Заслужава ли си да се занимавам с него ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си да се занимавам с него ?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2551 пъти
Моля историята ми да бъде публикувана, защото се нуждая от съвет, много съм объркана.
Здравей те аз съм едно отчаяно от живота момиче, на което не му върви в нищо. Аз съм на 21 години и от 2 години уча в чужбина, мечтаната от мен специалност, но въпреки това не съм щастлива, защото при мен всичко се случва с много усилия и мъки, а след това нямам сили да се зарадвам ……

Майка ми и бащата ми са разведени, нямам приятел и никога не съм имала, въпреки че съм симпатично момиче, което може да общува нормално, но което никога е нямало късмет. Освен всичко това нямам и приятели, единствения човек, който е до мен е сестра ми.

Ежедневните скандали вкъщи още повече ме потискат и депресират. Усещам как постепенно се променям психически и започвам да се затварям в себе си. Бях се примирила с всичко това, но срещнах него, най-прекрасното момче!!!

Започнахме да излизаме и да се виждаме, говорехме си всеки ден по телефона, той се държеше повече от перфектно с мен, но един ден всичко се промени. Не бяхме гаджета, т. е не се бяхме дори и целували, между нас имаше само прегръдки, но любовни и комплименти от негова страна към мен. Преди 2 седмици спря да ми се обажда без причина и аз си мислих, че съм направила нещо. Да добавя, че той е на 24 и се запознахме се в чужбина. Той учи в същия университет като мен. Аз го помолих да говорим по телефона, за да изясним ситуацията, той се съгласи, но с много зор, защото не искаше да се кара с мен. Очакваше от мен да се държа зле с него, а аз не мога, с човек когото харесвам, да се отнасям лошо.

Много бързо се привързвам към хората, които истински харесвам, защото се чувствам много самотна и тъжна. Бях щастлива, че за първи пат някой ме харесва…. Разговорът ни започна с това, че той започна да ми обяснява как съм си въобразила, как той обичал да се бъзика с хората, но с мен не го правел и съм била губене на време и т. н…. След като видя, че аз няма да започна да го обиждам и обвинявам, ми каза, че е много объркан и страда за бившата си приятелка, с която са се разделили преди 2 месеца. Не искал да ме нарани, не съм го била заслужавала, искал дистанция от мен, но това не значело, че не иска да се виждаме и чуваме…., имал симпатии към мен, но не искам да сме започвали връзка. И на края на разговора ми каза, че ако имал нещо с мен то трябвало да бъде сериозно и да се случи след лятната ваканция, защото аз не съм била момиче за мимолетна връзка.

Пак ми даде надежда и аз не знам какво да правя да продължа ли да се занимавам с него. Аз не съм му показвала с нищо, че искам нещо сериозно, той започна да се държи по- любовно с мен, а аз се вързах и останах много разочарована и наранена. Може би той ми е единствената възможност да имам и аз гадже…Толкова ми е мъчно за случилото се, а и няма с кого да споделя как се чувствам, само сестра ми знае, но на нея и е много тъжно за мен и не може да ми даде правилен съвет. Много ми е гадно, защото преди всичко в него виждах истински приятел, с когото мога да споделям и на когото мога да се доверя……

Не сме се чували и писали вече от 3 седмици и аз не знам какво да правя. Моля за съвет и мнения. Ако аз не му пиша или обадя, той ще си помисли че не искам да имам контакт с него, а той не би ми писал, защото е много горд….. Какво да правя???? А аз наистина много го харесвам. Мерси предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 150c8e6146
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще се появи подходящия, когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a9d1e904f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекалено си млада за да мислиш, че това е единственият мъж който е останал на света. Проблемите в семейството вероятно те подтикват да мислиш така-всеки търси спаситена лодка някъде и когато отплава без да се качиш на нея вероятно е доста неприятно. Според мен, ако имаше сериозни намерения да бъде с теб щеше да го направи, а не да отлага за когато би му било удобно-не може така. Момиче-по това което чета смятам, че не си никак глупава. Горе главата и може да видиш това което ти е нужно!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3bfaeb06c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Живей си живота лятото с повече позитивизъм и без особени усилия. Просто се спусни по вълната, ако до тогава не намериш друг, пробвай да завържеш нещо. но от мен знай, че момче което иска да бъде с теб няма да му пречи нищо.
Ти не знаеш все още той колко е горд, нито дали не иска да му се пречкаш, не го познаваш... сама реши дали искаш да му звъннеш или не, не е дошъл края на света. Не се вкарвай във филми или романи. Просто бъди себе си. Успех и в живота и в любовта ти пожелавам и саамо усмивки на лицето.
Рамона.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 80d1ae7ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, мило момиче, на твоята крехка възраст как ще кажеш, че си отчаяна от живота? Чакай малко да поживеш, да видиш, имат да ти се случват толкова много неща, човек винаги има за какво да се хване и да живее, да продължи въпреки трудностите, а за едно момче-не си струва, ама изобщо. а и си на една много неосъзната все още възраст, така че горе главата, не си пълни главата с глупости, щом мисли за бившата си, значи не се бъркай там, най-много да си наранена след това много повече.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c63605381d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   заслужава си

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1c79500bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче вземи се събуди. Какви са тия лапешки истории? И аз съм момче на 24г, ама никога не бих си правил базик за такива неща. Бий му шута на това 24 годишно момче с 14 годишен акъл.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0679775b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не заслужава. Той няма сериозни намерения към теб, не е влюбен, може би дори не те харесва особено, което не означава, че не ставаш, а че си пада по друг тип момичета. Не се занимавай с него. Само надежди и разочарования - нищо повече.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 610f0b6be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Игнор... друго не заслужава. И на теб ще ти е гадно в началото, но го направи за себе си, така ще се предпазиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker