Виновна ли съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виновна ли съм...
преди: 12 години, 6 дни, прочетена 3592 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя с някой за тежката депресия, която ме мъчи от дни наред! Чуствам се виновна за неща станали в миналото! Немога да се храня нормално, немога да спя като хората, немога да се радвам на детето си! И то заради налудничави мисли, който непрекъснато идват в главата ми!

Та искам да споделя с някого, че дано ми олекне! Запознах се с мъжа ми преди 9 години, всичко беше прекрасно! Още тогава разбрах, че точно той е мъжа за мен! Мина се доста време и започна моя кошмар, той взе да излиза много често сам, да ме лъже и да се държи зле с мен! В този труден момент до мен беше неговия братовчет, на него изливах болката и огорчението от моята любов! И така приятелството с братовчеда, както сигурно се сещате, прерасна в нещо повече! Въпреки всичко аз обичах много мъжа си и никога не посмях да стига до секс с братовчеда! След време забременях и си казах "какво толкова е станало дори не съм спала с него ще се забрави и толкова"Но наскоро моята свекърва се изцепи как детето много приличало на братовчета и ме върна пак в миналото! От него ден все си мисля да не съм била с него, а пък да не помня! Започнах да проверявам хронологията на скайпа изчетох всички абонати, търся снимки нещо да ми напомни дали изобщо сме се виждали по него време!

Мисля, че откачам не е нормално след три години да се замисляш какво си правила! А пък имам ясен спомен кога с мъжът ми направихме бебето, и че понего време не съм виждала братовчеда! Имам такива угризения на съвеста, че чак разказах на мъжа ми всичко, и той вместо да ме нападне ме разбира и от това още повече ме боли. Как може да съм му причинила това и то не с кой да е с братовчет му! Той е толкова добър, че просто не заслужава жена като мен! Дайте ми съвет как да продължа от тук нататък, как да си избия тези мисли от глава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 дни
hash: f587a81628
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама и ти си много добре, как така знаеш, че не си била с някой, а се чудиш дали си била? Боже... Осъзнай се като знаеш, кога си направила бебето, защо се чудиш?

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: f70d043e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега мъжа ти е добър, а пък преди не беше, така ли? Ами не се чувствай гузна, защото при него може да е временно или пък да го гризе и него съвестта за нещо повече от това, което ти си "сгрешила" защото все пак си се сдържала и не си била с братовчед му.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: e021468c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Направо не си наред - как ще правиш секс, а няма да помниш? Абе това си е направо някаква психоза или недай си Боже психическо отклонение. Може ли чак толкова да се поддаваш на внушения?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: c821b33653
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Детето е от мен!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 21d0feb88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не аз наистина не съм в ред и го осъзнавам стигнах до там да звъня на братовчеда и да го питам -"Ние нали никога не сме правили секс". И тои човека се уплаши че съм откачила! Знам, че никога не съм била с друг мъж и ако съм била няма как да не помня, но някакси неискам да повярвам на себе си все едни черни мисли ми идват в главата! Много често страдам от внушения и като си внуша нещо немога да си го избия от главата! Немога да си простя, че малко преди да забременея съм била с братовчеда, а било и то без секс! Понякога си мисля, че май проблема ми е че не съм била с друг, ако съм била поне щях да зная какво е!!! Автор

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 1819011e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами детето може да прилича и на прабабата на мъжа ти.. Това значи ли, че си спала с нея? Не, нали? ! Избий си тези налудничави мисли от главата си, детето си е на съпругът ти. Няма за какво да те гризе съвестта и той не е бил цвете в този период от живота ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 21d0feb88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чуствам се наистина луда!!! Кажете ми как да го превъзмогна? Май ми трябва психотерапевт!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker