Предпочете платената любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предпочете платената любов
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3186 пъти
От 3 години живея извън България. Дойдох тук за да забравя момчето което обичах до болка, макар да съм далеч това не ми помогна. Забранявах си да мисля за него, излизах с други които винаги сравнявах с него, но така и него забравих. Преди 1 година срещнах едно тукашно момче което ме заинтригува с доброто си държание.

Грозноватичък, без добро образование, селско момче, но какво пак нали е добър с мен. Цяло лято ходехме по вечери, барове, по плажа и където си пожелая. Един ден обаче си позволих да погледна с кого е разговарял, бях потресена, в 3:30 през нощта е търсил двама сводника на проститутки известни в целия град. Смотулеви, че са му приятели, не се чувствал добре и трябвало да поговори с някой. Както и да е простих му, макар да знаех, че ме лъже.

Не мина много от нашата връзка и разходките по морето, баровете, ресторантите намаляха, почти спряха. Не мога да си позволя квартира и живея в малка стая дадена от работодателя ми, подобие на маза. Приятелят ми казва, че имал финансови затруднения и не може да дава пари за наем, живее с родителите си (той е на 31 години).

Преди няколко дни получих смс от него: "След като ми доведеш някое момиче, нали съм ти приятел".

Грешка в избора на получател. Отново го хващам да си търси кабаретки. А ето и от къде идва финансовия проблем. Не осъзнава, че плаща за секс на жена която гледа на него като 50 евро? От няколко дни не се чуваме, знам, че ще ме потърси отново и не знам как да постъпя. Свикнах с него, не знам как да продължа, нямам приятели с които да излизам а не мога да се върна в БГ все още.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 34c8ca41ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен отговора е един - раздели се с него. Въобщеее за какви кабаретки и за какви проститутки си говорим? И ти си все още с този човек? Кое му е доброто държание? На твоето се вика от трън, та на глог. Моля те, зарежи го и пиши какво е станало:)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 55a78f8945
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, недей да продължаваш.. нямала съм същия проблем, но недей да се мъчиш с човек, който не държи на теб.. той не само като жена не та уважава, но и като човек.. унизява те и по-добре за теб да спреш... казвам ти го искрено, въпреки, че съм няква непозната.. но просто и на мен много ми е тежко и имам проблем с любовта (а моята е много голяма и проблемите също).. просто не трябва да си с човек, който гледа настрани, та камоли да си плаща на боклуци за секс.. да не дава господ може някоя болест да се хване: (а той щом себе си рискува, въпреки, че си има приятелка и не му е нужно.. и получава от нея не само секс, но и любов... дали няма да рискува и твоето здраве... помисли за себе си мила!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 62158e8a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едва ли някой би те посъветвал да продължиш тази псевдовръзка.

Помисли за себе си, достойнството си, здравето си и потърси щастието другаде.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: d4a574282c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не се занимавай с този. Гледай да избягаш възможно най - бързо от него. Не разбирам какво добро държание получаваш..., унижение и замяна с проститутки?

Просто сложи край на всичко това. Кажи му, че не искаш да се виждаш с него и го забрави. Приятели не се печелят лесно, но бъди сигурна, че рано или късно ще намериш такива. Както си намерила този (чудя се как да го нарека), така ще намериш и други, но навярно много по - стойностни и уважаващи човека до себе си, хора.

И в никакъв случай не лягай с този. Кой знае с колко е спал и дали изобщо се е потрудил да използва предпазни средства. Ако вече си спала с него, иди си направи изследвания... и дано всичко да е наред.

Бъди сигурна, че ще намериш приятели, но до тогава не се дръж за този олигофрен.
Успех...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9d9cb6bd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, това че си свикнала с него, не може да е причина да продължаваш да живееш в тоя ад. Нима забравяш достойнството си?! Ти колкото една евтина проститутка ли струваш?!?! Еми да започне да ти плаща и на теб?! Аз не бих продължила връзка при тази ситуация ... нещо повече - бих му направила живота черен, за да помисли следващия път кого ще наранява.

Приятели се печелят трудно-вярно, но компания винаги можеш да си намериш, така че бъди сигурна, че няма да останеш сама. А този индивид го разкарай възможно най-бързо от живота си, докато не си хванала покрай него някоя зараза?!!??! Успех от мен и пиши пак ...

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5c00731773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не разбирам защо търсиш съвет изобщо? Не е възможно да си толкова глупава, че да не разбереш, че тоя е абсолютно пропаднал тип. Няма какво да правиш с тоя нещастник.
Не разбирам желанието на малоумници, които имат приятелки да ходят на проститутки. За разни боклуци има пари а за теб не а? Абе понякога момичетата сте откровено и брутално прости.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 19e427abed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой знай какво е направило момчето. Ами има познати (сводници) които му пращат момичета. И какво от това, по добре че е проститутка, защото е ясно че там не влага никакви чувства. Ейй голям проблем направихте, а и вие с вашите коментари да го зарязва, глупости, всички мъже изневеряват. Впрочем незнам какво разбирате под изневяра, защото за мен изневярата не се състои в един секс, изневярата е тогава когато се влагат чувства

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker