Влюбен съм в бившата си любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в бившата си любовница
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5073 пъти
Мъж съм на 33.
Живея на семейни начала с жена от 12 години. Като по-млад имах доста буен характер. Бил съм с други жени не еднократно.
И така се започна и тази история, като нещо мимолетно. Не съм изживявал нещо подобно. Тази жена също имаше връзка, но не особенно щастлива. ВЛЮБИХ СЕ БЕЗУМНО!
Искаше ми се всяка минута да бъде до мен. Започнаха се премеждията-криене, лъжи. Никой от нас на този етап не искаше да нарани човека до себе си. Самозалъгване. Определено смея да кажа, че беше взаимно и колкото и по наивно да ви звучи-по детски истинско. От един момент тя започна да иска от мен истинска връзка-беше склонна на това, но аз продължих с извиненията си от типа-имай търпение всичко ще се нареди... и го мислех, но отлагах поради ред глупави причини-например установеният ми вече живот, отново да не нараня жената до себе си или мъжът до нея. Така се оплетохме в лъжите си пред близки и приятели, че ми се струваше невъзможно да признаем какво се случва. И така 7 години. Виждах, че се тормози, но не предприех нищо. Направи два аборта от мен. Първият -защото не искаше деца към даденият момент, а вторият, защото не застанах до нея. Дори себе си залъгвах, че някак ще оправя нещата, но логичният завършек беше, че тя просто си тръгна. Призна почти всичко на мъжът с който беше с изключение на това, че другият бях аз. Сега въпреки, че той не подозира, че аз съм причина за тяхната раздяла не мога да го погледна в очите. ТЯ вече е с друг мъж, с нова връзка и не иска и да чуе за мен-нормално предполагам. НО АЗ ОТКАЧАМ, ЗАЩО НЕ ПРЕДПРИЕХ НИЩО?
Не мога да я избия от главата си, не мога да правя дори нормален секс у дома, не искам и не искам да виждам друга жена. Срещам я понякога на улицата и дори не ме поглежда. Страхувам се да говоря с нея. Осъзнавам, че съм задник и се срамувам от това!
Беше готова да ми даде всичко, но махнах с лека ръка... И не минава и ден без да ми липсва!
Ще полудея, не върша нищо нормално и ревнувам като куче, че някой я докосва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: bfc2dcbbf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Такива са последствията от изневерите и всички други глупости от тоя род! Сам си си виновен.
А настоящата ти приятелка никога ли не разбра затова?
Честно казано не бих искала никога да имам мъж като теб до себе си....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2cf09530b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Само едно ще ти кажа. Щом я обичаш толкова спри я на улицата, прегърни я силно, целуни я извини и се кажи и всичко което една жена иска да чуе и не го мисли. Веднъж се живее и веднъж се умира.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d3f84aed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Много ме е жал за теб - загубил си най-важното в живота - Любовта, която човек среща веднъж в живота. И двамата сте били виновни в началото, но тя е видяла по-бързо от теб и е осъзнала, че те обича, докато ти си продължил да си живуркаш в слепота. Най-големият ти грях е, че не си застанал до нея, когато е искала второто дете. И не се опрадавай, не лъжи себе си, че не си искал да нараняваш разни хора - не е така - било те е шубе, че няма да успее връзката ти, че ще се провалиш отново и просто си бил твърде малодушен, за да промениш нещо. У дома те е чакала винаги топлата вечеря, нали, а любовницата винаги ти е била даденост - къде ще ходи?
И така си избрал сигурното пред Любовта.

Браво на мадамата, защото тя поне е била честна към себе си, партньора си и теб в крайна сметка - предложила е сърцето и тялото си, ти си я отхвърлил. Е, явно жената е намерила щастието си с честен и достоен мъж. Направи ? услуга и не я търси!
Приеми, че някои избори в живота са... до живот!
НЕ СЛУШАЙ НОМЕР 2 - Една жена, познала Любовта и страданието НИКОГА не би се задоволила с по-малко и бъди сигурен - влюбена е в новия си партньор!

Имал си 7 години да разпознаеш Любовта и да я сграбчиш, да не я пускаш. Имал си щастието да я срещнеш за разлика от други, но сам си я убил.

Знаеш ли, имам една чудесна приятелка, която преди често пишеше тук. И тя беше влюбена в такъв глупак като теб, и тя абортира от него, само за да забремени той жена си месец по-късно - уби детето от жената, която обича, за да има дете от жената, на която е обещал да обича. Последваха унижения, тормоз, моята приятелка го чака почти 3 г. и съдба - след поредната му изцепка тя се срина тотално, загуби добре платената си работа, беше принудена да работи ниско квалифициран труд, а е голям мозък и виж късмет - така срещна чудесен мъж, влюбиха се от пръв поглед и днес има човек до себе си, на когото може да разчита. Не само това - той е прекрасен любовник, любим и приятел - запозна я веднага с роднини и приятели, подкрепя я морално и емоционално и тя вече е друг човек, има отново прекрасна работа, продължи с образованието си и изобщо - аз щастлива не я бях виждала (познавам я от 1 г. ), само ми е плакала, само ми е била тъжна и само е мечтала за невъзможното. Виж я днес - прекрасна, чудесна, щастлива и просто друг човек.

И ти авторе си пълен мухльо за мен. Никой не си направил щастлив, дори себе си.
И така, както вчера тя е трябвало да изстъргва вътрешностите си заради твоето безумие, утре твоите ще се преобръщат, защото тя ще носи детето на друг, друг ще се гуши до нея нощем, с друг ще ходи на почивка, с друг ще гради живота си. Такава жена вижда Любовта и не я оставя да се изплъзне!

И не си въобразявай, че имаш шанс. Тя е влюбена в друг, приеми го. Защо съм сигурна, че е така - една жена познала Любовта не се съгласява на нищо по-малко. Съвсем възможно е подобно на приятелката ми дори тя да го желае и обича много по-силно от теб. Моята приятелка сега изпитва само безразличие към мъжа, които се отнсяше към нея като парцал.

Моят съвет към теб - раздели се с жената, която НЕ обичаш, остави на мира жената, която обичаш и бъди свободен да обичаш. Ако Бог се смили над теб можеш отново да срещнеш Любовта, но другия път не бъди такова лайно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bae98b953e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   12 години връзка на семейни начала и невъзможност да я прекратиш - как да го разбирам? Имате деца или нямаш финанси да живееш отделно? Какво те задържа, кажи - само не казвай лоялност и загриженост, защото не е това...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7c4ea035e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Автора.
Не очаквах, че тази тема ще бъде побликувана.
Признавам, номер 3, че си права до последната дума. За съжаление. Настоящата жена с която все още живея може би е подозирала с времето, но предпочете да си затвори очите-предполагам. Никой не каза и дума включително и аз.
Нямам думи за това което стана, ако имаше малко повече разум във всичко, знам ли. Трябваше да разочаровам доста хора за да бъда добре. Но сега като се огледам -най голямата тъпотия която направих е факт.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 14f272d37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Така сте страхливците.. Правите глупост след глупост и после съжалявате, но когато вече е твърде късно...
Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 44bc50768c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ами много си глупав, щом си я оставил да си тръгне. Сега си се усетил ама късно. Вместо да се разделиш с жена си и да бъдеш щастлив си предпочел да си нещастен. Всеки сам си носи кръста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker