Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1853 пъти
Здравейте аз съм момиче на 21 приятеля ми е на 27 живот и здраве през декември мислим да се взимаме вече, но аз някъкси несъм готова като се сетя че, ще трябва да живеем с родителите му и се стряскам незнам защо но имам чувството че с майка му и баща му няма да се разбираме въпреки че майка му ми показва че ме има като родна дъщеря, а с баща му не съм общувала тъй като все още не сме се запознали лично. С приятеля ми сме заедно от 3 години но той се е познавал с родителите ми преди аз и той да се запознаем, с нашите той се разбира много добре, а особено с баща ми са големи приятели. Той има по-голяма сестра, познавам се с нея но тя някъкси се държи студено, всеки път когато ходя на лекции минавам за да я видя, а те почти не говори много е отдръпната, има и едни негови братовчедки завистливи направо немога да ги търпя, все като ме видят почват да да се хилят все едно виждат клоун, от общи познати съм чувала че все ме обсъждали как съм облечена (смея да твърдя че съм доста по-добре облечена от тия две маймуни) и ми е писнало все да се опиват да ни скарат за да уредят една тяхна приятелка с приятеля ми, много добре се познавам и с госпожицата която едвам чака да скъсаме а, преди като ме види все ме заговаря поздравява, а сега като разбра че нещата ни са сериозни ме гледа на кръв. Постоянно плетат интриги и правят опити да ни разделят и 100 пъти съм казвала на моя че прекаляват и ми е писнало от простотиите на онези трите, а той все казва не показвай че се дразниш, поне сестра му не ни се бърка в живота. Мислим да си вземем собствено жилище нашите казаха че ще помогнат, а ако могат и техните ще е супер, не искам да живея у тях защото все още съм студентка редовно и не работя никъде и поради тази причина ще се чувствам като храненица. Моля дайте някакъв съвет какво да правя с тези лигави момиченца и споделете дали сте били в ситуация- студентка, омъжена и изцяло на издръжката на мъжа и родителите си... защото нашите ще ми плащат семестрите и ще ми дават определена сума за месец но пък на мен ще ми е неудобно да вземам пари от родителите ми при условие че съм омъжена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 14bcfff200
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами сподели горните си проблеми. Доста сериозни са. Аз на твое място не бих се омъжвала, преди да съм завършила следването си и в никакъв случай не бих живяла със свекър и свекърва.
Завърши, почни работа и създай семейство. Ще можете да си плащате квартирата така и да сте независими. Всичко останало води само до излишни проблеми и турски сериали.
Лаура

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f746ebe66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти май не си много наястно какво се случва и какво искаш най-вече! Разбери се сама със себе си и тогава предпиемай каквато и да е било стъпка! Брака не е шега работа, а като гледам така теб доста неща те дразнят! Ожениш ли се, ще станат още повече! :)
Муцито

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5a1d3f7a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо си завърши, а после създавай семейство. Така аз постъпих и пак не ми беше лесно. Ако истински те обича и държи на теб ще те разбере. Само внимавай да не забременеш, че става сложно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker