Не се предавайте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се предавайте!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2135 пъти
Здравейте и от мен. Аз съм момче на възраст малко над 20г. Случайно влезнах в този сайт, зачетох се в някои истории и да ви кажа, стана ми много тъжно, най-вече когато чета за изоставени мъже. Пичове, искам да ви дам един съвет - никога не се отказвайте от живота заради раздяла! Това не е краят на света, има къде-къде по-важни неща да се свършат и чакат такива като вас. Неслучайно споменах МЪЖЕ, защото точно такива трябва да бъдем. Аз също наскоро се разделих с приятелката си, но какво от това, не трябва да спирам да живея. Малко ли са жените на този свят, че започвате да изливате чувствата си в сайт, пълен с непознати за вас хора? Всеки край е едно ново начало. Щом дадена жена не иска да е с вас, оставете я, това е за добро. Жените много добре усещат тези неща и когато ви оставят, те всъщност ви правят услуга. Кой би искал да живее с жена, която не го обича? "Бих направил всичко, само да си я върна. " Не трябва да живеете с тази нагласа. Вярвайте в съдбата, има хора, на които им е предначертано да са заедно. Приятна раздяла няма, знам колко боли, изпитвам го на свой гръб. Но не си заслужава да седим и да гледаме в една точка как животът минава покрай нас. Много по-важно е да го уредим, така както сме го искали преди да срещнем въпросния човек, който ни е оставил. Ами преди него не сме ли имали живот, след него няма ли да имаме? Къде остават мечтите, амбициите? Трябва ли да се ръководим по друг човек, подреждайки си живота? И какво ви пука дали приятелката ви си има друг? Това се е питал и предишния й, този преди вас. Мислел си е, че тя като си има друг, т. е. някой от вас и край - остава с него цял живот. А ето, че и него го сполетява същото. Момчета, приемете, че жените са така. Те са по-непостоянни, по-лесно се влюбват и разлюбват. Нашите чувства сякаш са по-искрени и задълбочени. Неслучайно се казва, че между мъже може да има приятелство, но когато се съберат 2 жени и повече, става нещо страшно. Това важи и за връзките. Аз също вложих чувства, дадох каквото може, но не се получи. Еми явно не съм намерил точния човек. Но нито един от нас не трябва да губи надежда - това винаги се случва. Идва един ден, в който животът ти се подрежда и тогава вероятно всеки един ще си каже "Ех, колко яко стана, че тя ме заряза". За всяко нещо си има причина. Радвайте се на живота и не позволявайте на проблемите да ви повлекат със себе си. Успех, момчета, един ден всички ще бъдем много щастливи с подходящия човек : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 42ddd0bc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, пич... ти заслужаваш да се наречеш МЪЖ.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ceb032d4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мерси пич.

Да, гадно е и аз сам така, но май взех да свиквам липсва ми ,но на нея аз май не. Нищо, щом не ни искат дано други го направят .

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 08cad6e4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еххе, твоят пост ще го покажа на мъжът ми, който отказва да приеме, че не го обичам и че искам да го напусна... Браво, мъдри мисли от едно 20 годишно момче... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22127417aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Респект!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 99012a6958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хубаво си го написал ама върви го кажи на сърцето! .... дали ще има желание да те послуша? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 22127417aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз няма да се предам!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0deb4f01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брато, хубаво си го написал, но да ти кажа, че не всеки случай е толкова лесно преодолим. Какво имам предвид ли? Аз съм на 31 години, разведен с дете. Бившата ми жена ми налупи рогата с мой познат, който е пълен малоумник, завършен идиот без образование и грам акъл. Месеци наред ми изневеряваше с него, накрая я хванах и ми стана ясно защо ми спретна целия фарс. Та, макар нея да я преодолея как да се примиря, че детето ми евентуално ще живее с тоя ръмпел (за момента не живеят заедно, имат си връзка, поебват си се, техна си работа)? А кажи ми! Иначе си прав, жени бол, обаче като имаш дете брат е болка, която не изчезва. Правил си дете и утре некой мърляч, заради обезумялата и изкурвяла бивша жена ще ти тормози детето. Тва нон-стоп те гложде, а да не говорим ако и майката го настройва срещу теб или го кара да те ползва като банкомат, иначе духаш супата. Та така, верно е, че за жена не се жали, но като имаш деца винаги ще те боли заради тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker