много! ... Та... виновна ли си, за държанието си? Имаш ли вина, че отбъскваш и си по-сурова към хората? ! Ако бъдем честни, малко да! Но не изцяло. Предполагам, че в годините ти на израстване, си имала поне няколко случая в които са те наранавали, и е било много силно - емоционално за теб!!! За да продължиш напред, си се научила да контролираш чувствата си, и да отвръщаш, преди някой да е казал нещо по-хапливо с което да притъпи твоята воля. Е, хората около теб, не виждат причината за твойта упорита и "студена" външна същност! ... За тях е като че си някак жестока, правят си догатки, че може би под слоя има голяма чувствителност, но им е трудно да стигнат до нея. Защото умело защитаваш и браниш личностните си предели! ... :)

Виж, ... ако не мога да ти кажа, отпусни се, и се довери на човека до теб! Защото ти решаваш, дали да допуснеш някой по-близко до себе си! ... :)) Какво те спира, да му кажеш каквото тук си споделила? Нали имате връзка? Не ти ли е най-близкия човек? Ако не споделяте и нямате отношение, на какво се крепи връзката ви? Помисли за това! ... Според мен, за да е още с теб, значи те обича. А за неговото държание! Ха, ами като ти сама се знаеш, как очакваш той да се държи? ! На моменти е груб и студен, може би защото това е единствения начин, да бъде с теб, като бъде по-силен характер. Ти, щеше ли да бъдеш с него, ако беше лесно раним? Отношението му към теб, е следствие на твоето, и начин, да не те загуби. Да кажем, хипотетично, че съм на негово място. Виждайки всеки ден, твоето държание, ще продължа да бъда с теб, защото ще се надявам, че все някога, ще ме допуснеш до теб самата, отвъд бариерата която си поставила! ... :)

Хмм... в теб има желание за промяна, иначе за какво ще търсиш отговор тук? Не се страхувай да се промениш. И хей, не казвам към всички, а само към най-близките :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4eb8f08ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Все едно аз съм го писала :Х.. Понякога дори самата аз не се понасям, а за другите идея нямам как ме търпят. И най - лошото е, че го осъзнавам, но не го променям.. не, защото не искам.. просто не се получава. Опитвам да се контролирам понякога с мисълта, че наранявам доста хора, но като че ли докато не изкарам навън всичко онова, което ми тежи, което ме е наранило или по някакъв начин ме е засегнало.. просто не съм себе си. В такава ситуация мога да кажа толкова много глупости, които в действителност не ги мисля, ставам адски жестока, говоря напук без да се замислям какво казвам и дали няма да съжалявам. Не знам какъв човек съм, но не мога да приема, че аз може да не съм права или пък, че мога да сгреша. Само моето мнение важи и то е най - правилно. Не мога да приема, че някой може да го боли също като мен.. не мога да приема, че и другите имат чувства. Прекалено лесно се обиждам, приемам всичко на сериозно, засягам се твърде бързо, сърдя се за всичко (почти). Дали, защото съм ранима, чувствителна и искам винаги да ми се показва колко държат на мен и колко ме обичат.. не знам. Въпроса е, че във външния свят, където хората не ме познават толкова добре.. дори да се засегна някак си го прикривам вътре в себе си.. докато с хората, които ме обичат и търпят всеки ден.. се държа адски тъпо.. :Х все едно само за мен живеят, все едно аз съм нещо повече. Разбирам те напълно, но всичко зависи от нас. В крайна сметка никой не е длъжен да търпи подобни неща. Ако ние самите не се променим, рискуваме (както каза ти).. да останем сами!

Мимс, 18

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 603ce871d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Каква е зодията ти? Везни?

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9a89a8058b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   И аз съм същата... и след като не мога да помогна на себе си следователно и за теб няма да съм полезна. Успех и горе главата! =]

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8b06fb4ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много мислиш и имаш голямо его. Не го мисли толкова, забрави за минало и бъдеще, изживявай момента пълноценно, порастни малко и ще се оправят нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce8db702fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, имам същия проблем.... И аз не знам как да го преодолея, мисля, че не мога, по-силно е и не мога да се контролирам... Смятам се за добър и справедлив човек, но супер лесно се обиждам и за секунда, от една дума се ядосвам и наранявам хората около мен, казвам неща, за които веднага почвам да съжалявам. Осъзнавам, че имам проблем, но не знам как да го преодолея... Щастливка съм, че човека до мен е изключително търпелив и разбран, и много ме обича. Не знам само дали няма да му дойде в повече в даден момент. Nr 8 - не е проблема във възрастта и не се оправя с порастването... аз съм на 26! (Мисля, че преди не бях такава, преживях преди години много тежка и болезнена за мен раздяла и мисля, че оттогава се промених, но и аз не съм сигурна вече дали това е причината). Преди бях много чувствително, ранимо, добро и емоционално момиче (сега пак съм такава, но като се изнервя, а това се случва често, ставам ужасно жестока).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker