Наглост, а уж било любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наглост, а уж било любов.
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2428 пъти
Накратко. Бях с жена няколко години. Играехме си на котка и мишка, като обикновенно аз бях мишката. Винаги бях виновен и като че ли винаги бях този, който се опитваше да закрепи нещата между нас, докато тя го удряше през просото. Събирахме се и се разделяхме няколко пъти, разбира се винаги тя беше инициатора за раздялата. Беснееше, заплашваше, обвиняваше и накрая си тръгваше с леден поглед.

Аз какво ли не правех да си я върна. Последния път беше много решителна, каза ми че повече няма да се виждаме. Болеше ме много, страдах и не бях на себе си.
Живеем в малък град и тя разбрала от мои приятели че съм зле и реши да ми се обади. Каза ми че сме били прекалено различни, но много ме обичала, но не можела да бъде с мен. Изброи още един куп клишета, които не ми бяха нужни. За да засвидетелства вероятно тази любов, след два месеца се хвана с един познат. Криеха за да не разбера за това, но както казах в малък град се разбира като някой пръдне, камо ли ако е подхванал нова връзка. След време обявиха пред всички че са заедно, разбира се аз странях от тази компания, защото само това ми трябваше.
Един ден заминах, реших че тук ще работя. Исках да избягам от това гадно място. Живота ми придоби смисъл. Нямам постоянна приятелка, но си намерих страхотна работа, още по страхотни колеги и
компанията е много приятна. Така вече 3 години.

Един ден ми звъни същата стара познайница и ме пита как е , как съм все едно нищо не се е случило. Мислех че този момент ще дойде рано или късно, не толкова защото ме обича, а защото сякаш обичаше да ме тормози психически. Отрязах я на втората минута, казах и че имам много работа и нямам време. Само че тя не се отказа и пак ми звънна вчера вечерта. Усещаше че не ми пука особено и започна да ми казва колко ме
обичала, как с времето съм и залипсвал страшно много, как във всеки мъж виждала мен, как хем ме обичала и как само аз съм можел да я ядосам толкова, че да иска да ме остави. Аз не исках да разговарям с нея, защото
знам че пак щях да се филмирам и знам че тази жена ми носи само неприятности, но не исках да съм груб. Казах и че не съм сам, че си имам приятелка и че нещата между нас са сериозни. Тя се разплака по телефона и ми пожела успех.
Афектиран съм. Защо трябав винаги да съм балъка? Да кофти ми е че я излъгах и се развева по телефона, но пък ми омръзна да ме разиграва като марионетка, Когато тя ме зарязва не помня даже колко пъти, ме обвиняваше във какво ли не, после се мяташе на друг и изобщо не се е запитала как съм аз емоционално от това. Обаче като я отрязах сега реве, държи се все едно аз съм и разбил живота, а не тя моя.
Наглост е това, не любов. Ако ме е обичала, никога нямаше да ме зарязва 145 пъти, нито щеше да се мята на първият срещнат. Обаче аз балъка тамън бях забравил, а сега ми е много кофти че тя била зле, независимо че нито съм и казал лоша дума, нито съм я зарязвал аз.
Има ли по-голяма наглост от това? Защо се подиграва с мен и прави такива неща, които нямат смисъл?
Аз ако зарежа някоя и и наговоря такива неща както тя ми ги наговори, ако си хвана веднага след това гадже и след време дори да се сетя за нея, никога не бих се осмелил да и звънна, това би било ебаси наглостта, да знаеш че някой е страдал заради теб, а ти без никакъв срам да музвъниш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: cfdccca158
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жерна съм и само мога да кажа - бягай надалеч и не се обръщай даже. Естествено, че не е от любов, а просто затова, че показваш безразличие. Та тя просто иска да погали собственото си его.
Дет!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 51385fe97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се чувствай кофти няма за какво. Това са женски номерца. Явно е научила, че имаш хубава работа и иска да се присламчи към теб. Никога не прави една и съща грешка два пъти... Успех..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 445c39450d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Виж какво. Минало е време, разделили сте се... Забрави я. Тук виждаме само твоята позиция. А едва ли нещата са толкова едностранни. Омръзнало ми е от хора като теб, които не виждат по-далече от носа си. В една връзка не може само единия да е виновен. А и тя ти го е казала- обичала те е, но не сте били един за друг. Това е. Приеми го и само напред.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8afb9ff003
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3 четеш някакъв репертоар, който не е за тази пиеса очевидно. Какви едностранни неща, какво да вижда по далеч от носа си? Кви ги говориш и ти не знаеш май, чак ти се повдигало то такива? Нещо май...
Човека си е хванал живота в ръце и изведнъж някаква кифла от преди години решила да го търси най-безочливо, след когато го е правила на гъз.

Авторе, такива бол, както сам казваш, то няма достойнство, няма никаква връзка с главния мозък, а пък ако ти можеш пак да се хванеш на нейното хоро ще е супер. Егоистка е, това и е проблема, иска да и ходиш по свирката, ама когато иска тя да се дърпа и да ходи по други мъже :)
Много правилно си постъпил, бих ти стиснал ръката за разкарването и :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 517f129786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Усетила е хубавицата, че вече си Софиянец - паралия и ХОП :

ИЗНЕНАДА

Иска и тя да дойде в Голямото Село, да става пишман гражданка!

Аман то курвенски номера от селски тип, добре си я отсвирил!!!

ЕВАЛА, не съжалявай и тук ще си намериш жена, дето говори, , мйеко"!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8afb9ff003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5, може и да не е точно така. В смисъл има такива жени, дето космоса им пречи. За да се връща хиляди пъти към него, вероятно го обича по някакъв свой егоистичен начин, ама хем и се иска, хем не може да се жертва за тази любов, защото си е такава.
Иначе съм съгласен че най-правилното е да я отсвири.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7448b78d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, съвсем правилно си постъпил, не се упреквай. Аз също имах подобна връзка преди няколко години, пък предполагам и повечето от мъжете тук. Зарязаха ме като куче, от което вече нямаше никаква полза, просто защото тогава работех за малко пари и едва прохождах в професията си. Това обаче не ми пречеше да й покривам всички масрафи, където и да отидем, за което разбира се, само аз си бях виновен. Та скоро след раздялата ни вече не работех за толкова малко пари и въпросната персона започна да ми се натиска и в продължение на около 2 години не се отказа, въпреки че аз отдавна я бях отсвирил, радвайки се че нищо по-сериозно не съм имал с нея. Съветът ми е изобщо да не се занимаваш с нея, ако трябва дори й блокирай номера или си смени телефона. Не се поддавай на номера, тъкмо си се отървал от нея, тя не те обича!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4636a50446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Само така! Много хубаво си постъпил. Аз така приех една бивша дето навремето ме правеше на изтривалка. Ама щом започна с големите претенции и показах изхода.
И аз съм ги гледал тези филми. Правилно си постъпил. Знам как се чувстваш. И аз се чувствах виновен като теб ама същност няма за какво. Просто сме явно по сърдечни от нормалното и си позволяват да злоупотребяват с добрината ни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker