Писна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2342 пъти
От години наред сме заедно. Разделяли сме се само за 2 - 3 дни, а сега ще тръгва в друга държава. Ще бъде далеч от тук, а нито той, нито аз можем един без друг. Той иска да замина с него, имам и тази възможност, но... имам строги родители. Първото за което ще се хванат е шибания университет ( записах се да уча заради тях, а дори не харесвам тази специалност ). Не съм малко дете вече на 23 години съм. Не съм оставала нито веднъж да приспа в приятеля ми, за да нямаме проблеми с родителите ми, не съм се прибирала в ранни зори, за да не ме гледат после на криво. А познават приятеля ми, канят го нагости, на море. Бях бременна и явно от страх и от притеснение (какво ще кажат) загубих детето. Още не мога да се възстановя психически, а сега и единствената ми радост да замине. Моят живот. Дори не знам как да кажем на нашите, че искам да замина с него. Какво да правя вече ми писна тотално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: fe5ef239ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не губи любовта на живота си заради консервативните ти родители!
Ти си на 23-не на 12, имаш пълното и законно право сама да взимаш решенията в живота си!
Ако искаш да заминеш с него-просто го направи! Не мисли за това какво те ще кажат. Да може и да се скарате, да ти се разсърдят, но ще им мине и рано или късно ще го приемат. Все пак си им дъщеря...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d0f616973f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 23 години искаш независимост от вашите? Тогава направи две неща: намери си работа и квартира. Така правят порастналите деца на твоята възраст. И тогава чак можеш да заминеш където и с когото си искаш. Всъщност- като кажеш, че заминаваш с него, какво? Да не те вържат?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4dbf3a8f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си оставяй образованието. За напред то ще ти трябва. Ходи на гости при приятеля си. Ако те обича ще те чака да завършиш, а после замини и не се връщайте!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5a5fd76cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина не оставяй образованието си. Все пак, ако пък наистина не ти харесва, какъв е проблемът да запишеш в чужбина, където е приятелят ти? Не ми казвай финансов, защото повече студенти теглят заем там, което им покрива образованието и плащат само квартира си и храната. Имат и достатъчно време да работят... Другият вариант е малко по-тежък. С приятелят ми сме заедно от 2 години, той е всичко за мен, но учи в чужбина, а аз съм тук все още заради университета. Как става номера ли? Когато си с правилният човек, колкото и тривиално да звучи, всичко е възможно. През семестъра аз си правя дупчици и заминавам при него. След това зимата той се връща, неговата ваканция е по-голяма, аз си вземам изпитите и заминавам пак, та така докато дойде лятото. Успяваме да скъсим дните, през които сме разделени на по 2-3 седмици. Тежко е, защото сме привързани един към друг изключително много, не можем да функционираме правилно като индивиди, когато сме разделени. Аз дори понякога не ям от мъка. Имаме много силна емоционална връзка. Трудно е. Но остава още малко.. Последна година съм и след това вече няма да има пътувания, защото ще сме заедно живот и здраве! Всяка връзка има изпитания, ако издържите, това ще я направи по-силна от всякога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker