Аз, той и тя-жената която ни раздели... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, той и тя-жената която ни раздели...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2888 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21, приятеля ми е на 24, имаме връзка от 10 месеца, имаме проблем с майка му, отначалото на връзката ни тя не ме харесваше, беше против мен, но той не се отказа от мен, борихме се и накрая тя се примири и ме прие. Преди 2 седмици се скарахме с приятеля ми жестоко, вдигнахме скандал на улицата, тя разбра и с нея се скарах, и сега му е забранила да се вижда с мен, защото съм го изложила пред хората. Той обаче я слуша много, тя е власна жена, самотна майка, сама го е отгледала, постояно му звъни по телефона да се пребира, държи се с него като с 12 годишен. Виждахме се тайно до сега, но на мен така не ми харесва, говорих с него, казах му да и се опълчи, но той ми казва че нищо не може да направи, тя не ме искала. Много държал на нейното мнение и така. Снощи му казах край, щом не може да се оправи с нея значи няма смисъл да се боря за него. Много ме обича, но го е страх да и се опълчи. Трудно се разделихме снощи, каза ми че много ме обича, нямал да ме забрави, разплака се, искаше да се чуваме по телефона, но аз отказах. Излугах го че заминавам за друг град след няколко дена, и ако реши да си промени решението да ми се обади. Много ме боли, как може майка му да ни раздели, как може той да избере нея пред мен, не го разбирам това... Кажете ми какво да правя да се виждам ли с него тайно и да се надявам че нещо някога ще се промени или да го оставя, да не го търся и да изчакам да видя дали липсата ми ще го накара да се осъзнае. Страшно много го обичам, знам че и той мен, но защо съдбата ни разделя... Извинявам се ако имам грешки и ми е объркана историята, трудно се изразявам и много ми е тежко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98154f1a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, хвани и изпрати букет на тази женица с картичка „Благодаря, че ме освободи от едно мамино синче“

Сега може да ти е трудно, но си се оттървала само с 10 загубени месеца. Питай жените на такива мъже, които ги делят 20 и нагоре години с майчетата им. Бий му шута и си гледай живота, защото не само цял живот ядове ще имаш с този, а и той не може и да пръдне без мамчето - ще съгласува и пола на децата ви с нея и цвета на спалнята ви. Да не говоим, че мъжете мамини синчета са и пълни некадърници в работата и в живота, с такъв ще трябва сама да се бориш за всяка тухла, ако искаш собствено жилище и самостоятелен живот.
Имам приятелка, която е с такъв мъж, мамчето кисне непрекъснато от тях и дори ги подяжда, въпреки, че едвам смогват с деца-близнаци. Забрави, оттърви се от този.

Мили жени, търсете си мъже, които са се изнесли от техните на 18, живеят на поне 400 километра от мама и нямат безплатни минути с нейния номер.

Моята свекърва е чудесна жена, най-вече защото живее много, много далеч. Пита сина си дали съм съгласна да ни дойде за 1 седмица на гости - може и на хотел. Той ми се обажда и се радва, че съм позволявала. Сега съм най-добричката снаха, представяте ли си. Майка ми ще ходи 3 седмици да прави зимнина на ужасната ми баба, за 20-та година няма да види морето, защото баща ми всичките си отпуски ги прекарва с майка си. Тази зима баба, която цял живот е работила да ги разведе, ще дойде да живее при тях и майка трябва да я гледа, да търпи хокането ? и омразата ? и ще е винаги лошата снаха. Кой знае, може и да се разведат, макар че са щастливи заедно, тогава баща ми ще трябва да напусне къщата на жена си!

Моята баба (от майчина линия) винаги ми е казвала - преди да се омъжиш, гледай майка му. Една жена се омъжва за мъжа, но се жени за майка му!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c38b49f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, извинявай, че ще ти го кажа, но приятелят ти е по-виновен от майка си. Как така ще се разделите заради нея? Да не би да му е забранила вече да си "играете". Ама той е по -бетер и от 12 годишен, заклевам се... нямам думи. Голяма грешка си допуснала като си си жертвала свободното време, за да се разделите. Защо изобщо се занимаваш с него? Разбирам, че го обичаш, но как е възможно такъв вчерашен пикльо, който още иска да сучи, да ти завърти главата? Извинявай, че съм груба, но този тип момченца направо ме вбесяват. Сега да ти кажа ли как ще се развият нещата между вас... след 1-2 дни той ще те потърси, ще ти каже, че не може без теб и не знам си какво, ще се опълчи на майка си, и когато се сдобрите пак ще започне да я слуша... и пак старата песен на нов глас. Как може да се унижаваш така, остави го, не му вдигай повече самочувствието... намери си ИСТИНСКИ МЪЖ!!! Опълчи му се, нека не те търси. За какво да те търси, ти имаш нужда от истински мъж. Няма да си щастлива с него, поне така си мисля аз. Дори да се опълчи на майка си, това ще е временно. Той е напълно зависим от нея.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9da91bfa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   даааа съгласна съм... моят случай е такъв подкрепям на 100% №1

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 710761c244
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място да съм му била шута 10 пъти досега... Ще се крия, как не, да не съм престъпничка? Пък и той няма да се промени, от малък си е такъв. След време, когато не си толкова влюбена, колкото сега, ще разбереш за какво ти говоря. Ама прави са хората, че любовта е сляпа...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: acd80cf606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никога не съм разбирала подобни отношения.... Не е ли редно майките да подкрепят избора на синовете (дъщерите) си?
Защо не ти харесва, какво си й направила? Или просто ревнува синчето си?
Според мен изобщо не си струва да се занимаваш с подобен тип "мъже".... На дърти години мама да му казва какво да прави... Ами смешно си е..!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2232387441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хаха при теб поне има някакво развитие, майката на моя приятел действа тънко, разбра се, че не се харесваме или по-точно тя мен и играе по-тънко, води се някаква битка, която аз лично не разбирам защо? Абсурдно е! Вижда, че той е щастлив с мен, вече 3 години е с мен и отказва да ме приеме, но в удобен случай успява да ми напомни за себе си и да ми покаже, че не ме харесва..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db7b897f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Постави се на негово място, трябва да избира между жената, в която е влюбен и жената, която го е отгледала. Ти си го накарала да и се опълчи, а майка му на теб, той просто не може да вземе решение от коя да се откаже. Ти ако си в подобна ситуация, кой ще избереш майка ти или гаджето.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f284c79a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Той няма да се промени. Може, но временно. Мамините синчета си остават такива до гроб. Замисли се дали го обичаш толкова да жертваш щастието си за такъв. Точно това ще стане. Не заслужаваш ли нещо по добро? Четири години живях с такъв мамин синко. В началото на връзката ме запозна с майка си и на следващия ден извикала нейна приятелка с дъщеря и, за да ги сватосва с моя. Представяш ли си? Не съм била лошо момиче, но нейния син заслужавал по-добра. Както и да е, с времето се примири. Бях добра домакиня, готвех, перях, но на неговото разхвърляне нямаше смогване. Ставах рано сутрин, за да излъскам всичко преди работа и вечер заварвах кочина. Дори дрехите и мръсните си чорапи хвърляше където ги е съблякъл. Говорила съм, карала съм се милион пъти, но без резултат. Маминка му е събирала мръсните дрехи и му е оправяла леглото, докато той чака обяда на масата. Очакваше от мен да го обгрижвам като пет годишен.

Майка му и баба му честичко ме хокаха, че не съм добра прислужница и не вървя достатъчно бързо с метлата след скъпото им синче. За четири години този човек един път не се задържа на работа и живееше с парите, които маминка праща. Накрая ми писна и се изнесох. И той много ме обичаше и рева, но не си струва. Знаех, че заслужавам повече. Сега, като се обърна назад се чудя какво съм намирала в него. Ако искаш такъв живот върни се при твоя мамин син.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c464b4ef89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №7 Никоя жена няма да разбере правилно въпроса ти, повечето жени лесно се отказват от майка си и лесно тръгват след мъжете си, както и аз. Жените повече мислим за строежа на собствения си живот от колкото за чувствата на родителите. Жените мислят повече за себе си докато в мъжете е повече развито чувството за "семейно благо" за общност. И когато един мъж не се е отделил още от дома си, приема за свое семейство това на родителите. Отношенията майка син в повечето случай са по силни от отношенията майка дъщеря, затова момичетата не разбират.

Аз съм жена и също не можех да го разбера докато синът ми не стана на 20 а дъщерята на 19 чак тогава разбрах, не че обичам едното си дете повече от другото, но синовете се държат по различно. И двамата работят, живеят все още у дома, но само синът се замисля да отдели пари от заплатата си, да ми помогне със сметките. Аз никога не съм им казала "дайте" или "нямам пари за тока". Когато няколко пълнолетни човека живеят заедно като семейство, всеки негов член трябва да се грижи за общото благо, но може би момчетата го осъзнават повече. Напълно съм наясно, че един ден и двамата ще отлетят от дома, но тогава нали се сещате, че ще имам по малки сметки и надявам се ще успявам да покривам.
За темата на авторката: Зависи само и единствено от теб как ще предразположиш момчето да осъзнае, че вече имате ново семейство и трябва да се откъсне от старото такова. В приказките е описано как момичето е роза, която мъжът трябва да откъсне, но май в днешно време е обратното.

Знам, че ще има такива, който ще ме нападнат, че съм бъдеща "лоша свекърва", но точно те само след 15-20 години ще са по зле от мен, защото аз поне осъзнавам, че изборът на синът ми си е негов. Това дали той в новото си семейство ще има проблеми си е негова вина и ако се карат на улицата няма да се намеся, защото не се влияя от хорското мнение и знам, че същата вечер те пак ще са заедно в своята си спалня. Когато двама млади имат търкания значи се обичат и търсят начин да се чувстват по добре заедно, а и в този период на връзката до две години от общото съжителство леглото оправя всички търкания. Точно в този момент хората се променят и се нагаждат едни с друг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a190037491
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Олеле! Махай го тоя мърльо и хич не съжалявай! Представи си ако създадете семейство и деца какъв ад ще е само с това свекървище!!!
Катрин

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker