Как мога да й помогна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мога да й помогна?
преди: 12 години, 1 ден, прочетена 2018 пъти
Здравейте. Голяма мъка ми тежи на сърцето... искам да я изкажа та ако може да ми олекне поне малко.
Аз съм момче на 22 години, от Сливен и се казвам Д. Преди година и половина се запознах с едно момиче от Кнежа на име И. Тя е с 2 години по-малка от мен и двамата с нея от дума на дума много бързо си допаднахме и с течение на времето станахме най-добри приятели.

Споделяли сме си какво ли не и нямаме тайни един от друг - винаги когато някой от нас е имал нужда от нещо сме си помагали и винаги ще е така! На скоро тя се премести на квартира в София и почна работа в едно KFC. Намери си и приятел (гадже), с което от начало нямаше никакви проблеми, но от едно известно време приятеля й почна да и създава проблеми със своята ревност. Постоянно й държи сметка къде отива, какво прави и с кой е. Държи й сметка как се облича, с кой си пише във фейсбук или скайп и почна да й прави скандали.

Отначало тя не му се връзваше, но напоследък аз усещам, че с всеки изминал ден тя се поддава на нервите и става все по-нещастна и страда... и всичко това заради него. Както казах - познаваме се с нея вече достатъчно добре и смея да твърдя, че тя дори вече не го обича. Дори ми е споделяла, че го подозира че той й изневерява. Веднъж вече скъсаха - той я беше "отрязал" ей така с лекота и след няколко седмици пак се сдобриха, но всичко пак почна от начало - всеки ден скандали. Не стига, че тя си скъсва задника всеки ден от работа по 10 часови смени и само с 1 почивка от 10 минути, ами после като се прибере и той като й звънне и я ядосва още повече с неговите глупости.

Според нейния приятел - тя ходела къде ли не и се срещала с много момчета - а това всъщност изобщо не е вярно! Момичето всеки ден се скъсва от работа. От вкъщи на работа и обратно - никъде не излиза а той я изкарва че вършеела наляво и надясно и тя за това страда. А всъщност той е човека който по цял ден ходи по кафенета. (забравих да спомена че приятеля й не е от София, а от едно малко градче в средна България и те се виждат рядко - 1 път в месеца или нещо подобно тоест любов от разстояние го наречете ако искате)

Ох, не знам какво да правя вече - дайте някакъв съвет, защото когато я гледам така и аз страдам :( Обичам я страшно много с нея сме си най-добри приятели и всяка нейна болка е също и моя болка! Заради проблемите, които й създава приятеля й - тя взе да става все по-изнервена и няма желание за нищо - започна да пише и да се обажда все по-рядко - липсва ми страшно много, а на мен ми тежи факта, че немога да направя нищо - а как искам да я прегърна и да си я гушкам така цял ден и да я утеша по някакъв начин... ;(

Няколко вечери поред не мога да спя спокойно и лежа в леглото и размишлявам в тъмнината и ще полудея. Чувствам някаква тежест в гърдите, която ме задушава и ми е супер гадно. Обичам я не искам да страда. Обръщам се към женската част от вас и Ви моля за съвет - има ли нещо, което мога да направя и как?

Аз лично ми се иска да го хвана тоя нейния "приятел" и да му напукам главата за дето така се държи с нея, но се сдържам само заради нея... не знам тя как ще реагира и дали няма да ми се разсърди ако му направя нещо на тоя неблагодарник..

Ще следя E-mail-а си всеки ден и се надявам ако може да ми дадете някакъв съвет какво да направя.
Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 часа
hash: b42aa2a2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правило 1 гласи : Не се бъркай в живота на другите.
Правило 2 гласи : Всеки заслужава това, което му се случва.
Правило 3 гласи : Не приемай всичко което ти казват, като чиста монета.

Като пораснеш малко, може би ще стигнеш до тези истини.
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 21 часа
hash: 65c27a11e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решенията дали е щаслива или не, взима тя, а не ти. Предполагам тя е наясно с интереса от твоя страна и въпреки това е с него. Това е нейния избор. И ти почти нищо не можеш да направиш освен да се надяваш да го промени (което от опит ще ти кажа, че е малко вероятно). Съвета ми е да гледаш себе си и да мислиш за собственото си щастие, търсейки друго момиче, вместо да се занимаваш с нея. А тя ако реши сама ще те потърси.

 
  ...
преди: 12 години, 19 часа
hash: 65780261c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не можеш насила да помогнеш на никого, ако той не пожелае. можеш само да покажеш, че си до нея и може да разчита на теб. отношенията й с момчето са си нейна работа и само от нея зависи да го разкара, независимо как ти изглеждат на теб нещата между тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 часа
hash: bca5e252b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мился, че твоето не е вече приятелство - смея да твърдя, че е прерастнало в чиста и искрена любов. Дори и да не съм права, едва ли можеш да й помогнеш от разстояние. Отиди при нея на гости, тя да си вземе отпуск по болест примерно и си обсъдете всичко това което написа. Успех :)
D.

 
  ...
преди: 12 години, 7 часа
hash: 58aa36bba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Можеш да поговориш с нея относно чувствата й към този мъж, можеш да й дадеш съвет, но недей да се месиш в отношенията им, независимо от това колко я обичаш. Нека тя сама вземе решението дали иска да продължи връзката си с този човек, въпреки всички тези неща, които описа или не. Достатъчно е да й покажеш, че може да разчита на теб и че ще си до нея, независимо от последствията.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 часа
hash: 1d9a99262a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти може да с и приятел, но нямаш никакв право да се бъркаш в техните отношения, дори и те да не са цветущи. Не можеш да помогнеш никак, напротив, може да ядосаш гаджето и, и тогава същия от своя страна да вземе да те поступа, нямам идея дали знае за тебе, но ако знае има опасност да те набара и да те пребие, именно както щях да направя аз на неговото място. Имам предвид 4е си превищаваш правата като приятел, тва е нищо ли4но... успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker