Влюбена съм в женен мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в женен мъж!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2965 пъти
Здравейте реших да напиша и моята история за да ми дадете съвети! .. Знам, че не съм само аз наивното момиче което е безумно влюбено в женен мъж, а има и много други като мен! .. Аз съм само на 18г. а той е с 18г. по-голям от мен и има детенце. Аз знам, че не мога да очаквам нищо от него, но не мога да го оставя, обичам го повече от всичко на този свят! .. Знам, че и той ме обича много, не веднъж ми е доказал, но какво от това като ме обича, това не променя нищо, а само ми съсипва най-хубавите години от живота.

Когато съм с него аз се чувствам най-щастливото момиче и забравям за всичко! Лягам с мисълта за него и се събуждам с мисълта за него! Искам да го оставя, но сърцето ми не го позволява! Радвам се на всеки миг с него, но на никого не пожелавам това което чувствам аз! .. Дайте ми съвети и ми кажете какво да правя! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2f9f6d7e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа, че този мъж изпитва нещо може би към теб, влюбен е....? , но едва ли ще остави жена си и детето си, той е изградил живот с тях, имат много общи неща, едва ли ще остави всичко това, заради някакво ново начало. Ти си още малка, живота предстои пред теб, има още какво да учиш. Не се занимавай повече с него, спри да го търсиш, започни да излизаш повече с приятели, забрави го.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7caa7c4ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   аз съм една от тези съпруги с детенцето, на който изневеряват с такива като теб. аз ти пожелавам ти да не си на това място, да предчустваш, да си почти сигурна, че има друга, да се измъчваш, но да се колебаеш да провериш истина ли е, защото тази истина срива целия ти свят, и наи лошото не само твоя, а и този на едно невинно дете. и повярвай, повечето от тези мъже се прибират в къщи и казват на жена си, че я обичат, правят и подаръци и въпреки това тя усеща, тя знае и въпрос на време е всичко да излезе на яве. така, че не ти ни пожелаваи да не изпитаме това което ти е в момента, а аз ти пожелавам ти да не изпиташ това което е на жена му. от другата страна, с дете и неверен съпруг който обичаш и ти изневерява е мн по сложно и отвратително.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ecaa8c5cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох с внимание всеки ред от историята ти и ето какво ще ти кажа и то съвсем сериозно - ти си егоистка! "Искам да го оставя, но сърцето ми не го позволява" - всъщност ти не искаш, просто го казваш, за да излезе един вид, че чувствата ти са по-силни от самата теб! (което вярвам, че не е така)Мислиш само за себе си...
Сега искам да си помислиш за другата страна - жена му и детето. Ако ти беше това дете? Ако майка ти и баща ти се караха и обиждаха пред теб, защото баща ти си има друга? Ако ти беше тази жена? Ако се стараеше и даваше всичко за семейството си и изведнъж мъжът ти го досърбява **** и тръгва след заблудени момиченца? Отговори си на тези въпроси и си помисли хубаво какво искаш занапред. Не ти говоря за идния месец или другата година май месец, а за по-далечно бъдеще. Искаш ли да си нечий парцал? Искаш ли да си нечие кошче за душевни отпадъци? Искаш ли и на теб да се случи мъжът ти да си хване някое момиченце? Искаш ли?
Да, знам че не искаш и сигурно няма и да си, но сега си. Ти разбиваш нечие семейство. Ти си адреналина на този мъж. Един път да заживеете заедно или да станат по-сериозни вашите отношения и ти минаваш в графата "сигурна" и той ще потърси следващата заблудена...
До тук съвет не ти дадох просто малко рязко ти описах ситуацията, но мисля, че ти си я знаеш, но не искаш да си я признаеш.
Моят съвет е : подбирай си хората, с които излизаш и най-вече, с които имаш връзка. Аз съм на 21г., не съм много по-голяма от теб, но разбрах доста неща за живота и едно от тях е, че разликата във възрастта ПРЕЧИ! Може сега да не го усещаш, но след време това ще убие всичко в теб... Това с гореизброените от мен неща може да ти подскаже, че не трябва да бъдеш повече такава егоистка и да се разделиш с този "мъж". Колкото по-скоро, толкова по-добре...
П. П. Защо пусна тази история тук като знаеше какви ще се коментарите? Никой няма да ти каже "евала"...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 58ea3c1f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Един път видях едно младо момиче да се натиска с някакъв мустакат чичка! Грозна картинка. Я си представи, че твоите родители разберат. Горките хора.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e26dde8711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мдам, те всички си мислят, че жененият им любовник ги обича. А той просто си чеще егото, че е желан и то от младо момиче. Вероятността да се разведе, заради теб е малка, а после какво? После ти, ще чакаш и ще се чудиш дали не е някъде с някоя. Някоя друга 18г, която ще му дава адреналин. това е истината. Просто те използва. И колкото по-рано го проумееш. толкова по-добре.
Маги

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e26dde8711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, в думите ти има много истина. Не я съдя, надявам се правилно си прочел посланието ми. Работя предимно с мъже и те ми доверяват разни неща, та именно заради това е мнението ми. Написала съм, че вероятността е малка, а не че няма такава. На нея и на другите в такава ситуация искам едно да кажа-ако наистина я обича, ще се разведе, за да е с нея. Това не го прави по малко баща.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3e2435a923
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   A, Господи, не виждаш ли по-далеч от носа си??? Всички мъже, които изневеряват са били като твоя и всички жени, без изключение, са виновни за разбиването на бракове. Наистина не мога да си обясня как може до такава степен да си вярваш и що за фанатичка трябва да си.
Най-добре е за едно 18- годишно момиче да си губи времето да чете твоите "научни" глупости, вместо да си учи и да се развива, а не да се занимава с мъж, който най-малкото не е на подходящата възраст.

П. П. Човек не може да се разбере с фанатиците, лошото е, че много хора не са ти чели глупостите и няма да те познаят. Един по-умен човек винаги ще разбере, че това, което пишеш е абсурдно, но не и по-малките и тези, които си търсят оправдание.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5f1eab481b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щи мине след 2-3 години, толкова трае "голямата и истинска любов". Сама ще се убедиш в това, постепенно ще прогледнеш и осъзнаеш, че циклиш на едно и също място и се въртиш в един омагьосан кръг. Усмивката ще посърне, ежедневието ви, разговорите ви ще са все едни и същи. Така ще ти омръзне от него, че ще си се чудиш сама какво толкова видя в този чичко, къде лежи до леглото до теб по график. Спаси се сама навреме, не те обича човека със сигурност. Направи си експеримент, не се виждайте, чувайте поне месец и сама ще видиш, че няма да ти липсва чак толкова много и че със сигурност няма да умреш без него

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 770ec2b30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторке и аз да те успокоя... щом човека е погледнал навън, значи нещо му липсва в семейството. Всъщност нищо ново не казвам... и ако любовта ви е истинска, борете се за нея и с времето всичко ще се нареди, само трябва да бъдеш търпелива. Е в рамките на нормалното... дано да не ти дава напразни надежди и не ти губи времето излишно, това би било подло. А жените, на които им изневеряват не ги съжалявам, значи нещо не им достига. И на мен са ми кръшкали, но го приемам съвсем нормално и ги освобождавам да гонят това, към което се стремят. Никой на никого не принадлежи- това ми е една от любимите фрази. И затова всеки е свободен да намери щастието си, ако то не му достига в настояща връзка.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fcf2f5d77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още си много малка и много наивна, да и така да е, дори и да те обичаше, дори и да напусне семейството си заради теб какво бъдеще би имала с мъж с 18 години по голям? ! Повярвай ми има голямо значение това, моя е с 10 години по голям и се омъжих на твоите години и ми се живее та ми се плаче. Сега съм на 26 с 2 деца и 1любовник, в който съм влюбена и не може да е само мой. Не мога да ти дам съвет кой знае какъв при положение, че аз самата не мога да се оправя, но мога да ти кажа само, колкото и да БОЛИ остави го до като е навреме и живей... ЖИВЕЙЙЙ

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b42bfbf15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Дрън-дрън е предният пост. Оправдания зя дивашкия егоизъм!
Сърцето не ти позволява - именно егото не ти позволява, просто си гледаш кефа както е модерно днес. На никой не му пука за обети, за вярност, за ценности. Всеки гледа "сърцето". Не можем да живеем ръководени само от инстинскти. Това е свойствено за животните. Мисълта отличава хората.
Бягай от този използвач. Той е виновен, но и ти и всички като теб, които позволяват на такива господа да си развяват оная работа където им скимне. Гнус ме е от такива хора!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c90a6ae2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако го оставяш - оставяй го!
Ако не искаш или не можеш - продължавай!
По-конкретно не знам как да ти представя този Иьбор!
Животът е твой - ти решаваш какъв да бъде.
НО когато правим избор за едно или друго трябва преди това да можем, да сме готови за всички последствия - и да ги посрещнем достойно - това се нарича Отговорност спрямо самите нас и собствените ни решения!
Какво очакваш да научиш в този форум.. чувствата си, мислите си? Или да събереш гласове "за " и "против"
Ето няколко мита, които битуват
Любовницата развежда мъжа. Не! Напротив - тя е като свежа глътка за изтерзания му брак и с наличието на любовница бракът се запазва много по-дълго и много по-щастлив между др. защото мъжа изпитва вина и глези жената си - подаръци, "обичам те" и тем подобни.
Разводът не означава едно дете да остане без баща и това е най-тъпото оръжие за манипулация на съпругите. Рано или късно то дава бъг.. защото децата растат.
Любовницата е следствие от проблеми вкъщи, тя не е причина за тях. Но на участниците в това семейство очите винаги са затворени за тази истина.

Моят съвет:
Няма правилно, неправилно, никой не може да ти каже какво ще се случи.. НО ако тази връзка те измъчва и тормози (както и всяка друга връзка принципно) - прекратявай я. Нещо, което не те развива и не ти носи щастие и положителни емоции е вредно и би следвало да имаш силата да го изкорениш от живота си. Ако тази връзка те прави щастлива - продължавай! Няма правила! Ккато няма правила никъде другаде - всички е винаги и само в твоите ръце. Връзките (подобни) не са идентични. Някъде има чувства, някъде секс, някъде пари, някъде страх, някъде Его - всичко е строго индивидуално. Еднакви са единствено клишетата!
Обичаш ли го - обичай го! Прецени дали можеш да го обичаш от разстояние или не! Прецени дали ще имаш други мъже, докато се срещаш и с него. Развивай себе си - кариера, учене - не превръщай връзката си във фикс идея, не превръщай никоя връзка във фикс идея и просто си живей живота, поемайки отговорност, разумно, смело, с ясна мисъл и трезви чувства, с готовност за всичко и вяра, че ти предстоят чудесни неща.

Една щастлива любовница

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98c77fbabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Повечето тук навярно никога не са били в такова положение! Всички се влюбваме, всички се радваме, плачем и обичаме. Истинската любов понякога закъснява, тя може да се появи след като си създал семейство и имаш дечица. Но нима живота спира след като се ожениш / омъжиш. Виновен ли е един мъж, че след 20 години брак е срещнал своето второ аз, ДА той може да уважава и цени съпругата си като човек, но да не е тя тази която го прави истински щастлив. Авторке, ако любовта ти към този човек е толкова силна бори се, но само ако и неговата има същата сила. Рано или късно едното ще надделее, дали любовта му към теб или привързаността към жена му, ако не опиташ никога няма да узнаеш
! Колкото до децата, когато родителите са щастливи то и децата са, ако родителите имат проблеми и се тормозят, то това се отразява и върху малчуганите, казвам го от личен опит!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1fad3f2063
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторке, твоята история е досущ като моята. И аз съм в същото положение, само че при нас разликата е малко по-малка, от 13 години. А и аз съм с 3 години по-голяма от теб. Запознахме се край общи познати, общи интереси и работа и така се случи, че почнах доста често да се виждам и чувам за него. Въобще - станах си любовница. Но не смея да пускам такива теми именно заради негативните коментари, а и като цяло не търся съвети.

Ти сигурна ли си, че си влюбена НАИСТИНА в него? Защото и аз така на моменти си мисля за моя човек, но щом е на моменти - значи не е чак такова, каквото си мисля, че е. А и наистина се замислям за жена му и детето му. Затова и не го търся аз, той мен търси. Ти можеш ли да опиташ така? Да намалиш търсенията от твоя страна и да чакаш на него? При нас се получава безотказно. Вярно, не се виждаме често, но всеки удобен случай е добре дошъл.

С какво ти е доказвал, че те обича? От колко време си с него? Знам, че това са не особено нужни формалности, но при една такава ситуация дори и най-дребните детайли са от значение. Някъде по-горе пишеше, че си егоистка. Да, така е. Аз също съм такава, но това е възможно най-сладкия и поносим егоизъм, който може да съществува.
Виж, аз мога да те посъветвам нещо и то е - бъди си с него щом искаш и щом той те иска, но не посягай на семейството му. Стой дистанцирана по всякакъв начин от жената и детето, както и от всякакви теми, свързани с тях. Не започвай темите за тях ти, ако той каже нещо - просто го изслушвай и толкова. Не му навлизай в семейното пространство.

Ако искаш може да разменим контакти и да си пишем отделно по темата, силно вярвам, че има какво да си кажем. Не е нужно да ползваш реален мейл, можеш да си направиш нов, фалшив. Не ми е нужно да те познавам, просто историята ти ми е до болка позната. :))

Подпис: Поредната Замесена в "Аферата ЖЕНЕН МЪЖ".
((:

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 214e494736
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   18 години разлика? Все едно да спиш с баща си!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1a93d597e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това да се занимаваш с 18 години по-стар от теб, при това женен и с дете, не е само тотална липса на самоуважение и големи комплекси - това е липса на някакво вещество или структура в мозъка... моя съвет е иди да се прегледаш при доктор!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker