Как я хванах в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как я хванах в изневяра
преди: 12 години, 20 дни, прочетена 14181 пъти
Здравейте. Аз съм М25 и досега съм имал 3 по-продължителни връзки, всяка от които е била около година и месец. Всичките те завършиха с изневяра от страна на моята партньорка, като за предните 2 не бях 100% сигурен, но по аналогия с последната, сега вярвам, че е било също така.
Да ви разкажа как моята последна връзка приключи.

С бившата ми приятелката не живяхме заедно, тя е студентка и е на общежитие. Та преди около месец, моята бивша започна да се зарибява по скайп с някакъв пич, от същия факултет, където учи. Пичът даже я добави във фейсбук, а тя с цялата си наглост ме разпита дали го познавам, кой е той, какъв е. Забелязах още тази нощ нетипична за нея активност в скайп, никога не е оставала до 5 часа сутринта, обикновено си ляга (или поне става от скайп) най-късно до 11 вечерта. След тази нощ флирта и зарибвките започнаха.
В последствие започна да става все по-различна в отношението си към мен – все по-рядко да се държи мило, стана по-хладна, избягваше или „все забравяше“ да ми се обади, а когато я търсих много често не вдигаше или казваше че „не е чула“, или че „вече е била заспала“.

Излизанията ни и съответно се разреждаха под предтекст, че „идва сесия, не може да излиза заради многото изпити“, които предстоят, почва да „чете все повече“, по нейни думи от 8 сутринта до 21 часа вечерта. Секс вече нямаше – „не и е било до секс, това не е най-важното в една връзка“. В редките виждания почна да ми споменава как „трябва да започне да мисли повече за себе си“?? „Чувствата и били охладнели, вече не знае дали ме обича, просто съм и бил мил и много скъп, нека да останем приятели и да поддържаме контакт както преди“... Изобщо все оправдания, но пък същото това време вече беше започнала да излиза с това момче.

Тази ситуация, в която се опита да ме постави, все повече ми напомняше на предишните ми 2 по-продължителни връзки... Кога една жена иска да се раздели с приятеля си, ако той не я бие, изнасилва, унижава или злепоставя, а даже напротив - грижи се добре за нея, да и бъде опора и подкрепа, цели да има стабилност и доверие между двамата, да има разнообразие и забавления, стреми се да има интимност и секс, които са нормално присъстващи за една пълноценна връзка. Ами по мой опит винаги има някой друг, не е така само от „охладнели чувства“ – просто се е появил някой друг и има изкушение, на което се чуди дали да се отдаде. И така този пич вече беше на лице, естествено в това ново начинание няма никаква сигурност накъде ще се развие, затова за нея най-добре е да опита, а мен да ме постави на позицията на сигурната резерва – в случай, че нещата не потръгнат, да може да се съберем отново.

Разделихме се по нейно желание. Аз и казах, че не можем да останем приятели и че повече няма да търся контакт с нея, помолих я тя също просто повече да не ми се обажда. Тя продължи да ми звъни през ден, да пита как съм, да се държи мило, но като спазваше една дистнация. В следващите 2 седмици доста мислих и накрая наредих пъзела, въпреки че всичко беше на догатки и съвсем малко факти. Тогава тя ми се обади отново и директно я попитах дали вече излиза с него – отново отрече, но уклочиво. Усещах, че бях прав, но не беше достатъчно да убедя себе си категорично, затова реших да черпя информация право от извора – фейсбук, скайп, ел. поща.

Подозренията ми се оказаха абсолютно основателни – изневяра в ход и развитие! Въпреки болката от лъжата, получих огромно облекчение, че съм разбрал истината. Бях даже щастлив, защото това освободи съзнанието ми от разни депреси, самообвинявания, терзания и душевно самобичуване. Даже си обясних и ситуациите с предните ми 2 връзки. Още на следващия ден продължих с професионалните си задължения без този душевен товар. Истината ме освободи!

Та като заключение искам да кажа, че изневярата се усеща по типичното женско поведение и изрази, просто са си характерни – по мой опит 3 от 3, т.е. 100%. Също така изневярата се преживява се по-леко, ако разполагаме с истината, която ще ни отговори на десетките въпроси в главата ни. Сега вече съм свободен да продължа напред!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 20 дни
hash: 4366f44b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом всичките ти момичета изневеряват потърси вината в себе си...вгледай се в себе си. Не ми се вярва все да си попадал на ку*ви , но все пак и това не е изключено. Когато започнеш връзка се старай да правиш мили неща и да караш момичета да се чувства специална - така никога няма да ти изневери. Най-голямата грешка е да приемеш момичето за даденост. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 29d8c4b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Ето един изключително умен извод! Поздравления за което. Успех и само напред, никога назад!

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 0e6cd6d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хе-хе, младеж, не всичко в живота е програмиране и алгоритми! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 471d3d99ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или попадаш на момичета, които са от определен тип, защото просто си падаш по такива и после се чудиш защо се случват така нещата или има нещо в теб, което води до това. Три връзки, все пак продължителни и да приключват така си е направо закономерност според мен. Да не би да проявяваш ревност без причина-това си е доста често срещан вариант, който води точно до изневяра или разпад на връзката. Една жена прекратява връзка или започва да изневерява, когато спре да обича мъжа до себе си. Ако обичаш някого няма как да му изневериш-просто е, а и вярно. А къде се е изпарила любовта и защо трябва да ти отговори тя. Но ти си продължаваш напред, естествено. Пожелавам ти следващата ти връзка да е различна!

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 4cbfe8b753
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Голям следовател, няма що...откри топлата вода. Недей да се гордееш толкова, че си я хванал, според мен дори късно си се усетил, когато вече е било повече от очевидно.

Съгласна съм с вече изказаните мнения, че е добре да потърсиш проблема и в теб. Нали знаеш, монетата има две страни, а в една връзка - двама души, не прехвърляй цялата вина на нея, погледни и себе си. Ще ти дам пример - детайлно описваш нейното поведение, а за твоето по време на връзката ви - нито дума.

В заключение, разбира се, че изневярата се приема по-лесно когато разполагаме с истината, но е важно също как сме достигнали до нея. Съгласи се, че е по-добре да я научим от съответния човек, отколкото шпионирайки и ровейки в личното пространство (това е доста отблъскващо и издава ревнив характер, което вече е проблем и предпоставка да ти изневерят).

Късмет със следващата!

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 03d28fb145
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това твоето си е чисто и просто лош късмет! Очевидно любовта на трите ти бивши приятелки към теб, не е била съвсем истинска, щом така бързо са си намерили нови половинки.

Те явно са открили правилните хора за себе си и са осъзнали, че с теб не се чувстват по същия начин...
А може би изобщо не са те обичали и са те използвали като временна спирка, докато си намерят нещо истинско.
Какво имаш предвид под "продължих с професионалните си задължения" ? Какво по-точно работиш и колко добре е платено то ? Мисля, че схващаш каква е мисълта ми...
Възможно е също да не си задоволявал сексуално приятелките си и затова да са те напуснали... Много жени изобщо не споделят това с гаджетата си, за да не засегнат самочувствието им. Прекалената ревност също може да ти е изиграла лоша шега... :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: bda4536d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ееееееееееееее какво го обвинявате момчето, но евалата пич за това, че си разбрал истината и не си отишъл да и се молиш или подмазваш, нека си живурка с ония, а ти вдигни горе главата и не мисли за нея
М 23

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 6f62d78898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Както сам каза в днешно време изневярата я приемаме някак по-лесно, просто е, повечето връзки се разбиват заради друга жена или друг мъж... кофти, но е факт

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a8235c9a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си създавай комплекси. Такива неща се случват, още по-малко зависят от теб. На мнение съм, че изневярата е проблем на този, който я осъществява, а не на партньора му. Приеми че ако с тези жени беше направил семейство и деца, рано или късно пак щяха да го направят, независимо от оправданията им.
Не си го слагай присърце.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: ee4e64eeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хубава история, но не съм съгласна с това, че ".. изневярата се преживява се по-леко, ако разполагаме с истината, която ще ни отговори на десетките въпроси в главата ни. "-Според мен истината по-скоро увеличава броя на въпросите.... С или без въпроси изневярата си е изневяра, нанася рани и винаги оставя белези... дори и неосъзнати:)

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: cb9bdf5a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Забелязвам, че говорите за "обичането" като за някакъв феномен, едва ли не късмет, който те спохожда и отминава, когато си поиска.
Една връзка изисква огромни усилия за да се развива тези първоначални чувства и определено, не всеки го умее.

Момче, ти не си развил и разгърнал себе си, не си се открил и преоткрил.. как очакваш стабилни отношения с партньор, когато не си стабилен сам за себе си. Любовта спохожда подготвените и идва тогава, когато сме узрели за нея.

Желая ти щастие

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: d8d5fadeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Измислена история, личи си от километри, или автора прекалено преучеличава и е доста себичен тип

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 33c805f272
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Реално не ти е изневерила, защото те е оставила и тогава е тръгнала с другия. Във всяка връзка има моменти на охлаждане и от нас зависи дали ще успеем да се справим с трудностите. Явно вие не сте успели.. Има много други момичета и рано или късно ще намериш подходяща.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: e78d1b1a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Също така изневярата се преживява се по-леко, ако разполагаме с истината, която ще ни отговори на десетките въпроси в главата ни. Сега вече съм свободен да продължа напред!

Поздравления за горното изречение! Да...съмнението и това поставяне в сигурните резерви боли повече, защото измъчва бавно. Истината те порижа като нож, бързо и люто, но после те оставя свободен да действаш и мислиш без някой да се опитва да контролира емоциите ти с лъжите си и заблудите си.

Ако някога ми се случи партньора ми да ми изневери ще искам да знам първа за това, само честността за мен е знак, че наистина му пука. Всякла лъжа е опит да се има за нещо по-добро (дори така наречената блгородна лъжа - от нея пък как боли) и да спре правото ми на свободен избор.

Пожелавам ти много щастие занапред.

Плам

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 968c37ab3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не си виновен за нищо момче. Бил си мил и грижовен и това е най-доброто за една връзка. Смени типа жени. Нали знаеш че едни и същи типове са с почти еднакви характери. И един последен съвет. |Не бъди винаги на разположение, не се раздавай толкова и не угаждай на всички капризи. Не разрешавай да те приемат за даденост.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 646595dc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Не си я хванал в изневяра, не си се грижел добре за връзката ви, не си част от живота й - приеми го. "Свободен и продължаващ напред" - не, мрънкащ, търсещ одобрението на непознати за свое успокоение. Изложил си само твоята истина.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: f6fd1568a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм момиче на 21 години, мога да ви кажа са едно на всички мъже, за изневяра от наша страна сте виновни единствено вие. Една жена иска да е специална пред повечето време на живота си, не например само на рожден ден или на свети валентин, една жена иска внимание, грижовност и емоция. Ако мъжа до нея не и го дава, много ясно, че ще гледа настрани.

Аз имам 2 годишна връзка и ние именно за подобни неща се караме. Не може една връзка да стой на едно и също място без развитие на нещата. Аз например обичам да ми правят изненади не само когато има повод, обичам да ме гушкат не само когато сме правили секс. Ти трябва да бъдеш по инициативен, а не да не правиш нищо и да чакаш всеки да те обича. Нови идеи са в ключа на дългите връзки.

А другото е да не задушаваш човека до себе си с прекалена загриженост и не забравях всеки има право на лично пространство по кротко с ревността и всичко ще бъде наред.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: fa11bd26f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До 17: "Една жена иска да е специална пред повечето време на живота си" а един мъж не иска никога да е специален? Те мъжете могат да си карат и без внимание нали така са свикнали жените само на тях да им се дава нонстоп внимание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: ad53888e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич тя като е почнала да си пише с този и той да я зарибява, нямаш ли уста да я питаш какво става, пък и после да си поговориш с него, че не бива така, тъй като е много нездравословно... вземе ей тей случайно да му кривне носа, пък и комоцио в тези горещини гадно ще е...

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 24df7515de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Брао за откритието! Да беше я фанал по - рано обаче!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ca4086874
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   Който търси- намира.
Хората прекалено се бъркат в делата на другия.
Но! В случая с охладнелите чувства си прав да търсиш! А тя е тъпа да се разкрива по такъв начин.

Лена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker