Няма ли някой свободен мъж да сподели как е станал любовник на омъжена жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма ли някой свободен мъж да сподели как е станал любовник на омъжена жена?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5104 пъти
Чакам с нетърпение някой свободен мъж да събере кураж да ни разкаже как се е влюбил в обвързана жена, та да го пооплюем и него! Стига са плюли все нас - настоящите или бивши любовници на женени мъже..
Или пак той няма да е виновен, пак ще е виновна тя, жената, че е изневерила и не си е гледала семейството!!!
Много ще ми е интересна реакцията на форума, ако изибщо някой се престреши..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: f1432be665
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре ще ти кажа.
Преди доста време срещнах една омъжена жена, беше прелестна на външен вид, заради което започнах периодично да водя полови контакти с нея :)

Разбира се от самото начало не съм си правил илюзията че ще продължи дълго, нито съм си помислял за чувства, защото тогава бих бил най-големият глупак на земята. Как да се влюбиш в жена, която слага рога на мъжа си, който в случая беше много добър човек.

И така продължи известно време, докато не ми писна. После ме търсеше постоянно и трябваше да се държа доста грубо с нея за да престане да ме търси.
След това разбира се си намери нов тъпкач.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 09ae83df27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето ти една кратка история.
Миналата година по това време се запознах с една омъжена жена от друг град във фейсбук. От виц на виц, от песен на песен ни тръгна лафа и се оказа, че имаме адски много общи неща.
Размяната не шеги се превърна в разговор, разговора във флирт, флирта в привличане. И така и по телефона започнахме да си говорим.

Оказа, че тя завършва висшето си образование в моя град и така 1 месец по-късно се видяхме. Още от гарата си пламна всичко и 6 часа по-късно вече бяхме в леглото. През нощта докато си лежахме и зяпах в тавана просто я попитах директно дали обича съпруга си. Отговора беше "Не", ясно, точно и просто. В последствие разбрах, че брака и е ужасен. И имаше защо.
4-5 дни прекарахме заедно. Наистина бях най-щастливият човек... Стига толкова :)

В крайна сметка историята не завършва с хепи енд. Реална е и я споделих само за да направя напук на автора, че едва ли не никой няма да се престраши :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4b1f0b7548
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ха-ха, и какъв е смисълът? Да си чешем езиците само. Явно избиваш комплекси с тази тема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f1432be665
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 ти си голям баламурник бе. Сега ще ти опиша спрямо това което си написал, какво си е мислела тя :
видях някакъв дрисльо да ми гледа профила, изглеждаше що годе добре за един път, а пък аз искам да се позабавлявам малко /. Оказа се че имам път натам, където е той и реших да се позабавляваме. Като се видяхме той започна да говори както обикновено много, несвързано и глупаво, едвам издържах 6 часа за да го вкарам в кревта.

Тогава този непознат човек реши да ме попита дали обичам съпруга си, ама сега как да му отговоря че е сложно, че мъжа ми ме издържа, че ме гледа като писано яйце, за това по-добре да му кажа че не го обичам, защото иначе може да не му стане пишката.
Прибрах се, а този младеж продължи да ми досажда и трябваше да го игнорирам.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6595b4ee42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторката
Супер сте №1 и №2, колко простичко и лежерно разказахте своите истории. Аз ги приемам, само не чух да става въпрос за любов, а само за изчукване.

Защо повдигнах темата: ако аз и още някоя дама бяхме разказали подобни истории, но в обратния вариант, как ние изчукваме женените мъже, дали щеше да е такава пасивна реакцията на форума? Веднага се сещам за няколко клетви и реплики, които биха захвърлили по нас, като: Не ви ли е срам, курветини, да се завирате в чужди семейства; ако някоя се навре на вашия мъж, приятно ли ще ви е; всичко ще ви се върне, един ден; свършиха ли свободните мъже, та скачате на чужди; помислете за децата на този мъж; нямате ли срам от Бога... мога да продължа до утре.

Исках да попитам всички моралисти - не мерите ли с различен аршин мъжките и женските изневери?
Или горепишещите тъй-като само са чукали, без да се влюбват, то... все едно нищо, а понеже жените го правим най-често с любов - ние сме грешници, оплюти и анатемосани!
Някой разбира ли ме срещу какво се бунтувам?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 09ae83df27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 4 - все пак благодаря за вниманието, макар че общо взето плюеш на сляпо. Но чесно казано го очаквах, така че дори няма да си правя труда да ти обяснявам. Все пак всичко беше за да угодя на автора :)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ec5cfb7e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Eей, Пламка, изглежда, че пак започваш лекичко да подръпваш дявола за опашката! ;) Сега пък откъде ти дойде на ум тази тема? ? Чудя се знаеш ли с какво се захващаш... Ще видиш колко народ ще започне да си признава! ;) Е, наслаждавай се на резултата! ?

А аз ще ти споделя накратко за един подобен случай от моя „предишен” живот ;)

Имахме продължителни и прекрасни преживявания поотделно с две семейни жени... Те не знаеха една за друга, но беше великолепно, повярвай ми! За всички нас! Всеки беше щастлив от общуването с другия, използвахме дори най-невероятните възможности да се виждаме. Всеки се стараеше да даде и да получи максималното от възможностите, които имахме... Никой не задаваше неудобни въпроси, не се замисляше за преди или за после, нещата ставаха СЕГА. Пълна отдаденост и желание да направиш партньора си по-щастлив. Мисля си, че бяхме наистина влюбени... С едната ми любовница изкарахме десетина години, а с другата повече. И ако едната ми приятелка не замина в друг град, а другата не се пресели в чужбина, сигурно щяхме да продължаваме и сега...

Толкова, забавлявайте се! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b8ee999601
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Нещата при мен бяха долу-горе като при номер 1. Преди това не си бях дори и помислял, че ще прибягна до този вариант, но ето че се случи. Винаги преди това съм бил верен на приятелките си, давал съм всичко от себе си и никога не съм имал нужда от много жени. Исках само една, но наистина да се обичаме и да бъдем заедно във всичко.

В един момент обаче ми се струпаха няколко разочарования за кратък период от време и ми писна. Реших, че не искам повече да бъда използван. Жената с която имах връзка беше доста по-голяма от мен, но пък имаше страхотна визия. Нещата станаха много лесно, изобщо не беше нужно да я свалям или нещо такова. Тя просто мислеше само за мъже и си имаше още няколко освен мен. Насочих се към нея, защото колкото и потайна да беше, й се носеше някаква слава, а и аз лично съм я виждал да излиза в ранни зори от разни хотели и чужди входове. Мъжът й както в повечето подобни случаи си беше много свестен човек, на нея обаче въобще не й пукаше за него и си го мамеше най-нагло. Както е отбелязал номер 1, такива жени не се обичат, те стават само за забавление. За тях е важна бройката, те никога не могат да стоят само с един мъж, дори и с двама, нужни са им поне няколко.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d8efff278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   № 1, доста антиджентълменско коментиране, бих казала. Даже Ганьовско. *Как да се влюбиш в жена, която слага рога на мъжа си, а той е толкова добър човек*. Бла-бла. Ти що не се замисли, че е омъжена и рогата му ги слага точно с теб? Да допринесеш да не му слага? Или тя е неморална, а ти си морален? И на двама ви е било готино, ама ти хем си се възползвал от нея, хем по индиректен начин я оплюваш като негодна за съпруга и незаслужаваща да бъде обичана жена. Повдига ми се от тия двойни стандарти. А в крайна сметка какво право имате да упреквате жените, че правят същото, което и вие? И друго ще ти кажа - в доста случаи най-моралната девственица може да ти сложи такива рога, че да не можеш да минеш през вратата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7528a846ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха - ха, браво № 4 много точно си определила ситуацията.
Така им се пада на тези, които се мислят за изпечени свалячи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 776743af5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Авторката е просто една прелъстена и изоставена жена, вервайте
и се мъчи да избие своя комплекс за малоценност с тарикатлъци!
Е, дано Плам и Кубрат ми повярват, че няма нищо по-страшно от недоебаната жена!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2cea1c14cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, 11, аз кога съм казал друго? Недоебана жена - жив дявол. Лошото е, че често не си го признават. Авторке, първо опасенията ти донякъде не се оправдаха, виж как оплюха веднага Синдрома. Иначе обаче, това дето имаш предвид, е по една много проста причина: Вас любовниците на женени мъже ви плюят 90%, да не кажа 100% само жени. И то обикновено такива дето са женени или дългосрочно обвързани. Защо ви плюят, може сама да се сетиш - щото ги е страх една такава като вас да не им вземе мъжлето. Да си била оплюта някога от мъж? Рядко. Ето виж, и сега Синдрома пак жена го оплю, някой мъж да е казал нещо против? При мъжете логиката е проста: мойта кат се ебе, ще еба и аз чужди. Що да е сложно, кат може да е просто. Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ff83691b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До авторката - аз съзнателно си разказах историята само донякъде. Да, хепи енд нямаше, но имаше влюбване, имаше хубава история и най-важното (за мен) - беше истинско. В крайна сметка не се получи, но все пак се радвам, че помогнах на една емоционално изтормозена жена да започне нов живот. Радвам се, че известно време бях част от този нов живот :)*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9303ecd442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Така и така сте почнали, барем и аз да кажа, почнах нова работа в едно кафе, "шефката" изглеждаше що годе добре, абе имаше кусури, на 40 прелестите и леко увиснали тук там целулит, ама това през дрехите не се виждаше, за това и се излагах, дали тя си е викала че ще ме наебе и заебе, дали че аз си казах кфо толко, щом си е искала що да не и дам, то парцала си е парцал, и така си се полашкаме няколко пати, дали и хареса или не се ми е тая мажа и не го знам, аз си чешем крастата поне не плащам за ку.. ви, на аванта ми е, даже ми дигна и заплатата, кола ми зе, колко искараме толко, не се оплаквам песен си ми е, нищо нямам кам нея ама щом дава ще вземам, даже са иска и в управител да ме повиши, не че сам готов за тая позиция ама карай, нали е аванта кириз, кой кого преебава дали аз нея дали тя мене, нямам и идея ама не го и мисля, бласкам и това е колко толко се е аванта... А за тия де ще ме оплюят се ми е тая, те ако са сабирали за кола, и са се мазнили да лижат задници за да ги повишат и не са го направили, е че сте неможачи/ки никой не ви е виновен :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f1432be665
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   от 1 (4), до 8 и 9.

8, нещата можеш да ги мислиш по-всякакъв начин, но един ден ще разбереш, че туй дет видиш всъщност е продиктувано от твоите чувства, не от реалната ситуация. юдо тогава гледай да не натрупаш куп комплекси, другото е лесна работа :)

9. Бил съм необвързан, знаех че тази връзка ( така да го кажем ) е просто секс. Обикновено когато правя секс не обещавам, не говоря много, а просто правя секс. Не съм имал приятелка към онзи момент, така съм го решил, ако не се беше изклатила с мен, щеше да го направи и така или иначе го прави и с други. Аз лично не изневерявам никога на хората до мен, докато тя би си го сложила със всеки и то не защото мъжа и е цървул, нещастник или нещо друго, ами защото и дава много свобода и пари, като си мисли че на нея това ще и е достатъчно.
ти си прави изводите, моята е лесна.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ca77b32693
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката
За съжаление Кубрат е прав. Мъжете са 100 пъти по-солидарни и толерантни един към друг от нас, жените. Това, разбира се, не им пречи да плюят и квалифицират нас.
А ние сме кучки, за нула време взимаме две противоположни позиции, в зависимост от коя страна на палачинката сме. Затова искам да отправя един феминстки призив:
Момичета, каквито и простотии да вършим, в големия процент от случаите е заради мъже; самоунижаваме се, правим компромиси със съвестта и принципите си, а на тях, скъпи мои, НЕ ИМ ПУКА! Не им пука дали ние сме изневеряващи или те са изневеряващи. Ако не разчитат на нас да им родим деца, да ги нахрним, изперем и да им почистим, ние за тях сме просто "щрак" с пръсти, освежители за въздух! Трябва да се поучим от тях. Вижте, те се майтапят и забавляват сподобни ситуации, а ние ще се удавим в сълзи и сополи.
Затова, хайде малко женска солидарност, да се уважаваме и подкрепяме, а не някое объркано момиче като сподели нещо кофти за себе си - всички да се втурнем към нея като оси! Линч за мръсницата! Никоя жена не се е родила грешница, просто сме повече подвластни на чувства и грешим. Дайте да се уважаваме помежду си, така и мъжете може да започнат да ни умажават повече!
За инф. на №11 - аз съм една щастлива, споделено влюбена и редовно "клатена" жена, просто провокирах дамите, които в случая само четат без не пишат, защото ми е мъчно като чета някои злобни изказвания, подобни на твоето. А ти - нямаш грам фантазия!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2cea1c14cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не авторке, не сме солидарни. И при мъжете всеки гледа да преебе другия, малко или много според зависи средата. Разликата е, че не драматизираме. Когато ти наебат жената, отиваш и пребиваш другия (аз не бих, но много мъже са достатъчно примитивни да го направят), и въпроса е решен. Но тва не ти пречи поникакъв начин да си пиеш бирата с приятел, който изневерява на жена си, и заедно с него да се смеете и бъзикате за сметка на чуждите жени. Нито пък ще ти попречи ти самия да изневериш. Това ако питаш мене си е чиста проба безпринципност и егоизъм, никаква солидарност не е. Но както виждаш, си има и предимства - не се джафкаш за глупости.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ec5cfb7e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторке, какво ти пука кой какво говори. За тебе или за някой друг. Не можеш да затвориш устите на хората, дори когато говорят върховни дивотии. Сигурно си забелязала, че българинът е завистлив човек, който е много силен, когато трябва да се руши, да се разваля, да се очерня. Гарантирам, няма да успееш да накараш всички да се държат толерантно и човешки.

Чудя се, нужно ли е да търсиш колективна защита срещу това, което те притеснява. Не е ли по-добре човек да си живее живота и да не обръща внимание на разните там клюкари и завистници? Усмихвай се и се радвай на това, което имаш и ги остави да тънат в собствените си отпадъци.

Поздрави и бъди щастлива!

C'est moi

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: da285d8674
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Кубрат, пак ще се съглася с тебе, но не съвсем. Всичко зависи от човека. Познавам мъж, който пострига жена си като я хвана да му изневерява, обаче го върши и той самият.
Както съм казвала и в други теми любовницата с нищо не е длъжна на съпругата, нито пък любовникът на съпруга. Всеки мери с неговия си аршин. Няма тук двоен стандарт. Не е виновен тоз дето яде баницата, а тоз който му я дава.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9ce8c603a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Нали си уж разделена с твоя от 6 месеца, кой те клати редовно? Или пак послъгваш

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2cea1c14cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Маги е нали аз точно това казах - че мъжете са тия, дето мерят с двойния аршин, което е най-малкото безпринципно.

А тоя дето е подстригал жена си не знам кво е искал а постигне, да разберат всички, че са му турили рога ли?

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6595b4ee42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Към №20, къде прочете, че съм разведена от 6 месеца? Нещо бъркаш историите.
Авт.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9ce8c603a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не си разведена, защото не си омъжена. Разделена си с твоя, поне ти така каза наскоро. Нали той си е при жена си, а ти прелъстена и изоставена?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bea79dfd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Кубрат, тоя дето пострига жена си нула номер(при това много горд с постъпката си), го направил, за да се замислела тя другия път дали ще му слага рога. Нещо като "моето си е мое, а чуждото е общо". При това той има любовница. Явно май наистина за някой мъже примитивното е на първо място.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 792e0e5594
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   20, айде суети се, че сбърка и не се инати в грешката си :) Авторката не е тази, която си мислиш, че е :) Еййййй де що е тема за изневери, все на плам да е - не става :)))))

Плам :))))

До преди малко даже не бях влизала тук.

Към Маги... я разкажи този като й обръсна косата какво стана, че ми е много любопитна развръзката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker