Мразя живота си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя живота си!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5094 пъти
Не мога да повярвам, че съм толкова слаба.. От няколко години съм с един човек, който ме е унижавал и ми е взел много, много съм плакала, безброй пъти съм имала чувството, че ще припадна от нерви и от безпомощност срещу нечовечността му. Успях да го напусна. Намерих друг, почти перфектният, но човек, с който щях да живея спокойно, щях да съм уважавана. Появи се оня, бившия, завъртя ми главата и се върнах при него. Щял да се промени, обичал ме, плака, лъга ме (сега разбирам, а и той не отрича).. само след няколко месеца ми заявява, че всъщност не ме обича, не искал да ме залъгва и тем подобни. Аз го обичам, забравих да кажа.. Примолих му се (срам ме е, за това) и останахме заедно. Сега съм с него, знам, че не ме обича. Неговите планове са наесен да замине за Германия и там да остане, при майка му. Сега ме е яд, че му повярвах, яд не е точната дума даже, аз съм на 25, от такива решения се определя живота ми. Можех да съм с оня.. можех да съм щастлива и обичана. А родителите ми.. ако разберат, че сме се разделили пак?? Те никак не ме подкрепяха като им казах, че се събираме пак... Не искам да ги ядосвам... срам ме е от тях.. Не мога да мръдна просто, не мога....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f9a199220a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   „Можех да съм с оня.. можех да съм щастлива и обичана. “

Е, оня е извадил късмет, че се е оттървал от егоистка като теб. Мислиш само и изключително за себе си. Хвани и се стегни. Приеми нещата, каквито са. Напусни този плужак с високо вдигната глава и започни живота си на ново.
Колкото до вашите - на 25 си, за Бога! Имаш правото да си взимаш решения и да си носиш последиците. Няма нищо срамно, не си първата, не си и последната глупачка, ще се оправиш, имаш цял живот време. Много добър урок обаче научи, някои хора и на 40 не са го научили

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57f66a95a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз ако бях егоистка щях да съм си перфектно!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f9a199220a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторке, пълна егоистка си си - погледни обективно на обстоятелствата.
Зарязала си момчето, което те е обичало просто така, причинявайки му болката, която твоя хрантутник сега ще ти причинява.
Каквото почукало, такова се обадило.
Не всички са като теб, между другото.
Моята братовчедка например ходи с един турчин, които я унижаваше, но тя обичаше много. Накрая я заряза, защото не била туркиня.
Е, 2 месеца по-късно тя си имаше свестен приятел-българин. Турчинът не спираше да я търси, да ? сваля звезди, ходил е и е ревал пред вратата ? - но тя не се върна при него, макар че още страдаше по него. Днес си е щастлива с новият си приятел, докато турчинът го изгониха от университета, не си взимаше изпитите и вече си е при мама и тати в Османлъка.
Такъв е животът - ти изобщо не си помислила за момчето, което си зарязала. Постъпила си егоистично и се надявам да си си взела добър урок, защото много често нещата се повтарят. Хрантутникът ще изкара няколко месеца при мама, ще се върне пак и ще ти почука на вратичката, защото в момента никоя не му пуска и си няма домашна прислужница.
Какво ще правиш тогава?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 57f66a95a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оня човек, втория не ме обичаше.. смисъл той също не се държеше добре.. но пак беше далеч по-свестен от сегашния.. И да, знам, че постъпих гадно с него.. но все пак бяхме само за 1 месец и двамата си бяхме казали, че ще пробваме.. виждам го отвреме навреме и с мен се държи нормално.. хили ми се, бъзика се.. той искаше да се ожени и да има деца, колкото се може по-скоро.. и нямаше нито тръпка, нито нищо.. просто вече е на години и много, много не му пукаше като че ли с коя е.. взе ме при него, почна и той за 1 месец да ми се сърди, че не съм била сготвила като се прибрал.. :D да ми подвиква и така.. но пак е по-добре от сегашния.. И двамата не са за мен.. просто трябва да се стегна.. не знам как.. нямам смелост! И пак казвам, не смятам, че съм егоист, за този човек в момента бих направила всичко, бих го последвала навсякъде.. но той не ме иска.. и не ми и дава нищо, не ме задържа по никакъв начин, просто аз си стоя при него.. Е ревнува ме, обръща ми внимание като на жена, смисъл целува ме, гушка ме и ако не се караме е много мил.. Предполагам има някъде част от него, която ме обича още.. Все още се обръща към мен със "слънце".. излизаме заедно..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d361ad1db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не на живота трябва да си сърдита, а на себе си! Аз пък мразя жени като теб! Мазохистики, безгласни букви във ''връзките си'', но не защото не им се разрешава да изкажат мнение и да повишат глас, а защото си мислят, че така трябва. ''Мъжът'' до теб е свикнал да се държи гадно с теб и да те унижава, а ти, за да си с него явно грам не се уважаваш. И не излизай с номера ''Ама обичам го.. '' това е най-тъпото оправдание. Този човек се държи така с теб, защото вижда, че нямаш нищо против, вижда, че не му казваш нищо, вижда, че само да ти каже две три сладки приказки и да пусне един сопол и пак ще му хукнеш след гъ*а, с извинение. Уж си на 25, а правиш неща, за които и 15 годишна тийнейджърка би се замислила. Съветвам те възможно най-бързо да си обираш крушите и да се махаш от този човек (и без това той не мисли да стои тук, а и да стои - му е все едно дали ще си около него). Бъди сама известно време, замисли се над това какво искаш, какви са целите ти, какво бъдеще искаш. Запознавай се с нови хора, създавай нови връзки. Но се научи да се цениш. Ако ти не го направиш, ще продължаваш да бъдеш неоценявана от другите и да пишеш сълзливи теми по сайтовете.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1a1f265476
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   К'вото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи! За такива като тебе никакво щастие и уважение - само бой, страдание и стенание, докато ти дойде акъла в главата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 92c78b0caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ТИ всъщност какво искаш. Ако искаш на всяка цена да си с някой от двамата действай, но лично за мен нещата там са оплескани и безнадеждни, загърби ги отвори нова празна страница и на нея напиши живота си такъв какъвто искаш да е. Още си много млада имаш време.
Глупак е не този който греши, а който упорства /повтаря/ в грешките си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6814d238fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж са - на теб ти се струва, че искаш да си с някой, който те уважава, но не е така. Не си достатъчно интелигентна и си прекалено първична. За да се чувстваш добре трябва да си с някой, който ти играе топло-студено и който те прави за смях когато си иска, за да чакаш с нетърпение тея 1-2 часа в които му се прави секс и е на кеф и те гушка.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 393b5796dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката - знаете ли, аз ще се оправя, ще се разделим, ама вие с тая злоба какво ще правите?? :) не съм била интелигентна, бой ми трябвало.. какви са тия малоумщини??? направо ме изумявате..
Благодаря на 7 за адекватния съвет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5e3ac00697
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много си серт и ти, авторке, ама верно не знаеш какво искаш. Обичала го... Знаеш ли ти въобще какво е любов? И че ако НАИСТИНА го обичаше, изобщо нямаше да помислиш за друг? Пък ти си застанала разкрачена между двама и за любов говориш. Не се сърди на хората, че тъй реагират, има нещо в писанията ти, което наистина провокира агресия. Може би него е уловил първият ти. Не му е било лесно.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e9f7cd22c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И още нещо!Тая авторка е една ръждава циганка,която аз ако я срещна,без да се съобразявам с правосъдието в България,ще те разстрелям като куче,запомни говедо такова циганско!И после ще я взривя,НИЕ ГОРЧЕВ го казваме!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker