Чувствали ли сте се така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствали ли сте се така?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2568 пъти
Здравейте на всички ^^ Имам един... мой си проблем. Знам че може на някой да се стори много тъпо, смешно обаче тази мисъл всеки ден ме тормози. С приятеля ми сме почти година заедно. Много караници много нещо, ... никакво доверие и въпреко всичко с много компромиси и търпение и от двете страни засега мисля че... стабилизирахме много нещата сравнение с преди. Преди ме е лъгал... и виждах само това. Само обвинявах и не виждах че вече... вече наистина не го прави. Но когато разбрах с какви момичета е бил преди.. просто аз самата не съм като тях. Смисъл такъв не се мисля за грозна.. нито пък за много красива. Обаче знам че върешно той си ме подрежда по някакъв начин и аз винаги сякаш за него съм след тези момичета. Да може да е с мен, да съм единствена за него но как като знам че вътрешно сигурно ме смята айде ако не за грозна за много под "тяхното ниво".. оф даже и аз не се разбирам но все има една такава мисъл. Не мога точно да го обесня. Да речем че нямам някакво самочувсвие за себе си добре... но имам нито ми е в повече нито ми липсва. Кара ме да се 4увствам добре, повтаря ми постоянно че съм единствена за него и никоя друга не му трябва но.. как да стане като не мога и не мога да се почувствам по важна. Сякаш ако ей сега някое момиче от бившите му си каже "не мога без него ще си го върна" примерно говоря... сякаш нямам шанс да го запазя до себе си. Попринцип имаше възможността да се върна при едната си бивша докато беше с мен.. и не го направи. Но постоянно тези момичета от миналото му ме тормозят всеки ден. КАзвам си "виж колко са красиви защо забога е с мен, сигурно защото вече е заета и знае че няма шанс" сеедно съм 2рата. Моля ви не ми казвайте че трябва да се разделим не е това.. прави всичко за мен но защо се чувствам така? Единственото което.. ме успокоява на моменти е.. че щом е с мен значи иска да е с мен. Просто имам нужда от еи такъв разговор "смятам че еди си коя е по красива от теб че еди си коя е по добра в дадено отношение от теб.. имам нужда от еди си какво тя ми даваше това а ти не го правиш" Звучи грубо знам но аз самата имам нужда да го чуя отколкото да знам че си го мисли. Но няма как да ми го каже... а самият факт че си го е помислял даже ме убива. Само не ме упреквайте и обиждайте искам просто най-сетне да си отворя очите и спра да мисля такива глупости но не мога. Знам само че аз съм си виновна за това, че е мой проблем и трябва сама да го разреша да стана по уверена в себе си и да спра да се измъчвам с такива мисли които отстрани изглеждат... абсурдни знам... Благодаря за отделено време на тези които са го прочели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9fa5b3ab15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо просто не се радваш и наслаждаваш на връзката ви, ами се депресираш напразно? Не се сравнявай с никого, глупаво е. Имаш ли основание да мислиш, че той си мисли, че един вид ти не си достойна за него, защото не си чак толкова красива като предишните му приятелки? Някога той сривал ли ти е самочувствието? Той сравнявал ли ви е? За твое успокоение ще ти кажа и аз съм имала такива моменти, все говореше за бившата му тя така правила, онака, не знам си кво и аз почнах да се съревновавам със спомена му за нея, стигнах до там да плача по цели нощи мислейки си как на нея и е казвал, че я обича всеки ден, а на мен го е казвал само веднъж докато му падна в мрежите. Ужасно е да се измъчваш, спри

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 21b299f7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: в интерес на истината никога не го е правел никога не е казвал нещо такова. Точно обратното казвал е само хубави неща относно характера и вътрешното ми аз... но външно си призна че ако не ни е бил познавал и се абстрахира от факта че съм с него повече би му харесала външно бившата му. ТОй ми каза то по тая логика и от нея има по красиви с които съм се зарибявал ... обаче от всички тези момичета избрах теб и съм с теб. Точно ей тези неща ми каза просто в началото хванах 2 3 зарибявки и оттогава почнах да се чувствам така.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fb689c5e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един мъж за да е с теб значи има защо. Може да го караш да се чувства по начин по който другите не са го карали. За мъжете външността е важна, но е по-важно как се чувстват с даден човек, как общуват, как ги разсмива, как прекарват времето си заедно. Не се вдълбавай в миналото му, защото ако много ровиш все ще изкочи нещо неприятно. наслади се на момента и се съсредоточи върху това да го задържиш, а не как ще ти го вземат. И от приятели зная, че един мъж когато е влюбен вижда жената до него по-най прекрасния начин, затова не се вкарвай в излишни филми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 449cc67095
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баси простака. То ако те обичаше истински ти за него щеше да си най-красивата на света. ЕМи знам, че не искаш да го чуваш, но нямате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 701313d812
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, голяма изцепка :O

За авторката–Девойко ти имаш проблем със собствените си демони, приятелят ти няма участие в случая!
Ти си направила някаква класация на бившите му мадами и сама си сложила себе си на най–ниска позиция... съответно, вече си неуверена във връзката ви и виждаш проблем дори и там, където го няма!
Това ще ти изиграе много лоша шега на теб и ще си причиниш сама доста рани!
Ти вече, гледаш под особен ъгъл на действията му и ги тълкуваш по начин, който пасва единствено с позицията в която си се поставила в тази класация! Внимавай, ти самата да не му подхвърлиш идеи неволно и да предизвикаш ситуация;)

Всеки човек има минало, какво е било преди теб не би следвало да те вълнува и да ти влияе толкова сега... влез си на 100% в тази връзка, не се вкарвай във филми и не търси под вола теле.. там обикновено има само топки :)

Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d8e1e15af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4 е зле с изводите или не е прочел внимателно, че той ти казва думи от типа, че си единствена за него и т. н. Проблема е в "как да стане като не мога и не мога да се почувствам по важна". Трябва да работиш над себе си. Не той има проблем ами ти имаш със самочувствието и самооценката. Купи си книги от от типа "опознай себе си", научи се да се харесваш повече и добий самоувереност. Излез до книжарницата и накупи книжки. Няма нищо 100% сигурно и никой не ти е 100% сигурен. Може да не искаш да те сравнява, но това го правим почти всички хора. Няма как след като си имал различни връзки. Просто спри да се филмираш.

K-Man

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker