Трябва да си го върна, но как?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва да си го върна, но как?!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4083 пъти
Имах си приятел близо 3 години. Имали сме възходи и падения, но определено хубавите моменти са били повече от лошите. Обичах го, обичам го и ще го обичам. Това поне за мен е пределно ясно. Всичко вървеше добре, поне аз така го усещах. В началото на лятото имаше един период, в който не се виждахме 3 седмици – да, честно казано, не го усетих, и двамата имахме много работа, но никога не съм се притеснявала, че това може да окаже негативно влияние на връзката ни. Когато се видяхме за пръв път след кратката ни раздяла, той беше повече от щастлив да ме види. Започна да ме целува на улицата – нещо, което винаги е смятал за неприлично и е избягвал. Държеше се както в първите дни на връзката ни онази вечер. Беше искрено щастлив да е с мен и го показваше по всеки възможен начин.

Нещата продължиха в нормалното си русло до преди 3 седмици. Тогава, една вечер той ми каза, че иска да се разделим. Дойде ми като гръм от ясно небе. Не можах да го приема. Отказах му да го пусна. Нямаше причина, или поне така си мислех. Всъщност, причина според мен имаше – той си има много семейни, професионални и проблеми от всякакъв калибър, в които не иска да ме забърква, но аз упорито отказвам да спра да му помагам с всичко, което мога. Мислех, че е това, бях убедена, че е това. Отношенията ни подскачаха нагоре и надолу.
И най-накрая вчера той се осмели да ми каже, че има друга. Има друга връзка, паралелна на тази, нашата. Още от преди времето, в което ме беше помолил да се разделим, вече я бил целунал. Искрено съжалявам себе си за дето съм склонна да му простя това, защото човекът ме беше помолил да се разделим, когато още изневярата му е била в зародиш. И това, че аз не съм приела тръгването му би трябвало да е само и изцяло мой проблем. След като изслушах историята за нея, започнахме да говорим за другите му проблеми. Някак си ми попремина, защото започвахме да говорим за наистина сложни и важни неща и смятах, че ако съм до него във всичко това, което му е на главата, няма как да не избере мен пред когото и да е. И когато тъкмо търсех финалните надписи и го прегърнах, уверявайки го, че ще бъда винаги го него и че всичко ще е наред, когато той каза думите, които промениха всичко. “Нямам чувства към теб. ” Това беше нещото, което ме уби и съкруши. Това беше нещото, заради което всичките ми планове се обърнаха. Не знаех какво да правя, още по-малко какво той иска всъщност от мен. Цялото това действие се развива у тях. След това той тръгна на работа, а аз трябваше да се прибирам. Но той ме караше да се разходим. Аз, претръпнала от всичко случило се, успях да иронизирам цялата ситуация. Всъщност, много се смяхме. Аз на себе си, той на мен. ” Идилия” Не ме пускаше да си тръгна, ходихме няколко спирки, за да си хване автобуса, защото му се разхождало с мен. А на раздяла ми каза, че вечерта може да излезем и да се разходим пак (това е нещото, което двамата най-много обичаме да правим вечер). И наистина, дойде, но вместо това се забихме в едно заведение, защото бил гладен. Не, че аз не бях, но.. както и да е.

И сега не знам какво е това. Защо ме търси непрекъснато и иска да е с мен всеки ден? И по важното, да, как да си го върна? Обичам го с цялата си душа и сърце и съм сигурна, че можем да сме много щастливи. Само да можех да го накарам да изпита нещо към мен. Може да съм гледала много захаросани филми, но някъде там трябва да има истина, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d3c835d6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, бе я му тегли една майна на тоя.
Мъж ти го казва това. Тича по тебе пък те зарязва заради друга после пак те търси. Това е лош човек, зарежи го.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8ae068d9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   опитва се да си успокои съвеста и иска да се увери че ти си добре, че не си съкрушена по цял ден плачеща, тръшкаща се, не можеща да спи и яде.. а че приемаш ситуацията и ще си останете приятели...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb92ab24e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се занимавай с объркан човек. Разбирам те, че го обичаш, че боли, че е трудно. Но я се замисли, защо ти е връзка на приливи и отливи. Някой, който постоянно ще те кара да страдаш със собственото си непостоянство. Така няма да си щастлива. Защо те търси сега? ! Замисли се честно. Гузна съвест- нищо повече! Изпитва вина, заради това, че те е зарязал. Иска да се почувства спокоен и след това ще изчезне. Не храни надежди за вас, а най-добре спри ОКОНЧАТЕЛНО да се виждаш и чуваш с него и продължи напред. Някъде там ще срещнеш човека за теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b71366ff17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И според мен трябва да го оствиш. На зелепена ваза, пукнатините винаги й личат. За да стигнете до там, че да скъсате явно е имало причина. Ако нещата бяха толкова перфектни, нямаше да се стигне до там - може грешката да не е в теб, но няма смисъл да се опитваш да поправиш нещо и то като само ти имаш желание. Сигурна съм, че по нататък ще срещнеш човек, който да ти е верен и да се разбирате добре - по-скоро сега е гаден навикът да бъдеш с него, а всъщност вече да не си с него. Продължи напред.
За мен той продължава да те търси, защото някой мъже са доста собственически настроени. Не те иска за себе си, но не иска и да те пусне, така че друг да те има - не от любов, а просто от чувство за собственост.
Както е казано - всяко зло за добро.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9cd167e840
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Забрави го, изисква време но не е невъзможно, всякакъв контакт прекрати с него. Известно време ше гориш в собствния си ад, ще го мислиш сънуваш, прогитви се не е лесно.... но ще мине с времето, и тогава ще имаш нов приятел.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e2a97edbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички писали, но всички вие ме съветвате да спра да го търся, да го забравя. Но аз моля за съвет как да си го върна...
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 40e1e512ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да накараш някой да те обича. Човека ти е казал, че няма чувства. Не мисля, че има начин... съжалявам. Насила хубост не става и да успееш да го вкараш пак в леглото си, и да успееш да го задържиш със скандали и от съжаление, заради дългата ви връзка... все пак един ден ще си тръгне.

Според мен те търси, защото го е страх как ще ти се отрази, притеснява се, с което обаче не ти прави услуга, защото ти тълкуваш поведението му с надежда...

Не знам. Хиляди са начините да опиташ да си го върнеш, но няма начин да го НАКАРАШ да те обича.. най-много да постигнеш обратното

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4232f16a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   и аз съм в същата ситуация с бившия ми се разделихме той си хвана аверка от моя квартал.... и идва с нея до нас да ме карат да излизаме аз му отказах защото го обичам повече от живота си и искам пак да сме заедно, но не знам какво да направя за да си го върна....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker