Интернет запознанствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет запознанствата
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4541 пъти
Здравейте хора, не знам защо пускам темата, но искам да споделя с някой.

Става дума за запознанствата в чата - НЕ ГО ПРАВЕТЕ!

Защо? Защото имах такова момиче, свястна, красива, просто сме от различни градове и накрая ми обясни, че това е трудно за нея и се налага да спре да ми пише завинаги, защото все пак сме далеч, а ме иска... тъпия чат може да доведе до такива последици. Казвам ви, имал съм гаджета, но това беше една от най-трудните ми "раздяли".

Тъпо ви звучи, убеден съм и ви разбирам, но не го правете по тия чатове, само си усложнявате живота. Може наистина да имате намерение да правите нещо заедно, но все пак помислете, че не е толкова лесно. Мен ме боли за момичето малко, защото рядко има такива момичета, а съм имал не една... но ще търся друга подобна.

Това е, ако пък ми дадете и някой съвет ще е супер, ако не... вслушайте се в моя съвет и не си усложнявайте живота с интернет свалки, любов и т. н. неща, които я станат, я не (нека си го кажем - обикновено не стават).

Споделете и какъв опит имате в тея неща ако искате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f7edb24213
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опит в чат запознанствата нямам и не желая да имам. Но пък съм имала връзка от разстояние и мога да ти кажа, че не то е пречката, но може да се използва като оправдание. Може твоето момиче да е намерило друг и да не желае да ти каже - оправдание разстоянието! А може и ти да си причината, знае ли човек... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a419e0dc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз съм момиче. Преди няколко месеца с мен се случи същото. От няколко години си писах с един мъж, с който постепенно започнахме да ставаме все по-близки и по-близки. Усетих, че чувствата ми се задълбочават.

Ако преди няколко години някой ми беше казал, че ще се влюбя в човек, когото не съм виждала щях да му се изсмея в лицето. Никога не съм предполагала, че мога да обикна човек, за когото знам как се казва, любимите му неща, разговори по телефона, sms-и и приятни чатове. Нищо повече. Дори не съм го виждала на живо. Имах само снимките му...
Със сигурност, който не е опитал подобно нещо, той не знае за какво става въпрос. До преди това аз също не съм и предполагала, че някой до такава степен ще ми завърти главата, но ето че се случи.

Истината е, че аз съм на мнението на твоето момиче. С него спряхме да се чуваме, да си пишем, изобщо спряхме всякаква връзка, защото аз така пожелах.
Прецених, че ще ни бъде трудно (не само заради разстоянието, имаше и други фактори).

Да, сигурно я виниш заради това, но съгласи се, че и тя е имала право. Любовта от разстояние е като да пиеш вода от нарисуван извор, да пипаш сняг през стъкло или да пращаш целувки по въздуха...
Излишно е да казвам, че ми беше много трудно да преживея раздялата ни. Този човек ми беше много скъп! Обичах го до толкова, че предпочетох да го оставя да намери друга, с която да бъдат заедно и да бъдат щастливи. Както казах имаше пречки между нас, които на един по-късен етап щяха да ни се отразят.

Иначе съм на 100% съгласна с това, че интернет запознанствата са си нож с две остриета (и в повечето случаи някой остава наранен, ако не и двамата). Понякога се замислям какво би било ако го видя някога. Какво ще си кажем? Ще се познаем ли изобщо...
Но не съжалявам за нищо! Той е страхотен човек и се радвам, че имах възможността да го познавам (макар и виртуално). И ако трябваше да избирам дали бих изживяла същото нещо още веднъж с него, отговорът е ДА! :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4ed100f7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторът съм: Номер 2, това е точно за което говоря. Разбирате ли, аз не съм от хората, които нямат жени в реалния живот, напротив, имал съм достатъчно и ме харесват. Не за това съм висял по чатове, просто от скука се запознах и нещата станаха точно като при номер 2. Навремето се смеех на такива хора как си вярват и правят глупости в интернет, но ето че и мен ме застигна.

Аз не я виня, напротив, казах и че я разбирам и то наистина е така, а аз не искам да и е тежко, така че приех това което трябва да направи. Но в един момент губиш разбирателство, свободата да си споделяш с някой и да чувстваш просто, че ако има проблем има на кой да кажеш, или с кой да се посъветваш, това е нещото което не исках да губя.

И понеже тоя човек макар да не е до теб, някак става част от живота ти, като се махне не е много лесно. С номер 1 не съм съгласен, ако не искаш някой просто няма да му пишеш, а не да даваш такива обяснения, които съм убеден, че са били истина, защото от моята страна е същото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5fa1b3e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че разстоянието би било проблем. Изключвам случаите с некоректност от едната страна, когато се занимава с тези сайтове, защото няма какво да прави. Ако имате желание различните градове не би трябвало да са проблем. Какво му е трудното, единия отива да живее при другия. След това може би има и други фактори, например дали двата града са много далече, да не би да е в другия край на България или нещо друго.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bea3185a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Искаш съвет? Ето ти един - не обобщавай! Ако ти не си успял с момичето от чата, защото на милиардите жители на тази планета задължително да им случи абсолютно същото? Само в България живеят 6-7 милиона души. Защо всички те да не успеят да създадат здрава връзка чрез чата? Това твое изречение:

"Става дума за запознанствата в чата - НЕ ГО ПРАВЕТЕ! "
е същото като "Мъжете са свине! ", "Жените са кучки! ", "Хората са безчувствени! " или "Всички са по-глупави от мен! " - грешни и безсмислени обобщения, които са плод на нечий афект. Страдай за разбитата си връзка колкото искаш, но да се опитваш да откажеш някого от чата, ако точно този някой предстои да създаде здрава връзка с друг човек именно чрез виртуалното общуване... доста злобно звучи, нали? Въпреки че хората със собствено мнение не се поддават на подобни призиви, но това не прави цитираното изречение по-смислено и полезно за всички хора.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 61f9c5f196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Винаги подхождам с едно наум към виртуалните си познанства. Някои от тях са ставали реални и установих, че почти всички те са различни от представата ми, създадена само на база на виртуалното ни общуване. Не, че го правят умишлено (повечето), а преценката за хората се изкривява, заради липсата на пряк контакт, очи в очи. Минах периода да идеализиране и сега си давам повече време за да ги опозная, преди да си правя изводи за тях.
Всъщност, не става дума за любови, а за приятелства с хора и от двата пола.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 81942ceefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа, с моя приятел, с който сме заедно от почти 7 месеца, стана нещо подобно. Запознахме се преди 6 години в mIRC-aта, ако си спомняш този вид кореспонденция... Та, запознахме се там, той много хлътна по мен, както и аз по него, но нали разбираш, той беше прекалено сериозен, аз не исках такива и след 1 година някъде (в която сме се виждали около 2 пъти) аз приключих нещата, бил ми прекалено сериозен. Разделихме се, но той до ден днешен не е бил с друго момиче, не е могъл да ме забрави и такива други нещица. Аз през това време ходих с един боклук, меко казано, и след тази връзка си взех поука... Миналата година октомври месец, не знам как, реших да му пиша, с надеждата поне да ми отговори, защото имаше пълното право да не ми обръща никакво внимание, и той ми писа... От тогава сме заедно и не можеш да си представиш колко много му благодаря, че е отново с мен, че ми прости всичко (по неговите думи не е имало за какво да ми прощава) и сме заедно. Обожавам го, обичам го повече, отколкото в началото. Вече смятам и знам, че това е мъжът за мен, но както повечето неща, трябва първо да се опариш, за да оцениш и разбереш какво си имал преди това. Повярвай ми, не всички любови и връзки свършват с раздяла... Понякога това е изпитание за двама души, които съдбата е решила отново да събере. Не се заричай да не се влюбваш повече по такива чатове и запознанства, защото ще стане обратното... Успех ти желая!




0ne in a milli0n. 20

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 584f71d2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Така е, за жалост сте прави. Аз пък толкова много харесах един португалец ( запознахме се във фейсбук), който ми обеща, че през това лято ще дойде в България да се видим най-накрая след години писане и разговори... и сега все си мисля, че нещо ще се обърка в последния момент, че така и няма да го видя. Страхувам се, защото ми се струва нереално, аз му имам пълно доверие, но все пак не мога да повярвам, че съм в емоционална зависимост от човек, който дори не съм срещнала още. Тези чатове са наистина опасни... контактите там се отразяват до голяма степен на живота ни и дори могат много да го променят!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b10ccc34d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хей, с моят приятел си писахме година от двата края на България :Д. После той дойде да учи в моя град и оттогава, вече 5 години сме заедно... Изводът - има ли желание, има и начин! :Д Ти казваш, че е била трудна раздяла, ама ще си потърсиш нова, подобна мацка.. Следователно едва ли се бил достатъчно хлътнал по тази, че да идеш при нея.. Мое мнение де.. Да няма засегнати :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 834230c808
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има смисъл. Аз преди 2 години съвсем случайно съдбата ме срещна с едно прекрасно момиче и се влюбихме и беше прекрасно. Обещах й да отида в нейния град и ето ме сега тук. Но съдбата ни раздели навремето и сега се надявам тя да се появи в скайп (не влиза често, даже много рядко, тъй като няма вече компютър, още когато се срещнахме, 3 месеца след запознанството ни се повреди и край. )
Надявам се съдбата да ни срещне отново. Градът й е голям, но се надявам да се засечем, но тя дали ще ме познае, аз дали ще я позная... незнам нищо. Надявам се да се срещнем и нещо ме кара да вярвам, че съдбата ще ни срещне отново един ден.
Никога няма да я забравя :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 47feea51d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ж30: Опит имам, бих казала, ОГРОМЕН. Запознавала съм се с десетки хиляди, излизала съм с малко над 2 000 човека. Но това не означава, че съм имала нещо повече с тях, не означава, че съм си лягала с тях и т. н. За да се впуснеш в подобни авантюри, ТРЯБВА да си много опитен и обигран играч. Хора всякакви има... Малко или много, трябва да си психолог. Преди да започна, за малко съм била секретар в агенция за запознанства... Така че - имах известен опит в тези среди... Да, понякога е весело и забавно, понякога тъжно и т. н. Неоспорим обаче е фактът, че е нужно време и способности за предразположение и опознаване на Другия...

Винаги съм смятала, че така създадените приятелства и интимни връзки са за предпочитане. Разширяваш кръга от познати, разширяваш мирогледа и т. н. Е, не винаги всичко е розово, но така е и в живота... Нужно е ВРЕМЕ!!!

Имам 2 сериозни интимни връзки, създадени чрез сайт за запознанства. Едната прекратих, а другата - предстои да прерастне в брак.

Опасности дебнат от всякъде... Но намирайки ТАМ сродна душа, постарайте се да я опознаете ИЗЦЯЛО... Като под "ИЗЦЯЛО", нямам пред вид само чрез разговори с лицето.

"Проверката е най-висшата форма на доверие", казал Сталин. Селдователно... Постарайте се... Базирайки се на получената информация от лицето, да го проучите - от негови познати, приятели, съученици, колеги, роднини и т. н. Светът е малък. Ако се постараете, ще установите това с огромно удивление... В никакъв случай няма да Ви е трудно. Хората обичат да услужват и да клюкарят...

ПРОВЕРЯВАЙТЕ всекиго, към когото имате по-сериозно отношение, чувства и т. н.
Изградете си тактика за опознаване на хората...
Тя може да трае и с месеци, но каузата си заслужава...
НЕ СЕ ПРЕДОВЕРЯВАЙТЕ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8ea948873c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега, проблема ти не е в самото запознанство в чата, а в самия човек отсреща. Можеш и на улицата да се запознаеш с на пръв поглед перфектния човек, а след време така да ти преобърне живота, че да се чудиш от къде ти е дошло. Нямаш гаранция за нищо, но не бива да слагаме под един знаменател всички интернет запознанства! Аз лично съм вече година и половина с човек, с когото се запознахме в нета, и съм много щастлива с него. Явно твоето момиче просто не е искало същите неща каквито и ти или действително разстоянието и се е видяло непреодолим фактор, а може и да си е била лисичка и далеч да не е търсила сериозни обвързвания, но това си е до самия човек, кофти е да го отдаваш на факта, че сте се запознали в нета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 75bf498932
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Интернет запознанствата-пълна илюзия. Аз съм 40 год. добре изглеждаща жена. Пишат ми стотици мъже с доста от тях се срещнах в реалния живот.... ще ви кажа -нищо!!! пълно разочарование. Всички искат само едно, лесен и бърз секс. После не им пука за мен. Имах и една връзка която продължи 2 години. Много обичах този мъж и то срещите ни бяха реални. Само че е невъзможно да заживеем заедно поради куп причини от негова страна. Дълго страдах за него.... почнах отново да влизам в чатовете и пак се повтаря същото -срещи за секс и край.
Ние хората сами правим живота си ад.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4d72cec41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Единственото, което прави интернет толкова предпочитан е, че хората могат да се отпуснат по-лесно, но могат и да излъжат по-лесно. Затова трябва да се внимава. А иначе разстоянието не може да е оправдание, особено ако наистина си допадате и особено за страна като България, където както се казва всички се знаем. Може би е имало друга причина, опитай се да разбереш, със заместители ще ти е по-трудно, защото може да се окажеш по-наранен, но недей да заклеймяваш чата, защото за някои хора той е единствен начин за запознанства. Не за друго, а защото вече няма къде и хората много се озлобиха и затвориха в "реалния" свят.

Vic

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a7e878f14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте и от мен!
Не съм чела коментарите, но прочетох темата и за мен не е така..

Аз преди 6 месеца се запознах точно в интернет с едно момче, с което се видяхме на живо, харесахме се, заедно сме до сега и сме много щастливи!!! : )))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker