На кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кръстопът
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3552 пъти
Първо да кажа че случайно попаднах на сайта. Ако въобще има нещо случайно на този свят. Както и да е, радвам се че ще мога да разкажа за проблема си, и ако може да получа и някой друг съвет.

Аз съм момче. Проблемът е следния – преди около година се запознах с едно момиче, харесах я от първия миг, оказа се че и тя мен, и нещата просто станаха от самосебе си. Още на втората седмица станахме неразделни, в буквалния смисъл. Няколко месеца преди това бях скъсал с друго момиче, доста кофти го преживях, но както и да е. Оказа се че и при нея ситуацията е подобна. И така всичко си беше ок, аз просто бях на седмото небе, в един момент бях решил че тя е най доброто за мен.

Преди около 2 месеца обаче всичко тръгна надолу. Даже не схванах какво стана. А именно тя изведнъж се промени, все едно стана друг човек. Отношението и към мен изведнъж охладня, и въпреки всичките и уверения към мен, че всичко е наред просто усещах че не е така. Така изкарахме около месец, като основно аз и се обаждах, с големи мъки я карах да се виждаме, просто мъка. А естествено отговор на въпроса защо се държи така, не получавах. Знам също и че не се среща с някой друг.

Накрая не издържах и и казах че не искам да продължаваме. Тя се съгласи без никакво възражение. Издържах 2 седмици без да и се обадя, но накрая ангелите ми не издържаха и и звъннах. Ще кажа че за няколко дена си помислих че всичко отново ще е супер но бързо се разочаровах. Даже става по зле. Взех и обиди да чувам към мен. А на въпросите което ме вълнуват, защо е така, иска ли да сме заедно, иска ли да се разделим, получавам един и същ отговор – не знам или не ме занимавай с глупости. Между другото последният и отговор на въпроса дали иска да скъсаме беше НЕ!

Така е и до днес. И вече се питам не е ли крайно време да прекратя всичко. Защото това за мен е няква мъка. Сега повечето ще кажат че трябва да сложа край, и може би това е най правилно. Но от друга страна като се сетя какви моменти съм имал с нея, а и колко много я обичам въпреки всичко това, просто не искам. А и знам че този път кажа ли край, наистина ще е така. На някакъв адски кръстопът съм и наистина не знам какво да правя.

Моля ви дайте ми някакъв съвет защото съм на път да откача. Ама наистина....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: c677a049c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да се задържи връзката ви, трябва да разбереш какво вижда тя в теб, какво търси тя в теб, какви очаквания има тя към връзката. Трябва да успееш да се видиш през нейните очи, като трябва да познаваш начина и на мислене и приоритетите и /ценностната и система/, за да разбереш това, което ще ти се открие. Хората ги вълнува най-много собствената им значимост, така е и за нея, независимо каква е конкретната ситуация. Виж своята роля в нейното чувство за собствена значимост.

И аз имам подобен проблем – човекът срещу мен изкривява собствената си реалност, така подвежда и мен, това е много объркващо, не позволява директност, разпада се, поддава, огъва се, мимикрия...Няма връзка между мисли и думи, между думи и дела, и аз се справям с нещо подобно. Така правят хората, когато са свикнали да лъжат отдавна и лъжата е станала по – силна от тях, те започват и себе си да лъжат и да не виждат, това не значи, че са лоши или, че не обичат, просто не са едно към едно със себе си. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1c0bf98ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моя съвет е - дай й повече време, не й се обаждай известно време, не й показвай по никакъв начин,че мислиш за нея непрекъснато.Т.е направи се малко на недостъпен, ако щеш и малко гордост вложи. И тогава ако тя не се обади, не те потърси, просто няма смисъл.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 925f2acdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че и двамата имате едно обстоятелство, което ви прави близки - скорошната раздяла с любим човек. Нараненото ви его не ви дава възможност за реална преценка на чувствата ви един към друг. Затова и сте толкова объркани. Трудно ми е да дам съвет. Аз се омъжих преди 20 години за човек, който беше наскоро зарязан от приятелката си. Толкова силно ме заобичаше и буквално се вкопчи в мен, че аз си мислех, че никъде няма толкова голяма любов като нашата. Няколко години по-късно, той се влюби в друга. Кошмарът за мене беше неописуем. Оказа се, че е намерил истинската, зрялата любов. Аз бях хапчето, което го излекува, когато беше зарязан. Това е. Помисли си добре, дали няма вероянтост нещата да са като нашите. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 60ef96af1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми, да, ще те посъветвам да я оставиш, явно отношенията ви са се изчерпали. Ти я обичаш, но явно тя тебе - не, така че не виждам смисъл да продължаваш този ад. Сложи край и толкова. Щастлив ли си така? Не, нали?
Знам, че те боли, но за съжаление се случват и такива неща. Потърси щастието другаде, явно това момиче просто не е било за теб. Но не се отчайвай, ще го преживееш.
Горе главата и давай смело напред.
Много успехи и любов ти желая! :):)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a351b936f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя е малка кучка, ЗАРЕЖИ Я. Не се мъчи.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e4f6919919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако тя наистина искаше да е с теб така както би трябвало да е в любовта никога не би се разделила с теб или не би била така равнодушна!!!! Оттегли се ... не се самозалъгвай... ще срещнеш друга и когато я опознаеш и хубавите неща в нея те накарат да се влюбиш адски силно ще си най щастливия на света.!!!! Но не се подлагай на тая мадама коато незнае какво иска.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: d76220403d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се самообвинявай за нищо, проблема не е в теб.
Тя просто е взела психологическо надмощие, защото е по - голям егоист от теб! Хората масово не ценят това което имат, а после реват /имам предвид в случая нея/.
Опитай да се видиш през нейните очи - разбери какво вижда тя в теб, разбери какво търси тя от мъжете въобще. Обърква те непостоянството и, аз имам подобен опит - с мъж - нямаше синхрон между мислите му и думите му, между думите му и дпостъпките му...В моя случай човека лъже от години и вече не може да казва истината и на себе си, това е страничен ефект.

Всички хора се интересуват най - много от чувството си за собствената им значимост - това търсят в другия човек - виж как тя се "оглежда" в теб и тогава може би ще разбереш какво да правиш.
За държанието и може да има много причини - като почнеш от друг човек, семеен проблем, здравословен проблем, депресия, безпаричие, някоя кофти случка за която не знаеш...

Струва ми се, че ще се наложи да смениш подхода си към нея, все пак. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ee6244b4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Каквото било, било.. Хубавите моменти са били преди, сега ги няма, явно няма и да се върнат. Кажи и Край и не се занимавай. Не може да стоиш при нея само заради хубави моменти в миналото.

Поли

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b7a699f2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да издържи една връзка и за да нямате проблеми,трябва да разбереш в какво точно се състои проблема в теб самият или отчасти и в нея. Ако тя наистина те обичаше щеше да държи на тебе въпреки проблемите. Не си струва да се обвиняваш за всичко станало помежду ви.Тя е взела своето решение сама.Това ли искаш цял живот да бъдеш до човек който не те разбира и не те обича.Ако изобщо е изпитвала нещо към тебе ще ше да се бори и да направи невъзможното да бъде с теб. Оттегли се не се замозалъгвай,че всичко ще бъде наред
Ти я обичаш истински,но явно тя не те обича достатъчно.Срещтни нова любов,изживей я с любов която наистина заслужаваш.Не се поддавай на тази кукла която не знае какво иска.Знам,че те боли,но така се случват нещата.Това момиче просто не е било за теб!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: b3a1b13e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като момиче ще те посъветвам дръж се с нея така,както тя се държи с теб!Не и пускай аванта!Дръж се безразлично,прави се че не ти пука за нея,обаждай и се по рядко,покажи и че може да те загуби завинаги,не и задавай вечните въпроси.Ако го усети това нещо и продължи да се държи така,значи направо е зарязвай,значи на нея грам не и пука,но ако си промени отношението ,значи е грижа за теб и вашата връзка,
.Всяко момиче е в една или друга степен мазохистка.А безразличието убива!Аз бях така с моя приятел,когато трагнахме и двамата току-що бяхме приключили дълги връзки.Както всяко начало всичко беше-ок,после на мен взе да ми писва,взе да ми става скучно и се държах по-същия начин като твоята приятелка,но знаех,че аз съм всичко за него,и че той пак ще ми звънне както и да се държа аз.В един момент колелото се завъртя!Той се превърна в мен,започна да се държи като мен и на мен ми стана интересно,и тогава разбрах че той всъщтност значи нещо за мен,и че не бих искала да го загубя.Сега сме щастливи и двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker