Влюбване от пръв поглед за втори път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбване от пръв поглед за втори път
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1990 пъти
Здравейте!
През 2004 г. се влюбих от първи поглед в едно момче, с което в последствие създадохме семейство. Проблемът е в това, че преди 2 дена срещнах случайно един мъж и почувствах същото нещо както когато видях за първи път мъжа си. Работата е там, че едва ли той ме е харесал. А аз не мога да спра да мисля за него. Знам, че не е редно! На практика с него си осъществих мечтата на живота да скачам с парапланер. Той е инструктор. Сигурно затова се привързах така защото с него споделих усещането. Още преди полета ми направи впечатление докато се разхождаше. Аз тогава не знаех, че точно с него ще летя. Имаше един друг инструктор, който обаче се оказа много зает и нямаше време за мен. Този инструктор, за който Ви говоря, че харесвам много прилича на мъжа ми. На практика са един тип. С мъжа ми всички емоции си ги преживявам сама. Той само ходи с мен но не показва никакви емоции. Не знам какво да правя. Чувствам се странно. А и аз не съм някоя хубавица с голямо самочувствие. Колко бих се радвала ако мъжа ми е по емоционален и да споделя с мен преживяванията. С този инструктор там в небето изживях най-хубавите емоции и сега ми е криво, че всичко свърши. Как да го забравя? Какво да правя? Моля помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b17a001250
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Всички имаме своите малки влюбвания през живота. Съвместният живот е подкрепа, радостта покрай децата, споделянето на тревоги, болки и окуражаване. Знаем, че чувствата често тлеят в своята ниша и в особени дни се изнизват и ни завладяват. Неуместно е да се дават съвети. Достатъчно е да се сподели, вътрешният Ви глас ще Ви посъветва. Радвайте се на чувствата си искрено. Не ги обиждайте с "редно"... "нередно". Те ще отшумят един ден.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7ff947941
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена, която "лети" е авантюристка по природа. Това, което смяташ за влюбване е може би нещото, което ти липсва в мъжа ти, както и сама казваш - липсата на емоция в брака. Внимавай да не направиш грешка. С подобен опит ще си позволя да ти дам малък съвет : ако успееш, изживей си нещата вътрешно и само ти да си знаеш. Сънувай го ако трябва, флиртувай ако трябва, но умерено. Понякога такива емоции отшумяват с времето най-неочаквано, както са се появили. Но, постарай се и положи усилия да съживиш отношенията със съпруга си, ако трябва говорете или просто вложи нещо ново сексуално между вас, да събудиш старите чувства. Ако изневериш, така както те слушам, си сериозен човек, предполагам, че после ще се чувстваш зле. Зависи дали смяташ, че си заслужава да го направиш. Но пак казвам, ти си авантюристка по природа, така ми се струва, така че... всичко е възможно.
Все пак помисли преди това, не следвай сляпо сексуалната енергия, ако не си решила да си разваляш брака преди това.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b14689bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен ето как стоят нещата. Значи, ти все още си влюбена и обичаш мъжа си, но ти липсва емоционалността и романтиката. Забелязала си, че тоя инструктор много си прилича с мъжа ти по нещо.... но към него си изпитала по-топли чувства, не защото си се влюбила в него, а защото именно той е бил с теб, когато си осъществила мечтата си, а не мъжът ти. Те може и да са коренно различни, но просто да си уловила някаква прилика в поведението. А дори и да си приличат на външен вид - и в двата случая не си се влюбила в него, просто си изживяла прекрасен миг от живота ти с човек, който БИ ИСКАЛА ДА Е МЪЖА ТИ. Просто ти липсва романтиката и нежността на мъжа ти, това е. Говори с него на тази тема, кажи му, че ти се иска да показва чувствата си към теб, имаш нужда от това :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker