Мъжът, с който живея ми предложи брак... дни по-късно ми предложи брак и другото момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (117924)
 Любов и изневяра (28748)
 Секс и интимност (13995)
 Тинейджърски (21709)
 Семейство (6237)
 Здраве (9331)
 Спорт и красота (4625)
 На работното място (3020)
 Образование (7156)
 В чужбина (1592)
 Наркотици и алкохол (1087)
 Измислени истории (789)
 Проза, литература (1702)
 Други (17779)
 Избор на редактора (154)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът, с който живея ми предложи брак... дни по-късно ми предложи брак и другото момче
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 5493 пъти
Здравейте!
Дойде моментът, в който чувствам, че не издържам повече товара на всичко, което тая в себе си и нервната ми система е пред тотален срив! Ще се възползвам от толкова удобната анонимност, която ни предоставя мрежата и ще споделя и аз историята си. Мислите се въртят хаотично в главата ми... ще се опитам да ги подредя и да ги представя по начин, по който да са по-малко отегчителни.

Живея с мъж, който е с 18 години по-възрастен от мен. Заедно сме от 9 години. Разведен е, със син, 4 години по-малък от мен. Заради синът му (той е наркоман) се разделихме 2 пъти за тези 9 години, но обичта ни беше по-силна и поне при мен, заглушаваше логиката. Изживяла съм сцени и ситуации, каквито до тогава бях виждала само по филмите. Стисках зъби, живеех с надеждата за едно по-светло бъдеще и продължавах да съм с него.

Грижех се за сина му както не се грижеше и майка му. Търчах по програми, комуни, вертепи, свърталища на дилъри, затвори, съдилища, болници и какво ли не още. Забравих, че съм жена, все още млада жена и подчиних целия си живот на любимия човек, със всичките му проблеми. Моите останаха на заден план. И така, годините си минаваха. Миналата година синът му за пореден път отиде в комуна. Шест месеца живяхме почти като нормални хора. Почти, защото нищо не беше същото.. Всичко зависеше от това, в какво състояние е, и ще бъде синът му. Дори и сексуалният ни живот придоби не поправими щети. Рутина, и то по строго спазвана програма!

Синът му прекъсна от комуната и се прибра преди 2 месеца. За сега е добре, но мен ме преследва неописуем страх! Сега, моят любим прекарва по-голямата част от свободното си време с него .. аз съм сама и отчаяна. Започнах преди месец и половина да влизам в един чат руум. Запознах се с един мъж, с едно момче (по-млад е от мен с 5 години), което от началото на комуникацията ни ме завладя с начина си на мислене, с подхода си към живота, с всичко, което можех да “видя” чрез една такава кореспонденция.

Тъй като живеем в различни градове не беше лесно да се видим, но и това стана.. И изведнъж видях човекът, за който цял живот съм мечтала!!! Влюбих се неописуемо в него! Изведнъж, всичко е подчинено на мен, на моето щастие, на всяка една моя усмивка, на всяко мое желание. За времето, през което поддържам тази паралелна връзка, просто съм друг човек. Светя, блестя, усмихвам се! Спомних си, че съм жена, започнах отново да се грижа за себе си и за външния си вид, без това, за жалост, да прави впечатление на моят любим. Щастлива съм в моментите, в които мога да си пиша с другото момче, в малкото случаи, в които се виждаме. И сега идва най-страшното!!!

Мъжът, с който живея ми предложи брак.... дни по-късно ми предложи брак и другото момче.. Лошите неща са две: Никой от двамата не знае за съществуването на другия.. Аз съм на възраст (31), на коята не мога да си позволя да си играя... искам да стана майка. Единия го обичам, но не съм сигурна за неговите чувства. В другия съм влюбена и убедена, че ме обича!

На родителите си съм спестила всичките си проблеми, за всичките тези години. Ще имам благословията им ако бъда с любимият си и ненавистта им- ако бъда с другия. А ги обичам много! И знам, че ако изведнъж им сервирам новината за моя нов приятел, с всичките подробности около живота си с другия, няма никога повече да мога да разчитам на тях. Не знам какво да правя! И в двата случая трябва да жертвам. И не мога да реша. Не съм никак добре! Та, бих искала да чуя вашите коментари и съвети.

Знам, че ще има и такива, които ще съдят изневярата ми и голяма част от изборите ми. Аз съзнавам, че не постъпвам морално. Девет години съм била вярна, грижовна, обичаща, морална.... без никакъв резултат! А животът си тече....

Благодаря ви, че сте прочели историята ми и разчитам на мнението и съветите ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 99a69b2346
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубаво е това, че си се грижела за сина на любимия си човек, но идва един момент, в който имаш нужда някой да се погрижи за теб. Всяка жена има нужда някой да я кара да се чувства жена, явно твоя любим от сина си и тревогите за него не е могал да ти даде вниманието, от което се нуждаеш. Нормално е да потърсиш близостта при някой друг. Човешко е и всъщност на твое място и аз бих постъпила така.

Казваш, че това младо момче те кара да блестиш и т.н., това е хубаво, даже прекрасно. Замисляла ли си се какъв би бил живота ти с него?

Искаш да ставаш майка, а мислиш ли, че твоя любим, който е с 18 години по-голям, а има и син наркоман ще иска още деца? Според мен е далече от тази мисъл.
Това предложение за брак отстраната на младото момче е малко несериозно. Родителите ти те обичат и искат най-доброто за теб и е нормално. Вземи решението, което е най-добро за теб и бъдещето ти, поговори с тях и им обясни мотивите си и съм сигурна, че ще те разберат.
Само моля те помисли за това, което искаш от живота (деца, брак, щастие) и начина, по който можеш да ги постигнеш.
Успех :))

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: fe1636b62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Психо:)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d1c0be81ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста заплетена ситуация. Да приемем, че е достоверна....

Моето мнение е, че ако избереш да прекратиш връзката с по-възрастния (нека го наречем така), трябва това да стане не непременно заради ''новия'', а заради теб самата!
Простата аритметика показва, че пърият господин е на 49 години.
Със син от твоето поколение....
А защо ми изглежда твърде измислена тази история?
Съшита с бели конци....
Няма какво повече да кажа по нея-от момента, в който е измислена.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a62b46d6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И кфо

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0e94585ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз лично няма да те съдя, даже напротив, ще се опитам да те разбера!

Знам какво те е подтикнало към "изневярата" - чувствала си се самотна, защото твоят любим е обръщал повече внимание на сина си, ти все едно не си съществувала за него, страдал е дори и сексуалният ви живот. Всъщност, нищо с този мъж вече не те е правело щастлива. Нормално е да търсиш тръпка, внимание, подкрепа, разбиране.. най-вече любов. И това случайно момче ти ги е дало. Било е за теб всичко, от което си имала нужда в този тежък период.

Моят съвет е, да послушаш сърцето си, и ако то ти казва да избереш него (този, с когото си се запознала в нета), направи всичко за тази любов! Бори се за нея! Ако си сигурна, че и той те обича и ако те прави щастлива, не мисли повече! Бори се! Отдай му се!
Остави мнението на родителите си. На възрастта на която си, сама можеш да решаваш за кого да се омъжиш и какво да правиш с живота си. Няма да го одобрят в началото, но с времето ще свикнат.

Не изпитвай вина за "любимия", когото си обичала дълги години. Според мен той отдавна е спрял да те обича и сам е виновен, че те е загубил.
Ти си в правото си да търсиш щастие. Какъв е смисълът иначе да продължаваш с човек, който не те прави щастлива?!

Бори се и не се предавай каквото и да става! Успех, мила!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 721b1f62b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, аз искам повече от всеки тази история да е измислена... Но УВИ- не е...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 30b5cc9a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здр мила 1во искам да кажа че сам в същата ситуация с малка разлика в годините. Искам да ти кажа-бори се за момчето родителите ти ще го приемат рано или късно а по отношение на по възрастния мъж ако държи на теб ще те разбере и ще ти пожелае да си щастлива. Защото колкото и да чакаш нещата да се подобрят резултат .... няма да има. Дълго време си мислила за него и сина му, време е да помислиш за себе си ... !!
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2824c6e34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дааа.. явно, че е крайно време да помисля за себе си.. Благодаря ви за коментарите!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 008a13278a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарязвай бащата на наркомана.
За него ти ВИНАГИ ще си на заден план. Разликата във възрастта Ви е ОГРОМНА. Когато ти все още ще си жена около 40 той вече ще е старец.

Не знам какво правиш с този човек. Ти само даваш, а нищо не получаваш от тази връзка. Ако родителите ти те упрекнат, че прекратяваш отношенията си с този човек значи трябва да се прегледат за психични отклонения.
Ако си ми близка (роднина) не бих позволил да си с тоя застаряващ чичка.

Така че изпълни това, което си написала-помисли за себе си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d376b07dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А това от кой сериал беше? "Дивата роза", "Вдовицата в бяло" успех само ще ти пожелая!

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 60bef97951
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото и да не ни се иска разликата в годините си оказва влияние... избери по-младия! Сега ти е трудно, но после ще ти бъде още по-трудно. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ed3ad1f4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Избери по-младият, не си пропилявай живота с толкова по-възрастен мъж от теб! Как досега за тези 9 години не се сети да ти предложи брак? Този човек си е изживял живота с всичките позитивни и негативни емоции. Жалко е, че и теб те е забъркал. Забрави го и се отдай на човек, за който брак и деца ще са нови неща и ще сте способни да се насладите пълноценно на преживяването.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b4baf926c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Е все пак не можеш цял живот да се грижиш за сина му помисли малко за себе си животът е твой и е само един приеми брака с по-младия той те обича повече според мен де

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7c74d1fe9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мило момиче , в твоя случай съветът ,какъвто и да е той е излишен . Ти си голямо момиче,носиш отговорности ,поемаш инициативи и последствията ,разбира се .От написаното разбрах ,че 9 години ти се бориш за любовта си.Оттегли се за кратко и от двамата,подложи ги на тестове /няма лошо/и следвай сърцето си . То няма да те подведе!Успех - бъдещето си решаваш ти !

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f4d3e6c46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Интересно би бола да знаем продължението!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b1357e7f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Чу*аш само двама едновременно? Засрами се веднага!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4ed8328118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Щастливо омъжена съм с моята голяма любов-да, по-големият. Имаме и две деца. На финала, той направи избора вместо мен. Сега ние с децата сме на първо място. Въобще, всичко се нареди прекрасно и за нас, и за сина му!

Весели празници!
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 76326074e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Този, дето си мисли че историята е от латиносериал, нещо е в грешка. Със съпруга ми имаме 19 години разлика, и сме си заедно, и се обичаме, и се караме, и дете имаме.. всичко. Но сме в други години от живота си, така че съвет за авторката е по-скоро да си изясни желанията и характерите и на двамата/може и по-възрастният да иска още деца? ! / и който изглежда по-стабилен и отговорен, поне да иска деца и семейство, него да избере. Предложенията за брак не са символ на сериозност... някой път може да са, за да не изпуснеш човека, който ти ходи по петите и ти уйдисва на акъла, да не те изпусне сакън...
Недейте да съдите другите, че не знаете.. никой не знае какво го чака и какво може да му се случи в живота.
П. П. Не знам защо, ама някои хора, дето се ровят в истории от преди 3-4-5 години, че и коментират даже, па и са неграмотни, ме карат да мисля, че и те нещо са психо...
Честита Нова Година!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c9c3cb30ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке моля те пиши след една, две години. Аз главата си залагам, че горко ще съжаляваш за избора си да останеш и родиш от този човек... След време.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4ed8328118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Честита нова година на всички!
Здраве, любов, мир и късмет на всичкии ви, желая!
Номер 20, не знам защо чак си залагаш главата... едва ли е толкова важен за теб развоят на живота ми. Тук прочетох коментари, които изразяваха мнение, че моят човек, бидейки баща доста преди да започнем връзката си, няма намерение да има други такива, нито да се обвързва са брак. Реалността ги опроверга. Същото ще стане и с твоя залог. Знаеш ли, всеки има право на грешки, но и всеки има право на втори шанс да ги поправи. Е, дадох го и не съжалявам. Няма нищо по-човешко от това, не мислиш ли? Нищо няма да е по-различно след 1-2 години. 14те години, през които съм с мъжа ми са страшно много! Аз съм търпелива, толерантна, склонна към компромиси, но не съм мазохист. Не бих издържала повече болка. И не се и налага. Мъжът ми отново се превърна в същия онзи човек, в който се влюбих от пръв поглед и когото обичам с цялото си сърце, с всичките си сетива. И всеки ден ставам приемник на негова обич, на грижите му, на всеотдайността му, на отношението му към децата ни. Да, минахме през една криза във връзката ни, но кой ли не е?
Ще пиша, ще пиша всяка година, за да покажа, че човешките взаимоотношения не се базират на статистики. И е хубаво, номер 20, да се радваме на чуждото щастие, вместо да го обричаме, особено, когато няма никакви причини за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker