Искам, целият този ад да приключи.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам, целият този ад да приключи..
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3360 пъти
3дравейте всички, не пиша тук толкова за съвет, а по скоро, за да излея всичките си чувства. Ще се опитам на кратко, да споделя ( колко ще бъде кратко... не знам, но ще се опитам. )

Аз съм жена на 23 години, живея с майка си, от както баща ми почина, по вина на майка ми, всичко се промени.

Спокойно, не го е убила, нито нещо от сорта, просто тя е адски амбициозна жена, и човека се спомина, заради нейните капризи, както и да е. Не я мразя, просто да кажем, че връзката ни майка-дъщеря, не е една от най-силните. Проблема е, че винаги е очаквала много от мен, винаги! И в момента в който се проваля в нещо, следват думите " Казах ти, да дадеш всичко от себе си, винаги се проваляш " и така ме потъпкваше години наред.

В един момент ми писна и заминах за Испания да работя, там срещнах любовта на живота си, или поне така мислех до сега. Той също идва от добро семейство, майка му и баща му са добри хора, заможни са, но не са алчни или егоитични, на пръв поглед " перфектното семейство" слагам кавички, защото перфектни хора или взаимоотношения няма. Споделих на майка ми за него, но направих грешката като и казах, че е от заможно семейство. Казах и го по телефона, но ако ми беше насреща със сигурност щях да видя как и грееха очите. Домъкна се с претекста " да го видя, мамо, да видя зет ми, да се запозная с него, със семейството му" Дойде, запознаха се, хареса го, семейството му я хареса, всичко беше наред, до момента в който, един ден майка му замина на командировка, и незнайно защо, някак си незнам дали беше плод на въображението ми, но някак си майка ми гледаше да му се хареса и т. н Приятеля ми нищо не забеляза, защото просто не я познава така както аз, но като му споделих, реагира доста бурно, един вид как съм можела да говоря такива неща за майка ми. Така лека полека, прекрасната ми майка, настрои почети цялото семейство срещу мен, колко неблагодарна съм била, колко несправедлива с нея, тя как всичко правела за мен, аз как не съм я уважавала и т. н

Писна ми събрах си багажа и се изнесох на квартира, приятеля ми ме потърси, извини се от негово име и от името на семейството му, и каза че иска да започнем отначало! окей, за сега. Изминаха се 4-5 месеца и забременях от него, майка като разбра, щастие неземно... сега как сме щели да си живуркаме. Ужас! Да съм искала пари от свекър ми, да купим апартамент и да се изнесем, та да не се събираме народ в къщата. :О Останах втрещена! Какво е правила и струвала не я знам, но така стана, изнесохме се аз и приятеля ми. Той ме разпитваше за майка ми, защо се държа така с нея и т. н и му разказах всичко от самото начало, явно обаче и той е казал на техните и майка ми е разбрала, и е усетила, че са я разбрали що за човек е, и малко по малко започна да извърта нещата в нейна полза, ама как аз в България, не съм се спирала, колко пъти съм забременявала( което не е така ), каква жена съм била и т. н и незнам как приятеля ми се повлия от него, вече съм в напреднала бременност той се върна в къщата аз останах сама в апартамента, просто вече не знам какво да правя, как да се оправя с тази жена. Винаги извърта положението, в нейна полза, аз страшно много обичам приятеля и не искам да го изгубя заради някакви интриги и лъжи на майка ми :( вече съм в тотална депресия, сама съм, човека на който уж се предполага, че трябва да е до мен и да ме разбира ( майка ми ) настройва всички против мен, незнам какво цели, не знам вече какво иска.... Страшно ми е тежко вече не се издържа, цялата тази история.. просто искам да има някакъв край, защото просто не мога повече...

Това е, надявам се не съм доскучала на никого, благодаря на тези, които са отделили от времето си, за да прочетат още една споделена история в сайта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 83797ddb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отношенията майка-дъщеря много пъти не са идеални. Аз също не се разбирах с моята майка и всеки път се чудех, защо вместо да ме защити, се опитваше да смаже самочувствието ми. Въпреки това знам че не ми е мислила лошото. Вече и аз съм майка и някак не мога да повярвам, че родител може да направи лошо на детето си. Понякога са досадни, както твоята, но да злослови за теб.. това вече е прекалено. Защо не поговориш директно с нея и не я попиташ на какво се дължи тая злоба? Защото това наистина е много странно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 793c18881a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление и такива майки се намират. Моя съвет е тази жена да я държиш възможно най-далече от теб и да говориш с твоя приятел отново и да му кажеш или да не слуша майка ти или го зарязваш. Дори и нищо да не стане сигурен съм че ще намериш някой който истински те обича и не слуша мнението на другите за теб

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3e792f683c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Майка ти е социопат и психопат. Моята е абсолютно същата. Щом започна връзка с някой мъж, тя тръгва и започва да прави интриги и скандали, съчинява си измислици по мой адрес, очерня ме, изкарва ме че съм вършила неща, които дори не съм и помисляла да направя. Щом ми се случи нещо хубаво - тя побеснява, злобее, кълне ме, пак тръгва по хората да разправя лъжи за мен. Дори за съвсем дребни неща - примерно съм си купила нещо - дреха или техника - позеленява от злоба. За сведение парите си изкарвам сама, тя не работи от 15 години и виси на врата ми да я издържам.
Но пък ако ми се случи нещо неприятно или нещо съм разстроена и ме види да плача - тя просто засиява от щастие и започва да ме подиграва - "казах ли ти, че от теб нищо не става, ти си боклук, за каква се мислиш, видя ли сега, хак да ти е, така ти се пада, да умреш, да окьоравееш дано. " Ей това е моята ненормалница! Единствено дете съм й, тя самата няма братя или сестри, родът ни е малък и не поддържа връзка с тях. Съпруг или приятел също няма. Реално аз съм единственият й близък роднина. Понеже тя самата се е провалила в живота - и в брака, и в работата, и в образованието - тя не може да понесе мисълта аз да мръдна дори на йота по-нагоре от нея. Ей затова е цялата тази злоба - да съм под нея, в блатото, за да може тя да избива комплексите си върху мен. И твоята е същата извратенячка. Зарежи я, не контактувай с нея и я остави да пукне сама като куче, потънала в собствените си ла*на.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fa5060317a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако това е така, просто го покажи на приятеля ти да го прочете.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 89276b93b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей:)
Все едно чета за своята майка.
На 32 години съм. Единственото което може да постигне по този начин е да те загуби, колкото и да е жалко. Моят баща също почина по вина на майка ми и никога няма да и го простя. Алчност и власт над всички-май това беше идеята на моята майка. Загубих много приятели и близки и ми беше наистина тежко през това време. Дори все още ми е мъчно. Имах връзкас човек който обичах безумно, но направи всичко възможно да се разделим, защото не беше богат. Всичко това зад гърбът ми. Потъпка всички хора около себе си и покрай мен. И какво стана-загуби ме. Загуби и всички наистина близки хора покрай себе си. Последиците от това са наистина грозни. Сега имам връзка с много стабилен, спокоен и добър човек и пак не е богат, но тук вече удари на камък, въпреки, че се опита и тук да повлияе. Докато не и дадеш ясно да разбере, че животът си е твой и никой няма право да ти го диктува. Трябва и човека до теб да си даде тази сметка. Много неприятна ситуация. Давам си сметка, че всичко това са опити на родител да накара детето си да бъде добре, но всичко си има граници. Не позволявай това да ти пречи да живееш нормално, както попречи на мен. Много време захубих за да и бъда удобна, а последиците бяха, че нямам деца, нямам близки, и дори не искам да стъпя дори в родният си дом. Отказах да и вървя по свирката и вече се чувствам свободна. Започнах живота си буквално отначало. Надявам се да не стигнеш до такива крайности, просто не го позволявай. Абсолютно всичко зависи от теб. Сега като я гледам понякога дори я съжалявам. Алчноста не води до нищо добро.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 23e1d14993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отношението на майка ти към теб е чудовищно и веднъж завинаги трябва да скъсаш с нея. Поговори с приятеля си и му кажи, че искаш да сте само двамата и да отпратите майка ти в Б-я и че тя не е добре дошла у вас. Лошото е, че майка ти така е манипулирала ситуацията в твоя вреда /не толкова в нейна полза, но тя е глупава и не разбира, че така е навредила на теб, а не че нещо е спечелила за себе си/.

Помисли дали не иска да бъдеш само при нея и затова дати прави тези глупости. Много егоистична и глупава майка имаш, на всичко отгоре и амбициозна.
Поговори с приятеля си - това е най-важно. И другото е да скъсате отношенията си с нея. 567

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2de4a9f925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Опитай се да вземеш ограничителна заповед срещу майка ти.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b9943843d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Майка ти защо продължава да ходи в Испания? Прекрати й взаимоотношенията там.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 85b1855a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз я прочетох и не ми доскуча.
Горе главата. За теб майка ти е прочетена книга, но приятелят ти.... той е за бой! Утре някой ще му каже че си лека жена и той пак ли ще си тръгне? ! Колкото и да го обичаш следващият път като тръгне да се връща - а такъв ще има, му дай да се разбере че няма да търпиш това иди ми дойди ми! (както и да се превежда това) :) Освен това, сподели ли му факта че майка ти се е ориентирала към финансовите им възможности, а не към тях като хора? Ако не ти вярва заедно и направете един "тест" и после да те пита защо се държиш така с нея!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5e589d7890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката:
3дравейте на всички, благодаря за отделеното ви време, както и за подкрепата и разбирането ви, наистина.
От време насам все още съм си сама в квартирата ми, и вчера се опитах да направя контакт със майка ми и директно да я попитам какъв и е проблема и какво цели? Ако иска пари - да каже колко и да се приключва. Отговора и беше такъв " глупачка, не разбираш ли че трябва да си осигуриш бъдещето? ! " и аз и отговорих " ти за касичка ли взимаш приятеля ми и семейството му, и по специално баща му? " и тя затвори, разговора приключи. Сигурно пак им е надрънкала врели не кипели, защото бащата на приятеля ми се обади посред нощите да ми каже, че майка ми е болна? ! Моля? ! Вие представяте ли си? От какво е болна? Била се разтроила от разговора с мен? Била съм се държала неуважително? ! Ето, отново, айде сега да ходя да доказвам кой какво казал. Опитах се да обясня, но без резултат. Вече сериозно обмислям да отида и да и купя билет за България 1ва класа, да се порадва за последно, и да и го подаря за Коледа. Това ще бъде най-хубавия подарък, който мога да подаря на мен, на приятеля ми и на семейството му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker