Гаджето ми ми забранява да се виждам с най-добрия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето ми ми забранява да се виждам с най-добрия ми приятел
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2889 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 27 години и с гаджето ми сме заедно от 3 години и половина. Преди около 4 месеца най-накрая заживяхме под един покрив. Много се обичаме и връзката ни е прекрасна... поне така си мислех.
С най-добрия ми приятел се познаваме още от гимназията. Той е гей, но не е някакъв женчо, мъж на положение си е и при него не е толкова очевидно. С гаджето ми се познават, но той едва преди 2 месеца научи, че приятелят ми е хомосексуален. Много странно, докато си мислеше, че е хетеросексуален, нямаше никакъв проблем и никакви сцени (което е по-разбираемо). Но като разбра, че е гей, гаджето ми просто пощуря. Вдигна ми страхотен скандал как можело изобщо да се забърквам с такива гнусни същества и т. н., а когато опитах да защитя приятеля си, направо вдигна ръка да ме удари - спря се в последния момент. Когато на следващия ден най-добрият ми приятел дойде да ме вземе да излезем, той го изгони - беше толкова унизително, целия вход вдигна на крак с крясъците си.
В последствие, чрез много молби и плачове, разбрах, че братът на гаджето ми, за който той попринцип хич не обича да говори, бил гей. Моят твърдо заяви, че вече нямал брат, че гейовете не били нормални хора и трябвало да ги изгарят на клади. Направо като умопобъркан говореше. Добре, че с приятеля ми сме и колеги и успяваме да се видим на работа...
Ако някой има идея какво да правя (НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА), много моля да ми каже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f72cdb3add
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
отначало и аз се чудех защо така е избухнал.. но като стигнах до частта в която пишше, че и неговият брат е такъв - вече ясно.

Сега въпросът е как да му промеиш мисленето - това ти е целта.
Много трудно ще бъде! защото той това не го мисли от вчера.
Трябва да му обясниш, защо няма нищо лошо в това - и че никои не го кара да ги приема - а само да не ги отхвърля!
кажи му, че това за кладата е абсолютно крайно и не тй е човекът който решава това - няма право и не трябва той да решава кой трябва да живее и кой не, не бива само заради това, че е различн - да бъде изгорен на ладата.
Обясни му, че предполагаш как не може да разбере различните - но трябва да се помъчи...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0fd796fb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно положение за което може да се каже, че никой няма вина.. Но пък единствения, който критикува останалите е приятелят ти (гаджето), който не е доволен от твоя най-добър приятел. Да, всеки има право на лично мнение и това да определя с какви хора да бъде, но не смяташ ли че прекалява? Най-малко, че той няма точно определено мнение към твоят най-добър приятел, а говори общо - за всички! пр. - "Вдигна ми страхотен скандал как можело изобщо да се забърквам с такива гнусни същества и т. н"
... Това е леко смешно! Винаги са ме дразнили такива хора, за които ''всички мъже са... '' или ''всички жени са... '' и подобни други определения..
... "Гейовете не били нормални хора и трябвало да ги изгарят на клади" - :D:D (тук явно някой се е помислил за Господ)

А сега да погледнем нещата по отблизо - Той мрази хомосексуалния ти приятел, защото това му напомня на историята с брат му. Също така има някаква малка ревност 100 %.. По това което си написала разбирам че най-добрият ти приятел е останал неутрален и така и трябва, тъй като той също не е виновен. Едновременно с това той е доказал, че може да ти бъде най-добър такъв.

Ето и моите съвети: Опитай да обясниш на приятеля си, че живее в 21 век и трябва да приема тези неща по-леко, защото рано или късно пак ще се сблъска с този тип хора (да не говорим че един ден това може да е собственото му дете)
А щом не искаш да загубиш нито един от двамата, тогава вкарай една тактика - Отдръпни се от двамата.. ще видиш кой има по-голяма нужда от теб и кой ще остане до теб след всичко..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: de04efb637
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За съжаление гаджето ти е хомофоб. Обясни му какво значи приятеля ти за теб, ако ли не мисля, че ще те накара да избираш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7892e018a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трудно ще го убедиш, че сексуалната ориентация не е заразна болест. Човек като си има лош пример в семейството гледа на всички както на роднината. Всички са еднакви и той не иска да се занимава с такива хора. Ако те обича наистина не би трябвало да се бърка кой ще ти е приятел и кой не. Толкова е заслепен от омраза към различно ориентираните, че забравя за теб и чувствата ти. Трябва да му се припомни какво се случва. Ако те удари веднъж ще има и следващ със сигурност. Поговорете си много внимателно!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5bec303c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Значи приятелят ти мрази хомосексуалисти. Друг вариант е, че не е приел брат му такъв какъвто е, камо ли твоя приятел... би било жестоко спрямо брат му, ако направи компромис с приятелят ти само защото ти си му половинка. Кръвта вода не става...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 62d8e6a867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Забранява"? В 21-и век? Жена, осъзнай се! Ако от сега започвате със "забраните", докъде ли ще стигнете след 10 години?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d7d6a51f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отстоявай си приятелите, които са истински такива, а този явно е от тях. Който и да е мъж е човек, който може и да се окаже временно в твоя живот, но истинските приятели ще бъдат винаги до теб. Отношенията с тях са съществували и преди появата на твоето гадже, ще си съществуват и след като той се изпари евентуално. Гаджето ти си има проблем, който той трябва да си преодолее, но това е нещо, в което се съмнявам. Не си прекъсвай връзката с приятеля, заради простотията на гаджето!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e40e501731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така разучи малко по - добре нещата и недей напред рогата. Първо нека всичко утихне за малко и после говори сериозно с него. За това какво точно го притеснява има ли нещо което не знаеш. Подкани го да си каже всичко. Кажи му просто да се държи човешки с приятелчето ти. Не го притискай. Пусни някоя сълза за това колко сте се отдаличили (да знам че е малко подло, но го порепитирай :D). Предполагам всичко ще бъде поне малко по - добре от сегашното положение.
Желая ти късмет от все сърце.
Дано всичко потръгне както ти искаш. :*:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a05fa340ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Твойто гадже трябва да се радва, че най-добрият ти приятел е гей - така няма да се съмнява дали не му изневеряваш с него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a405baec84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все пак не сме чули и версията на твоя приятел, струва ми се че има причина да ти забранява да се виждаш с обратни.
За това, че не са нормални, вярно си е. Не съм на мнение, че са лоши, може би има и свястни между тях, аз не познавам нито един или поне не знам.
В края на краищата ти не си дете и му кажи да те остави да си взимаш сама решенията.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6ba32ae62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подкрепям №7

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: af3ed52c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ясно, че приятеля ти е категоричен хомофоб. Но според теб това говори ли добре за него като човек? ! Да има такова отношение към брат си, защото е хомосексуален? Ами можеше и той да се роди гей, тогава какво? Щеше да се самоубие ли? А и ти си индивидуален човек със свои избори и решения. НЕ МОЖЕ да ти забрани нищо. От къде на къде..
Няма да се поставяш в такава ситуация. Няма да се оставяш той да те кара да избираш между него и приятеля ти. По-скоро ще избира той... или го приема или не и той си преценява какво да прави. Просто не е честно, той има едно виждане, ти друго, при което защо трябва да си пречите и да си забранявате...
Плюс това гаджето ти е постъпил ужасно грозно като е постъпил така с приятеля ти... Аз бих му вдигнала сериозен скандал за това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7a05e7ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Запознайте брата и приятеля и работите ще се наредят.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f0796eb748
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Приятелят ти е доста ограничен.. и за да не се стигне до варианта ти да избираш, накарай него да избира. Не знам с какъв характер си, но аз лично от моя позиция бих направила следното- бих му дала ултиматум или да те остави да поддържаш приятелството със скъпия за теб човек, или ще се изнесеш от общото ви жилище. Ако избере второто, ясно колко държи на теб и колко ви е стабилна връзката. От теб зависи дали ще позволиш на някого да диктува с кой да се виждаш и с кой не. Човек трябва да държи на приятелствата си, понеже те са по- дълготрайни от връзките. Но не вярвам да си като мен, може би си от мекушавите дами, които гледат да угаждат на господата до себе си в името на всичко, затова знам че моя съвет няма да се вземе предвид. Все пак успех и действай, както сърцето ти диктува в крайна сметка.

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker