Какво следва ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво следва ...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2657 пъти
Здравейте, скъпи читатели! Случайно ми хрумна, че може би тук е мястото къде ще успея да получа най-добрия съвет по моя сложен въпрос, свързан със сегашната ми връзка...

Преди 4 месеца и малко започнах връзка с едно страхотно момче. Интересното е, че търсех точно това. Оказа се, че същестува и дори ме харесва. Той е от родния ми град, но от 6-7 години живее в друг, по-голям. Когато се е прибирал при баба си, сме се засичали, но нищо повече. Той е по малък от мен с една година.

Аз съм вече студентка, той сега завършва. Живея в Пл. Той на 100 км от мен, но успяваме да се виждаме всеки ден. Излизала съм с други момчета, но... той ми е първия. Аз на него също, същевременно странно и много готино ;) И сме си първи не само в това... за първи път казваме "обичам те". И сами ще прецените, че ако нещо се случи и се разделим, трудно ще се съвзема. Работата е там, че есента той заминава на другия край на България, иска да се установи там... и аз май нямам място при него. Не ми го каза директно, но аз го усещам и много ме боли, защото повярвайте давам всичко от себе си за тази връзка, и ще продължавам да го правя. Той е още малък и иска просто да опита от всичко, да се наживее, да бъде с още много момичета... Съмнявам се да остане само с мен, а и той самия си го каза. Казва ми, че не се знае до тогава какво ще се случи и какво ще мислим... но май го казва само, за да не се сдухвам, защото често го правя. Сетя ли се, че след лятото всичко приключва - започвам да плача. Искам да се концентрирам върху настоящия хубав момент, и да не мисля за бъдещето, но не успявам. Ще се радвам да ми съдействате... Да продължа ли връзката или да приключа още сега, за да боли по малко? Струва ли си да се жертвам, дори края да е гаден? ... Благодаря Ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 11f36dd501
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дотука да бъде, споко ще имаш и други :)))
Next

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa6cff27b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм... следва живот.. след него пак! :) Кофти ще е да те остави! ... Каква обич ще е неговата, ако за теб забрави? ... Хубаво е, че сте си първи, но нима е важно бройката? ! ... За някой, да имат една/един, не им стига и после искат и още и още! ... Никъде не е казано че е задължително да имаш няколко :)) Личсно според мен, и една/един би стигнал/а, стига любовта да е силна и да се обичате тека, че нищо да не е способно да ви раздели ;) Какво е разстоянието, за някой дори времето не е успяло да изтрие любовта от сърцата им. Та... ако той е готов да те остави, защото заминава далеко, значи това е и мнението му за теб и любовта ви, значи толкова е силна и любовта му към теб!!! Демек, бил е девствен, прогледнал е както се казва, чрез теб :D Порастнал е! ... А сега ненаситно да се оглежда и за други? ! ... Неприятно за него! ... Когато не виждаш съкровеището което имаш, и не го цениш, го губиш и покъсно съжаляваш! Но.. явно номера е човек да си поблъска главата пък после да се чуди какво и защо е имал/а. Или иначе казано, приятелят ти ще е глупав, ако така лесно те остави! ...

Ами... от тук насетене имаш два пътя, или да се налсадиш до край на което имате, до самото изчерпване, поне ще останеш с хубави спомени, или да прекратиш от сега! ... :) Виж, .. в думите му има известна мъдрост! Правилно ти е казал, че не се знае какво ще мислите и какво ще стане, но каква любов ще е ако се влиае от какво щяло да бъде! Ако той те обича ще намери начин да бъде с теб! Предполагам че и на него му е неприятно, .. ето защо и не повдига въпроса! ... Ама не сте чак деца, че да увъртате, ти имап право да знаеш какво ще се случи, какво да очакваш! ... Затова не ствой така, а говори с него! ... Нима единственото решение е да замине далеко! Какво? Само там ли ще има реализация! Или друго, а ти? Не би ли могла да го споледваш? ммм... :) Решения има много, но какво и ти и той сте способни да направите за да опазите връзката си? ! :) Помисли внимателно! ... Еее... да забравиш не е лесно, да изтръгнеш кипящата си и любов изобщо! :)) Но е най-лесно да скъсаш с него, или той с теб! ... После още по-лесно да тръгнете с други.

Според мен... двамата заедно можете ще измислите начин, да продължите :) Ако ли не, ако той не е съгласен, то няма какво да се тормозиш за него! ... Струва ли си да плачеш, за човек който ще те махне с ръка и ще си тръгне от теб! ... Не си струва! ... Разбираш ли? Окаже ли се така, поне ще имаш всички основания да приключиш :) Живота предлага много възможности, от цялата работа само той губи! Където и да отиде, едва ли ще намери в друга теб! ...

(На който нещо не му харесва, направо да си го напише защо, а не като срахливец да се крие зад гласа си :)

П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 94f3a963e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз пък мисля, че трябва да дадеш шанс на тази връзка да се развие. Вие сте в началото, когато не всичко е ясно. Е има и друго, още сте малки и е нормално отношенията ви да се изчерпат. Но пък защо да не изчакаш да видиш как ще се развият нещата? ! В живота за нищо няма гаранции... днес сме щастливи, утре може света ни да се срине за секунди. Не си заслужава да се предаваш още в началото заради някакви глупави страхове. Каквото и да става, както и да се развият нещата, то значи така трябва да стане. Бъди търпелива, бъди мистериозна, бъди неговата прелъстителка, от която да иска още и още. Опитай, а ако видиш че няма смисъл, тогава го остави да си тръгне от живота ти. Такива моменти винаги ще има, срещаме едни хора, разделяме се с други. Много започнах да философствам, за което се извинявам, но дано съм те накарала да се замислиш и да вземеш правилно решение за себе си. :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: dc8d9ebb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай шанс на връзката си... наистина не се знае аккво ще мсилите тогава..защо се тормозиш за момент, който още не е дошъл и се страхуваш, че даже си склонна да прекратиш още сега, за да боляло пшо-малко. Ти откъде знаеш дали после ще боли, дали няма да те покани да отидеш с него, дали за тези месеци ти няма ад се влюбиш в друг.
Мисли единствено и само за днес, за тук и сега. Утрешния ден е мистерия!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker