Мъжете тип "вибратор" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете тип "вибратор"
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3918 пъти
Тази тема беше провокирана от един от коментарите в една по-стара тема.
Наистина съм любопитна:)
В ежедневието всяка една от нас е срещала красиви, самоуверени и и с много висока сексуалност мъже. Вероятно някои от вас са опитвали от тази торта:), но колко от вас са склонни да имат връзка с такъв човек? Аз си имам мнение за това, но ми се иска да знам какво мислите вие. В името на чудесният секс доколко сте склонни на компромиси от типа "аз съм мъж и това ми е слабост" и да го делите с още няколко?
В състояние ли сте да споделяте дома си с него и бихте ли мълчали за това в името на това да не загубите този "чудесен човек"?
И обратното за мъжете-една жена винаги се чувства добре когато е обградена от внимание, това е ясно на всички. Предлагам и аналогична ситуация-доколко са склонни мъжете на такъв компромис-да се чувства жената добре и желана-да се доказва от време на време?
Тук имаше доста толерантни коментари но убийте ме, на малко от тях вярвам.
Надявам се да бъде допусната тази тема, защото съм истински любопитна какво мислите.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5eb137fc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж много е относително...
Моят приятел спада към тоя тип, които описваш-и едно мога да кажа, ако в началото бях наясно, че е такъв никога АМА НИКОГА не бих се захванала с него сериозно. Той обаче беше мого прикрит, беше идеален, чак сама не можеш да повярвам, че съществува такъв човек. Сега, 3 години по-късно го познавам по-добре от себе си. Знам, че ми изневерява, но не ми пука. И знаеш ли защо? Защото накрая пак се връща при мен. Не може да ме изостави, защото знае, че човек като мен и света да обърне няма да намери. И сега сигурно ще се чудиш защо след като съм толкова "неотразима" ходи при други... ами защото е комплексар, иска да си докаже, че все още го бива. Но това е много обширна история.
Мисълта ми беше, че въпреки всичко го обичам и съм готова да търпя всички глупости от негова страна, така или иначе и те са до време.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 842ba8309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, много опростяваш нещата. За нас, жените, е много трудно да разберем мъжката сексуалност. Една жена, когато е влюбена не може и да си представи да бъде с друг мъж, при мъжете не е така. Може да боли, но колкото и да ни обичат мъжете ни при определени обстоятелства могат да ни изневерят, същите мъже, които вкъщи са кротки като Пуделчета. Просто мъжете са често „жертви“ на тестостерона си, а той се качва многократно при насилие, стрес и разни обстоятелства (алкохол, сексуално дразнение). Те са по-големи жертви на хормона, отколкото си мислим - предимно мъже с повишен тестостерон ще видите да фучат с по 200 км. в час. Жените се чувстваме привлечени от такива мъже - те излъчват самочувствие, успели са, знаят какво искат, сигурни са, самоуверени и човек може да разчита на тях, поемат отговоности, взимат решения - карат ни да се чувстваме сигурни.
Мъжете с ниски нива на тестостерона обикновенно ще ги видите да карат Ладата на баща си с 50 км. в час, ще са ви верни до живот, ще ви чистят и готвят, но вие ще трябва да обуете панталоните и да излезнете на бойното поле на живота, ако искате да постигнете нещо. Такива стават доста от мъжете на възраст, тогава говорим за мъжка критическа.

Какво искам да кажа - мъжът, всеки здрав мъж е мъж „Вибратор“. Интересното е, че сякаш за тях любовта се изразява в секса и също не могат да разберат женската сексуалност, където това не е точно така. И така - вие се прибирате пребита от работа, готвите, гладите, чистите, слагате децата да спят с 300 зора, лягате на дивана и идва мъжа ви и иска нещо „по-така“.
Свиня! Как не го е срам, защо не ми помогна, поне да беше сготвил... и така - той се чувства отблъснат, вие се чувствате отблъснати и неразбрани и накрая може неусетно да са минали месеци, а на вас да ви е все по-добре без секс, защото сте засегната, обидена, не се чувствате обичана и желана, напълнявате с първо с 5, после с 10,20 кг. и не ви дреме. С течение на времето неусетно сте станала безразлична и ви дразни все повече и повече, поставили сте си „по-висши“ цели и имате „по-висши“ интереси от секса.

При секс се отделят в началото на връзката хормони на „любовта“, но винаги, дори след 30 години брак се отделят хормони на „обвързването“ - те са природен трик, за да ни накарат да останем достатачно дълго време заедно, за да си изгледаме дечицата. Двойките с редовен секс остават по-често до живот заедно. Има двойки, които и след 60-те са интимни и много лесно ще ги разпознаете - още ходят хванати за ръчички, гледат се влюбено и се усмихват, говорят си и са в хармония.

Възможно е дори мъже „вибратори“ да бъдат обвързани и да се „кротнат“. Не случайно старите говорят за тези мъже като „наживяли се“, „олегнали“ - „Като млад беше голям курвар, а като се ожени се кротна“.
Не е мит, просто дори мъж-Вибратор може да се „кротне“, ако има щастлив дом, ако се чувства разбран и има удоволестворяващ сексуален живот със съпругата си. Мъжете се женят, за да имат редовен секс, а се случва точно обратното! Дори мъж с нормални нива на тестостерона няма начин да остане обвързан с вас, ако не получава отвреме-навреме своя секс - ще му липсват хормоните на любовта и обвързването и тялото ще си каже - “Опа, тук няма деца за гледане, защото не си правил секс и няма как да ги създадеш, жената не иска секс и не е фертилна, това е някаква съквартирантка- огледай се за друга самка. “

Мили жени, докато не почнем да общуваме с мъжете си, няма начин - ще изневеряват. Аз не мога да бъда лично със слаб мъж. Атрактивна жена съм и съм с атрактивен и успял мъж, не става просто по друг начин. Трудно е да си с такъв мъж, имат много властни характери, но пък с тях можеш да изживееш истински бурна любов, секс и ако ги разбереш и си готова да фучиш с 200 км. в час с тях могат да са ти и не по-малко верни от другите мъже.

Мъжете са по принцип прости същества, искат малко, жените сме по-сложни за разбиране, защото често самите не се разбираме.
Но не бива да забравяме, че всеки мъж ще ни изневери, ако не е щастлив с нас, а за тях сексът си е 70% от връзката. Това важи както за домашния Котарак, така и за големия лош Лъв, които фучи по магистралите и намига на мадамите с къси полички.

Между тези две категории има достатачно различни видове Котараци, Тигри, Рисове, изберете си и се грижете добре за тях!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b696289f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз лично не бих имала връзка с такъв. Просто за мен това е мъчение, да знаеш че непрекъснато ти изневерява и така нататък. Лично аз не бих го търпяла това. Предпочитам някой по-обикновен, но да си имаме нормална хармонична връзка, отколкото такъв. Съвсем наскоро се бях срещала точно с такъ тип какъвто описваш и веднага разбрах че с него освен неангажиращи отношения нищо друго не мога да имам. Въпреки че беше забавен, чаровен и с хубава външност, за мен това не е достатъчно. Както казах такъв човек става за неангажиращи отношения и нищо повече. Не спря да говори за това с коя се бил срещал, а за мен това е обидно. Просто не харесвам такъв тип мъже, колкото и привлекателни да изглеждат на пръв поглед.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 906205f087
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бре, туй ли била работата бе? Мъжете тип "вибратор" - ебати израза, ебати сравнението. Все едно не сме човеци, а някакви неодушавени предмети, които се ползват само за ебня, пардон, за удоволствие. То ако ще я караме тъй, я да напиша аз кратка характеристика на някои от по-разпространените типажи, току виж свършило работа на някоя дама (а може би и на авторката) като упътване за ползване:
-Мъж тип "вибратор" - описан от самата авторка, няма що да я повтаряме;
-Мъж тип "свиня"- характерен тип. Даже много характерен. Архетип на другите типове. Най-разпространен, но и най-устойчив на измененията в околната среда. Много-много не ебава да се трогне. Фен и практикуващ олд скул лайфстайла - пие като казак, пуши като комин, ебе като коч, смърди като скот, пердаши като кашик;
-Мъж тип "плюшено мече" - тоя е обратното на свинята. Любимата му дума е "мама". Хич го няма, когато мама я няма. Перфектният съпруг под чехъл;
-Мъж тип "гордият лъв" - това е класическият старомоден джентълмен, дето ще ви отваря врати и ще ви подава галантно ръце, но няма да ви сваля директно, защото гордостта му не допуска дамата да си помисли, че е неучтив грубиянин. Представителите на тоя типаж съвсем са на измиране, завалиите. Жалко, че толкоз интелект и обноски ще отидат на вятъра;
-Мъж тип "касичка" - едва ли се нуждае от представяне. Той е безспорният победител в класацията. Надежден е (по обясними причини), но не е благонадежден. А още по-малко е благ. Остава си фаворит поради туй, че е владелец на солидна банкова сметка... кореспондираща на солидната му (в повечето случаи) телесна осанка. Докато типът "вибратор" се спаружва и провисва с напредване на възрастта, тия гадове обратно, процъфтяват мамицата им;
-Мъж тип "ташак" - не възприемайте буквално понятието. Имаме предвид, че той прави всичко като на ташак и от него всичко може да се очаква, затуй най-добре не очаквайте нищо. Тоя тип могат да правят много и различни неща, но обикновено нищо не правят както трябва. Инак са импулсивни, копеленцата, и в редки случай могат да ви очароват... само за да Ви разочароват скоро подир това. Моя милост би трябвало да попада в тая категория. Голям ташак съм:)
-Мъж тип "педал" - да не се бърка с хомосексуалиста, който си е човек с различна секс-ориентация. За разлика от ташака, педала е много изнежен и много разлигавен и не може да прави много неща. Леко напомня за "плюшеното мече", но това са различни типове. "Плюшеното мече" е по-скоро добродушен и тих и лесен за манипулиране, а тоя си е откровен женчо и за капак се гордее с това (казва му метросексуалност) и иска всички да се убедят собствено, че е наистина голям педал.

За да улесним междуполовото общуване и да подобрим невербалната комуникация, аз предлагам нововъведение. Мъжете да си слагаме по една лампичка на кратуните, подобно на такситата. Като свети зелено значи "свободен съм', като свети червено значи "зает съм", като не свети нищо - "пиян съм". Така ще даваме на жените начална информация за текущия си статус. А тези, които желаят да дадат повече информацията, да си забучат по една табелка на челото - "вибратор", "ташак", "педал". Свалките ще вървят много лесно и забавно!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 842ba8309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От номер 2 до номер 4

Оле, умрях си от смях, ама умрях си!!!
Прав си обаче, но на жена не можеш да угодиш.
Мечтания мъж е един микс от „касичка“, „вибратор“, „свиня“ и „горделив мъж“ и „педал“, но без недостатаците и отгоре на това да има зелена лампичка. За съжеление качествата на този Франкенщайн са толкова самоизключващи се, че или трябва да се самовзриви, или просто не може да съществува и секунда.
Ако някога жените вземем управлението, бъдете сигурни, сами ще си сглобим нужния екземпляр и ще е нещо подобно на Робокоп с всичко, което искаме. (или мислим, че искаме). Ако не сме доволни, просто ще му дръпнем шалтера със същата бързина, с която днес ви зарязваме и се развеждаме.

А до тогава... ами до тогава трябва да си делим кухнята с майката на някой „Мечо“или „ташак“ и го караме на вибратор на батериии, докато в хола ни баща му - „свинята“ си реже ноктите на масата, гарнирайки с тях шопската и ракийката си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e50684f541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мале номер 4 скъсах се от смях хахахха евала!! хареса ми признавам те! :D:D:D

Walinka

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Аворката.
Извинявам се за класификацията която може би е засегнала част от вас. Не намерих друго сравнение в момента когато писах това. Може да си говорим много за вербалната или невербална комуникация, но въпросът ми беше друг (относно номер 4)-поздравления, не знам дали се "ташак", но си забавен!
В една връзка обикновенно(ако говорим за истинска връзка, разбира се) се влагат много средства и усилия с времето. И всъщност искаше ми се да изтълкувам нормално ли е да има разбиране, ако мъжът или жената(няма значение) изпитва нужди извън домът ви и има претенции за сериозна връзка с бъдеще?
Някои ще кажат, че това е в мъжката природа:), но, ако мъже видите зърната на жена си в устата на съседа още ли ще я има тази толерантност? :)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 842ba8309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж, авторке, не вярвам мъжът ти да те кани на рандевутата си със съседката, за да гледаш, къде се намират тогава части от анатомията му. Във всяка една връзка има рискове, но жените сме различни. Преди да си дадем гърдите на „съседа“ най-вероятно тотално ще сме разочаровани от половинките си и ще мислим вече за развод/късане. Мъжкият вибратор за съжаление има нужда от много по-малко, за да се активира и за мъжа любовта към една жена и удоволствието с някоя друга забежка често нямат нищо общо.
Която жена иска да е с атрактивен и успял мъж, трябва да поеме риска. Има мъже, които не изневеряват, но повярвай ми - не защото не искат, а защото не могат, защото са неатрактивни просто.
Имаш две възможности значи - да си избереш неатрактивен мъж и да си спокойна или да си избереш атрактивен и да се примириш, че мъжете нямат лампички като такситата.
Аз лично избирам второто. Сигурна съм, че моят човек ми е верен от много години, но не е било винаги така. Просто никога не съм му забранявала и не съм го преследвала и винаги съм гледала да му давам всичко у дома. Сам загуби интерес към другите мадами, днес само гледа, но нито има времето, нито има желанието да се занимава с тях. Трудно е да бъдеш с такъв мъж, ако не го приемеш с всичките му недостатаци. Права си - връзката си е голяма инвестиция на време, финанси, усилия, но затова и трябва реално да прецениш, да измериш предимства и недостатаци и да си кажеш - с това мога да живея, с това не.
Аз лично не мога да живея с алкохолик, агресивен, глупав, неуспял мъж, с които нямаме общи теми, интереси и цели, не мога да живея с „ташак“, „плюшено мече“, „свиня“ и т. н., искам да имам истински субект, личност до себе си и съм се примирила, че такъв мъж е атрактивен и за другите жени и трябва да съм две класи над тях, за да го задържа. И успявам, срам ме е да спомена дори от колко години сме омъжени, но е повече от десетилетие и май ще останем до живот заедно, ако ли не - поне съм имала много щастливи годинки и съм постигнала нещо до него. С такъв мъж можеш да изградиш много добър живот, добър баща е, добър съпруг като цяло - комуникативен, със самочувствие, с приятели, харизматичен, няма никога да те изложи, винаги ще се чувстваш кралица, ако го заслужаваш де, можеш да разчиташ на него и изобщо - пич е. Въпросът е, че това го прави атрактивен и за другите жени. (лого)
Ако обаче не си дораснала за това изпитание и не можеш да живееш с това, по-добре си избери някой по-неатрактивен тип и се моли да не ти изневери, защото и те не отказват по принцип, но ще им е много по трудно. Такова е положението... перфектно няма.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d15f3e42c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъжът ми е вибратор и какво от това? Забравих притесненията и срама, станах мръсница в леглото и всичко си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3e66cbd810
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н4, мачка! B-) :-D :-D

Мирослав

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5719f5d9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ах, номер 4, както каза - ние завалийте сме на умиране :(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 08d34227c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 2 "Атрактивната"! Знаеш ли кои жени сами си лепят етикети?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 269daa6ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Темата ти авторке не е за мъжа вибратор за за съществуването на видовете любов. Съществуват няколко вида любов и също толкова вида връзки. Хората могат да бъдат всякакви според разбиранията си за връзка, полигамни моногамни и др. Тези който си описала се наричат полиамори. Какво е това животно ли? Те могат да живеят в един дом 5-10 човека и да се разбират перфектно или да живеят отделно всеки в жилището си, но да се събират често за гушкане разговори и секс, без да се ревнуват, всеки знае за всеки и всички се обичат заедно. Това е откровена и етична връзка, когато обичаш и правиш любов с повече от един партньор. Така се елиминират много от простотиите в една, "нормална връзка": ревност, дебнене, "стига зяпа чуждите", скандалите, истериите и т. н. И заразлика от обикновената полигамност самото понятие изневяра не съществува - всички се чукат щастливо с когото, когато и колкото искат. Няма и зарязване изоставяне ревове. Това са хора който обичат партньора на собствения си партньор. Абе все едно да обичаш любовницата на мъжа си и той да обича твоя любовник, разбира се в връзката си почти всички са бисексуални.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0c2b399025
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Браво на момчето 4. Разсмя ме от сърце. :)Аз също на мнение , че това са мъже, които са комплексари. Които искат да докажат на себе си че "още стават". Така, че кой както иска така го разбира. "Вибраторите" мъже, се навъждат все повече и повече. Момчета нищо лично, просто някои от вас не знаят какво искат. Оределено се лутате и се чудите каква искате, домакиня, майка, любовница, приятелка или просто другарче до края на дните Ви? :-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

16.   Давайте народе, правете полиаморен секс и ще си пиете хапчетата заедно с много любов:))). Видове любов? Моля ви! Аз лично не бих търпял подобна ососба в дома си. Мъж съм на 42 и подобна жена бих определил като курва. Не желая да е майка на децата ми, не бих вложил и нищо финансово с переспектива в подобна връзка -освен еднократна такса за услуга. Имал съм извънбрачни връзки, но не оставих това да се набие в очите на близки и познати, и смятам за особенно нагло да изискваш разбиране по въпроса, ако те е грижа за човека до теб. Полиаморните връзки са възможни в обществото, но не и, ако имаш намерение да имаш семейство. Какъв процент от разводите се базират точно на това? -замислете се. Да обичам ебача на жена ми-? !? !? Айде, моля ви! Ако е някоя курва от бара не ми пука, но не желая да правя в дома си секс с калъф и под съмнение дали утре няма да ми се подуе главата. Не очаквам разбиране по въпроса не изисквам и такова. Имам две деца и здраво семейство и по улиците никой не сочи жена ми с пръст или насмешка. Курви и курвари има много по този свят, забавлявайте се, но едва ли копнеете за това у дома, не знам кого заблуждавате. В един от по-горните коментари забелязах едно изказване-колко трябва да си дорасъл за това? Според мен не недорасъл, а човек без самочувствие би се съгласил на подобно съжителство. Мерси за вниманието.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 269daa6ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От №13 до №16 Аз също съм моногамен тип жена, но това не означава, че желая да нападам другите, както правиш ти. Ти по същия начин би нападнал и хомосексуалните връзки, но това говори само за твоето ограничено мислене. Като обичаш жена си, на теб какво ти пречат мъжете, който обичат повече от една жена или хайде да ги квалифицираме с грозна дума "курвари" защото не са като теб. Защо на този свят приемаш себе си за нормален, а всички, който не са като теб и не мислят като теб, за по долна раса. Арабските семейства от мъж живеещ в една къща с четирите свой съпруги го приемаш, но не можеш да приемеш например в Непал повечето семейства са такива в който една жена се омъжва за всички братя в дадено семейство и всички ходят при нея в различна вечер, тя ражда деца, не се знае от кой от братята е биологичният баща, но всички обичат децата и жена си. Тя се грижи всички да са изпрани и нахранени. Е сега арабите "курвари", непалките "курви", да живееш ти "нормалния" така ли? Или просто ти си ограничен и ти имаш нужда от хапченца.

Живей си като кон с капаци, гледай си само напред, те всички хора те приемат и не им пречи това, че ти си прост. Но остави и ти тях да живеят както намерят за добре. В Америка има полиаморни семейства от 5-10 члена, който живеят точно като семейство, не се знае кой от тях е бащата на децата, но всички се обичат и децата са обичани, смятат се за общи деца.
Аз си имам моногамен мъж и не ми пречи да знам че на света има полигамни мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Първо здравейте-аз съм номер 16. Не съм мисюлманин, непалец, арабин или еди какъв си. Не казвам на никой как да живее живота си. Казвам само, че аз такъв индивид в домът си не желая. Отдавна излязох от пубертета и безсмисленият секс. И госпожо или госпожице 17 защо сте моногамна-давайте да видим как ще му хареса на средностатистическият мъж да виси на опашка. В Непал може и да е нормално да имаш подобна връзка, но да ви видим вас женички как ще ви е в харем? :)))
Ами араби колкото щете-ще наредят още осем дупета до вашето и вие предполагам също ще преливате от щастие. Да, ама не. Тази фалшива толерантност акълът ми не я побира. Ами то и Содом и Гомор е имало-давайте да се почваме с кучета и крави-защо не?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Има много видове общества където полиаморният секс е нещо нормално, но както господина по-горе спомена, не и ако си решил да градиш семейство в НАШЕТО ОБЩЕСТВО. Аз съм жена. Номер 17 направо ме разсмя. Праща на лечение нормален мъж със семейство. Извинете-нещо не му е наред ли? Към какъв доктор бихте го насочили? Крайно време е да проходи по курви или е крайно време да си легне с мъж? Простете номер 17 представям си картинката-как мъжът с който сте оножда цялата махала и вие пляскате с ръчички отстрани-"Леле, колко си страхотен! "

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Имаш моногамен мъж номер 17?
Явно ти си кон с капаци:))))
Такова животно НЯМА!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 269daa6ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Проблемът на №16, 18 Не е че не ходи по други жени, а че не приема другите хора с различна от неговата сексуалност за равни. Никой не го кара да си прибира "курви, курвари и гейове" в дома си. А му трябва хапчета да осъзнае, че комшията може да е полиаморен и това не трябва да му пречи да си пие ракията с него пред входа. Защото за разговор за автомобили например не ти трябва секса му. Не ме е срам от никой да говоря с хора с различна от моята ориентация, не се страхувам, че може да ми насилят. Дали моят мъж посещава съседките и дали аз това го приемам за нормално, това си е моя работа и не бива да ВИ смущава всички вас. Не смятам, че мога да бъда собственик на половия орган и на мисълта на мъжа си и да заглежда жените не ми пречи. На него също не му пречи, още не е ослепял от заглеждане, дори спокойно обсъждам с него колко красиво момиче преминава по улицата и какво от това, той не чувства нужда да бъде с друга засега, нито аз имам нужда от друг. Но със сигурност не ме смущава идеята, ако съседката живее с трима мъже това си е нейна работа и не бих я нарекла курва, не вярвам да ме изнасили ако отида с нея на кафе. Семейните отношения на хората не би трябвало да ви интересуват. А като не искате полиаморен мъж, намерете си моногамен, на същият принцип е като не искате гей мъж, намерете си мъж който да харесва жени. И не правете констатации за хората само по сексуален принцип. Един човек може да е доста добър събеседник без да се интересуваме от неговата сексуалност.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602fb4bf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравейте,аз съм номер 18. Мисля, че това започна да се превръща в безмислен спор. Не съм говорил и за момент за търпимоста в обществото-не мога да диктувам кой как да си живее живота, не е и моя работа. И нямам проблем да си пия ракията с никой.
Причината да коментирам тук беше темата на авторката и въпрос на който отговарям според моето мнение-номер 21.
Който е:
"В състояние ли сте да споделяте дома си с него и бихте ли мълчали за това в името на това да не загубите този "чудесен човек"? "
Вие ме изкарахте бастун , бе хора!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 269daa6ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   "Не съм говорил и за момент за търпимостта в обществото-не мога да диктувам кой как да си живее живота, не е и моя работа. "
Сега се отмяташ от думите си "не бил говорил така" Да бе, да. След като в коментар №16 ги прати да пият хапчета и нарече всички, който имат любов към повече от един човек "Курви и курвари". А в №18 пращаш мен в харем, защото съм информирана за начина на живот и видовете любов по света.
Прочел си в темата нещо, но не си доразбрал, че питат само дамите дали ще търпят такъв мъж. Ти като мъж май никой не те пита, освен ако не си гей и си пишеш в тази тема с цел да спориш с мен. Аз напиша нещо като информация ти се хващаш за някоя дума и почваш да пишеш глупости дори по мой адрес. Кой арабин как да ме надупел.
Има доста жени и то в България, който траят такива мъже по една или друга причина, а може и въобще да не се ядосват на това поведение на мъжа си. Причините обикновено са свързани с любов, власт, пари, безразличие или защото и те са полиаморни. Има ужасно много любовници, който са наясно, че любовникът им се прибира вечер при жена си и празнува Коледа с нея, а нямат нищо против. Щом има "ходещи" мъже, те ходят при някоя, следователно има точно толкова жени в България, който поддържат връзка с повече от един партньор, защото сме долу горе еднакво съотношение мъже/жени. Това се случва точно в НАШЕТО ОБЩЕСТВО и точно тук, доста жени знаят за връзката на мъжа си и обратното. Аз съм свободомислещ човек и съм на мнение, че щом самият човек е решил и партньорите му го приемат, не е наша работа с колко хора ще има връзка. И да му кажеш "Курви и курвари" само защото изпитва любов към повече от един човек е повече от грубо. Интересно ми е дали би нарекъл "курвар" шефа си в очите, ако има любовница и съпруга? Или анонимно е много по лесно да наречеш хората ненормални, а ти да имаш голямото самочувствие за "нормален". Най накрая изкарваш мен лошата, защото нямам против тези хора и разбирам, че всеки е в правото си да избере сам начина си на живот. Изглежда сме и съграждани щом използваш "бастун" като определение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker