Ами сега накъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ами сега накъде?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2039 пъти
Отскоро започнах да гледам един филм, по-точно турски сериал. В него не се разказва поредната любовна история, била тя драматична или завършваща с хепи енд. Сериалът е комичен, но точно в него открих повече истина, отколкото във всеки друг. Както се казва, добре че е шегата, за да си кажем истината. В този филм жените си стоят вкъщи, въртят домакинството, не разговарят с непознати мъже, а ако някой случайно ги заговори, те се правят, че не чуват. Мъжът от своя страна само повтаря:, , Аз съм мъж и мога да питам. А ти трябва да ме слушаш''.
Чудите се защо ви преразказвам сценария на филма? Защото тези мъже понякога ми приличат на човека, в когото се влюбих...
Веднъж един от въпросните филмови герои беше се разсърдил на своята любима и като я видеше, че излиза, веднага се прибираше в къщата си. Същото прави и Той само че във виртуалното пространство. Когато се разсърди за нещо, като види, че съм на линия, веднага излиза... Обяснението на филмовия герой беше, че се, , правел на важен''.
Той ме спечели, защото беше различен от останалите ми ухажори. Не използваше тривиални фрази като повечето. Сещаше се за мен, без да бъде досаден.
Аз по принцип съм романтична и обичам разни, , лигави'' нещица, но когато кажех нещо хубаво на бившия ми, той не се трогваше. Не очаквах да ми сваля звезди, но можеше да се зарадва, че му обръщам внимание. Докато Той се държи по-различно. Кара ме да се чувствам свободна да изразявам чувствата и мислите си, без да се притеснявам, че няма да ме разбере. Прави ме щастлива и винаги се е държал прекрасно с мен. Иска обаче да отида при него за постоянно, защото, знаете - любовта от разстояние угасва дори да е силна. Аз живея тук, а той е там, в родното си място. Напоследък, като му кажа нещо хубаво, той ми отговаря:, , Ако наистина много ме искаш, ще дойдеш''.
От една страна, чудя се дали не е като героите от филма. От друга страна, неусетно се влюбих в него. Като видя, че пише или звъни, в стомаха ми се появяват пеперуди, краката ми омекват.
Не знам какъв живот ме очаква, но и не мога да се откъсна от него... Като че ли ме е омагьосал!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9cdac8dc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахах тоя сериал и аз го гледам... :d
Иначе историята ти ми звучи познато и аз съм минала през същото, дори няколко пъти.
Според мен не е редно да се трогваш от реплики от сорта на "ако наистина ме искаш-ще дойдеш"-не е важно да угаждаш на него, а да си напълно нааясно със себе си и с това какво ТИ искаш. Ако имаш някакви притеснения, че това може да е нещо мимолетно, не си струва да си променяш целия живот(както не веднъж правих аз и ела ме виж сега колко съжалявам) Първо бъди напълно сигурна, че искаш да бъдеш с този човек и другото, което е по-важно -бъди напълно сигурна, че той иска да е теб сериозно и всичко, което казва не са празни приказки!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0cb22374e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Загаси компютъра и се откъсни от виртуалния свят. Опитай се да излизаш по-често, да контактуваш на живо с хора, шансът така да срещнеш мъж, който да отговори на чуствата и да ти даде любовта си е много по-голям. Иначе, я прочети още веднъж изповедта ти, не ти ли се струва всичко сбъркано тук - ти ще ходиш при него, вместо той да дойде, той ти се сърди (все едно, че си му някаква)... и т. н. ти правиш всичко. Според мен, този човек няма никакви чувства, сори, но така виждам нещата от написното

Между другото, този да не е турчин? Питам не за друго, но просто тук има сумати истории с турци, като всичките са буквално едни същи, пък от написното от теб (сърденето, държенето на сметка и прочие) оставям именно с такова впечатление. Това да контролират всичко и всички (най-вече жените си) си е турски патент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker