Колегата - не точно изневяра ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колегата - не точно изневяра ...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 11960 пъти
Здравейте, историята ми е малко странна и знам, че много от вас ще ме осъдят, но имам нужда да споделя.
Щастливо омъжена съм от 6 години, имаме детенце на 3.

Последните 4 години са много трудни за мен - той е прекрасен, но се налагаше да съм много време сама с детето. Напрежението и безсънието ми идваха в повече.

Преди около година започнах работа и се почувствах отново жива. Никога не съм се заглеждала по други мъже по колегите и т. н. След раждането доста напълнях, но по мое усещане въпреки това съм симпатична на мъжете. Внимание не ми липсва. И сега към конкретната история.

Всичко започна преди 2 месеца. Имам доста симпатичен колега, който е и с няколко години по-малък от мен. Не бях гледала на него по този начин до като той не започна с подмятания и коментари относно мен.

Отначало мислех, че всичко е шега както на всяко работно място. Но един ден останахме насаме и той започна да ме разпитва за сексуалният ми живот и да си говорим. На пръв поглед не видях нищо нередно, до като той не се пресегна към мен и не ме помилва като издаде един много секси звук с който показваше какво иска. Казах му да спре и, че не е редно (той също е женен). След той случай той не спря. При всеки удобен случай ми показваше колко ме иска, а след няколко седмици ми заяви в прав текст както точно иска д ами направи, какво аз на него и т. н.

Повярвайте ми дърпах се, но той е толкова красив и секси и имайки предвид всички проблеми (за които не искам да задълбавам и не искам да се оправдавам) реших, че ще се предам и ще му отвърна. Имах нужда от приятна емоция. Така или иначе не ни остана възможност в която да останем насаме за достатъчно дълго време, но в малкото време в което успявахме да се усамотим имаше прегръдки, целувка и не чак толкова невинни движения, но така или иначе до съществената част не се стигна.

Последно говорихме на тази тема преди месец и малко и този разговор беше нещо като уговорка, че ще измислим къде, и как да станат нещата. И тук големият въпрос на който и да ден днешен не намирам отговор - той спря изведнъж, дори не си говорим, работим в голям колектив и се виждаме рядко, но всеки ден по няколко пъти, а не искам да го питам поради няколко причини.

Първата е, че не искам да изглеждам слаба пред него, а и пред когото и да било. Другата причина е, че защото си мисля, че все пак така е по-добре, нали все пак не аз го исках. Но не спирам да мисля за това, защо изобщо му трябваше да се занимава с мен, защо трябваше да предизвиква интереса ми. Аз не го поглеждах преди и така си ми беше добре, а сега като го видя се чувствам толкова гадно. И то не заради друго, а защото съм показала, че го харесвам (като ученичка се чувствам). Не разбирам каква е логиката. Вярно е, че му отказвах много пъти, наистина много, но след последният разговор му обещах всичко което иска... няма логика просто.... Казах си го...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52fc8d65fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Мани го тоя-не ти трябва
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7fc480a5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жено, ти имаш дете! Мислиш ли, че то би искало майка като теб? А интересуваш ли се как ще се чувства един ден то ако разбере какво си правила? Остави го тоя, ако не заради теб, ако не заради мъжа ти, то заради детето ти!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b131dfe545
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Значи искрено се дразня на подобни истории и на жени като теб! Като ви е трудно, имате някакви проблеми и т. н. защо не пробвате да оправите първо семейството си, и чак когато виждате, че наистина нищо няма да стане, тогава да ходите да си говорите с колеги за сексуалния си живот и да им обещавате какво ще си правите? ! Разбирам, че понякога напрежението идва в повече, особено с малко дете, но не си само ти така. Не знам какви точно са ти отношенията с мъжа ти, но няма ли да е по-добре да погледнеш към него, предполагам си се омъжила по любов, искала си го, желаела си този мъж. И сега вместо да опиташ да се сближите, ти поддаваш на колегата си, който ако те уважава като жена (пък било то и само заради секса) няма да те натиска в ъглите и да ти говори мръсотии и после да не те поглежда. Ако евентуално си легнете, бъди сигурна, че или ще се повтаря още пъти или ако не се повтори, ще се почувстваш унизена, обидена, използвана, мъжът ти ще забележи, че нещо те мъчи, ти най-вероятно след време сама ще му кажеш или той сам ще разбере и какво ще стане? ! Заради едното привличане ще си съсипеш отношенията. Помисли и за детенцето ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f114369115
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Според мен пича си е поставил за цел да свали трудна мацка и като е успял, вече не му е интересно. Може и бас да е хванал с някой колега, че ще докопа недостъпната колежка...
М40

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 79c5cc6195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ми се иска да ти лепвам етикет, но, наистина, ти пожелавам съпругът ти, да те изостави. Успех, както се казва :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a635c291b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има няколко обяснения за подобно поведение от негова страна. Според мен е постигнал целта си и вече не си му интересна. Може да не е искал секс наистина, а просто да докаже (на себе си или на някой друг), че стига да пожелае, може да те има. Вдигнала си му самочувствието, че още става, при това без физически да изневери на жена си. :) Удобно, не мислиш ли? Обещала си му "всичко, което иска" и... детето е загубило интерес към играчката.

Или пък може да е размислил, да му се е обадила гузната съвест и да е решил да си кротува при семейството. Възможно е да е намерил нов обект за флирт (или нещо повече). Може да е решил, че не си струва да си разваляте колегиалните отношения заради единия секс (развалянето на отношенията не е задължително по принцип, но е много вероятно). Или пък някой ви е видял и му е подметнал нещо и той се е уплашил. Може пък да очаква ти да направиш следващата стъпка...

Варианти колкото искаш. Мисля, че е за добро все пак, ти сама го разбираш. Не го питай нищо. Дръж се така все едно и за теб е било игра. С времето ще мине. :)

Диана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7c233b3e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам къде си! И аз съм ходил по този път, уж за малко! Лошото е че си тръгнала по този път и много трудно ще се върнеш! Образно казано - по нанадолнището. не случайно е казано, че пътя към ада е постлан с добри намерения ;).
Като зарежеш този, ще се появи някой друг и така натаам... надолу. И при мен така се случи, уж за малко, уж на шега! Първо с една, след година с друга... и сега се хващам, че ми се ще отново!
Съвет не ти дадох - нормално е всеки да има угризения и да се опитва да се върне, но както ти казах в начарото - това е нанадолнище! Трудно е да се върнеш! Най-добре го попитай, ще правите ли нещо или не! Директен въпрос ще го стресне и ще си каже истината - или иска да спре, или не е сигурен в теб! Но може и да си е намерил друга, с терен ;). Ако не питаш, няма да разбереш!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f083027516
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, защо трябва да пита. Не е ли по-добре да остави нещата каквито са? ! А ако случайно въпросния пак започне да е зарибява, шута и кой от къде е...
Мацка, омъжена си - не се занимавай с глупости!!!! Или както каза някой по-горе ако не заради друго, поне заради детето недей да правиш нищо, за което да съжаляваш след време. Тия неща никога не остават скрити - запомни го това!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f4143bdfa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ниско самочувствие след раждането-отпуснат бюст, корем, натрупани килограми-опитваш се да си върнеш самочувствието. А защо не чрез мъжа ти? Родила си му дете все пак! Длъжен е да те ухажва!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 15e532623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искаш ли да ти кажа нещо? Т. е. да ти покажа... Отговорът на въпросите е тук -> www. prikachi. com/images/813/5006813F. jpg <-
А относно колегата ти ще ти кажа само едно - НЯМА такъв мъж, който да продължава да нахалства, ако жената не му дава повод за това. Ти самата казваш, че той е много "красив" и т. н. и по този начин си му показала, че го харесваш. Това го е мотивирало да действа. Не е и особено уместно да стоиш насаме с чужд мъж и да коментира подобни теми. Никой не може да ти помогне. Пича е искал просто да те мине, а ти си си прецакала брака заради него...
Предстои ми да се омъжвам след един месец и ще се моля всеки ден да не ставам като теб! Вземи си поука!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 32ecfe70b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Здр, просто си свестен човек, след като те е опознал, се притеснява да ти наруши живота! Не, че няма желание за флирт. НД.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ff92e6e641
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страхотна история :) Имаш колега който вместо романтика, е започнал да ти описва сексуалните си фантазии, а ти от своя страна си му споменала и ти какво искаш ти правят. Това е една много здрава връзка с много поучителни резултати.

Както споменаха, дали ще е този колега или ще е друг, не е от значение, просто си в период в който ти се "лети ". Разбирам че е изкушително, разбирам че искаш самочувствие, но точно това създава моментно удоволствие, а после, ще разбереш какво става :)
Имаш съседско семейство с подобен проблем на твоя. Тя роди, отгледа си детето до една възраст и започна работа и изведнъж очевидно нещо в нея се промени, започна да носи къси поли, да ходи гримирана все едно е празника на Хелоуин, нови прически и не беше трудно човек да се досети какво става :) Разбира се съпруга и вероятно не е искал да види това и беше в заблуда доста време.
По случайност или по ирония на съдбата я заварила с някакъв в голям и хубав ресторант и тогава се започна нейното падение. Мъжа и е много точен човек, който е много отговорен, но е и много лош ако се ядоса.
Без много приказки и казал да си събере багажа, да върви там където сърцето я тласка и и дал ключове за друг апартамент в който може да се изнесе.
Не след дълго тя започна да виси пред вратата на апартамента му, да го чака, да му се извинява, да му обяснява как новите колежки били виновни за това нейно състояние, как те ходели наляво надясно, как изневерявали и как отстрани погледнато било много изкушаващо и как това карало една жена да се чувства щастлива за момент. Разбира се той изобщо не я слушаше, показа и пътя към вратата и и пожела успех. Вероятно тя е стигнала до извода, че едно е да имаш загрижен и добър съпруг и друго да имаш тъпкачи, които са много големи на думи и страшно мижави от към действия.

Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 99f634174e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Просто иска да ч*ка човечецът. И ти си се хванала на тая въдичка. Може да е размислил, защото междувременно някое друго чуждо е откликнало.
Сара

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 08efddf933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не ми е ясно само защо се опитваш да анализираш поведението на някакъв си там... какво те интересува точно поради каква причина той е спрял малката игричка с теб? По-добре си помисли как и защо си стигнала дотам и си направи някои изводи. Явно нещо ти липсва- било то внимание или нещо друго, но това не е оправдание на зрял човек, какъвто предполагам претендираш, че си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 23ab0932af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   След толкова време, а и още тогава още осъзнавах, че това е грешка. Някой от Вас написаха доста злобни коментари без да ме познават, без да знаят що за човек съм и поставиха "етикети".
Искам да кажа на изказалата се под номер "5", въпреки всичко аз не изневерих на съпруга си и не само защото човекът спря, а защото аз самата имах спирачки. И сега съм в позицията... хмм разбрах, че той ми е изневерил - сигурно си доволна номер "5". И знаеш ли боли и то много боли. Но той няма да ме изостави нито аз него, защото се обичаме. Да наранена съм страшно много. Плаках, страдах - всъщност беше много скоро, още плача и още страдам и още питам, защо... той не може да ми даде отговор. Сгрешил и съжалявал... И сега във всеки един момент ми казва колко много ме обича и как никога не е и няма да обича друга. Друг беше писал, че съм си прецакала брака - ехо, хора много лесно зачерквате, години. Не, че не ми мина през ума като разбрах - да си взема детето и да си тръгна. После седнах и помислих... той ме обича, аз го обичам... всеки греши. И какво заради една грешка да обрека себе си, него и детето ни на цял живот страдание, заради момент на слабост. Надявам се скоро да мога да преглътна сълзите си и да забравя. Вярвам, че той ще ми помогне в това начинание. И.. хора не съдете толкова остро и строго - повярвайте ми не знаете дали утре Вие няма да се озовете в същата ситуация и да си кажете... "Как стигнах до тук - това не съм аз... "

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 51ebf23d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, факт е, че мъжете и жените изневеряват по различни причини. Мъжете по скоро vive le sport, а жените, когато им липсва нещо. Не, че няма жени, които изневеряват заради самият секс, но са по рядко.
Не ме разбирай погрешно, не те съдя, обяснявам ти защо мъжете прощават по трудно от жените. Защото мъжете са наясно, че изневярата на жените им е продиктувана от чувства, докато при тях е само секс. Пак казвам не винаги, а в повечето случай. Това, което можете да направите е да се разберете кой, защо и как. Всичко зависи само от вас. Това е, друго няма да те съветвам.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker