Защо много жени биват зарязвани около 30те ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо много жени биват зарязвани около 30те ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6365 пъти
Разсъждавам си по въпроса за връзките, за живота въобще.

Жена съм на 27. Контактувам с доста хора. Имам приятелки и познати. Прави ми впечатление как не 1 позната и приятелка, бяха заменени около 30тата си годишнина с по-млади момичета. Живея с моя приятел от 5 години, и понякога се чудя дали и мене няма да ме сполети същата съдба. Например преди 2-3 години моят приятел, който е с 5 години по-голям, не се заглеждаше по момичета на 18-19г. Сега го прави. И знам ли дали е мен няма да ме сполети същата съдба.

Като пример ще Ви дам мои две близки приятелки. И двете живееха с приятелите си, и 2те когато минаха 30те бяха заменени. Особено за едната ми се къса сърцето, защото ми е много близка. Мъжът до нея уж много я обичаше, имаха планове и в 1 момент, я замени с 10 години по-младо момиче, с което заживя.

Има много красиви жени на 30, 30 и няколко години. Но явно рядко им провървява. Или като родят, малко или много се развалят, и мъжът пристъпва към ''План Б''...
Понякога и аз имам такива опасения. За мъжа явно е в пъти по-лесно. Един мъж на 30, може да си хване и 20г. А изборът на жена около 30те е силно ограни4ен. Все говорят, че на запад не било така.. Е, не знам как е там, но тук виждам за какво става въпрос.
Толкова страдам, заради момичетата, които споменах. Къса ми се сърцето.

Дано и аз нямам същата съдба 1 ден.
Да влагаш години емоции в някого, и накрая да те замени за 10г по-младото момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 93554751a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   АМи радвай се, ако някой те зареже като станеш на 30. Така ще разбереш, че този човек не е с теб заради тази която си, а само защото си била по-млада. Такъв човек не ти трябва, защото ще иска във всяка ситуация хубавото и лесното, а дойдат ли трудност ще избяга. Приятелките ти трябва да са благодарни че за ги зарязали, защото са се оттървали от едни повърхностни мъже, които търсят само обвивката. Помисли за някой, който наистина обичаш и на който истински държиш- пука ли ти че е станал на 30 или 40, пука ли ти че е надебелял с 10 кг? Ако отговора е НЕ, значи държиш на него като личност и човек, а ако отговора е Да, значи си била с него защото е млад, красив, слаб и т. н. Така че ако някой е с теб защото си на 20 него не го интересуваш ти, а младостта ти. А според мен такъв човек не ти трябва.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02bd133801
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен една неомъжена жена, която на 30 още няма планове за деца, бива поздъзнателно възприемана от партньора като "нефелна" и "преминала". Има и нещо друго - щом самият партньор сам не се е сетил до тези години да предприеме нещо по-сериозно - това ясно показва неангажиращото му отношение. И това заради каква ще я изостави вече е без значение. Логично е ако мисли с перспектива да си вземе по-млада, естествено.

Обратното - семейните жени, които са родили деца по-раничко - на тези години се окопитват, поотърсват от брачните окови и настъпва триумф на женствеността и красотата. 30-35 г. е най-сладката и красива женска възраст.
Така че не допускайте да сте неосъществени и оклюмани на 30... Станете жени, майки, в краен случай ако не успеете - може и мръсници, но не бездействайте.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e64b17b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Стига с тези обобщения. Това, че с приятелките ти се е случило далече не означава, че ще се случи и с теб. Освен това е някак си малко повърхностно да смяташ, че са се разделили основно заради това, че тя е наближила 30. Не знаеш какви проблеми са имали във връзката си. И защо за жената на 30 (! ) възможностите да са ограничени? Има примери и сред нашите "знаменитости".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10a866d977
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересен въпрос с много възможни отговори....
Според мен мъжете губят увереност в себе си, започват да търсят нещо ново и интересно, за да си върнат предишното положение, в което са смятали себе си за велики. И го постигат като се хванат с някоя с 10 години по-млада(примерно). После тая младата става същата като предната.... Тя се променя, но не и той. По-скоро това положение е редно да е проблем на мъжете, а не жените да се вайкат...
Дългогодишната връзка без развитие след време така или иначе се разпада.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 59f527b7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   не е заради възрастта - дългата връзка с неправилен човек в един момент писва, натрупали са се много битивизми, тогава идва нещо ново и свежо - нормално. не е заради възрастта.. просто около теб познатите ти са на възраст, в която са имали вече шанса да изпитат една две дълги връзки.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: de83d9a408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз се притеснявам за същото, защото съм на 24, моя човек на 25 и знам ли след някоя друга година какво ще реши... Ще чакам и аз мнения от мъже..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8930e48643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   авторката:
и 2те близки споделяха с мен. онзи я замени с друго момиче, което беше с 10 години по-младо. голям шок!
мъжете са в по-удобно положение в общи линии. но наистина едно е жена на 20, на 25, друго на 30, на 35. в тяло можем да го докараме, но бръчките си личат! и ето появява се новата.. с 10 години по-малка...
така е.
аз съм на 27, старая се да изглеждам добре, но започнаха да ми се появяват някои фини бръчици.
страх ме е понякога от подобна съдба.
след 30г не сте ли съгласни, че ние, жените, след 30г, малко трудно си намираме партньор за сериозна връзка?
повечето са заети, със семейства.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57b129526f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   - Защо много жени биват зарязвани около 30те ?
- За да ги поемат нататък истинските разбирачи!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fd7e4933b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мили ми момиченца! На 30 години не разбрахте ли, че ако някой ни зареже вината е повечето наша! Ако връзката е стабилна, запазила се във времето няма как да се разпадне заради някоя си пубертетка. Мене са ме зарязвали, Аз съм зарязвала и сега връщайки се назад ясно виждам своите грешки. Няма да се впускам в подробности. Много е важно да не държим мъжете си под чехъл и когато го ревнуваме от някоя си ние по този начин го насочваме към нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 98ef8aaee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ех... ех.. въобще е мнооого силна дума :)) Няма как да сложиш всички хора по света само в една тема :) Колкото хора, толкова идеали и избори! ... :) Ммм... казваш това ти прави впечатление, ами разбира се, след като това е обкръжението ти! Жените не биват зарязвани защото са станали на около 30 :D A защото са имали глупостта да се хванат с някакви глупаци! И не ли е така? Що за мъж ще е този който ще замени жената с която е живял, с която е споделял, изживял нещо с някаква си младо момиче, което за него ще е като дете! :)) Мъжете който правят това, ... са идиоти! :) Никой нормален мъж няма да постъпи така! И най-голямата грешка във вас жените, че сте решили да бъдете с такива мъже, като сте ги видели колко "струват"! :)) Даваш ли си сметка, че за да пристъпят към план "Б" значи между тях и твойте приятелки не е имало никаква любов, били са заедно само защото са намирали изгода в приятелките ти! ... Ммм! .. Друг е въпроса, че вие жените се комплексиранете излишно, като тръгнете към числото 30 :)) Едва ли не айде, живота ви мина, ще ви изхвърлят и пренебрегнат. Що за глупост е това! Има жени след 40 които изглеждат страшно красиви :) Ако проблема е че си мислиш, че остаряваш! ... Не се страхувай, стига помежду ви да има обич и споделеност всичко ще е наред =)

Ти... хубаво разсъждаваш, а знаеш ли аз какво забелязвам? :)) Последователността в израстването на момичето до жена! Не се отнася за всички, но общата тенденция е, че едно момиче след приблизително 14 години, се отдава на всякакви влечения и, спи с тоя и оня, и изобщо излудява на маx, до към 17-18 години, после прави нещата само с свой си избор, защото е натруала опит. По натам се ориентира в търсене на походящ кандидат за сериозна връзка! С който да бъде, защото е така е нормално и прието. Това момиче се е превърнало в жена, и към 30 си година изпада в критическа на годините си! :D Нали в ранните си години е лудувала много, била е млада и всеки и се е наивал, буквално. С възрастта се страхува, че ще изгуби чара и красотата си, и с това ще изгуби и мъжкото внимание! Както в твоя случай, се страхуваш че ще загубиш човека до теб! Че ако той е с теб само заради тялото и външността ти, значи още отдавна си го изгубила, не, даже изобщо не си го имала! Любовта е двама да са заедно защото обичат душите си, защото обичат това което са, и не си представят живот без да бъдат един с друг :) Аз лично бих искал да прекарам целия си живот с една жена и на нея да отдам времето си =)


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bae66c99bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторке, недоумявам защо си набиваш подобни негативни мисли в главата! Точна статистика едва ли някой може да ти даде дали на жените им е по-трудно след 30 да си намерят партньор, но те уверявам, че ако ти смяташ така, на теб ще е по-трудно. И да наистина, не е едно и също дали си на 20 или на 30, но това важи и за мъжете. Да не би те да се консервират? ! И те напълняват, оплешивяват... Не е ли просто комично да смяташ, че фините бръчици по лицето ти биха били причина да те зарежат, освен ако ти приятелят ти не е много повърхностен, разбира се...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 983bba2130
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Освен някои от по-горните обяснения (че твоите познати едва ли са се зарязали САМО защото жената е станала на 30) искам да ти кажа, че в България се ценят 18 годишните кифли с чалга излъчване. 19 годишните са вече престарели, да не говорим за 30 годишните!
Не казвам- мъжете са виновни- не казвам- жените са виновни. Казвам- обществото като цяло е виновно. Ела да видиш на Запад, колко по-малко значение се обръща на възрастта и на външния вид при избора на ПАРТНЬОР. Нашите БГ схващания (или по-скоро схващанията на някои българи) са до невъзможност чалганизирани, задръстение и извратени. Такава пошлост има само в балканските и ориенталски страни. В "белите" страни хората се уважават, събират семейно и обичат не само на 20, на 30, а ми и на 40, 50, 60, 70. какъв е проблема? Проблема е че се изгубиха ценностите и на тяхно място вилнее чалга културата в милата ни България!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e437f48571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторката:
Номер 16, допускам, че причината е точно такава, каквато смяташ ти.
Това е положението. Фактите са такива, да. И явно фините бръчици на лицето и леките промени са от съществено значение за много мъже.
Има прекрасни жени на 30 и няколко, че дори и на 40 -и няколко, но... ти сам назова нещата пределно точно.
Е, затова реших да пиша и да споделя това, което ми прави впечатление...
И да не се повтарям постоянно, но особено едната ми близка трудно преживя всичко това... Заради точно една тип''фолкаджийка'', която явно е по-подходяща за секс развлечения...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 983bba2130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторке, пак съм аз, номер 16. Жена на 35 години съм, и още не съм за изхвърляне:) Радвам се, че споделяш моето мнение. Исках в заключение само да ти кажа, да не се оставяш да те завлича нашата мила родна чалганизирана и опошлена действителност. Не се страхувай за съдбата си "един ден". Мисли и действай тук и сега. Имай самочувствие. Някоя жена не заслужава да я унижават, така че ако не се чувстваш добре в тази си връзка, имаш страхове, че ще те зарежат заради по-млада- сподели ги с приятеля си. Ние българките сме хубави, умни и способни жени и с годините обикновено ставаме дори по-хубави. А да не ти говоря, че жените над 30 сме по-опитни в секса и в живота въобще, и умеем да му се наслаждаваме. Твоя приятел ако не ти вдига самотчувствието, ако не те подкрепя и цени сега, когато си на 27, няма да си промени отношението и когато ти станеш на 28, 29... и леле Боже! на 30. Живота започва на 30, мила. Може да не съм с фигурата на 18 годишно момиче, може и да имам минимални линийки около очите, но се чувствам добре и се наслаждавам на живота. Прави го и ти. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e437f48571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторката:
Номер 18, радвам се и аз, че мислиш като мен, НО фактът е, че живеем в тази действителност, за съжаление.
Иска ми се да е друго. Явно на Запад не е така наистина, но въпреки всичко обичам България.
Една от причините мъжете и жените, които избираме тук да са такива, се корени още във възпитанието, което са дали миналите поколения.. Та поколенията назад са се женили толкова млади. На 20-25 максимум, с някои леки изключения. Това закостеняло мислене продължава. В момента много жени създават семейства най-късно на 30, защото толкова им се натяква, че трябва да създадат семейства, че има някои, които се женят за първия срещнат кажи -речи. Знаем не 1-2 такива случаи. Женим се, защото СЕГА трябва.
Близка роднина се омъжи на 32, съвсем набързо, просто защото вече остаряваше, според майка си. Направи набързо дете от въпросния мъж... За няколко месеца се ожениха.. Реално за половин година не можеш да опознаеш човека... Сега колко проблеми имат... И аз я попитах защо толкова избърза??? Тя каза, че я било страх да не остане стара мома...
Случаи, отношения, хора... и си създавам впечатления, въз основа, на които да разсъждавам... И не съм много позитивно настроена от това, което виждам.
Нима една жена на 35, че и отгоре не може да изглежда добре, нима не може да бъде харесана??? Нима не може да възпита едно дете по-добре от една 20 годишна??
Малко се откланям от темата, но ми прави впечатление, че и жените, които са разведени, и са с дете от 1ви брак, и на тях понякога се гледа с друго око.... И това пак е заради възпитанието, което родителите предават на децата си.
Пак пример:
Мои комшия (около 35г) живееше с жена на неговите години, която е разведена.. Хора, искам да ви кажа, че майка му, докато не ги раздели, не спря! Приказки, обиждаше я пред комшиите, настройваше сина си... и накрая успя да ги раздели!
Има много интелигентни хора в България, но не знам от бедността ни ли, от какво, мисленето е много елементарно в много насоки.
Това е моето мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a645bdcf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   По мое мнение жените (и мъжете! ) на и около 30 биват зарязвани, защото вече не оправдават определени очаквания на партньора. При една по-кратка връзка (няколко месеца докъм година-две) познаваш човека в определена фаза от живота му, нещо като скрийншот - човека е такъв, какъвто е, или те урежда, или не. Дългите връзки не са така, там и двамата имат време да се развиват и променят, и всеки има възможност да наблюдава другия в развитие. Тогава вече, ако двамата се развиват в различни посоки или пък единият по-бавно от другия, се получава разминаване и връзката става непълноценна за единия от двамата (обикновено този, който е "по-напред"), или и за двамата.

Това неизбежно избива на някъде. Дали си струва да се бориш за такава връзка или не, зависи страшно много от обстоятелствата и кой накъде е "кривнал". Понякога става дума за фаза в живота и е нужна подкрепа и търпение. В такива случаи след като премине фазата, нерядко резултатът е коренно променен човек, с когото връзката като че е започнала отначало и е по-пълноценна от всякога. За съжаление доста хора нямат търпение да чакат, нито желание и мотивация да подкрепят половинките си в такъв момент, и избират лесния вариант - да си вземат някой друг.

А понякога не става дума за период на преход, а двамата се развиват в различни посоки. Тогава просто трябва да се приеме, че другия е избрал нов път в живота си, т. е. просто вече не е същия човек, както преди.

Както каза номер 5, това няма нищо общо с възрастта или с феномена "застаряваща жена", както много си въобразяват. Това може да се случи на всяка възраст, просто около 30 за пръв път масово се наблюдава това явление, защото хората са имали време за няколко сериозни връзки и за някаква еволюция в характера.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8111d92ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Кубрат, ами леките промени, които настъпват във визията, не мислиш ли, че и те оказват влияние- от една страна младото 22 г момиче с изпънато лице, и от другата леко посбръчкана жена???
несправедливо, но факт

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75159713f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Евалата на Кубрат. Ето има интелигетни мъже

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0a2bb17524
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   22, интелигентни мъже има. Виж интелигентните жени са за Червената книга. :P

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e437f48571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ама колко са мъжете като Кубрат??
10%, 5%.........

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0a2bb17524
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 24: То такива мъже има много, обаче жените все по идиотите ходите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 95540c0c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   А добре, да питам...
Утре минавам 30те, сама съм... къде ще го търся този мъж, който е колкото мен, или по-голям.... кой ще ме хареса...?
този 30 годишния няма ли да предпочете леко по-младичката от мен... май-май да, ..
от това се страхуваме..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f4c9fadff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   добре...
утре ставам на 30.. ок, добре изглеждам, но не съм на 25 вече, ,
и кого да търся??? тези, колкото мен, или по-големите са вече обвързани...
И какво правим???
Страшно е.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d82715b450
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Защото отговорът е елементарен. Първо до 30 г. една жена трябва да се е омъжила и да има дете, ако не и 2. Къде са спали твоите приятелки не знам, че са стигнали до там на 30 да нямат семейство и дете и съответно да бъдат зарязани. Мъжът, казвам го както го чувствам... имам нужда от семейство! Имам нужда от съпругата си, от децата си. Навремето когато с жена ми коментирахме темата бебе бяхме на по 23-25 съответно и честно го казвам, че ако не ми бе осигурила тя семейно огнище и деца определено щях да се заглеждам за нещо друго. Това е положението. Вие жените се крайни егоистки понякога. Не искат да се женят, не искат да родят-да не си развалят фигурата.... ама се и глупавички, на 30 и да не си раждала няма как да се мериш с момиче на 20. Щеш не щеш това е живота. Козовете на една жена са различни през годините и ако на 20 сте омайвали предимно с тяло и красота то на 30 нещата са други, както и мъжките нужди са други. Освен това не смятайте всички 20 годишни момичета са глупавички. Напротив, сред тях има доста умни и наживели се. Те гледат и търсят точно мъже на около 30, опитни, улегнали и си ги вземат. Другото което съм срещал аз пък сред мои приятели-женската изневяра. Омръзнало й, търсела разнообразие, само секс било. Е, да, ама не. Има мъже, които няма да понесат жената до тях да си развява гъза наляво и надясно и да им слага рога. Някои мъже директно бият шута на такива. Като си на 30 ще се държиш като на 30, това е което мога да ви кажа и не се вдетенявайте! На тази възраст не трябва да мислите за семейство, а да го имате вече и не да мислите как да задържате мъжете си, а да сте изградили доверие, спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 21bb92bdd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Много двойки се разделят по различни причини. Закономерност за възрастта по принцип няма. "Виновните са винаги двама. " Факт е, че се обръща внимание, че се появяват бръчки и килограми, но трябва да се обърне внимание и на други неща. На 30 никак не си стар, както казват някои тогава започва животът, поради това, че вече си натрупал и житейски опит, и е нормално да искаш да имаш и красив партньор до себе си. Когато заживеете заедно, само това обаче не достатъчно, за една връзка са важни и много други неща. В началото връзката е бурна, мъжът прави подаръци, извежда жена си по забавления, мил и добър е, жената се старае във всичко, от външността си, през кухнята, до леглото. За всичко това, освен химията между двамата са важни, и външността и парите и секса. Ако нещо от тези неща се промени в отрицателен аспект, единият започва да гледа на страни. Основният проблем според мен обаче, поради ред причини е, че сме изгубили навика да общуваме с другия, и от социални сме се превърнали в битови единици. Общувайте повече с партньора до вас, за да сте наясно какво го мъчи или му споделете мъката си. Авторката правилно разсъждава и, че ужасно много проблеми във връзките се създават и заради родителите, и липсата на интелигентен и зрял човек с когото да споделяш и да ти даде добри съвети за живота. Мен жена ми ме замени към 30, с по млад от нея с 6 години, за причината ясно обяснение тя нямаше. Българските жени са красиви и на 30 и 40, и не трябва да се отчайват, защото интелигентни мъже в България има, на някои акъла им идва по-късно. Прави ми впечатление, че след подобни разочарования, жените започват също да търсят по-млад мъж, и могат отново да бъдат въвлечени в същият филм, тоест изоставени. Не проумявам след като осъзнават, че може да са ги оставили заради някоя бръчица, кило или години, не си потърсят мъж отговарящ на тяхното прозрение за промяната с годините. Помисли си над съветите не се отчайвай, разсъждаваш много добре. А ако те остави за по млада, може тя някой ден на стари години да го остави за по-млад, в живота всичко се връща.

Нас.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 89c5e2086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Кубрат ме накара да се замисля за някои неща за пръв път. Благодаря :)

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fae666dce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторке, защо са тези комплекси? На 32г. съм, и не ме е страх, че ще бъда зарязана, заради някоя по-малка от мен. По пътя на логиката 20-22г. момичета, не са ми нито на образованието, нито на акъла. Нито линийките около очите, нито белите коси, са ми проблем. Не си струва да си хабиш нервите с мисли дали няма да те зареже като минеш 30-те. Всеки нормален некомплексиран мъж си избира партньорка по много други критерий, не само по външност и години. Така, че горе главата и гледай по-ведро. Късмет.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0a2bb17524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   28, имаш много остаряло, провинциално мислене! На Запад масово първо правят кариера и после се женят. Не може една пикла на 18-25 да е добра майка!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f4c9fadff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   28ми номер, защо до 30 трябва да се омъжи 1 жена? ами ако се омъжи на 31? Има перфектно изглеждащи и на тези години. Едната ми приятелка, беше зарязана заради 10г по-младо момиче.. , но не защото онзи иска да създава семейство. нито е създал с новото момиче.. просто я смени. онова момиче пък е прекалено младо, следва, и едва ли ще се омъжи сега точно...
не винаги логиката опира до ''омъжването''.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a6d5d860fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Номер 28, много си груб! И с доста провинциално мислене и не само. Понякога това да срещнеш подходящ човек не е до това на колко години си, а на шанс, късмет и още други обстоятелства. В днешно време все по-често не само жените, но и мъжете са без половинки след 30 г. И това не е до нежеланието им да се задомят, а защото просто не са срещнали човек който да обичат.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 02bd133801
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   номер 33 - питаш, но не приемаш обяснението, което е толкова близо до ума. Ето - мъж ти го каза, а ти не, и не!

Мъжете и жените се събират в Семейство, а не живеят като някакви съквартиранти... Много ясно, че ще търси жена си, той иска семейство съзнателно или подсъзнателно - природата му го диктува.
Ако не се оженят днес с новата, ще се оженят утре, ти не ги мисли /имам предвид създаване на дете, все пак/.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6d37f92909
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Офф, ай да си говорим реално, без много мрън-мрън и оправдания!

Щото повечето 30-годишни жени, приличат на 50-годишни бременни толстолоби.
Разбира ли се? ! Дебели, запуснати, с рошави коси, защипани с черна ретро-шнола..
Е, к'во да му хареса човек? !

Женско мнение.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aa8a1620c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Последните глупави коментари развалиха интересната тема.
Ако мъж иска семейство има уста да го каже.
30-годишните изглеждат нормално, който е педофил и иска деца, може да се приближи най-близо законно с 18-годишните. Сигурно е голяма тръпка за педофилите, които нямат сили да са с истинска жена.

П. П. Под 25 съм.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 031cbd78b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Не се плашете, пораснали момичета ;) На 35 до 45 мъжете вече са се развели, така че ще хванете втората партида от доставката.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bf38ee8add
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   номер 35, няма правило с кого ще създадеш семейство.
говорим принципно за тенденцията да се сменят жените за малко по-младички..
една от причините според мен е, че лесно се манипулират по-младите... в този смисъл една 25 годишна ще я излъжеш по-лесно от една 35 годишна..
е. и проклетите бръчки....!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 04689bd7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Офф, номер 36 - не сме повечето като толстолоби и запуснати над 30г. В кой век живееш?? И моето мнение е женско и е на една 33 годишна омъжена жена без деца. :) По повод притесненията на авторката - ако един мъжте зареже, заради някоя по-млада от теб, то това значи само едно - че не държи достатъчно много на теб. Т. е. прави ти услуга, защото не е подходящия. Колкото до избора след 30г. - жените след 30г. имат много много голям избор и да ти кажа откровено - и по-качествен. Знаят какво искат от един мъж, а много мъже ценят това / качествени мъже, не просто мъжки индивиди/. Не се притеснявай за 30-те, притеснявай се, че конкретно твоят приятел се заглежда по млади момичета и то пред теб. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 149db218e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Защото си падате по така наречените "мачовци". Нормалните не са ви интересни и гледам една тенденция която е много негативна. Масово жените чакат с нетърпение да дойде шибания петък вечер и да отидат на дискотека. Те живеят за единия петък вечер. Това съм го коментирал с мой колега на една стара работа, а колежките ми 90% мачкаха и моята завивка и на колегата ми. Какво да ви кажа разврата тепърва започва!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: da66519b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Харесва ми изказването на номер 28, много правилно. Преди 20 години, когато завършвах медицина ни учеха, че една жена до към 22 - 23 трябва да е родила първото си дете, а след 2 - 3 години второ, ако има желание. Сега се наблюдава друга тенденция, по-късно раждане на първо дете, някъде към 30 години, дори по-късно. Но за 20 години човешката еволюция не се е променила изобщо. Не мога да разбера защо стоите и чакате някакъв да ви смени с по-младо момиче, а до 27 години не сте направили нещо по-въпроса да се омъжите, да родите дете ли деца, да ги отглеждате и възпитавате, а не да се страхувате от изоставяне. Ами да, много е неприятно да те изоставят на 30 години и да останеш сам, но с това не свършва света, с едно изоставяне. Не мога да разбера защо днешните момичета отлагат с години брака или се навиват и раждат деца без брак. Живеят в несигурност и искат да убедят всички, че едва ли не такъв живот е най - добрият за тях и децата им. Извинете ме за написаното, но аз така мисля. Това дали ще бъдеш изоставена или не, зависи от това как ти си се поставила във връзката, до колко си сериозна във взаимоотношенията си, какво даваш и какво изискваш от партньора си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7e64b17b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Много сте ми интереси тези, дето твърдите, че жената до към 22-23 трябва да е родила. Раждането не се изчерпва само с физическата част. Аз съм на 22 и честно казано, изобщо не се чувствам готова да се посветя изцяло на един малък беззащитен човек, така както би трябвало да направи една добра майка. И не мисля, че съм изключение, наблюдавайки приятелките си и колежките си. Нека да си говорим честно, до 19г., докато завърши гимназия и още е при мама и тате, човек е дете. Няма сериозни отговорности, не се налага да се оправя сам с живота. Мислите ли, че още 3-4 години са достатъчни, за да узрее, да се почувства самостоятелен, да осъзнае какво иска от живота и да възпита стойностен човек? И дори да е успее, много ли е чудно, че някои, според мен повечето хора, искат да поживеят още известно време за себе си, да доставят удовлствие на себе си, да се развиват, а не да се посветят на детето си? Да не говорим, че много жени и мъже на тази възраст просто не са срещнали човека, от когото искат дете. Какво, да хващат първия срещнат, защото утре, когато са на 24, ще е вече късно?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e437f48571
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   номер 42, има жени с амбиция, които искат да учат и да имат някакво кариерно развитие, и какво толкова, ако роди детето си на 30, а не на 27? Ако има шанса да стъпи на краката си, да е малко по-уверена.
Скоро гледах известни личности по телевизията, и едната каза, че е родила на 20г едно време, нейна приятелка сега е родила на 32. Казва, че при нейната приятелка е много по-осъзнато майчинството.
А какво като родим на 20? Преди 2 години сме завършили средното си образование.. ами ако искаме да следваме? ако имаме някакви амбиции? Ако няма кой да но помага?? .. Много са факторите.
А по темата на авторката, бих казала, че има такъв момент, и явно любов, любов, ама няколкото фини бръчици, и 5те качени килограма, играят роля, когато се появи 20-годишното свежо парче...
и аз се притеснявам.
Има и позитивни примери. Братовчедка ми от 10г има връзка. Сега е на 33. Сега решиха да имат детенце.. има и хубави примери!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aa8a1620c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   43, 44, аз вече на такива като 42 се опитвам да не им обръщам внимание. Колкото и да обяснявате, те виждат в жената само инкубатор, но дори и така да е, не съм убедена, че има разлика м/у 22 и 27 години, единствено може би малко във фертилността, не друго.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f17d3025fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Номер 30, Д. ако наистина е за пръв път, може само да говори добре за тебе ;-)

Номер 21, 26 и 27: Кое му е страшното като сте станали на 30? Всъщност страшното е, че се опитвате да се състезавате с 20-годишните само по визия и по брой бръчки, където очевидно няма как да ги биете. Ако за тия 10 години не ви е увряла главата, че можете да предложите на един мъж нещо повече от тялото си, значи наистина като мислене сте в категорията на 20-годишните - ето това е страшното. Сами се поставяте в губеща позиция като драпате да се състезавате само с един неизбежно изчерпващ се ресурс, а не използвате другите козове, които (би трябвало да) имате.

Понякога направо съм смаян как жените вътрешно в себе си разчитат само на външност и сами ограничават стойността си само до такава, а после реват що мъжете гледали само нея.

Че има мъже, които гледат само външност, спор няма, но когато си търсите мъж за семейство, тая категория така или иначе не ви върши ръбота, така че това, че нямало да привлечете такъв не е голяма загуба.

Кубрат

П. П. По въпроса кога е редно или нередно да ражда една жена също имим мнение, но няма да се изказвам, защото не е това темата. Във всеки случай твърдението, че мъжете бягали от жените, защото исали семейство, е просто смешно. По-скоро обратното се среща чат-пат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 89c5e2086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Кубрат, имах предвид, че за пръв път се замислих именно за тези неща, а не, че за пръв път ме караш да се замислям за нещо. А това май хич не говори добре за мен :D

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 678bdfaf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   ... Кубрат, прав си, че има жени които се състезават, но има и такива с които се състезават... и при тях възрастта не е недостатък... напротив... поздрави.... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4e1996574c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Масово мъжете не искат да се обвързват сериозно, настръхват като чуят думата брак... форумите са зарити от теми, че жените само опявали за сериозна връзка и това им е неприятно. Търсят си само секс и това е. Категорично заявяват че никога няма да се оженят. Дете можело някой ден... ама друго не. Говоря за мъже, които са сами и са на 32-36. Така че не всичко зависи от нас и нашето желание за задомяване.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 81e7540087
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Уха, аз исках да допълня само още нещо, пък вече и отговори имало. Та, майка ми наскоро мина 50-така, но продължава да забива чат-пат по някое гадже и като цяло не може да се оплаче от липса на интерес в това отношение. Не съм я питал как го прави, но явно има начин. Щом на 50 може, на 30 би трябвало да е доста по-лесно... макар и разбира се целевата група да е по-различна.

Номер 49, е това вече е друг въпрос - ако един човек не иска деца и семейство, било то мъж или жена (и жени има такива), не можеш да го/я накараш. Тия дето забременяват и/или се бракуват насила, за да вържат мъжа си "да не може да бяга" един ден го ядат много дебел...

ЗАРА така е, само че тия, които се състезават, не ги осъзнават тия неща... точно там е проблемът. За тях.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c24c294577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Четох-четох, и да ви отговоря защо жени, КАТО ВАС, са зарязвани към 30-те - ами от толкова мислене и дърдорене на какви ли не комплексарски теми и питанки, мъжете ви трудно ви изтърпяват.

Просто еснафщината ви е дошла в повече.
Вечната тема - да не остана стара мома, да не стана майка прекалено късно - а, бе, все простащини, казани без грам цинизъм, но пък страаашно вулгарни.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c24c294577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   И м/у другото - НЕ ви зарязват, заради възрастта, СЪС СИГУРНОСТ има друга причина.
Просто ВИЕ на тая възраст се раздрънквате от някакви комплекси, че вече сте стари и затова са ви зарязали.
А понеже не можете да дишате самички, имате огромната нужда от мъж, на чиито гръб да си градите живота.

А бе, трагедия. Пълна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker