Изневерява ли ми или преувеличавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми или преувеличавам?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3120 пъти
С приятелят ми сме заедно от повече от година. В началото имахме известни проблеми, но напоследък всичко вървеше добре. Той ме търсеше редовно, пишехме си по цял ден, говорехме си и се смеехме. Родителите му ме поканиха с тях на почивка и аз бях още по-щастлива защото и той много настояваше да отида.

Почивката мина прекрасно. Бяхме заедно по цял ден, не се карахме за нищо, макар че се страхувах да няма битови скандали. Изкарвахме си много добре когато един ден той реши да използва телефона ми за да влезе във фейсбук. Изкушена реших да "укрепя" доверието си в него четейки някое друго съобщение, но противно на очакваното се натъкнах на неприятни закачки. Реших, че това са просто невинни флиртове на които всеки е склонен, понякога. Но освен това попаднах и на упрек от негова приятелка който гласеше: "Имаш приятелка. Защо и правиш такива номера? "

Това ме накара да мисля, че закачката, която съм видяла (а тя повярвайте, съвсем не беше невинна), далеч е за подминаване. Това донякъде потвърди съмненията ми. Проблемът е, че все още си мисля че може да преувеличавам. От друга страна може би просто е прекалено болезнено за мен да се разделя с него и за това не вярвам че ми е изневерил.

Истината е, че той никога не ми е доказвал с действия и факти верността и честността си и когато го попитах каза, че просто се е лигавил, но не обясни какво означава това: "Имаш приятелка. Защо и правиш такива номера? ".

Имам нужда да чуя мнението на хора, които не са заслепени от чувства и се надявам да ми дадете мнение или съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 65833534d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не чети друг път нещата. Както казват ако започнем да се дебнем ще се хванем.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5302b3f36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Не знам дали точно моето мнение ще е "незаслепено от чувства"... но и аз преживявам нещо подобно на твоето. При мен не става въпрос на фейсбук, а телефонни разговори, но то си е пак същото, че и по-зле. Първоначално попаднах на жени записани с инициали или мъжки имена. След това клетви от негова страна, че не се чува с никоя. А след това се оказа, че се чува. И то той им звъни. Обеснението- за него да говори с някой веднъж, два пъти в месеца на било "чуване". Ама разбира се... След това слухове, че когато се скараме си ляга с друга... И така. Не искам да те плаша. Или да те карам да се чувстваш зле. Много добре те разбирам и разбирам също, че в този момент ще ти е трудно да повярваш. Но си провери нещата. Пред него за сега не говори нищо. Нека си мисли, че си забравила "случката". Провери хронологията на съобщенията. Провери и телефоните. И ти го казвам това с риск, че сега ще ме нападнат 20 коментара, които ще кажат колко грешно и долно е да се ровиш.... Но да те лъжат не е, нали. Успокой се. Провери си и прецени до къде можеш да стигнеш с този човек.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 75801c8ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никой от нас няма как да знае, дали ти изневерява или не, но едно е ясно - ИСКА да ти изневери или просто си търси в интернет комплименти и внимание от други жени. Ако е второто, явно му липсва нещо във вашата връзка. Явно му нямаш доверие щом му ровичкаш по нещата. Ти си решаваш, но липсата на доверие във връзката е много по-унищожителна от всеки флирт или изневяра. Лаура

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4b24934f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето ти моят коментар "незаслепен от чувства"
Не знам дали има човек, който не е флиртувал, не си е писал или не се е закачал с някой друг. Аз също не съм изключение, но ние всичко си доверяваме и съпругът ми обича да казва, че "не е важно с кого какво си пишеш, а с кого какво правиш".

Според мен имате проблем с доверието. Трябва сериозно да си поговорите и да си изясниш сама за себе си. Щото това следене и ровене може да съсипе връзката ви.
Дори и някой да изневери трябва да може спокойно да сподели с другия, иначе става едно криене и лъжене, което не е здравословно за никоя връзка. Успех.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a26d476df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много благодаря за съветите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d34e10e5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хора всякакви-има жени, които много обичат да философстват без да знаят и да плетат интриги. Ако тази негова приятелка която му е написала гореспоменатото е видяла "закачката" е действала емоционално и прибързано и решила да му драсне 2-3 реда. Не си го слагай присърце, ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 695be04038
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какво да ти кажа. В интернет непознатите преувеличават във всички случай. Пред време се бях запознала с едно момче в интернет. Всичко вървеше добре, докато един приятел, който видя негови снимки не ми каза, че го е видял с друга. Попитах го, а той най - долно не отрече и дори ме помоли едва ли не да му бъда любовница. Убеждаваше ме, че обича прителката си и когато кажех нещо против другата, той скачаше срещу мен. Никога не сме се виждали, но имаше чувства ( поне за мен). Да знам... странно е, но бе факт. Той флиртуваше с мен... , бе сваляше ме. Накрая реших, че е правилно да го забравя и го сторих. Сега съм щастлива, че имам човек до себе си, когото силно обичам. Доказвала съм му го, той също на мен. Та... в интернет и преувеличаваш и не преувеличаваш. Всмисъл емоциите са повече... чувствата по - малко. И аз съм съгласна с Номер 2. Трябва да си сигурна, но според мен... дори и да няма нищо... пак трябва да го оставиш. Щом сваля други жени... , щом не си сигурна в него.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7f2ea2ca3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен щом е бил твърде отдаден на теб и по цял ден сте си пишели - няма кой знае каква заигравка на друго място, защото това изисква енергия. Друг е въпросът дали не си общува периодично с някоя бивша или пък някоя потенциална, която го държи настрана и той от време на време пак се пробва, защото не е изгубил надежда? Така погледнат проблемът наистина е проблем. Най-малкото този младеж изглежда безгрижен и лековат, така че е неуместно твърде голямо доверие.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d6312775b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Първо, запомни че в личните неща на човека до теб не трябва да се рови, да не говорим пък за лични кореспонденции. Всеки човек си има личен свят и територия, която не бива да бъде нарушавана. Когато се разровим по- надълбоко в личния свят на човека до нас, много вероятно е да попаднем на неща, които въобще няма да ни се харесат. И второ, ти този човек не го притежаваш и никога няма да го притежаваш, че да му налагаш с кой как ще се държи и какви закачки ще има.

Затова следващия път преди да любопитстваш, се запитай дали няма да намериш нещо, което ще те нарани и обърка. Остави го да комуникира с други хора, в същото време не го разпитвай, ограничавай и притискай за каквото и да било и отношенията ви ще бъдат хармонични. Успех!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2b111fed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Писнало ми е от НЕистински хора, не знам в случая дали те лъже или не, 9 е мн права-ние не притежаваме половинките си, и аз съм ЗА личната свобода и пространвсто, но в същото време не искам да съм лъгана, нито да ми се изневерява. Останаха ли честни хора, без значение мъже или жени.. не знам. А и изневярата за мен не е само секса, изневяра е за мен и флирта, защото това пак е предателство към човека до теб. Сега аз съм сама и май искам да е така, никой не ми държи сметка за нищо, аз не се измъчвам със съмнения, и ако някой ден пак имам някой до мен, горкият човек, май само ще бъде използван, вече не мисля че мога да обичам, и май да използваш е начина да оцелееш в свят като днешния.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a26d476df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Без да се оправдавам искам да кажа, че има една много хубава мисъл (за съжаление, не мога да се сетя чия): "Проверката е висша форма на доверие". Мисълта ми е, че наистина никой не иска да бъде лъган. Някои от коментарите ми звучат като, че ли трябва да си затварям очите за да бъда щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 32849ea79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В личните неща на човек не е редно да се рови-така е! Но понякога, колкото и да ти е гадно се налага да го направиш! Защото това е единствената възможност да получиш отговори на въпросите, които те гризат от вътре и не ти дават покой. Една мисъл, едно съмнение загнезди ли се-все по-дълбоко навлиза и в един момент се превръща в тормоз, в кошмар. Тогава искаш на всяка цена да научиш истината-каквото и да ти струва това. Още повече, че когато си коректен с партньора очакваш същото отношение или поне е редно да е така. Когатто питаш и не ти се отговаря или се шикалкави за да се измести темата е още по-гадно. Важното е ти какво ще откриеш за себеси и за човека с теб и какво решение ще вземеш, ако научиш истината.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1c94a4071d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ох, ама и вие какви сте и аз ровя в съобщенията и има за какво открих съобщение което той е написал на някакво момиче което гласи, че много я иска и че не е безразличен към нея и я увещава че трябва да са заедно. Много ме боли и въпреки това се правя че не знам нищо питам го и той се прави че не знае нищо освен това и са добре скрити съобщения и за всичко това ще си получи заслуженото от мен! Не зависимо какво ще ми струва!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 512e67f18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Възможно е да не ти изневерява, просто да е имал нужда да се 'полигави' с някоя, която е приела поведението му за непристойно - все пак е обвързан и затова е написала такъв коментар. Следи поведението му, наблюдавай го за по-съмнителни неща и ако всичко е наред - няма проблем. При мен обаче везните клонят към изневяра. Приятелят ми истина към мен, не се виждаме с дни, много често си ходи на село /безработен е /, рядко ме търси по телефона, а когато аз го направя- набързо ме отпраща с мотив, че имал спешна работа. Веднъж реших от неговия лаптоп да проверя пощата си. Не беше си изкл. скайпа, многократно започнаха да му пишат, но аз не отварях съобщенията. Не знам как стана, системата блокира и цъкайки по копчетата, отворих чата без да искам. Тъкмо да го махна и прочетох ''това между нас бе грешка, гаджето ти няма да узнае''. Проявих женско любопиство и се.. шокирах. Толкова интимни неща, той й се обяснаваше как нямал търпение да си иде на село, как ме обичал, но нея желал повече. Факт е, че правим любов 1-2 в месеца, дори се е случвало и по 3-4 месеца без секс. Другото което ме подсказа, че ми кръшка е, че отказва да ме води на село - а преди го правеше много често.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker