Когато той се разведе заради мен аз вече не го исках! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато той се разведе заради мен аз вече не го исках!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 7467 пъти
Искам да споделя тази история от живота си, с която далеч не се гордея. Дано тя послужи като "антипример" на младите влюбените девойки в женени мъже.
Бяхме млади, влюбихме се до полуда. Ходихме 7 години. Той беше женен и имаше две малки деца. Нищо не исках и не очаквах от него, само любовта му, топлината му, миризмата му, музиката... нашата музика, играехме в един танцов ансамбъл, това свързва още по-силно. Купоните, сбирките, песните и танците, моретата със "сродни души" (по ансамблите е пълно с това явление). Аз учех право, а той работеше в Кремиковци.
Резултатите - той ме обожаваше, би целувал земята по която стъпвам (и мисля, че така е до ден днешен) и се разведе за да сме заедно!!! Да, но връзката ни вече се беше пизносила (за мен), за седем години като изчерпахме темата за това колко се обичахме се оказа, че няма какво друго да си кажем. Нямаше го вече този сексуален магнетизъм; не можешех да го заведа пред колегите си за не каже някоя простотия; не можех да го заведа при роднините ми първо защото го презираха, че е изоставил семейството си, второ защото всички до един ме упрекваха и заклеймяваха мен за тази връзка и трето защото просто нямаше за какво да си говори с тях. А пък и едни млади, интелигентни и необвързани мъже за завъртяхо около мен... не можеше да става сравнение!
Беше ми втръснало до смърт да се крия, да ме обвиняват, а и се чувствях интелектуално адски гладна с него. И скъсахме, като приатели, с любов, но скъсахме. Той си заряза семейството и двете малки дечица заради мен, а аз го изоставих!
Хулете ме, форума, упреквайте ме, наричайте ме с най-долни думи, аз съм свикнала и ги заслужавам!
Защо се подлагам на Вашия линч ли?
Искам да кажа на всички момичета, които се чудят дали да ходат с женени мъже. Недейте! Ами ако и Вашия случай се окаже като моя? Ако човекът си развали семейстовото, а Вие срещнете друг, истинския за Вас с когото да сте щастливи? За изминалите от тогава много-много години разбрах, че любовта е важно, основно, но не единствено условие за си свържеш живота с някой. Когато го проумях, живота на много хора беше съсипан. Знаете ли как се живее с такава вина? Не си го причинявайте, цял живот това ще ми тежи като воденичен камък на врата и не мисля, че с нещо мога да изкупя вината си! Оставих две деца без баща! Не го правете и Вие, не си слагайте тоя грях на душата, колкото и да е малка вероятността и при Вас де се получи така, колкото и малко прилики да намирате между вашата история и моята.
П. П. От тогава се виждахме на няколко пъти. Аз имам семейство, той също има ново семейство и още две дечица, да са му живи и здрави. Бившата му съпруга също е семейна и доколкото разбрах щастливо. От тогава са минали повече от 15 години, но той ме гледа все още още с онова обожание и отново би направил същото за мен! На мен, разбира се, не би ми хрумнало дори да го прегърна, за да не злоупотребя с чувствата му за пореден път.
Поуките са извлечени, вината и себенеуважението си остават! Не правете като мен, мили млади влюбени момичета в женени мъже!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: be721b9be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята е за раздел „Измислени“. Стигна ми само да прочета следното изречение

„Дано тя послужи като "антипример" на младите влюбените девойки в женени мъже. “

Има и още примери, правещи историята съмнителна. Всяка любовница знае, че разводът (особено след 7 г. връзка, както се твърди) винаги се случва заради проблеми в самия брак. Никоя любовница не съди любимия мъж за това, че „изоставил“ семейството си, заащото разводът е със съпругата, не със семейството и разведените мъже (от гузна съвест) се стараят 100 пъти за децата си.

„Оставих две деца без баща! Не го правете и Вие“

... да не пише тук убийца на мъже?

Историята е разказана като учебник, без всякаква емоция освен назиданието.

„Не правете като мен, мили млади влюбени момичета в женени мъже!!! “

Много слабо и без това, сякаш чуваш местната клюкарка, моралистка пред блока си.
За хората, който не са били с женен мъж мога да кажа, че само и единствено мъжът решава да се разведе или не и само и единствено проблемите в един брак водят до разтрогването му, намирането на любовник/любовница са симптоми, не причина. Това го знае всеки, участвал в такава връзка. Никой не поддържа 7-годишна връзка просто така, да не говорим, че никой не се развежда заради любовница. Много мъже и жени обаче търсят първо утеха извън брака, търсят любов, секс, близост, когато я няма у дома. След като са сигурни в новия си партньор много намират сила и увереност да се разведат и да почнат на чисто. Това е нормалното човешко поведение, защото всеки се страхува да остане сам. И при неженените двойки без деца често първо се търси и намира нов партньор, преди да скъсаме със стария. Всеки мисля познава това чувство, тази потребност и защо същност е скъсал със старата си приятелка/приятел. При женените/омъжените не е различно. Човешко е просто да се разделиш с някого, когато не си щастлив с него, но при хората с деца решението е по-трудно, рискът по-голям.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae8ad6747a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен пък ми хареса историята, поуките са извлечени. Не се кефя на любовници, даже винаги нападам като ми се отвори възможност едно момиче в сайта, което е известно и се гордее с това. Но ти си по-различна. В тебе я няма тази наглост и безочие, напротив долавя се чувството за вина.
Само да добавя, че това по-скоро би следвало да е пример-не за жените, а за мъжете. Мъже, струва ли си да зарежете жените си и за да се случи същото с вас? Стойте си при жените и децата, пък нека любовниците щом нямат против служат за разтуха.
Ж 21г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b17968691
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Оставих две деца без баща! Не го правете и Вие, не си слагайте тоя грях на душата, колкото и да е малка вероятността и при Вас де се получи така, колкото и малко прилики да намирате между вашата история и моята.

Аууу! Ти си го убила явно, щом без баща си ги оставила!
Абе ей, някой хора никога не порасват, просто никога! Хубаво, разказа ни историята си... сега какво си мислиш, че всички истории са като твоята ли?
ти си точната любовница-клише, между другото. Заради такива като теб ни излиза после лошо име ;))))

Ох.. как не обичам псевдо моралисти!

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b17968691
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   И да допълня нещо... случаите, в които мъж оставя жена си заради друга се броят на пръсти. Няма как, просто няма как трети човек да прекъсне нещо между двама. Но ти си си повярвала, че си много красива и апетитна явно.

Сега като се замисля, напълно подкрепям номер 1. Някой е решил да се прави на "писател".. ама защо е сбъркал вековете. Абе хора, нямате ли си своята лична, съкровена история, която ви прави щастливи, глупави, смешни, която ви е дала уроци, която си е вашата, лична историйка, онази на обикновения, простосмъртен човек, да си я разкажете, да ви олекне, да видите какво ще кажат хората, кой ще ви осъди, кой ще ви разбере, кой ще подмине и няма въобще да коментира...

Защо трябва да превръщаме този сайт в "Учебник по морал" и "Назидание за "грешниците"

Сега остава само да се включи някой с цитати от библията!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 665aa7a808
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Направо си трогателна :) Всичко е измислено с цел да го прочете любовницата на мъжа ти, белким го изостави или мъжа ти да го прочете и да се уплаши :)
Айде, моля ти се - Клишетата които използваш са типични за една нещастна съпруга, която се страхува да не я оставят.
Вземи се стегни, уважаема :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f4f3f9162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не съм чела коментарите, но за мен тази история е написана не от любовница, а от огорчена и несигурна в себе си съпруга. Искам да ти каже обаче, че това е твоята гледна точка. И да питам, как по-точно ги остави тия деца без баща. Вилата на врата ли му сложи или го заплаши, че ще го убиеш, ако не ги остави. Тия приказки с цел да насадиш вина у някой не минават мила. Никой на сила не можеш да принудиш да бъде с теб, ако не иска. Изневярата е въпрос на избор. Ако мъжа ти е решил да бъде с друга тя вина няма. А и да вкарваш тежката артилерия с деца и как ги била оставила без баща ми се вижда направо жалко от твоя страна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c9b37faac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 4.Какво странно има не разбирам.Ние с моя съпруг имахме 15 годишен брак,две момчета на 13 и 14 год.той си направи тайно фирма ЕТ.Закупи бензиностанциа.Запозна се с една счетоводителка във фейсбука .Не му вземала мн.пари за работата в сравнение със предишната.Заряза ни тримата заради друга с момиче на 3 г.Не се интересува от собствените деца.И мойта история ли ще наречете измислена.Моя подаде молба за развод след 2-3 мес. връзка с другата.Така,че примери от живота най различни.Преживелия човек не се съмнява в такива истории.Вие явно имате щастието да сте щастливо омъжена.И аз до преди няколко години съм се чудила как може да се развеждат след като са създали деца,не мислят ли за тях,как така се отчуждават от собствената си част от тях.И това как баща може да каже на сина си "ти не заслужаваш нищо тя е тази кято заслужава тя ме обича държи на мен".Това по повод,че големия син изказа мнение ,че баща му е водил приателката си в Гърция на море,а не тех/междудругото те не са излизали зад граница никога/.И колко още думи изречени от бащата към децата си има.Думи казани на едни деца които са в пубертета.Не пожелавам на никое дете такъв родител.Аз като се замисля имам чувството че той говори като дрогиран,все едно в момента говори някои който не е на себе си.Това е част от моя живот.Много съжалявам за избора който съм направила да се събера с този......и по този начин съм допринесла децата ми да страдат и да носят този товар на крехките си рамене.
Аз вярвам ,че баща им ще бъде "възнаграден" за постъпката си.Живота е едно голямо колело.Всичко се връща рано или късно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a9fb33b623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нещо не ми е ясно. В крайна сметка всички са щастливи - и любовницата, и съпругата, и съпруга. Значи по-скоро поуката трябва да е, че когато човек не е щастлив, трябва да направи съответните промени в живота си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5dad532894
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Еееее, заеби!
Значи младата (или вече не) дама се терзае от това че е оставила 2 деца без баща!?
Оооо, нима!
Всичко което прозира от тая боза е че авторката чеше собственото си его в тази "връзка".
Ич, не и дреме нито за децата без баща, нито за бащата без деца!
Начесала си е вкисналата путка и сега иска некой друг да и я чеше!
Ама маскировката е добра - децата горките... ебача горкия сега...
Типично, та чак досадно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0ad7379431
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката е права да се самообвинява и блудстването на жени с женени мъже е чисто зло. Приемете поука и не си кривете душата.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0d05439590
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хммм, понякога нещата се нареждат добре за всички, но не винаги. В случая щом и бившата му е щастлива, а и той е с ново семейство, че и с още 2 деца какво? Значи е трябвало да се случи. Иначе на младини много момичета/жени залитат по подобни мъже - първични, диви и често семейни и по-големи с 10-15 г. Това е докато са студентки, защото време имат само за ебане. След като завършат започват да търсят мъже на тяхното ниво, като интелект и като години, сравняват. Еди коя си за кого се оженила, какво станало после и много неща им просветват. А това да си оставиш жената и малките дечица заради някаква студентка.... е, дори и безпристрастни читатели като нас биха определили този мъж като отрепка и боклук. Мъж съм и баща, който е изневерявал на жена си с много по-млада. Имам си го греха, но и през ум не ми е минавало да си оставя семейството, колкото и да ме тресе нагонът. В момента в който момичето настоя да сме живеели заедно и т. н. получи червения картон.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7977567408
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям Плам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eedb2a409a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Че защо да си оставила децата без баща? Да не си го убила случайно? Един мъж се развежда със жена си а не оставя децата си?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d37036f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Дали е истинска историята-не знам, ще коментирам така както мисля. Ти разбиваш съдби, разтрогваш брак с две деца, а после лицемерно се разкайваш. Твоето разкаяние нито топли, нито изстудява някого, нещата са непоправими. Никак не харесвам такива като теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker