Проблемът, който мъчи един грешник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемът, който мъчи един грешник
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 2205 пъти
Здравейте, сега ще ви разкажа за моята проблемна история... Не се бях виждал със братовчедка ми (2-ри братовчеди сме ) от 2/3 години. И така де наскоро се появи едно събитие което ни събра.. Видяхме се забелязах, че е придобила голям чар ( на 16 е ), защото преди бяхме малки и не съм гледал от тази страна на нещата...

И излязохме няколко пъти след това събитие и забелязах, че съм придобил някакво привличане... ( Имам сериозна връзка, и не съм се занимавал с нито едно друго момиче, до този момент, тя също има сериозна връзка и не се е занимавала със никой)... Има нещо във нея което ме привлича по някакъв различен начин (та е възможно да съм влюбен и във нея )... И така, след излизанията ни, започнахме да си говорим по телефона, признахме си че се привличаме, докато в един дъждовен ден една спонтанно организирана от нас среща се целунахме няколко пъти... след това и 2-мата, почувствахме, че сме предали по един или друг начин половинките си.

Говорихме след това по телефона и уж се изязнихме, че ще сме си само приятели и това уж ни помогна, но уви не и на МЕН.... В този момент водя борба между ума (според умът ми, трябва да съм с моята приятелка, с която всичко е наред, но пък има нещо в мен което ми напомня за братовчедка ми ) и сърцето, защото нещо в мен не иска нещата да завършват така, докато умът ми не го побира за нещо повече.

Държа да подчертая, че въпреки всичко ще съм приятел с нея, и се получава така, че вмомента се измъчвам и в една част на деня тя просто изскача пред мен... Насочвам мислите си само към приятелката си, но това не помага.... Въпроса е там, че тя се "майтапи" понякога с разни неща свързани с нас... Но нещо в мен ме кара хем да и имам вяра хем да не и вярвам.... Сигурен съм, че наистина чувството е различно с нея, и че винаги ще има място за нея в моето сърце (макар и малко)... Много се измъчвам, знам че съм грешник, но ако можете да дадете съвет ще съм ВИ много благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: b46f081822
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еха! Твоят проблем е сериозен. Виж, това привличане е по-добре да се превърне в много добре приятелство, ни нищо повече. Причините са много. по-добре е така ( : А и в пубертета си все пак! Споко ще се оправиш.
Потърси си хоби.. на някои това помага ;)

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 2f3c906105
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам, ама вие не сте в ред! Колкото и секси, привлекателен, готин, мил и т.н. да е някой от вторите ми братовчеди, за миг не ми е минало през ума нещо подобно, като това да се целуваме или пази Боже нещо повече. Та вие сте роднини. Чувала съм за връзки, дори за бракове между втори братовчеди, обаче ми се вижда извратено и не мога да го приема. Освен това едно на ръка, че сте я направили тази простотия (да се целувате) ами на всичко отгоре си имате и уж сериозни връзки. По-добре освободете тези ваши половинки от присъствието си, тъй като явно ги обричате на нещастие - кой знае колко още братовчеди или пък случайни хора ще срещнете, към които ще ''придобиете някакво привличане'' !

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: cfbef9dd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Братовчедка?? Какво привличане? Бъди си с приятелката си ако я обичаш, ако не я обичаш й го кажи, не я лъжи.. тези целувки са изневяра

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: bd4ca2c04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имало е много момичета които искат нещо със мен, но никоя не ми е привличала така кактоя Тя, не Е ПРОСТО ОБИКНОВЕННО ПРИВЛИЧАНЕ... До номер 2: Всеки си има различни виждания за това, иначе оценявам мнението ти... не си мислете че е просто това привличане, по някакъв начин ми е влязла в сърцето и то постоянно ми напомня за нея, докато повярвайте, че искам да я забравя, но уви Умът ми губи тази битка със сърцето...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c2e40ecf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Роднинска връзка между втори братовчеди не съществува, разберете го вече това бе хора!! може да сте си заедно, да се жените, да имате деца дори няма никакъв проблем..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker