Дали можем да сме нещо повече от съквартиранти? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали можем да сме нещо повече от съквартиранти?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2493 пъти
Пише ви момче на 25 години, живеещо в Германия.
Градът в който живея не е голям, нямам контакти с много българи, но винаги съм гледал да помогна на такива, които се нуждаят. За съдействие ме помоли и приятел на баща ми, чиято дъщеря си търси работа. Свързах се със семейството, направих каквото зависеше от мен и момичето пристигна, близо 3 месеца живеем заедно. Още като я видях бях приятно изненадан, много!
Не съм от най-социалните хора, тя също е срамежлива и беше доста трудно в началото.

За 2-3 седмици започнахме да се отпускаме, да си споделяме, храним се заедно, разходки, много добре се разбираме.

Объркан съм, защото поведението и е доста странно, наистина не разбирам.

Първо, сутрин се разкарва разголена (което наистина прави утрото ми добро), но 15 минути по-късно започва да разправя за тъпия си колега, който доста я вълнува. Миналата вечер си стоях, тя както минаваше ме погали с 2 пръста по ръката. Казах си, че това е ясен знак и тя веднага изстреля, че ще излиза... с въпросният колега.
Не искам директно да и кажа за чувствата си, защото ще се развалят отношенията ни. Ще бъде тъпо и да я питам какво чувства към мен, а ако действам без много приказки... и тя не ми отвърне ще бъде тотален провал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 367effaaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто гледай да изпревариш въпросния колега. Заведи момичето на романтична разходка. Някъде на усамотение, само двамата с приятни изненадки. Може пък и тя да те харесва, но да и е писнало да чака да направиш първата крачка. Прояви малко фантазия. Заведи момичето на разходка на някое красиво място /парк, езеро/ гледай обаче да е привечер тогава е по-романтично, но и гледай да не е прекалено тъмно за да не се изплаши, че тогава изобщо няма да те огрее. Заведия на кино гледайте романтична комедия или пък в къщи и предложи да гледате романтичен филм подобен на това което искаш да ви се случи. Заведи я на лунапарк ако имате. Заведи я да гледате звездите. В подходящ момент я целуни нежно и така ще разбереш дали и тя иска. Но при всички случаи гледай целия ден да е само за вас. Ако трябва я накарай да си изключи телефона или да си ги оставите в квартирата, за да не може ония да и звънне. И да разкажеш как е минало да не забравиш!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9bd04641c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ау... момичето те смята като покровител, ти обаче както много мъже си приел грешно нейните "като на татко" докосвания. Не знам тя на колко е, но ако не си привлекателен, тя няма да има сексуално влечение към теб. Не й казвай нещо глупаво преди тя да даде инициатива. За нея ти си опора, не секс забавление за една нощ (не ревнувай, тя няма да е с колегата си вечно)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 901dac8874
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може да те провокира с нейния "колега", за да те накара да направиш първата крачка. Има жени, които обичат да инициират надпревари, да бъдат награда за по-добрия. Другата опция е да те смята за говоряща мебел и да не и пука какво предизвиква в теб с голотата си. Твоята задача е да разбереш кое от двете е. Щом учиш в чужбина, значи имаш акъл в главата, използвай го

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1d344d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че няма чувства към теб, понеже аз ако живеех с човек, който ме привлича, със сигурност нямаше да говоря за някой "колега". Че то това си е чист автогол.. :) Както и да е, това съвсем не означава, че не можеш да я ухажваш. Твърде е възможно да си падне по теб с течение на времето. Действай!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3199cf5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен нарочно се разкарва разголена пред теб. Търси внимание, била е срамежлива и определено и липсва мъжко внимание и интерес! За сега не я интересуваш щом говори за другия, но не си и безразличен, според мен. Не и казвай, че я харесваш, остави я да се насити на онзи и да й омръзне - тя сама ще подходи към теб и ще те поиска.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 007780dc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Глупости, въобразяваш си.. ти си във френд зоната момче : )) Ако има някога нещо, ще е еднократно, ще е грешка и с отношенията ви ще бъде свършено, завинаги, туй то

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 432741edb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Затова никога не търси помощ от друг и не помагай на никого. (лично мое мнение, благодарение на което съм пожънал доста успехи, но с много жертви). А иначе да й признаеш чувствата си за мен е най- тъпото. По скоро действай без да говориш дори да не ти отвърне няма да е провал ти няма да скачаш с главата напред. Коментар 3 ми хареса ако те провокира провокирай я и ти. Бъди загадъчен от начало, трябва да предизвикаш любопитството у нея. И най- вече не трябва да отстъпваш лично аз съм си изпатил така с едно момиче точно като я отстъпих на другия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker