Изгубих я, този път завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих я, този път завинаги
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3647 пъти
Познаваме се от деца. Бяхме гаджета две години. Обичах я безрезервно и друга не съм погледнал заклевам се! Тя замина да учи в съседен град, но това не ме откъсна от нея. Тя се държеше като... как да кажа, сваляше се с всеки, който и се усмихне. Исках тя да ми е първото момиче ама така и не се получи, а тя на 15 не беше девствена. Аз бях на 17 тогава. Опитвах няколко пъти, но не се получи. Просто тя се отдръпваше и... иначе твърдеше, че ме желае ама дойдеше ли момента... АЗ я исках ама по едно време като гледах как се държеше и как се сваляше с който свари, чувах, че там където учи, , е добила популярност". Не вярвах (сега съм сигурен) но ми се изпари ентусиазма и така и не го направихме тогава. За две години ме зарязва няколко пъти. А докато уж сме били заедно, разбирах, че се е целувала с някой зад дискотеката.... представам си какво е правила като не сме били заедно. Май е трябвало да повярвам като ми казваха, че е много, , палава" там където учеше. АЗ понеже мислех, че ще се оправи всеки път я приемах.
По едно време почнах да пия, малко занижих успеха си на отличен ученик, тя накрая се държеше ужасно с мен. Веднъж даже ми каза да си... майката, защото ми писна да я гледам как се виси по врата на сульо и пульо. Родителите ми ме гледаха, че съм все умислен и тъжен, че се прибирам пиян, че не ям, че не спя достатъчно и... един ден тя си тръгна окончателно. Мисля, че нашите имат известен принос за това. Незнам дали не са говорили с нея или майка и да ме остави, но и да са мисля, че ги разбирам в този момент. И да не са то на баща ми му личеше, как лошо я гледа и тя си знаеше, че не я харесва. Излизах с разни момичета, но никоя не съм обичал. След 2 години тя ме потърси. Видяхме се, пихме кафе. Вечерта получих смс:Какво ще кажат вашите ако пак тръгнем?
ДА тръгнем? Какво ще кажат нашите?
Е нищо не стана тя се върна при приятеля си.
След още две години пак ме потърси. Много и беше зле и се нуждаеше от подкрепа, която приятеля и не и бе оказал. Аз се опитвах да я развеселя да я разсея, но тя на втората среща започна да ми говори, как искала да се съберем, да сме заедно... започна да ми казва, че иска да ме целува и да ме прегръща... е разгорещявахме се от време на време, но аз не можех да си избия от главата това какъв човек беше тя и как е постъпвала с мен и така и не я приех и до секс умишлено не стигнах с нея, ама тя пък остана с впечатлението, че аз само това съм искал от нея и си тръгна отново.
Минаха още четири години, пак ме потърси. АЗ имах приятелка(това беше миналата година), но не я обичах и за мен тоя път беше ясно, че трябва да сме заедно. Приех я, тя беше се превърнала в момичето, което винаги съм искал. Нежна и мила с мен до неузнаваемост, весела. Покани ме у тях, правихме ЛЮБОВ. Както си лежахме в леглото, започна да ми говори, че иска да има семейство, че и е време да има деца... ъъъъъъ аз незнаех какво да кажа. Отклоних разговора. Минаха 3 месеца, в които всичко беше чудесно, не сме се карали за нищо. Тя обаче все опираше до въпроса за сериозната връзка, а аз го отклонявах. Исках да мине време, да се уверя, че наистина е друг човек и че да съм с нея няма да бъде грешка. Поканих я да дойде на море с мен, тя отиде с приятелка. като се върна пак започна темата сериозните отношения и съвместен живот и брак. Междувременно аз видях снимките от морето и там имаше други мъжеееее... нищо не казах, но си имах едно на ум. Все пак за 5 месеца как да се реша на такава стъпка? Тя обаче се заинати... не се била хванала за мен като удавник за сламка, имала други възможности(ама като искаш от някого сериозна връзка за какви други възможности става въпрос)...
Не могла повече така, обичала ме, знаела и че аз я обичам(да вярно си е мислела, но не можах да и го кажа след репликата - има други възможности)
Казах и, че много съм привързан към нея, че много държа на нея, че за мен е специална, че ми е много важна, но не мога още да и се обяснявам в любов и да говорим за сериозни връзки е евентуален съвместен живот. Исках да се уверя, че наистина миналите и постъпки няма да се повторят и тогава да и дам всичко, което иска.
Не могла повече така, целувала ме за последно, раздала се докрай обаче аз... (изглеждаше ми като не че се раздава, а че все иска от мен)...
След 7 дни беше отишла да ЖИВЕЕ при тоя дето беше на снимките от морето. Побеснях. Минаха два месеца и грохнах психически. Много започна да ми липсва. Обадих и се, тя ме навика, че съм бил използвач, че съм я ползвал само за секс, че съм путьо и страхлива мишка и ми затвори телефона. Сега 5 месеца по-късно е омъжена за тоя от морето и май е и бременна, като гледам по снимките, а аз седя сам и се измъчвам, че съм изгубил момичето, което винаги съм искал и обичал. 12 години ми трови живота

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: dde28fcf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти луд ли си??? Бил я загубил!
Ти никога не си я имал... Това, че е решила, че иска деца и семейство и няма значение от кого само показва, че въобще не се е променила и бъдещият й съпруг дълбоко ще съжалява, че е направил тази стъпка...
Повярвай ми по-добре си така... Намери си свястно момиче, на което наистина да й пука за теб!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 620ca33084
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Олеееее пич, не ти завиждам, какво да ти кажа, моят съвет е гледай напред и почвай да се виждаш по-често с приятелите си, малко да те откъсне от болката, момичето според мен те те е заслужавала, тя е видяла някаква сигурност в теб и да се бяхте оженили щеше да е въпрос на време пак да си ходи по мъже, не се е доказала пред теб че можеш да разчиташ на нея. Горе главата и гледай напред и ще се появи момичето с които и двамата да сте щастливи.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1173391a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забравих да спомена, че веднъж презерватива се скъса и се притеснихме да не забременее. Аз не и оказах пълна подкрепа само я успокоявах. като се разделяхме тя ме попита за това. Аз и казах:
-Познаваш ме от 11 години, мислиш, ли, че щях да те оставя ако беше бременна.
Тя каза:
-Незнам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3f8d69a592
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   много жалко, наистина...
виж разбери дали е бременна
ако не е - ДЕЙСТВАЙ!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f2693c368a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен правилно си постъпил. Не е достатъчно само да обичаш някого, трябва да са взаимни чувствата, а така като гледам, тя май никога не те е обичала истински. Всъщност вероятно никога не е обичала никого. Някои хора просто не са създадени за любов. Пък и доста набързо се е омъжила... Явно това е била целта, да се омъжи за НЯКОГО, не точно за теб. Няма за какво да съжаляваш, гледай напред и търси истинската любов. Тази е фалшива.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e9d4b0863d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отървал си се! Не я жали, това което трябва да стане, винаги става. Не си я искал достатъчно, не си я взел. Живей си живота, вече имаш бурно любовно минало, това ще ти помогне при нова връзка. Поздрави!!
Зина

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b41f37fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колега, знам, че тие гадно в момента но... нека да представя нещата така. Вместо да си кисел в момента вземи се почерпи приятели, че си се отървал и дано да е окончателно.

Предпоследното ти изречение е просто покъртително. "а аз седя сам и се измъчвам, че съм изгубил момичето, което винаги съм искал и обичал. ". Ще ме прощаваш, но ми звучи като "а аз седя сам и се измъчвам, защото спрях хероина, който винаги съм искал и обичал".

Сетила се наш'та за сериозни отношения, връзки, бели рокли, филми... че и прави сцени защото не бързаш да се просълзиш от умиление и да я понесеш на ръце. Както виждаш и е отнело цяла седмица да стане морска снаха, явно се е променила, хаха. И държи на теб както на никой друг :)

Липсва ти? Защо? Кефи те да бъдеш кошчето за душевни отпадъци, единия от многото варианти - (обикновено запасния)?

Стягай се в кръста, излез с приятели, намери си момиче, което да те уважава за разнообразие и късай всяка връзка с тази. Дали е бременна или не, на кой виц се е смяла и къде е ходила за нова година за щастие вече НЕ Е твоя работа. Трий телефони, фейсбуци, тефтери и си живей живота. Да си и бере грижата тоя, дето се е подписал.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8fe2637f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Смятах да пиша нещо, но колегите преди мен са казали всичко! Късай и бегай с 300. В морето риба много, да не стане после като мен на дърти години с деца да се чудя от къде ми е дошло!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1173391a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора. Виждам, че имам още един пропуск. След двете години в които ме зарязваше постоянно тя имаше 9 годишна връзка с един и същ човек. Допускам, че него го е обичала и за това са били толкова време, , заедно". Като имаха проблеми тя ме търсеше, обаждаше ми се по нощите да ми плаче по телефона като той и изневеряваше.... такива работи.
В любовта и към мен така и не успях обаче да се уверя. Докато бяха заедно и тя дойде при мен втория път не я приех защото се опасявах той да не дойде да я търси(както и стана) и да се върне при него и аз да изглеждам като глупак, както сега. Семейството ми никога не я е харесвало и това беше фактор. Брат ми примерно ми е казавал:
-Бате тая ако знаеш какви номера ти въртеше докато бяхте гаджета.... ама така и не ми каза подробности.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fe1f6e93d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Курви много , но поне го правят за пари , докато твоята даже е по-долна от курва с извинение . Забрави я!!! 100 % ако се беше събрала с теб щеше пак да ходи и да се шиба с когото й падне. Намери някоя ,която ще те обича ,а не да те третира като мръсен парцал..

= deiz =

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b87111020
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ах... Изчетох до последната буква много внимателно историята ти! ... :) Мислех си, ... как което си преживял е като образец за което са преживяли и много други! ... Било мъже, в рядки случай и жени! ... Кажи, какво мислиш че си изгубил? :) Нея, или любовта й? Наистина ли мислиш, че тя е обичала? Че си щял да бъдеш безкрайно щастлив с нея? Нека ти кажа, била e еднo много объркано в желанията си момиче, още в началните ти спомени от разказа, с нейното преместване, с новите хора които е видяла, е искала, да опита от всичко! ... Да се почувства важна, популярна, да вкуси от вниманието на мъжете около й. За да подхрани самочувствието си, себелюбието си и да се почувства по-красива и важна! ... :)) Хах, такива хора има достатъчно по тоя свят, за да се зачудиш, на къде ли отива света? ! :)) Грешката ти, е само една! ;) Че за цялото това време, винаги си и бил под ръка, бил си нещото което и е било гарантирано в кърпа вързано (така тя си е мислела, че винаги може да те има :D A ти, .. здраво си бил хлътнал по нея ;)) Тя, просто се е възползвала, търсела те е когато е имала нужда от разтуха и разнообразие. А към края, не е била работата в чувствата, а не е искала да бъде сама, трябвало и е някой с който да създаде семейство, за да не изостане, "с плановете си за бъдещето" и вероятно в очите на познаващите я които за да се покажат като съзрели, са спретнали по едно бракче и детеце, та да кажат на всички, хеййй... ние вече сме големи и отговорни! .. :))

Виж, .. историята ти е много сърцераздирателна. Чакал си я така дълго, все тя е била на сърцето и ума ти :) Ама разбираш ли, че е тя, а не друга, защото нея не си могъл да имаш лесно. Защото тя те е наранила, защото си бил използвания, а болката от неприятното усещане, те е накарало да я помниш дълго, дългооо... Но това любов ли е? Според мен не! ... Защото ли? Защото тя никога не е споделяла твойте чувства!!! Разбираш ли? Ти си обичал една илюзия, една химера :) С надеждата че, някой ден тя ще се промени, ще осъзнае грешките си и ще стане по-стойностен човек и личност! ... Е да, ама някой хора, никога не излизат извън рамката на свойте "преднамерени цели", нито се влюбват! О, дааа има и такива! ... Повярвай, едва ли любовта я е склонила така бързо да се хвърли на врата на другия, да се омъжи за него и да му направи дете! ... Това нейното си е чисто гонене на интереси!!! :)) Офф... жалкото е, че дълго си бил като в блян по нея, жалкото е, че заради жени като нея, се слага име на всички други жени!!! Не си я изгубил, защото никога не си я имал :) Какъв щеше да е живота ти с нея, щом постоянно се слага на различните мъже! ... Най-много да живееше с честите и изневери! ...

Ммм... Чувал ли си поговорката "всяко зло за добро"! ... :)) Та... и при теб е почти същото! ... Всяко неприятно нещо, за приятено! Приеми го така, избавил си се от нещо, което може би не е било за теб! А кое е хубавото :) Че живота ти е подготвил среща с жена, която ще е точно за теб :) Може би дори вече я познаваш, но не си даваш сметка! ... Огледай се, какво виждаш? Светът е голямо и широко място, и е въпрос само на време, пътя ти да се пресече с истинската ти любов :) Ще видиш :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 407e0d3b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приятел не ти завиждам. Толкова години си живял в мъка. Но не се съсипвай. Навярно си хубаво момче и явно е писано да не сте заедно, ти нищо не можеш да направиш. Моя съвет е да си хванеш някое хубаво момиче и да си направите и семейство с 1-2 деца. А не да тъгуваш цял живот за ИЗПОЛЗВАЧКА.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9e2b3b4017
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   авторе защо страдаш за такъв човек? Ти ми се струваш свестен и разумен човек, защо си изхабил толкова много години с нея? Тя не заслужава нищо, жалка отрепка, използвачка, егоист, к. рва, тя е нищо, тя е 1 боклук. Направо... нямам думи как може да има такива хора и как им се връзват. Аз да съм я отсвирил отдавна и на твое място хич нямаше да съжалявам, ти си голям късметлия, че си се отървал от това нещо(дори жена не мога да го нарека) горко му на мъжа и, не му завиждам изобщо. Както и да е радвай се, послушай съветите и си намери друга, не всички са като нея, има и свестни!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ecb7a0382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Съжалявам, но аз пък ХИЧ не се трогнах от сълзливата ти история, както всички по-горе. Много я бил обичал! Да, бе, да! След каот я имаш за лека жена, и след каот не искаш да се обвържеш с нея- ГОЛЯМА ЛЮБОВ, нама що! С право те е зарязала и е отишла при някой, който ще й даде това, което иска/ има нужда! Това не си ти! Че си си загубил 12 години- виновен си си сам! не й прехвърляй вината, ако обичаш!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ecb7a0382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "Излизах с разни момичета, но никоя не съм обичал."

Как не ви е срам да ви е жал, за някой, който постъпва така! Кавеото си причинил на тези момичета (точно си ги използвал за секс без да си ги обичал), сега ти се връща!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1173391a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Автора до 16. Не съм я имал за лека жена просто и нямах доверие, защото при мен е идвала докато и мине за 2-3 месеца от някоя неприятна случка и после пак ме е оставяла. Не исках да се обвързвам с нея веднага не никога. Исках да мине време и да видя, че наистина не е онази която беше. Ако исках да я ползвам за секс щях да го направя още като ме потърси преди 4 години и да я оставя ама не го направих, а бях до нея когато имаше нужда и и бършех сълзите два месеца. На ръце съм я носил да знаеш. Като ходехме на разходки съм я пренасял на ръце през реката, за да не падне и да не си нарани краката(има проблем с коленете)Държех я през кръста докато слизаше по стълби или сядаше на стол или диван когато я болеше някой крак и не можеше да го сгъне, като я взимах с колата през зимата палех 10мин по-рано та да загрее и да не и е студено(защото зимата много зле и се отразява) ти ще ми кажеш, че не съм я обичал....


До 17 винаги съм се държал добре с момичетата, но не съм се влюбвал в тях, те в мен също. В известна степен мога да кажа, че не знам какво е, някой да ме обича. Знам какво е обаче да обичаш някого и той да те зарязва винаги заради друг. Винаги, ама винаги е било така. Този път не е първия, в който ме е оставяла и на следващата седмица съм разбирал, че е с друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker