Толкова неща ни разделят... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова неща ни разделят...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3066 пъти
Преди време се запознах с един мъж, приятен на външен вид, душата на компанията, интересен. Проблемът обаче, е че той не е учил нищо, имам в предвид във Висше учебно заведение и умственият му капацитет изобщо не е на ниво. Зная, че дипломите и квалификациите в наше време, не са от толкова голямо значение, но все пак, когато двама души нямат за какво да си говорят е доста трудно. Та от приятелство, нашата история продължи в една връзка, но без обвързване... Аз харесвах това, че е човек, който държи на думата си и е коректен, но никога не можх да се преборя с любовта му към жените. Аз никога не бях единствена, а той твърдеше, че би искал да се кротнем и двамата и да се обвържем сериозно. Казвайки тези думи, той нишо обаче не правеше, за да ми докаже, че си струва. Нищичко. Това само бяха думи, които не бяха подплатени и аз не му вярвах.
Колкото повече се виждахме, толкова повече аз се привързвах към него, но разликата в интересите и в интелекта ни ни разделяше и често попадах в неловки ситуации, когато го представях на свои приятели.
Но не ми пукаше. На мен ми беше приятено въпреки всичко с него.
Всичко това до онзи ден, когато и двамата си казахме нещата, които сме крили един от друг, истини и мнения и тогава разбрах, колко много съм се заблуждавала в тови човек.
Разбрах, че поддържа връзка от разстояние с жена, която живее в чужбина и въпреки разстоянието, те се чуват доста често и са в час с животите си. Разбрах, че поддържа още няколко връзцици ей така с приятелки, с някои от които дори беше ходил на море. Всяка една от тези жени, искала нещо сериозно от него, а той се чудел, коя да си избере.
Кажете ми как е възможно тогава един мъж да твърди, че има сериозни намерения към мен, а да не оставя другите си " изгори " в същото време? Това само думи ли са, и има ли според вас той въобще сериозни намерения към мен? В момента не си говорим, защото се скарахме жестоко относно тези връзцици и изказването мъ, че той нямало да се промени и че нямало да се унижава за една жена...
Гледам го всеки ден на скайп, стои си на линия но не пише, виждам го и на фейсбук, коментира мои снимки, но и коентира на още поне няколко жени.
Има ли въобще смисъл? И как да го забравя този човек, който въпреки, че няма нищо което ни свърза, все пак успя да докосне душата ми и да ме накара да мисля постоянно за него....
Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 761f22d9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човека просто обича "връзЦици". Не го вини, всички ги обичаме

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ddafb4b223
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Необразован женкар? От какъв зор?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f0cd57efab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Значи не съм единствената, която се е сблъскала с такъв тип мъж. Може би само годините ни се разминават. Аз съм студентка, а той с 8 години по-голям от мен. Без висше образование, работи си нещо там колкото да си изкара пари да преживява що годе добре, да има пари за части по колите и моторите си и т. н. Мен това не ме бъркаше всеки си има свой живот и се справя някак. Аз също в началото не можех да си го обясня. Той също е голям любител на жените. Не го крие, а в същото време ме ревнува, държи ми сметка (което аз не правех с него). Влюбих се в този човек, но винаги слагах една бариера по простата причина - вечните му контакти с други жени. Това явно си е в природата им, колкото и да обичат една жена никога не могат да бъдат само с нея. Но защоо? След като тя им дава всичко те ходят при други? Не знам и аз, и на мен ми е много объркано, но мисля да се откажа от този мъж - той няма да се промени никога! Това съветвам и теб! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8e63624b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе я го зарежи тоя селски бек. Както ти писа номер 2 - необразован, че и женкар... пфф. Не ти трябва, щото нищо няма да научиш от него. Човека още не се е находил, за какво ВУЗ говориш. Остави го да се находи, хвани си някой свестен, който знае какво иска от живота.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 23d154b7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо, нека се уточним, че умственият капацитет няма нищо, ама НИЩО общо с което и да било висше учебно заведение.
Второ, той няма сериозни намерения.
Трето, за да го забравиш, трябва да насочиш интереса си към друг човек, така че се оглеждай внимателно и търси твоя мъж. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 33aa27d171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре де, как може да се влюбиш в някой, с който няма за какво да си говорите? Това не го разбирам. Двама души в една връзка имат общи интереси, виждания, харесват сходни неща и т. н. Не казвам да са еднакви, но да имат достатъчно допирни точки. И в какво точно се влюби? На всичкото отгоре, той е женкар, който не се свени да те послъгва и прави на маймуна. Ако продължаваш все така да му вдигаш самочуствието скоро ще откриш нещо повече от съмнитени контакти с ниакакви женички.
Въобще не си го слагай на сърце и му тегли една. Такива мъже не се променят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами как мога да се влюбя в такъв мъж... ми мога? Да, нямаме общи теми и интереси, но имаме едно и също чувство за хумор и забавните историики и случки определено ни помагаха да прекарваме времето заедно...
На всички ви коментарите, само ме убедиха, че всичко, което си мисля е вярно. Той няма да се промени и аз трябва да си продължа без него, защото по-добре сега, от колко по-късно. Явно е така. Супер ми е трудно. Започвам с изтриването му от скайп и фейсбук, и после и от сърцето си, но това ще отнеме малко време...
Благодаря ви

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ab6d7f8c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   5 ти го каза, умствения багаж няма нищо общо с висше, средно и така нататък. Що за повърхностно твърдение, ти ако съдиш хората по тапията, ясна е работата. Да образование трябва да има, но същността на хората не се определя от това какво са завършили. И относно твоята изгора, да разни идеали, разни хора.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d7b3cbb61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако си търсиш причина да се разделите, я потърси на друго място, защото доводите ти са смешни, извинявай че ти го казвам така.
Скорошен пример вземи от вишистката по икономика черната Златка. Като има тапия та какво? Простия човек си е прост, ако ще да има титла доцент или професор.
От друга страна забравяме че Исус е бил дърводелец, както това е била любимото занимание на Чърчил. Разбира се мога да утре да ти казвам примерни, които доказват че едното няма нищо общо с другото.
А ти пък се изкара много изучена, но някак в думите ти виждам детински мисли, също така нечии други напътствия, дали на приятелки или роднини.
Но ако се чувстваш така, наистина е най-добре да се разделите. Така поне не знам за теб, но той ще има шанс да срещне жена, която да го уважава и цени такъв, какъвто е, със своите несъвършенства и недостатъци.
Успех със следващите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c771dc821
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами авторке и аз съм с човек, който е доста по-необразован, невъзпитан и живееш в една съвсем различна от моята социална среда. Но се влюбихме и заобичахме много... Въпреки различията. Но в един момент тези различия започнаха да оказват влияние. Малко ме излага пред семейството ми. Аз никога не съм го подтискала. Дори съм гледала да не "изпъквам" пред него с повечето ми знания или хубавото ми образование. Но той започна да се опитва да подтиска мен. Постоянни забележки, обиди... Явно в един момент простотията и елементарщината си казаха думата. Заради това се радвай, че при теб е станало така. Сега, а не по-късно, когато ще е много по-трудно за теб да се махнеш. Аз също съм на мнение, че не образованието прави човека. Но в крайна сметка защо да тъпиш просташко държание, вместо да си намериш по-достоен за теб мъж? !

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хора, защо се хващате за това, че съм написала, че той е необразован, а не виждате ( не четете ) същността на проблема? Написала съм, че ми беше приятно с него, въпреки, това, че освен за жени, коли и пак коли, той няма почти никакви други интереси, а да не говориме и за речник. Но аз си го харесвах и ми беше хубаво като се виждахме. Не съм го унижавала, по-скоро съм била доста мълчалива, ставаше ли въпрос за образование и професионални успехи. Ако трябва да бъда реална, аз съм с доста добро образование, но не печеля добре, а той няма никакво, но печели пре добре. Факт, че доста често ме е карал да се срамувам от него, с просташките си жестове или изрази, които никой не разбира.
Не говориме за образованието или за неговата липса в тази изповед, а говориме за разликата в това един мъж да ти говори, че е готов да се обвърже и да те " кани " да живеете заедно и в същото време да ти разказва как лятото не се е спрял да чука на горе на долу и сега се чувсвал презадоволен... Но иначе, аз съм била специална и една от малкото, която му била влезнала в сузнанието. Благодаря...
Иначе вече го изтрих от скайпа и фейсбука, но си поревах и то много. Това е.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 30333e03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти му нямаш доверие, а и как да е обратното, като ти разказва колко е минал. А и тези, които се хвалят с постиженията (трофеите) си, как не вземат да се замислят, че с това не печелят нищо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1df1b6d260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти сама си написала "Проблемът е, че той не е учил никъде". Не сме си го изсмукали от пръстите. Както и да е, уточнихме вече, че НЕ е това проблемът всъщност. Истината е, че си си направила някакви илюзии относно него. Виждала си го какъв е и въпреки това си крепила някакви надежди, че ти ще бъдеш специалната. Но не вярвай много на думи, гледай делата. А този човек от ясно по-ясно ти е показал, че далеч няма да си нещо повече от онези, които вече е имал. Та общо взето не виждам какво се чудиш... Приятното изкарване е достатъчно, само ако търсиш нещо не чак дотам сериозно, а виждам, че случаят не е такъв. Така че, отново, какво му мислиш и се терзаеш? Недоумявам. Гледаш напред и това е. Не е последният мъж на Земята.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ама за какво доверие можем да говорим, като той иама наглосттта да ми разказва, с колко жени бил спал например лятото и как те му били ей така за забавление и щото те го били искали, той не можел да се дърпа... Предствяте ли си... Абе, няма смисъл да се продължава напред... а коментара на номер 10, просто много ме впечатли, защото аз си се видях в него, след извесно време....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 13, доста съм съгласна с теб. И за илюзиите и за всичко... Само ако беше толкова лесно да се направи... Определено не е последният мъж на земята, но навика си е голямо нещо... Колкото до приятеното изкарване и до сериозността, да така е, и от начало общо взето не беше въобще сериозно, нямах никакви намерения, просто си се забавлявах. Но с времето, започнах да се заслушвам в измислиците му, че ние сме създадени един за друг и че щяло да бъде нормално най-накрая двамата да сътворим нещо, да го създадем и да се кротнем. И аз се вързах... на тези години... да факт е... :(((
п. с явно не ме бива в тези връзки уж за забавление...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2dd4e83ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това, че ти разказва с колко е бил, според мен е комплексарщина и/или преувеличава. Това говори и за липса на уважение към тебе и че не е никакъв кавалер. Един мъж с колкото и жени да спи, да се забавлява и т. н. не бива да разказва за тях на момиче, с което не са само приятели. Той трябва да проявява уважение. Имала съм връзка с подобен индивид като твоя. И той беше с по-ниско образование, но просто нямаше желание да се развива. Достатъчно му беше да има пари за цигари. Та, този индивид ми ги разправяще същите неща, докато бяхме заедно - с колко бил, къде ги водил, с кои си пишел, кои го искали. Аз не издържах и го разкарах. И след време познайте. Оказа се, че в хвалбите му нямало почти никаква истина. повече от половината си го беше съчинил.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c771dc821
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ние жените имаме уникалната способност много да идеализираме... Бъди реалистка, няма за какво да страдаш! Дори съм сигурна, че ако се замислиш по-трезво ще започнеш да се ядосваш на себе си, че изобщо си позволила да стигнеш дотам.. влюбвайки се в едни голи думи. Всеки може да ти каже, че си по-специална, по-таква, по-онакава.. но думите не да ли подплатени с реални действия не струват нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Така е, прави сте. От няколко дена си задавам един въпрос, аз наистина ли страдам в момента за него или по-скоро страдам, от липсата на някой, с когото бях станала близка? Зная, че той ги бръщолевеше едни, доста често не го слушах ако трябва да бъда честна, но въпреки това, очаквах позвъняването му всяка вечер и ми беше приятно като идваше да ме вземе, за да ходим някъде. Понякога това, което казваше беше съпроводено, с дълбоко гледане в очите, взимане на ръката ми в неговата и с едното аххх колко си ми вироглава и инатлива, ама и така те обичам. И аз си се връзвах... Просто си се връзвах все едно съм ученичка, а тези години отдавна са отминали в живота ми повярвайте ми.
Та сега се чудя дали той истинския ми липсва или този, който съм си решила аз, че може да стане ако бъде с мен? Днес пак отидох да погледна за стотен път тъпия му фейсбук профил и отново се разочаровах. Освен нови 18-20 годишни девойки, които си показват циците и някоя готина кола, нямаше нищо друго.... Стана ми супер гадно и зле... Мислех, че знача нещо повече за него, мислех, че той ще се промени заради мен и заради това, че ще е с мен, мислех, че му давам нещо повече от другите.... И днес като ги видях всичките тези неща, след като го изтрих отвсякъде и той отново не ме потърси, установих, че съм супер мазохистка и съм се взела за жертва. Тази вечер ще излизам с приятелки, дано малко поне да ми размине, че не съм излизала от няколко дена и съм се затворила като мишка, заради един мухльо, който не му пука за мен.
Един въпрос : ами и какво ще стане ако все пак ми се обади или се засечем по случайност някъде? Ходим на едни и същи места, а и сме в една компания, която за сега се опитвам да избягвам заради него.
Как трябва да се държа, какво да правя? Той пак ще започне да ми се мазни, поне така си мисля... Та какво да правя ако се видим???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e1d5cb8385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравейте, скоро попаднах на този сайт и от тогава чета доста но не съм писала. Но твоята история ми напомни за мен преди доста време. Когато се запознах с бащата на детето ми доста хора ме предупреждаваха да не се захващам с него, защото в миналото имал доста жени минали през него. Но той толкова беше "влюбен" и толкова хубави планове за бъдеще, че се хванах на въдицата. Вярвах ме безрезервно, но уви всичко рухна 2-3 след раждането на детето. И когато загубих доверието в него и върнах лентата назад, разбрахче лъжите са били много по-рано. Моят съвет е да си по силна и да не позволяваш на такъв тип мъже да те мачкат и унижават. Такива хора не се променят. Не става въпрос за образувание защото в у-ще не се учи Уважение, то е от възпитанието в семейството.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ох, леле номер 19 благодаря ти за това, което сподели. Взимам си бележка. Всички ми казват да го оставя този човек, а аз се инатя и инатя и си правя оглушки. Е изтрих го от интернет пространството, но той е в мислите ми. Днес дори ми звъня, но аз не му вдигнах. Опитвам се да бъда силна, но ми е супер трудно.
Като върна и аз лентата виждам, че този човек освен да ме извежда по ресторанти и да ходим на кафе не е направил нищо за мен. Никога до сега не се опита да ми помогне когато ми е било гадно, а казваше, абе я им тегли по една на всички и айде да ходим на кафе.... И аз продължавах напред. А истината е, че имах нужда да ме пита къде е истинския проблем и какво е станало...? Но не. Като се обърна също назад и забелязвам, че той всъщност никога не е спирал да бъде с други жени... Явно и на тях им е разказвал това, което ми говореше на мен..
Ти имаш и дете. Явно въобще не е лесно. И явно аз наистина трябва да преглътна, че и с този не ми провървя и трябва да продължа. Само аз си знам, колко много ми липсва и колко искам да го видя, но не го правя и се опитвам да държа главата високо вдигната. трудно е, супер е трудно.
Успех ти желая и на теб в живота по принцип ;)))

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6b906e8fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей! Аз имах отношения с един подобен тип. Уж бяхме голямата любов, а в един момент започнах като теб да забелязвам какъв е.... Липсваше уважение, гледаше на него да му е добре, а за мен не му пукаше... По никакъв начин не криеше похотта си.. Хващала съм го да и говори същото 1 към 1, което е говорил на мен! И същата изгора я накарал да ми звъни... Жените му ми звънят !? Това беше прекалено.... Грозна работа... Много ме обиди и аз реших, че не си заслужава, че нищо не ми дава, нищо не е направил за мен и го зарязах... Има такива мъже, да, и момичета бийте им шута навреме, защото после става лошо.... Ужасно съм щастлива. че го махнах от живота си.. Отне ми доста време да кажа НЕ , защото винаги съм го обичала, но в крайна сметка по-добре с мъж с правилно отношение, отколкото с любов, от която ти изгаря сърцето всеки ден.. Абсолютно съм съгласна с номер 19, че УВАЖЕНИЕ не се учи в училище и щом не се държи уважително към теб, значи не е за теб! Такъв тип мъже са адски повърхностни, интересуват се единствено от себе си и могат да бъдат буквално с всяка. Защо нямат нужда само от 1 жена, а от много? Защото всяка може да ги задоволи.....
Не се връщай назад, сърцето понякога ни лъже... Има много по-свястни мъже, не си струва.. Оня глупак все още го обичам, но обидата е прекалено голяма и не мога да я преглътна! Той губи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6b906e8fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Такива мъже не се променят, да! На мен ми разправяше : "Такъв съм си". Е щом си си такъв айде да те няма! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1b70ea7840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Знаете ли, кое ме впечатли най-много четейки публикациите и коментарите към тях в рубриката "Любов и изневяра"?
Най-силно ме порази заключението, че такива мъже, като описания от авторката никак не са рядкост! Този факт говори много лошо за нашето общество, за всеобщата мъжка ценностна система...
И, порицайте ме ако греша, но мисля, че това се дължи на начина по който тези мъже са възпитавани в семействата си. Темата е обширна, но това, че са комплексирани, това, че не спират да търсят "принцесата на белия кон", това, че постоянно търсят себедоказване в грейналите от щастие очи на поредната "женичка", която омагьосват с ала-баладжийските си клишета.... се дължи на факта, че са имали твърде взискателни и претенциозни родители ( обикновено властна и себична майка и баща мухльо под чехъл). И за да докажат на майките си колко са достойни за обичта, от която те са ги лишавали опиянени от собствената си неповторимост, а на бащите си, че не са мухльовци като тях... ето какво се получава... Получават се лигави, недоизучили се синковци с претенции и самочувствие на "Мистър свят", които са неспособни на обич и себеотдаване, а умеят единствено да баламосат някоя - друга "женичка" за един-два месеца. И момента, в който "женичката" усети тяхната непостоянна същност-хукват към следващата "женичка" или в най-лошия случай към някоя "недосвалена" стара бройка... за да я довършат!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bc54646dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   О боже, отново се връщам към тази тема. Не съм писала от доста време и с очуда установих, че много хора са едно и също мнение и че този тип мъже не са рядкост.
Само да доразвия развоя на нещата между мен и въпросния мъжкар. Ние продължихме още няколко месеца след като бях писала. Отново направих компромис със себе си, той пак успя да ме излъже и да замаже нещата и дори за няколко месеца се успокои и промени доста положително държанието към мен. Започна дори да ми говори за деца. Дори започна да ме обсебва с това. Но хем говореше за такива сериозни неща, хем не успяваше да ме убеди в искреността си. Нямах му доверие и се благодаря на Господ, че направих крачката да имам дете от него. Започнах да охладнявам малко по малко към него, започнахме да се караме. Нямаше секс помежду ни и той започна да изкрейзва буквално. Но каза, че явно е прекалил и че разбира отношението ми. Дойде лятото, решихме да не ходим заедно на море и всеки един от нас да си помисли над бъдещето на нашата връзка и септемви трябваше да се видим и да си изясним нещата. Септември дойде.... аз чувствах че той се е забавлявал и то доста добре лятото, и просто не само го чувствах, но направи си го знаех. Видях го, избъзиках го по този въпрос и той дори не отрече.... Не само че не отрече ами хилейки се, дори ми описа как е водил някаква девойка на море и в какъв хотел били и тн.... Всичко това с едно Искаш ли да започнем всичко от нулата? Стоях и го гледах вцепенена, слушах го, а вече не го чувах... Та той туко що ми беше разказал за изневярата си... Казах му че не мога да приема това отноешение и това което ми казва.... Той каза, че няма за какво да се обвинява, защото уж сме били разделени през лятото и той се бил чувствал свободен... Станах и си тръгнах, ревах като за световно сумати седмици наред и се затворих много в себе си...
Засякохме се след около месец. Бях се поуспокоила малко, той отново се опита да ме заговаря и да ми обяснява, че това което било през лятото си било за лятото и че тази девойка нищо не означавала за него и че мен ме обичал и че искал с цялото си сърце да се оправим и всичко да си бъде като преди.... Отново омекнах но вече не така както преди. Започнахме да се виждаме отново за малко, ей така за по кафе, за по разходка, но аз не можех да спя с него. Просто не можех... Хем го исках защото го обичах, хем не можех да го допусна до себе си и всичко това до октомври миналата година. Просто не успях да се справя с обидата си от всичко, което ми беше казъл и му казах че не искам да правя повече каквото и да е било за тази връзка и че за мен връзка вече няма. И това е, всичко свърши тогава, преди около 5 месеца.... Блокирах го навсякъде по социалните мрежи, блокирах му телефона.... Той за тези 5 месеца ме е търсел 3 пъти от различни номера, оставяйки ми съобщения, но аз не отстъпих и никога не му се обадих от тогава. Не ходя никъде където и той ходи, не се появявам на събиранията ни с общите ни приятели, просто изчезнах от тази земя, така както той изчезна за мен..
Обичам го все още и то много, просто го обичам прекалено много, но знам, че нямам бъдеще с този мъж и че не мога да си причинявам сама такова нещо..
Разбрах миналата седмица, че той си намерил нова женичка, адашка на всичкото отгоре. Сега разправял на всичките ни приятели гадости по мой адрес, каква съм била и как никога не ме бил обичал и че не му пукало за мен. Адски гадно ми е като чувам такива неща, след 2 годишна връзка, планове за дете и мечти...
Какво да ви кажа, краят на тази моя история, говори сама за себе си...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker