Мисля, че е влюбен в кумата ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че е влюбен в кумата ни
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 5316 пъти
Не сме първа младост, на 40-и. Женени сме от скоро и мисля щастливо, но сме заедно доста отпреди това. Когато сме сами е страхотно, много се обичаме и постоянно си го показваме и доказваме един на друг. Но когато сме в компанията на кумувете - едно особено огънче има в очите му, а като че ли и в нейните.

Кумата е една от най-добрите ми приятелки, не е красавица в никой случай, но е чаровница. Не мога да преценя, какво точно ме притеснява, едни откъснати многозначещи фрази от страна и на двамата, например въпрос: да ти дам ли огънче; отговор: е ми крайно време е, аз откога гасна... Игра на думи, такива са много, не мога да разкажа всичките, но една буца ми е заседнала в гърлото...

Може да си въобръзявам и да полудявам, но имам и горчив опит - преди двайсет години гаджето ми се ожени за най-добрата ми приятелка. Мъжът ми и пред мен и е казвал колко много я обича, аз също безумно обичам и кума си и нея. Но има нещо във въздуха, усещам го със сетивата си...

Побърквам ли се? Може ли да съм толково примитивна в мислите си? Как да проверя, дайте съвет!
И да има и да няма нещо - и в двата случая съм глупачка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: a49ead0151
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въобразяваш си. Ако имаше нещо ти си последния човек пред когото ще го покажат, камо ли да правят намеци.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 3e8dcf2919
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си глупачка, просто бъди на щрек но не прекалявай с параноята. Дръж се все едно нищо не забелязваш. Абе много мръсен народ бе, как може така да флиртува с мъжа ти? Ееее то бива, бива ама.... Ако трябва ограничете контактите с тях, знам ли....?

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 835e2a69bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не акай в меда, че може и да няма повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 42d4e3aa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен флиртуват и то открито, ако им кажеш нещо, ще започнат да отричат и да те обвиняват. Имай едно на ум и избягвай да ги събираш заедно - където има дим... има и огън

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 6ce7cba97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това за акането в меда не го разбрах!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: be086ebe00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моето мнение е, че има някаква тръпка между тях, но тя не е нещо сериозно. Просто някакъв флирт, който най-много да прерасне до еднократен секс. За съжаление, ти ми звучиш като строго моногамна жена. Многогамните жени, трябва да си търсят моногамни жъже, които са голяма рядкост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: c0434c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми то... игра на думи, майтап, майтап, обаче...
В най-добрия случай е дебелашки, селски майтап. Ако са такъв тип хора, дълбоки провинциалисти - това им е широко общоприет начин да раздвижват атмосферата и е простимо. Ако обаче има и огънче в очите, недомлъвки и смущаващи жестове, знаци - значи освен, че са залисани двамата селтаци - то са и отявлени идиоти :)
Всичко си има граници и когато почне да избива на нечистоплътно - не може да мълчиш. Говори с кумата си да престане да "гасне", защото е тъпо. На мъжа си абсолютно нищо не казвай.
Нека ти дам един пример. Разведената ми братовчедка, която е абсолютен карък и не й върви с мъжете - никога не беше показвала нещо спрямо мъжа ми. Даже дотам не го харесваше, че ме съветваше да не се женим. Антипатиите им бяха взаимни. След незнам колко месеци обаче на сухо изведнъж "забеляза" мъжа ми и го показа на два пъти, някакъв лек флирт. Замълчах си. Но когато един ден го похвали пред мен, че много била доволна как й помогнал да преправи някакъв файл и "почвала да се влюбва в него" - й казах, че вече прекалява и е неприятно. Тя се сконфузи и престана.
Повярвай, подобни особи не се усещат до последно и все се надяват нещата пред околните да минават "в кръга на шегата". Но покажеш ли им, че задникът им е лъснал - бързо се вземат в ръце и се загащват.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 2d7e93c2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има свалка, за друго-не знам

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 3a168a1baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Парен каша духа и аз те разбирам. Има хора, които така се държат просто, без да влагат нищо в думите си. Вярно, женската интуиция е много силна, но трябва да разбереш дали е самовнушение или има почва за това. Спомням си веднъж бяхме на гости с мъжа ми на моя близка приятелка. Тя отиде до тоалетната, а той я попита "Къде хукна? " Като се прибрахме му казах, че ме е подразнило държанието му и оттогава няма никакви такива изказвания.
Случвало ми се е и на мен да ми правят забележка за прекалено "интимно" държание със семеен приятел- човека беше с ечемик на окото и предложих на му капка капки.
Та, понякога човек не се усеща-иска да е учтив, а отсреща се приема като флирт.
Опитай се да подскажеш на мъжа си, че ти е неприятно. Може да има ефект. Може би наистина си въобразяваш и няма нищо. Ако сте си близки, може би просто така си говорят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 45504d582b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че номер едно е прав/а. Страшно ще бъде ако намеците изведнъж престанат.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 05f957ada8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако имаше нещо, щяха да се държат безразлично или щяха да се правят, че не се харесват. Може да има някаква симпатия между тях, но тя едва ли е нещо повече. Аз също съм така с мъжа на най-добрата ми приятелка. Много ми е симпатичен и като го видя мога да си говоря с него всякакви простотии, но дори не мога и да си представя нещо повече между нас. По-скоро бих си изяла ръката. Не се измъчвай с глупости. Животът е прекалено кратък.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 3b571fc784
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ти кажа, че и при нас е така - аз се разбирам много по-добре с кумеца си, закачаме се основно двамата, пасваме си, но до там... Моят мъж и неговата жена са по-дръпнати, по-особени затова така се получава. Според мен не трябва да се притесняваш, за някакви чувства между тях, но определено той се чувства добре в нейната компания, а в това няма лошо. Все пак наблюдавай, никога не се знае от къде ще изскочи зайчето..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 97b9de02c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Позната история. Минал съм по този път. Въобще не си въобразяваш, ами добре правиш че не пренебрегваш знаците. Аз също си мислех, че съм застрахован от изневяра - оказа се, че не съм. За съжаление твърде късно разбрах, че всичко е ставало пред очите ми. Поговори и с двамата поотделно, докато не е станало твърде късно. Ако нещата продължат, ще загубите едно хубаво приятелство, доверие и уважение. Не ти го препоръчвам. Ужасно е. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 4c2987e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   хаха Вие добре ли сте? След като го усеща авторката, значи има нещо! Защо когато са с друга компания не се притеснява? Не казвам, че е станало нещо между тях, ами че може би има някакво привличане, което за мен не е нормално! Може и да стане по-лошо, ако си отвориш устата, че усещаш нещо такова и ти е неприятно.. не знам, аз съм на 24 и за тези неща не си премълчавам, много добре ги усещам.. вината според мен е на твоята приятелка.. как може да флиртува с мъжа ти? !? те мъжете не се усещат толкова и може и да не разбира за какво иде реч.. но жените са хитри и всичко правят и говорят с абсолютно ясна мисъл и цел! Ненавиждам жени, които се натискат на обвързани мъже, защото мислят, че жена им не ги заслужава и че те са по-добри от нея и го правят само ей така да си повдигнат самочувствието.. А такива са толкова много... Прекъсвай им играта на думи, нека да й стане ясно, че твоя мъж не е нейна работа.. поне по това, което чета.. той я пита нормално, тя отговаря все едно, че е начална реплика от еротичен филм... ох, ядосвам се! :) мисли авторке, но не ги оставяй да си правят тяхната си... А не сте първия такъв случай - една моя позната, на моята възраст се омъжи наскоро и нейния мъж и кумата са по същия начин.. тя даже му сядала в скута, чували се непрекъснато.. а познатата ми и тя като теб, мълчи си и не знае какво да каже...

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 97b9de02c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   А, аз съм от горния коментар. Въобще не ти трябва да 'проверяваш' нищо. Довери се на инстинктите си - те не лъжат. Аз след 1 година опит с глупостите, се научих да разбирам без да 'проверявам' въобще. Ако тръгнеш на 'проверяваш' и да събираш доказателства ще стане още по-лошо. ПОВЯРВАЙ МИ. Още не е късно, но тръгнат ли нещата - вече става много трудно. Опитай с добро, за сега ми прилича само на увлечение, но трябва да си 'твърда' и да не се поддаваш на приказки и внушение. Ще има проказки от рода на - 'внушаваш си', 'ти си луда', 'няма такова нещо' - не се поддавай. Кажи си как ги виждаш и разбираш нещата - обясни, че това до нищо добро няма да доведе - питай го твоя, както му липсва във връзката ви, че го търси при друга, ако трябва разкрепости се в леглото, говори с кумата, не бездействай. Ако са умни, ще се осъзнаят, ако не - ще има дандании. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 727bfd5220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има жени с много силно развита интуиция... авторката може би е една от тях. Аз например винаги, ама винаги усещам кога между двама души се случва нещо. Имам приятелки, на които също тези неща не им убягват. Жените по природа сме си интуитивни същества и долавяме неща, които се губят на мъжете и в повечето случаи се оказваме напълно прави. Пак казвам, дано в конкретния случай да не е така и авторката да има щастлив и пълноценен живот със съпруга си! :)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 11e70d7b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   преди няколко месеца ни поканиха за кумове на младо семейство, двойка която познаваме от 3-4 години. Още със запознанството на момичето със съпруга ми усетих онова пламъче в очите й. Не се случваше да пропусне да му прати поздрави, да попита как е, индиректно усещах интереса й към него и всичко това в продължение на няколко години. Той беше този който ме помоли да откажа показвайки ми изключително вулгарен смс с който открито му заявяваше, че за нея задръжки в секса няма и може да я има когато си поиска. Та, прекалената близост в тези взаимоотношения винаги трябва да се третира като сигнал за нещо подозрително.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 6ce7cba97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката: Знаете ли една приказка "кажи си истината, за да не ти повярват". Аз мисля, че под формата на майтап казват сериозни не, но "възможни" неща. Да, сага го правят пред мен, но все от някъде трябва да се започне; може би ако спрат да се гледат и да си говорят по този начин ще се обезпокоя повече, вече ще е късно!!! Господи, може ли два пъти да се спъна в един и същи камък? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: 3b571fc784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Направи всичко възможно, да не се срещат толкова често. Поговори със мъжът си откровено, кажи му че не са ти приятни тези подмятания и го накарай да се съобразява във приказките и действията си.... майтапа си е майтап, ама си има граници. Дано не ги прекрачват.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: f6b217cd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Това, което бих направила аз.. да се включа в шегите и да пусна нова линия на поведение - защо не един суинг? Шегите и закачките позволяват да провокираш безнаказано. Имайки предвид начина, по който се изразява авторката, не вярвам половинката й да е див селянин.. по-скоро, комуникирате на високо ниво и подобни намеци са индиректен начин да ти съобщят за случващото се. Реагирай.
4-мата да споделите едно легло, ще бъде компромис за теб или би го приела като интересен експеримент?
Ако си склонна да разчупиш ситуацията, ви трябва една много пиянска вечер и никакви предварителни разговори. Стигне ли се до размяна на партньорите, може да споделиш на съпруга си, че това е жест към него.. дано го оцени, без разбира се, да му го натякваш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: c0434c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До номер 20 - страшен съвет!
Точно толкова адекватно е на човек със счупен крак да разтрошиш гипса със секира.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: a49ead0151
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Имайте предвид, че когато четете коментари и съвети тук те са от хора с някакъв лош опит и им се е случвало нещо кофти. Жените усещали - то и мъжете усещаме или по-скоро на всички им се привиждат разни работи. Не правете от мухата слон.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 4c2987e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   номер 20 ти нормален ли си???

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 6ce7cba97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката към №20: не си го представям да правим секс четиримата, даже се потрисам! Аз винаги съм разграничавала приятели от любовници. Освен това обичам мъжа, нямам никакво желание да го правя с други (още по-малко с кума ми, който ми е наистина истински приятел, доказано е през годините!!! ) нито пък смятам да го деля с която и да е друга, а най-малко с кумата. Не съм тясно скроен човек, приемам оргиите - те са за младите, дето сега опознават света и им се иска да опитат всичко, но тези години не знам с какво толкова ще се изненадаме един друг в секса. Обичам го, това е, и мисля, че трети или четвърти човек няма място между нас.

Много благодаря на всички за съветите и мненията - страшно са ми полезни и съм решила да запазя любовта и брака си дори с цената на това да загубя едно 20-годишно приятелство. Ако пак вземат да се лигавят така, смятам да им подхвърля, че подобен селски хумор е присъщо на хора от други прослойки на обществото и говори за липса на добър вкус и класа. Надявам се това да подейства, защото и двамата много не се гордеят с произхода си. Как мислите, дали не е прекалено?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: f6b217cd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От: 20
Добре те разбирам, за това и попитах -хората сме различни и всеки има различен праг на поносимост. Много си уверена и решена да съхраниш брака си - адмирирам те! Бъди и хитра, в природата на една жена е да лавира. Грубите нападки и забележки, най-вероятно ще се изтълкуват като слабост от твоя страна.. като акт на отчаяние, продиктуван от страховете ти. Не си го позволявай! За теб е недостойно, да влезеш в тона и в шегите им, но по-тъжно ще е, ако станеш зла и язвителна.
Разделяй и владей - първо разговор с кумата, по женски.. ако се наложи и с кума, но не и директни забележки.
Всеки по-конкретен съвет, ще е неадекватен - не знам, в какви точно отношения сте. Ти сама, най-добре знаеш как да подходиш, но дръж на нивото си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 835e2a69bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   "нито пък смятам да го деля с която и да е друга, " - съжалявам, но въпреки всичките си претенции си дълбоко примитивна.

"Не съм тясно скроен човек, " - точно обратното.

"смятам да им подхвърля, че подобен селски хумор е присъщо на хора от други прослойки на обществото и говори за липса на добър вкус и класа. Надявам се това да подейства, защото и двамата много не се гордеят с произхода си. " - потвърждение на горното.

Смях. Прекалено на сериозно си се взела. Принципите на живота не са такива. Ще останеш дълбоко потресена, разочарована и наранена с това си мислене.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: c0434c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 26, а ти кой си и какъв си, Боже?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: c0434c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До авторката - номер 26 е адски груб и краен, но в едно е прав - опитай се да си спестиш подмятания, които ще те направят да изглеждаш злобна или ще те принизят до тяхното равнище. Така само ще навредиш на себе си, а онези ще се чувстват като весели ангелчета, подгонени от дяволица.

Важното в ситуацията е да запазиш своето достойнство, иначе не те чака нищо хубаво, а за капак ще видиш в себе си в най-лоша светлина.

Затова послушай ме, единствено помоли кумата си насаме да бъде занапред по-умерена, защото много те е огорчила и не искаш това, което се е загнездило помежду ви да навреди на приятелството ви. Ще видиш, че ако е гузна - тя не само ще престане, но и ще намали силно контактите с вас, защото ще и стане неудобно, че ти през цялото време си усещала нездравия й интерес.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 4c2987e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   номер 26 не се опитвай да си налагаш мнението.. да казваш какви били принципите на живота.. всеки сам си ги определя. ти обвиняваш авторката, че е примитивна затова, че не иска да дели приятеля си, а дълбоко се съмнявам, че тя би те обвинила теб за дето си организираш групови оргии..

Към авторката - това, което си намислила е малко грубо наистина.. най-много да ги съюзиш.. давай директно, аз съм коментирала и по-горе (14-ти коментар) Говори с кумата ти или и с двамата, ама поотделно. Кажи й "ама ти нещо се закачаш с мъжа ми май, а?? " хахах и на мен са ми много трудни такива конфликтни ситуации, не обичам да влизам в подобни сцени, но се налага..

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: a49ead0151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   "Смятам да им подхвърля, че подобен селски хумор е присъщо на хора от други прослойки на обществото и говори за липса на добър вкус и класа"

Точно това не го казвай. Не мога да ти обясня защо, но не звучи добре. Това би го казало дете или дама от аристокрацията около 18ти век :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 835e2a69bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   29, не обвинявам никого, просто констатирам факт. Принципите на живота са еднакви за всички и се възприемат, а не се определят от някой си. Който се опитва да ги определя гарантирано накрая остава дълбоко разочарован, депресиран и със смачкано его. За съжаление авторката е поела по този път.

Изобщо не се съмнявайте, че авторката, макар и самото съвършенство в собствените си очи, е задушила до смърт съпруга си, който, горкият, намира бледа морална утеха в това - невинно да задява кумата им.

Кой/я съм аз ли? Ами човек като всички вас, може би мъничко по-наясно с нещата. И не - не си организирам оргии, и макар че нямам нищо против - просто не ме вълнуват такива работи. А терзанията на авторката ми изглеждат като детска свада за някаква играчка тип китайски боклук, свързана с рев, сълзи и мисли за края на света.

До всички, които пак ще тръгнат да зклвймяват и критикуват - вие ще станете като мен, не аз като вас. Като вас вече съм бил/а. Въпросът е колко бой и страдания ще отнесете дотогава...

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 6ce7cba97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   От авторката: №26, не се имам за съвършена, мисля, че ти имаш проблем по-голям от моя - на си срещнал/ла човека, когото да не искаш да делиш с други. И както разбирам от злобните ти думи по отношение на мен - не можеш да понесеш, че други са го срещнали!

В крайна сметка аз споделих с Вас едно мое съмнение и поисках съвет от хора, които са преживели нещо подобно. А за №26 е сигурно, че не е в състояние да дава такива съвети, защото истинската любов на случайно е пропуснала да го навести!

Благодаря на останалите - наистина е глупаво да ставам жлъчна, вече съжалявам, чи си го помислих. Дано да няма нищо между тях, във всеки случай вашите мнения ще са ми от полза.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: c0434c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Номер 31, ако беше минала вече през тези неща и беше поумняла - изобщо нямаше да споменаваш онази глупост, че жената е задушила съпруга си. Това са евтинки и дежурни оправдания на всеки глупак и заплес, който в една връзка вижда само зависимост и не изпитва радост и съпричастност, а само страдание :)).

Плюс това, както виждаш досега си е мълчала, така че е достатъчно деликатна и умна. никъде не прочетох да е вървяла като пъдар по петите му и да е мрънкала за щяло и нещяло. Но когато нещата вече излизат от рамките на приемливото - голяма глупост е да стои безучастна. Все пак тези сценки се разиграват в собствения и дом и може да отпрати всеки просяк, навлек и гост, който рови в личните й вещи или личния й живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: f6b217cd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Чакайте малко, мили читатели.
Сайтът е анонимен и целта му е да споделиш историята си и да получиш съвет, да видиш различни гледни точки, да прочетеш коментарите на хора, съвсем далечни от теб.
Всеки носи бремето си.. и опитът ни и капацитета ни определят мирогледа. Защо се нахвърлихте върху 26? Споделяйки историята си с група непознати хора, всеки от нас трябва да е готов да прочете крайни и дори болезнени мнения. Вярно, отстрани винаги е по-лесно, но нали за това сме се събрали.

Авторке, без лоши чувства. Не се напрягай от прочетеното тук, само помисли върху всички варианти и бъди смела и истинска в решенията си - живеем по веднъж ..може би.
26, интересно ми е само едно - кога реши, че има абсолютна истина и универсално поведение. Твоята натура и същност позволява да се дистанцираш от плътското и да го омаловажиш, без една "изневяра" да те наранява или разклаща основите на връзката ти.. за щастие не всички плодове на дървото узряват по едно и също време. Едни са на овошка, други на храстче, трети на голямо, брулено с годините дърво - живота е много шарен. Не го вгорчавай с неуместни забележки.. не и така грубо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker