Въпрос към жените: наистина ли ви харесва тройка с двама мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към жените: наистина ли ви харесва тройка с двама мъже
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 50171 пъти
Искам да попитам тези от вас, които са правили тройка с двама мъже какво ви е мотивирало, какви са били отношенията ви с партньорите, дали ви е харесало и как е продължило.
Важно ми е, защото след четиринадесет години връзка и десет години брак с жена ми научих нещо супер неочаквано за нея. То няма съвсем пряка връзка с въпроса ми. Но все пак да ви разкажа историята ни.
В началото на връзката ни изневерих на жена ми с друга жена, която беше от компанията ни. Не знам защо го направих. Даже мацката не ми харесваше особено. Но беше много настъпателна и беше спечелила доверието на жена ми, което и даваше право да се навърта около нас. След като се изчукахме тя изчезна от живото ми и всичко беше забравено. Бях решил да не казвам на жена ми (тогава още не бяхме женени), защото знаех, че е болезнено ревнива и честолюбива, а и историята не беше нищо особено - просто еднократна забежка. След време, може би година две обаче се изпуснах пред нея. Нямаше никаква нужда от тава закъсняло признание, но понеже бях навикнал всичко да си казвам и се изпляках като абсолютен глупак. Какво да се прави – глупава грешка на младостта. Жена ми го прие много тежко, беше изключително наранена и ядосана. И с пълно право. Искаше да разнищи цялата история, в най-пълни подробности. Обвиняваше ме, че съм предал доверието й, че съм я унижил и т. н. Аз в началото й влязох в положението, казах й че осъзнавам какво съм направил, помолих я за прошка и т. н., но после взех да се дразня на непрестанния тормоз, който ми хвърли.

Излязох й с тезата, че преувеличава значението на някаква малка грешчица, че прекалено се фиксира в глупави представи за вярност. Казах й, че на мен не би ми пукало особено ако ми изневери, че дори не приемам за изневяра, еднократните забежки, ако са направени дискретно и в тях не се влагат чувства. Направо си бяхме пред раздяла. Казах и още, че ако иска да го направи да не се колебая и че това няма по никакъв начин да ме накара да я обичам по-малко. Тя веднага се възползва от разрешението ми, предварително ме уведоми за това и се изчука с един общ познат. Три пъти. Поне за толкова си призна. Понеже сам се бях вкарал в този филм нямаше какво да и кажа. Толкова се бях изнервил от цялата ситуация, че приех с облекчение случилото се, за да мога да й засвидетелствам това, че не съм ревнив и я обичам. Тя естествено каза, че нейното не си брои за изневяра, защото съм знаел предварително. Освен това тя наистина го направи дискретно и пича, с който го направи беше свестен.

В интерес на истината сега като се замисля даже не го направи за отмъщение, а защото просто искаше да го изчука без угризения. Накрая след хиляди разговори, анализи, извинения молби и клетви се разбрахме за загърбим случилото се и да продължим напред. Разбрахме се, ако някога и изневеря отново, да не и казвам. Аз пък й декларирах отново, че ако прави извънбрачен секс без чувства, а само за кеф, това няма да има за мен значение и ако иска може да ми каже. Връзката ни оцеля в тази първа по-сериозна криза, защото въпреки всичко се обичахме и се разбираме много добре. После сме преодолявали и много по-сериозни кризи в отношенията, но никого повече по повод на изневери. От тогава не съм и изневерявал повече. Имал съм много възможности – жените ме харесват. Но като изключим невинните флиртове и закачки, никога не съм стигал по-далеч. Не защото не съм искал да правя извънбрачен секс. То си е човещинка. Но при мисълта как трябва да се крия и да си създавам излишни усложнения винаги съм предпочитал да се въздържам.

Все пак има и далеч по-важни неща в живота. За мен цялата история беше отдавна погребана и останах изключително изненадан и покъртен, като разбрах наскоро, че тя си имала продължение. Аз от своя страна мога да заявя, ако щете ми вярвайте, че никога не съм я ревнувал. Може да е много самонадеяна от моя страна, но вярвам в любовта ни и никога не съм се съмнявал, че някой друг мъж може да ми я отнеме. Никой не може да ме замени в емоционално и отношение, споделяме еднакви възгледи за живота, държим се един за друг. А що се касае за секса - това което вече казах не са празни приказки. Жена ми в момента е на 35 и все още има супер фигура и е много готина за общуване. А ако реши да се изчука с някой за разнообразие, с какво може да не попречи на връзката толкова.
Сори за огромното предисловие сега ще обясня каква връзка има всичко това с тройките. Без да има някаква пряка връзка с разказаната случка (освен може би в психологически план) след около година по-късно започнах да навивам жена ми да правим тройка с още един мъж. Сега с риск да възмутя някого винаги съм се възбуждал от представата за това. Тройка с друга жена или суинга не са ме интересували. Няма смисъл да анализирам тази мъжка фантазия, защото е много коментирана и доста често срещана. В началото ме се струваше, че жена ме ще поддаде, защото бяхме обсъждали, че това да бъде с двама, че и повече мъже е и нейна фантазия, още повече, че де факто не представлява изневяра, а и не са замесени други жени. В крайна сметка тя не се съгласи, защото се страхувала от усложнения, не била сигурна, че ще намерим някой, който да ни харесва и на двамата и, че е по-добре някои фантазии да си останат фантазии. Въпреки, че не се съгласи точно в този период, докато се вихреха тези, наши фантазии секса ни беше много възбуждащ и на много добро ниво. Лека полека позабравих и за тази фантазия, но и досега е доста приятен и за двама ни фетиш.
Съвсем наскоро обаче жена ми призна, че точно в периода в който я навивах за тройка тя си била завъдила таен любовник. И де факто тя се и била в ситуация на тройка, на без аз да го знам. И да третия се оказа онзи същия за който вече ви разказах.
Чудя се какво я мотивира да рискува да вади от нафталина история от преди десет години. Дали пък все пак ми няма доверие, че съм й бил верен през цялото това време и дали не е очаквала да си призная за някаква моя история? Само че аз няма какво да й призная. Наистина. И мисля че и тя го знае. По едно време в пристъп на параноя се чудех дали не пробва как ще реагирам за да ми направи някое по тежко признание. Но мисля не е това. При все кризите които сме имали в брака връзката не е много силна и се обичаме. Е да секса не е това, което беше, но и това е нормално с времето. Приех нейните признания много спокойно. Не съм й ядосан. Какъв е смисъла да й се ядосвам за нещо от преди десет години? Била е на съвсем друг акъл. Но въпреки това ме гложди и се чувствам леееко прецакан. И сега беше мой ред да я разпитам за подробности.
Оказа се, че няколко седмици след като ми каза че е правила секс с, да го наречем условно Пешо, без да ми казва е подновила сексуалните си отношения с него. За това е имала прекрасни условия защото аз вече работех, а тя след като завърши не можа да се намери работа цели две години и си стоя в къщи. По едно време супер се беше депресирала от това, не излизаше никъде и се тръшкаше, че накрая ще се наложи да стане продавачка или в най-добрия случай секретарка. Въпросния Пешо ходел в къщи да се чукат през деня докато аз съм бил на работа. И това с различна интензивност, но горе долу веднъж два пъти в месеца, в продължение на цяла година. После се разделили, но малко преди да направим сватба, че изчукали за последно. След като сме се оженили не го били правили повече. През цялото това време нито веднъж не се бях усетил и усъмнил в нещо. Питах я обаче, защо точно когато толкова упорито я навивах за тройка, не ми е казала и е трябвало да се крие. Каза ми, че си го е мислила, но нямало как да се получи защото, представяте ли си, на Пешо му бил много малък, само около 10-на сантиметра в ерекция, която на всичко отгоре не била и особено стабилна и щял да се комплексира от мен и да го загуби. Малките си размери компенсирал с много старание в любовната игра и стремеж да и достави удоволствие по всякакъв начин. Много обичал да я върти във всякакви пози и да го правят из целия апартамент, включително и на спалнята ни. Любимото й било след като Пешо я побърквал от оргазми следобед да ме чака с нетърпение за едно финално здраво чукане с празнене в нея. Това и аз си го спомням и се чудех защо при положение, че по принцип за да свърши й трябва доста време и много обича предварителните ласки и да й я ближа, понякога буквално ми се нахвърляше и а свършвах за пет минути. Точно заради малките си размери обаче късметлията Пешо намазвал анален секс, който ние не правехме защото на мен ми е малко наднормен и много я болеше. Другото, което намазвал повече от мен били яко свирки, щото от време на време му падал и трябвало да му го вдигне. Каза ми, че го правили с презерватив, и обичала да го гледа как се празни върху нея, но май това не е вярно или поне не е напълно вярно, защото се сещам, че като тръгнахме да се женим искаше да си прави тест за венерически при положение, че в кварталната поликлиника издаваха бележка за 10 лв. без да се правят реални изследвания. Тогава като я питах защо й е при положение, правим секс само по между си, тя ме отговори, че искала да бъде сигурна, защото никога не си е правила. А Пешо знам, че чукаше наред, което между другото, че за жените размера не от значение.
Питах я защо го е направила и дали не е за да си го върне за моята изневяра, а тя ми каза че просто много и е харесало и после не е могла да се спре. Не че с мен секса не й харесвал, даже й харесвал повече, след като преди това е била с Пешо. Не била влюбена в Пешо ни най-малко но й било приятно да си приказват. Чувствала се прекрасно с двама мъже, които да я задоволяват сексуално по различен начин и че би искала всичко да продължи и всъщност накрая Пешо се отдръпнал.
Цялата тази история повече ме изненада отколкото нарани. Вярно е че никога не съм я възпирал да прави секс и с други мъже, но не предполагах, че се е възползвала. Мислих си че ако някога се забърка с някой заради секс, то ще е за нещо еднократно, а тя си въртяла любовник, мислех си и че би ми казала абсолютно всичко, защото досега си е признавали всичко за всичките си флиртове и задявки с мъже, включително и най-невинните и без да я питам. А тази история я е таила години наред.
Истината е, че цялата тази история ме възбуди. Чудя се дали да пак де не се пробвам да я навивам за тройка, ама май няма особен смисъл. Тя май предпочита да разделя нещата.
Мили дами, ако вече сте забравили от много четене за какво си дадох труд да напиша това пак ще повторя.
Искам да попитам тези от вас, които са правили тройка с двама мъже какво ви е мотивирало, какви са били отношенията ви с партньорите, дали наистина ви е харесало и как е продължило.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 04b36596c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Извод - жена и ръжда тръгнат ли - немат спиране!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6bb7f4a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   до № 1 Ми това не е много вярно. Историята както се е случила е от преди 10 години. От тогава го е правила. Естествено не мога да съм напълни сигурен, но съм почти сигурен. От тогава отношенията ни са съвсем нормални и обикновени. Включително и секса.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90f088bf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сам си си го направил така да е, но това настрана от въпросът ти. Аз съм правила тройка с двама мъже. Но нито един от тях не беше партньорът ми. Не бих правила тройка с мъжът ми и друг човек, но ако са просто познати, няма проблем. Ако са непознати също:)
ж 23г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0943b5fbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Дразниш се, че жена ти не те е викнала за тройка, докато си е имала любовник, така ли? Горкичкият!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 87ae29b492
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Номер 6, не съм автора, но какво странно има в това? След като иска тройка, и след като жена му и без това се чука с друг, това е най-близко до ума...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eda75ede87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Извинявай, но ти май си голям балък.. :/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bab79e45ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Знаеш ли според мен жена ти е излъгала за размера му, за да не се притесняваш. Може и затова да не иска тройка с него и да не е искала :) Според мен също е възможно да е била влюбена в него, макар да ти казва друго на теб.
След като прочетох историята ти се замислих за едно нещо(знам, че има различни хора, знам, че съм малка и не ги разбирам толкова нещата може би, различни виждания, бла-бла) - какъв мъж трябва да си, какъв човек, за да не трепваш от разказите на жена ти "какви свирки му е правила и да искаш да ти описва с подробности? Не те упреквам по никакъв начин, различни хора, но ми е интересно :) И пак последно все си мисля, че жена ти яко те будалка и секса с Пешката си е бил много як...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9368d32e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям номер 7, с две ръце. Щом има любовник и е съгласна на 3-ка, то това е най-нормалното развитие.
Авторе, не съм правила 3-ка и нямам никакво желание за това, но ще ти кажа, какво ми разказа една позната по тоя повод.
Мацката ходеше много преди да се задоми. Като дойде сляпата неделя уж се кротна, ама само за месец. Мъжа и, мой приятел от детство, много готин човек. Месец след сватбата, мадамата му закичи такива рога, че и елен ще му завиди. Пича разбра и дойде при мен да си поговорим и да разбера от нея (защото му казала, че не знае защо го е направила ), какво не и достига. Оказа се тройката, било и мечта отдавна, искала да опита, но да не му казвам, че е пробвала. Изживяването по нейни думи било страхотно, но не искала с мъжа си, а с непознати.
Та това е историята де.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: de5507e751
гласове:
1 2 3 4 5
  (119 гласа)

11.   Според мен историята е измислена-не може да съществува п*енис, който да е едва 10см!!!
KJ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f628af76b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Харесва ми тройка с двама мъже, защото тогава правим сандвич, а на мен това най-ми харесва.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 34a2954225
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз също съм изневерявала на приятеля си. Когато той разбра му казах че члена на съперника му е бил много малък и секса не бил много хубав. Че не може да се сравнява с този с приятеля ми и т. н. Това са си женски хитрики за повдигане на мъжката гордост. Според мене жена ти е била много наранена. Започнала е да ти изневерява напук. След това, обаче и е станало навик. Може дажеи да е влюбена в любовника. Което не е хубаво за тебе. Според мене след като и двамата сте толкова освободени, е хубаво да осъществите всичките си сексуални фантзии, за да не исптва никой повече нужда за изневяра. След което може спокойно да се отдадете само един на друг. Но пък и се замисли цял живот ли ще я делиш с друг?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d281ac2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти си й дал отворена връзка, сега не ти остава нищо друго, освен да седиш и да гледаш отстрани. Тя е пробвала, харесало й е, пак ще пробва, но не с теб. Нещо да не ти е ясно?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6bb7f4a66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Добре, че беше ти да ми изясниш отношенията ми съпругата ми и да ме открехнеш как ще се развият нещата от тук на сетне. Разказах лична история не защото ме интересува мнението ви, а за да поставя въпросите, които зададох в някакъв контекст. Да знам, че малко се увлякох в подробностите, но все пак сайта се нарича сподели, а не затаи или излъжи. Естествено знам, че след като споделиш нещо коментарите са неизбежни, но мнението ви по личната част от поста е абсолютно без значение за мен. От него няма и никаква полза защото никой не познава нито жена ми нито отношенията ни в детайли. Ако все пак някой се интересува да коментира въпросите, които съм поставил (намират се и в началото и в края на поста ми) хубаво, ако не много здраве и приятен ден.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 18c7ea7897
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Номер 13, хах женски хитринки викаш, да не мислиш, че мъжете като изневерим след това не разправяме "ма тая оная мноо зле, голямо дърво, една свирка не мое да направи" и така нататък каквото ти роди фантазията в момента... и накрая да не забравиш да завършиш със "абе квото и да си говорим, с тебе си е най-яко". Ако си мислиш, че това са само женски хитринки, сигурно дори не си се усетила като са ти го приложили този или някой подобен номер...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d33a6e6574
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм мъж, но много ми харесва да съм в средата на сандвича. Вярно, че началото е трудно, все пак отвора ми е един, но когато партньорите са по-гъвкави се получава супер пързалка.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f58fdcdbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Жена ти те изиграла. Ти си фантазирал, тя е действала и си е правила кефа. А и не в работила... евала:)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8428969d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Нaшaтa връзкa също е отворенa, дa си признaя доволнa съм. Aз също съм имaлa фaнтaзия с двaмa мъже. Лично aз предпочитaм единят дa е съпругa ми, но все пaк имaм стрaхове от товa дaли нямa дa се прекърши нещо в него и връзкaтa ни дa отиде по дяволите.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b99d5aa5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не съм правила тройка но много искам.... Само че с двама мъже-ще е невероятно всичко по две

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d95fb116b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   М40. Знам, че би искал коментар от жена, но ще коментирам направо въпросът ти. Тройката с двама мъже. В личен план моята история е подобна на твоята, като изключим факта, че аз никога не съм изневерявал (звучи като извинение, но смятам, че е тъпо пък и не мога да причиня това на друг човек, след като съм преживял изневярата, факт) и това, че в периода, когато жена ми си имаше любовник в сексуален план положението при нас беше трагично. Защото беше влюбена в любовника си. Може и още да е. Което е кофти за мен. Както и да е. Та около година след като официално жена ми приключи връзката си с любовника си аз имах голямо желание да направим тройка с жена ми и още един мъж. Възмутително. Но мой си фетиш. Фантазия, която няма смисъл да се обсъжда. Възбуждам се от мисълта да гледам друг мъж да чука жена ми, да му лапа и особено да да я чука в дупето, още повече ако е надарен... негър. Пак казвам, възмутително, но моя си фантазия, кой няма фантазии? След изневярата на жена ми секса, макар и рядък стана доста по-освободен и без задръжки. Направих и подарък един голям вибратор, с него сме правили двойно вагинално проникване, двойно проникване, обича да я чукам здраво в дупето, опитвали сме да и направя вагинален фистинг - за сега без успех, защото я боли, опитвал съм да и вкарам тубичката от лубиканта в дупето... какво ли не, споделям просто да онагледя, че нямаме задръжки в секса. В моменти на възбуда си говорим мръсостии и тогава съм и 'споделял', че искам да гледам как се чука с голям негър и че искам да правим тройка с друг мъж, в такива моменти тя подхваща играта, но дотам. После на сериозен разговор съм я навивал да правим тройка, като съм я уверявал, че аз ще намеря подходящ мъж, сериозен, сигурен... но не иска - казва, че фантазиите трябва да си останат фантазии и до там. Според мен обаче, на нея също много и се иска просто да го изпита като изживяване, но я е срам, страхува се, несигурна е. Но много иска. Напоследък спомена няколко пъти пред близки приятели за моите фетиши с негъра. Не ми стана приятно. Смятам, че това, което се прави и говори в спалнята, трябва да си остане там. Мисля, че някак си ме изнудва и оправдава себе си за изневярата. Нещо като: ат ти изневерих, пък ти искаш да ме чука негър, не съм стока, ама и ти не си. След изнудването с моите фетиши, спрях да говоря за негри и тройки в интимните ни моменти, макар че и на двамата ни харесва. Нещо се разпрострях, но като извод смятам, че жена ти и се иска да опита ново изживяване и би направила тройка с теб и още един мъж, но по-скоро като фантазия, не го иска силно и непременно, но повече и се иска да го запази като повод за изнудване. Нещо като - и ти не си цвете. Това не пречи разбира се тройката да се случи най-неочаквано, но е малко вероятно, защото за такова нещо трябва психологическа подготовка. За мен с жена ми няма шанс, за сега фантазиите ще си останат такива, но при вас с малко повече подготовка от твоя страна - порно по темата, в моменти на възбуда да и шепнеш нещо от рода на: 'Представи си че имаш още един голям в дупето'... 'искаш ли да те чукаме двама'.. разни такива, просто трябва да и 'вкараш' мисълта в главата, можеш от време на време да и пускаш смс-и 'Готова ли си за двама довечера.. ' но не трябва да си много настоятелен и да следиш реакцията и, защото ако прекалиш можеш да я отвратиш. А, и още нещо, трябва да я разработиш анално, това е задължително, нищо че ти е голям, но много внимателно, с поготовка, с пръстче, бавно, нежно, с чувство, трябва да започне да го харесва в дупето и да започне сама да си го слага. Няма да те уча. Подари и вибратор. Повечко подходящи приказки в походящо време и така. Успех. Пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cecf0c3bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторе, не разбирам защо те учудва, че не е предложила другия за тройка. И аз на нейно място не бих го направила, сигурно бих избрала някой по- "неутрален", ако ме разбираш какво имам предвид. Ето аз например много обичам моя приятел, секса е страхотен и всичко останало. Имала съм еднократно секс с друг мъж през връзката ни, но не съм му споделяла, защото той едва ли би искал да знае. Но тройка с моя приятел не си представям да направя. Някак това, че сме толкова близки и едва ли не секса между нас е някакво наше пространство, наш интимен свят ми пречи да позволя да участва още един мъж. Може би след повечко години ще мисля по-друг начин, а може би никога няма да ми се промени мисленето. Но не бих могла да се отпусна пред приятелят ми и да докосвам друг или да ми го вкарва друг пред него....

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 49d1a63122
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Здравей , аз съм жена на 52 год. и секса с мъжа ми винаги е бил много романтичен и спокоен , но на мен ми влезе мухата да опитам с двама мъже ,така и така времето си лети да не остана назад и аз! той обаче категорично против това! аз си купих от един секс шоп едно голямо дилдо много реалистично!! и така го навих да си правим тройки! между другото и на двама ни много ни харесва този вариянт с дилдото :) вече си имам няколко различни размери и си ги ползвам с голям кеф! така ,че никога не е късно да се опита :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c72cd55f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Вдигни очи, вдигни глава -
жената вечна кръчма е, човече!
Отпий при нея и това,
което някой е оставил вече!

Евтим Евтимов

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 86db96ae04
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Обичам да си лягам с 2 ма или 3 мъже. Кефа е максимален. Хем те работят, хем никой не се уморява. Много кефско. Като студентка на някакъв купон ме чукаха всички. Аз се кефех. Те ме обявиха за курва. Живи и здрави. А съм духала на 14 мъже един след друг, пак на купон. Приятелят ми беше с мен и нищо не каза защото уважава свободата ми.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d5ad78c42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Към №4 и №25 - Странно? Правила си тройка с двама мъже и вероятно пак може да правиш, но не и с партньора си? Даже и ако той го пожелае ли? Защо? С други може, но пред постоянния трябва да сме "примерни"? На това доверие ли му викате?
Може би аналогията е твърде груба, но... познавам хора, при които мъжът и жената си получават заплатките без другият да знае кой колко действително получава и съответно и така си ги харчат или пък тъкмят някакъв общ бюджет, но всеки си има и лични пари за които другият не знае или само се досеща, но наистина не знае колко са!
Вие на това семейство ли му казвате? Ако да, значи може да приемем и схемата: те са семейство и се чукат заедно (семейно само двамцата), но всеки си "завърта" и по нещо "чуждичко" без другият да знае ;)
Същата работа и за разказа на №10, с една забележка, че... обичайното "един приятел" и "една приятелка" е другият начин да кажеш "аз", когато няма как да си признаеш, но пък кой знае, може и да е наистина приятелка.

Иначе адмирации към №22! И притесненията си има, но си ги признава и споделя! А защо да не адмирираме и №31? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 48b5fa016d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Няма такъв идиот, ще прощаваш.. Досаден при това, даже не можах да го дочета до края. Сам буташ жена си при други мъже, не показваш грам емоция по отношение на извънбрачните й изпълнения (като съм сигурна, че яко се е дразнила на цялото ти безразличие, в каквито и думи да искаш да го облечеш), а според мен си чисто и просто комплексиран тип, който хал хабер си няма какво прави. Дано си се променил и дано сте закрепили някак нещата все пак, надявам се всичко да е наред при вас. В желанието си човек да е така широко-скроен, накрая излиза най-големия балък. Събуди се и си пази жената, че утре ще ревеш, че е с оня пич, с който само са се забавлявали.. без емоции и чувства :D...

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 66c0734d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   хах, ама как те е изработила жена ти. Признал една забежка и айдее мога да си правя каквото си искам. Ако беше мъж, след забежката и особено разкриването й - трябваше да си тръгнеш. А кой те би през устата да й казваш за забежката, че си се 'изчукал' с някаква си. Извинявай, ама на една сериозна жена не й пука толкова затова. Повече си и паднал в очите с това, че си признал и си подметнал - е то не е кой знае какво.
А дано историята не е истинска, защото иначе кофти за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 02ee71fb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Хората по света какви проблеми имат, а пък ти з сандвичи си тръгнал да се претисняваш
Истината е далеч по проста като цяло:
-доста семейства крият чрез брака всъщност какво представляват, защото това вашто е всичко друго, но не и пълноценни взаимоотношения
-още по простата истина можеш да прочетеш и в коментарите.... дотук 38 на брой, все пак вярвам че си достатъчно интелигентен авторе, за да си водиш извода сам
-до останалите коментиращи-мъжете като се съберете всички знаят какво говорите, обаче ви е бедна фантазията когато жените се съберат да ви обсъждат. И само ако знаехте какво се говори... комплекси за цял живот ще ви се образуват
-и отново до автора:направете си тройката, все пак живота си е ваш, но да си имаш впредвид че това е само началото на вашия край!
Ето колко са прости нещата всъщност

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4e8d8efcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Обикновено май фетиша при мъжа за 3ка ММЖ се проявява заради изневяра от жената. Имах едно гадже което ми е изневерявало 6 пъти. Още първия път като ми сподели се хванах че ми става. Всеки път ми е сподяла всичко с най големи подробности....

Автора, аз и Но24 сме потвърждение за това. Cuckold съм да. Даже май си имам и фантазия само да я гледам как я чукат, без да участвам.

Не ме разбирайте погрешно. Ако познавам момичето от скоро едва ли ще остана с нея ако друг я наебе, за мен това ще си е жива подигравка. Не ме блазни. Но един път сърцето дадено ли е... е друго.

Мисля, че се въбуждам защото има едно подсъзнателно съревнование между двама ни(мъжете), в което аз ще спечеля неиминуемо.
Хубавото е, че накрая всички сме доволни. Този натрапник между нас може да се чувства използван, но заради това и трябва да е и непознат или някой който определено е само заради секса и си владее чувствата.

Дали я обичам... от тогава са се минали 17 години и все още се срещаме редовно. Не правим секс. Разделихме се заради други, по-скоро физически недъзи и разни обстоятелства (не съм импотентен, друго е) Просто е най скъпия човек за мен. Никога няма да спра да я обичам, да й помагам и да съм й подкрепа в живота. Тя има същите чувства към мен и много пъти ми е казвала, че съм нейния учител в живота и е доказвала, че държи на мен. Ако някой път й се иска да заплаче първо при мен идва.
От тогава е сменила много гаджета, но май либидото й е паднало напоследък, а е на 32. Мисля че вече се насити и се наигра. Взема 4000лв заплата в София, позволява си добър начин на живот и я интересуват много други неща, но не и секса. Мисля, че вече е готова за сериозна и улегнала връзка, за деца и тн.

Не съм много уверен че мъжете тук, които не могат да "поделят" жена си знаят какво е ЛЮБОВ.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f991655b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Ти си стабилен, земен човек, който знае какво иска в живота, а жена ти просто не е. Според мен не си пасвате тя използва всяка възможност, за да те манипулира и да извлече повече и повече от връзката ви. Ти описваш само тази ситуация, но мога да се обзаложа, че като цяло ти си по-скоро даващият, а тя взимащата, но това не ти пречи, защото обичаш да даваш и да я правиш щастлива. Лошото е, че в един момент ще я видиш такава, каквато е и ще имаш нужда от подкрепа и човек до себе си. Ключови моменти са болестите и финансови проблеми, смъртта на родители, дете. Тогава ще опреш до жена ти и ще видиш, че всъщност ти нямаш човек до себе си, защото тя е твърде слаба, за да дава - може само да взема.
За секса в тройка мога да кажа, че е като всеки секс. Правила съм заради съпруга си с тройка с друга жена, на която платихме и нямахме емоционална връзка някаква. Мога да кажа, че фантазията е по-хубава от реалността. Бях чела мисля в Космополитън, че ако жените мечтаят за тройка с 2 мъже, то същите мечтаят най-вече за секс с много мъже - с по-голям брой от двама. Има някакъв смисъл такава мечта, защото жените се възбуждаме бавно, но и бавно се успокояваме и не на една жена ѝ е минавало през акъла, че втори и трети мъж биха били много добро решение, където 1 мъж просто не може да издържи. Порното доста допринася за тази женска фантазия, защото порно за жени няма, но да гледаш как безброй мъже задоволяват една жена и се грижат за НЕЙНОТО удоволствие е възбуждащо, но реално не мисля, че ще е така.
Има и нещо гейско в този вид секс... знам ли. Не ми е по вкуса, а жена ти толкова се престарава да не остане по-назад, че е загубила всякаква връзка с важните неща в живота, с реалността и е на път да те загуби.
Тя губи. Ти можеш само да спечелиш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b6f4259294
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Хем ми се ще, хем ме е шубе. предлагали са ми няколко пъти, но аз само им духам да отбия номера

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e3027b1fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

56.   Да, но никога няма да го признаем пред мъжете си

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b6f4259294
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   На купон в Студентски град ме вкараха във вана и такива неща правеха цяла вечер, че ме е срам от менеси, но кеф ми беше, не знаех, че съм толкова перверзна

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b6f4259294
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   На купон в Студентски град ме вкараха във вана и такива неща правеха цяла вечер, че ме е срам от менеси, но кеф ми беше, не знаех, че съм толкова перверзна

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: dcf79717fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Аз веднъж хванах бившата да ми изневерява и се включих чуках я доста здраво хареса ми троиката може даже да се каже че беше един от наѝ добрите ми актове но след това я изоставих хубаво е човек да има разни фетиши но не е хубаво да бъде с партниорката ви камо ли да ставате рогоносци

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker