Влюбен в проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в проститутка
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2827 пъти
Здравейте, дълго време се чудя дали да пиша и от каде да започна тази история защото е доста сложна, но ще се опитам да я разкажа поне отчасти. Женен съм от 13 години и със съпругата ми се обичахме много, но с нея все още нямаме деца. Живеем в чужбина и сме задоволени финансово. Преди години пробвахме с инвитро но то ни донесе само разочарование и болка а при нея се обадиха и болести. (Даже не знам защо пиша всичко това, може би за да ми олекне поне малко).

Не съм сводник но професията ми е такава че съм бил с много жени през живота ми и съм преминал през какви ли не заплетени истории, за това си нося и последствията сега. От година и четири месеца имам връзка с жена с четири деца и мъж който е в затвора от година и половина и всеки момент ще излезе. От 4 месеца вече не работи на пътя защото и двамата искаме нов живот, но болката която съм преживял докато работеше тази работа не я пожелавам на никой.

През тази година и три месеца тя забременя три пъти и ги абортира защото знае че аз и тя не можем да сме заедно, правила е какво ли не за да се махна от нея и да не си разбивам живота, карали сме се често но пак сме заедно защото не можем един без друг. Сега отново е бременна. Знаете ли, преди време не можех да разбера как е възможно човек да се влюби в жена в такова положение и в подобна ситуация и двамата да са толкова влюбени един в друг..

повярвайте ми че е възможно... ние не сме първите няма и да сме последните които са в такова положение... но е почти невъзможно да бъдем заедно... страдаме всеки ден и болката е голяма повярвайте ми... не съм раснал в саксия имам доста заплетени истории през живота си, но съм силно влюбен и само човек в подобна ситуация би ме разбрал най добре... Бих си заминал за БГ, но не искам съпругата ми да страда като разбере за нас, иска ми се нещата да си дойдат сами и да приеме по нормално всичко и всеки да поеме по пътя си.. (може би по скоро искам съвет как да постъпя така че хората около нас да не страдат толкова и да приемат нещата без да се стига до сцени и театри)... искам само да помоля хората които не са били в подобно положение да се въздържат от излишни коментари... просто ви споделих отчасти ситуацията в която се намирам и болката която е в сърцето ми... бъдете живи и здрави..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: fa5c0a1f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че е добре, че сподели тук, защото от страни хората по-скоро могат да видят съществото на ситуацията ти, да отсъдят без излишни емоции и драми.

За мен лично ти нямаш проблем, но си правиш проблеми.

Ясно е, че обичаш тази жена - в това си 100% сигурен?
Ако е така, бъди и честен с хората. Първо вземи и се разведи. И жена ти заслужава повече от това да е бреме на някого. Второ - запитай се, какво искаш от този живот!
Щом жената не работи повече като проститутка, не виждам проблем да заживеете с нея някъде заедно. Защо не и в България, но в голям град, ако това ти се иска. Просто някъде, където хората не ви познават, но и не се интересуват от вас, където животът е достатачно забързан, интересен, за да се ровиш в мръсното бельо на другите.
Огледай се. Чуждите хора няма да те направят щастлив, нито пък жена ти. Никой няма да дойде и да се погрижи за теб, когато си сам, болен и нуждаещ се, освен жената, която те обича. Ако това е Тя, не се чуди.

Колкото до децата ? - те са голяма отговорност. Съветвам те първо да поживееш с тази жена поне годинка-две, ако се сработите защо да нямате и свои деца.

Но това е бъдещето, както е минало и нейното минало. Миналото не можеш да го промениш, само бъдещето. Ако решиш да живееш с нея днес и утре, трябва да простиш вчера, да забравиш за миналото ? и да го приемеш.
В момента се концентрираи обаче върху проблемите тук и и сега - живееш в лъжа, което не е нужно просто. Никой не те задължава да продължаваш така.
Разведи се и дай шанс и на жена ти да има бъдеще с мъж, който ще я цени и обича - такава, каквато е, който не иска да има деца например, който има вече деца и има нужда от жена до себе си да кажем, който просто я обича..
... свободен си, просто трябва да си вземеш свободата, ако искаш да бъдеш с жената, която обичаш.

ж. 27

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 543fe22eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подркрепям №1

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5755649f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам че каза, чн не искаш коментари от хора които не са в подовна ситуация или не са го прижиляли
НО много ми се иска да ти кажа нещичко
Съжалявам за положението на съпругата ти, много е тъжно че не може да има бебенце, но това не трябва да те спира да бъдеш щаслив

Искам да ти споделя история на мой близък
той също няма деца, но има жена тя има дете което не е от него и което той издържа
цял живот блъска за тях и гледа чуждото
вЕДНЪЖ Когато ни беше на госто сподели нещо което ще цитирам "майка му стара цял живот се бъхтя и за какво... нямам деца на кого да оставя всичко на чуждите ли"

Той е на 60 и съм сигурна че съжалява
жал ме е за съпругата ти, но то е от ясно по ясно че ще има драми, аз съм на 22 и имам детенце и то ми е най-важното в живото, по вазно и от мъжът ми

Бъди щастлив, годините минават, всеки има право да види детенцето си пък каквото ще да става
Това е била съдбата ти, или си усинови и остани със съпругата си ако много я обичаш
или си гледай свое направено с огромна любов за което винаги ще ти е мило и винаги ще те радва, за което ще чакаш с нетърпение да се появи на бял свят, радващ се на малкото ми изникнала косичка на едно зъбче, на усмивка, на първата крачка или думичка.

Казвам ти тези неща защото не трябва да се лишаваш от това, то е най-голямата радост и смилъл в живота
Само не знам как ще се справиш с 5 но...
Наистина истарията ти е много тъжна и ми е много съвестно че ти казвам да оставиш жена си, но...

блонди

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 86fa3bd2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз не разбрах защо е толкова невъзможно да бъдете заедно, щом толкова много се обичате. какъв е всъщност проблемът? щом от толкова време поддържаш връзка с (бивша) проститутка с 4 деца, правила маса аборти (абе за контрацептиви не е ли чувала??? ), едва ли точно това те спира. честно казано, предполагам, че е циганка, но това всъщност не е толкова важно. щом не обичаш жена си, разделете се, а дали ще се получи с новата, само времето ще покаже.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c2bef85e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3- авторът не е казал, че оставя съпругата си заради това, че не са могли да имат дечица. А и животът е променлив- познавам една такава жена, която се опитваше да има детенце ди 38-мата си година и не ставаше и мъжът и казваше, че проблемът бил в нея. Той самият не беше много стока, а тя наистина беше ценен човек. Разведоха си, тя си намери много свестен мъж и забременя естествено след няколко месеца. Сега се радва на бебенце с новия си мъж, а стария си блъска главата... Но аз мисля, че той не я оставя заради това, а просто е влюбен в друга. Тогава е добре да е сигурен в решението си и разведе, с което дава шанс и на съпругата си да намери истинската любов. Късмет!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 959a14fda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от номер3


Номер 5, аз казвам какво мися, не цитирам
смятам, че няма нужда да страдат и двамата номер 1
съвсем ясно и много точно е обяснил нещата аз само споделих мнение
Авторът сам си решава, кое да направи, но едва ли ще послуша точно мен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker