Аз ли не го разбирам, или той не знае какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли не го разбирам, или той не знае какво иска
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2769 пъти
Здравейте! Той е на 25. Познаваме се от деца. Заедно сме от скоро. Били сме заедно и преди години, но тогава не се получи, защото аз все още си бях дете. Преди мен имаше връзка около 2 години. През това време бяхме приятели, той беше извън страната.. От време на време си пишехме в skype, той ми споделяше колко често се карат, как тя постоянно го наранява унижава, но после някак го убеждава да и прости. Един ден ми писа, че иска отново да е с мен.. Че иска знаех, че я обича и предположих, че просто са се скарали отново.. Той продължаваше да ми говори тези неща, но нямах кой знае какви очаквания. Прибра се и отново беше с нея. Помоли ме да не му се сърдя и ми каза, че не може да захвърли 2 години на вятъра. Нищо не казах просто му се усмихнах. Спряхме да си пишем и да се виждаме. Аз не му и вдигах. Една вечер ми се обади Личеше си, че нещо не е наред. Стана ми мъчно за него.. Поиска да се видим, каза ми че иска да поговорим.. Видяхме се.. Прекарахме една невероятна нощ изпълнена с много нежност.. Каза ми, че е оставил всичко в миналото, но.. След няколко дни отново беше с нея.. Знаех, че след седмица заминава за Германия, но не исках да го виждам.. Отидох на село, не си взех лаптопа и си изключих телефоните. Стоях там месец и нещо. Знаех, че е заминал. На връщане във влака си включих телефона и имаше около 300 пропуснати от него и брат му.. Когато влязох в skype видях, че ми е писал колко съжалява, че е постъпил така с мен, че е глупак и т. н.
Беше ми писал всеки божи ден. Започнахме да си пишем и той ми се кълнеше, че когато се върне няма да я потърси.. Върна се преди 2 месеца. От тогава живеем заедно, но той и звъни пише и sms-i, skype а когато го питам защо ми казва, че е лапешко да му гледам нещата.. Карали сме се няколко пъти и се е стигало до там да си замина. Снощи се скарахме заради нея и той ми каза " Ако на теб не ти е пукало за ония (бившия ми приятел) при мен не е било така ние щяхме да имаме дете.. " Ако някой вземе да каже нещо за нея веднага се чумери.. А когато му кажа че според мен още има нещо към нея и е по- добре да спрем до тук да се видят да говорят той започва да ми обяснява, че иска да е с мен не с нея, че не иска да си ходя.. Не мога да си обясня щом иска да е с мен защо постоянно говори за нея защо я търси или пък ако иска да е с нея, защо ми казва че ме обича защо не иска да се разделяме.. Не ви ли се струва че нещо не е наред..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 455219079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, това е мърльо, който не е дорасъл нито за нея нито за теб. Оставяй го, Ще тидонесе само нерви. Не е нормално да я търси и да и пише щом е с друга вече. Ако тя може да го търпи, то да си го взима, но ти не се унижавай с такъв

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1883a8f536
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май с главата не е наред...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9f0ae4cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той е с теб. Накарай го да забрави за бившата си. Не му позволявай да говори за нея, защото виждам, че това те дразни. Отдай се чувствата си си към него. Помогни му и той да преодолее раздялата и да я забрави. В крайна сметка ако искаш наистина да си с него, ако това е човека за теб - бори се!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b85894fc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се, че не знае какво иска..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker