Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2823 пъти
Всичко започна преди около година. Бях омъжена/да вметна, че се омъжеих рано, както и родих твърде рано -на 21. Сега вече имам син на 16 години. Преди около година се запознах с мъж чрез нета. Личеше си, че аз съм всичко за него. Той е това, което винаги съм търсела/не се ожених по любов, а по принуда/ Няма да говоря за бившия ми, защото ще отнеме много време на читателите. И така... разведох се, той има също си на 16 години/колкото моя/ Моето дете остана при баща си/така предпочете той/.
Живеем в един град и често се виждаме. А неговото живее при нас. Едно, че ме боли, че се грижа за неговия син повече отколкото за моя. но това е друга тема. Няма благодарност -за нищо. Бившата жена на приятеля ми и типична кучка, оот най -гадните. Обрала го е преди време и се наложило той да се прибере в празен апартамент, без абсолютно нищо. Вземала всичко и на детето си. И на всичкото отгоре го е накарала тогава да изтегли заем за да й осигури нормален начин на живот, а той и дал парите. Това го разбирам наскоро. Крил е от мен. Защо? Работи в малка фирма с неголяма заплата, от която половината плаща заем, затова, че оная кучка го обрала и гое излъгала по най -долния начин за да ходи по дискотеките и да живее. И всичко това сега рикушира върху мен. ащо? Какво съм виновна аз? Моите доходи са доста големи, работя на две места, скъсвам се от работа за да осигуря на тях -приятеля ми и детето му нормален начин на живот. Казва, че ако можел щял да ме позлати. Глупости... Държи се с мен добре, това да, но аз не мисля, че трябва да плащам за неговите грешки и за слабоумието му. И мисля да го зарежа. Когато си изплати заема/заради бившата си/ тогава да ми се обади. Сега живеят почти на мой гръб. Кзва, че ме обича. Ами как не.. естествено, че ще ме обича... като има сметка от мен. А онази кучка е забравила, че е родила дори. Не поглежда сина си, и на улицата да го срещне се обръщала на другата страна. За какво пиша всичко това- какво мислите вие? Има ли такива като мен -благородни и да гледат чужди деца, да живеят в мизерия, заради слабоумието и простащината на хората?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d65b36482d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Благородно е когато вършиш нещо безкористно, без да очакваш възвращаемост или благодарност. На другото му се вика задоволяване на собствените си потребности от контролиране и манипулиране на партньора, или един вид лицемерие. Само не си мисли, че сега като се натрупат коментари от сорта "Ох, мила, и аз съм в същото положение.. " ще ти стане по-леко от това. Мен ако питаш нямаш чувства към този мъж. Вършиш всичко само защото вече си направила грешката да се разведеш, а сега си разбрала, че не е достатъчна едната гола привързаност. Както се казва - когато бедността почука на вратата, любовта отлита :) Предполагам, че вече си търсиш извинение, за да го напуснеш и него. Ами имаш го, не се колебай повече, търси си щастието на друго място и остави човека сам да се оправя със заема си, сина си и бившата си съпруга. Това е най-добрият вариант за всички ви.

pure-poison

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cc6fba1b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти все на ку*ки попада, ако разбираш какво се опитвам да ти кажа, любовчийке.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9723a4d447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз не виждам смисъл да гледаш чуждо дете, при положение, че си имаш свое или поне ги гледайте заедно. А, иначе, мъже бол.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b59cd0dd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Моето дете остана при баща си""А онази кучка е забравила, че е родила дори. Не поглежда сина си". Две майки, зарязали децата си! Това дори и кучките не го правят!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 998eb597c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4. Жената каза, че детето е останало при баща си по негово желание, защо бързаш да нападаш?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9d847f8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на номер 5! Явно някои не четат внимателно. Детето остана при баща си по негово желание, не защото не иска да бъде при мен, а защото по закон в жилището щях да живея аз, а не баща му с новата си изгора. И понеже не съм от тези кучки, както тази, за която споменавам, не настоях буквално да изхвърля бившия на улицата, защото ако бях по манипулативна точно това щеше да стане. Има ли разведени с подобен проблем? Така обрани, как е възможно да има жени, които се възползват и не само, а те докарват до просешка тояга? И все пак съм се замисляла много по този въпрос - не мога да го сотавя, трябва да се борим, ревнувам го и не мога да си представя, че ще бъде с друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b15813df51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре да беше изхвърлила бившия на улицата, отколкото да оставиш детето при бившия. Така, че това което ти се е случило, е вследствие на първото.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b37b5a664d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, Една майка винаги търси най-доброто за децата си, и ако най-доброто е те да останат при баща си, ще ги остави при тях, а няма да се надцаква с мъжа си кой кого ще преебе повече, за сметка на децата.

Иначе аз не разбирам много какъв е въпроса на авторката. Хванала си си гадже, гаджето имал борчове - еми тва е положението, или го приемаш такъв, какъвто е, или не. Кво е значението дали заемът е заради бившата или заради кола на лизинг, или заради нещо друго? Просто факт от миналото. Много добре ти е ясно, авторке, че който и човек да вземеш на твоите години, всеки ще има някаква драма, нещо няма да му е наред, ще има някакъв кусур. Ако всичко му беше перфектно, щеше да е с жена си и децата си, и нямаше да започва живота си наново.

Така че не мога да те разбера - яд те е, че гледаш чуждото дете, ами и твоето вероятно някоя друга го гледа в момента, ако бившия ти има нова жена. Дори да няма, можеше да има, тогава на нея питаш ли я кво й е? Ако сина ти беше останал при тебе, тогава гаджето ти щеше да си задава същия въпрос - що аз да ръся пари за чуждите деца, и без тва си имам мои дето трябва да им плащам издръжка. Не се ли усещаш, че както и да го въртиш, в твоята ситуация винаги някой е с натресени деца? Или просто искаш това да не си ти? Еми хвани си мъж на 25 и няма да ти натресе деца.

Разбирам да си на 20 да си с големите претенции и да разсъждаваш толкова плитко, ама на почти 40 би трябвало да си малко по-зряла.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b00f74de70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кубрат, благодаря за коментара все пак! Това за децата си прав, аз не съм оставила моето, гледам си го, както и другото. Децата ни най -малко пък имат вина за грешките на възрастните. Но не мога да проумея как има хора/ако въобще могат да се нарекат "хора" /, които могат да те докарат до "дъното"? Ако бях от тези можех много лесно да докарам до това положение бившия ми, като го изкарам на улицата. Но не мога... макар хубавите моменти от 16 годишния ни съвместен живот да са много малко. Тези мои години бях пропилени... младоста ми отиде по дяволите, но да не се впускам в подробности.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker