Как преживявате раздялата след дълга връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как преживявате раздялата след дълга връзка?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 44705 пъти
Здравейте, обръщам се придимно към мъжете, които четат. Как преживявате раздялата с вашата половинка, говоря за дългогодишни връзки... 3, 4, 5 години? Колко време ви отнема да се съвземете, ако приживявате раздялата тежко, все още сте привързани към бившата си приятелка и имате чувства към нея? Кога сте готови да започнете нова връзка.. какво ви е помогнало? В трудна ситуация съм и се опитвам да видя и другата гледна точка... какво ви кара да се замислите за нещата с ново момиче и да задълбочите нещата?
Момиче на 20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 95

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ff7abe7537
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Съвсем скоро приятелката ми ме заряза заради друг, а бяхме заедно от 3 години. Нарани ме жестоко, но с малко подкрепа от най - близките ми приятели реших да се взема в ръце и да започна положителна промяна в живота си. Спрях цигарите, започнах да ходя редовно да бягам, чета повече, ям здравословно. Въобще реших да променя старите си лоши навици на нови полезни такива. Разбира се, все още ми е много тежко и ми липсва страшно много, но времето лекува всичко. Даже проумях, че не раздялата ми с нея ме срази толкова, колкото това, че с раздялата ни то аз трябва да започна съвсем нов живот, защото през тези 3 години тя стана основна част от него.
Поздрави.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bf0db4760f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Тежко е :) Винаги като работата е била сериозна.
С моята приятелка се скарахме и разделихме преди 6 месеца, но истината е че още ми липсва и всеки ден мисля за нея.
Просто така се стекоха нещата, че някак тя показа, че така ? е по-добре и на мен ми е трудно да се примиря с това.
Но истината е че човек сам се тормози като се връща назад, гледа снимките, припомня си случки и тн.
Работа, занимания и такива разсейващи неща. Според мен това е лекарството, макар че аз сам още не мога да си го набавя.

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 995fb418fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Тъпо и чувствително копеле като мен много трудно ги преживява тия неща. Колко време съм изгубил да страдам заради някакви мърли, чак сам си се чудя на кухата глава. Но все пак.. ВИНАГИ оцелявам. И до ден днешен съм жив! Значи не е чак толкова фатално ; )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4918560035
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Аз съм жена, но също ще споделя нещичко. Познавам един мъж, който преди около 2 години се раздели с приятелката си, но все още не успява да се съвземе от раздялата и естествено аз бях потърпевшата от цялата работа, защото ме подведе, карайки ме да мисля че може би нещо между нас ще се получи. И от това си изживяване разбрах, че НИКОГА не бива да се занимавам с наранени по този начин мъже. Ако не са преодоляли съответната раздяла, са някакъв ад за потенциалната следваща жена. А мъже, към вас се обръщам със следния съвет, ако не знаете как да преодолеете раздяла с жена, препоръчвам книгата "Силата на настоящето" на Екхарт Толе, ако обичате да четете де :)))). Извода от книгата е същия като от коментара на Syndrome... човек сам си го причинава и сам може да се измъкне от това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d374d549b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Колко хубаво си го написал номер 3.. А тъпото и чувствително копеле дядо ви Манол така и не можа да го преживее цял живот и си порка по хотелите от мъка, но и той е оцелял. Ама как е оцелял.. Жив и сакат, като птица без криле. Песничка имаше такава. Ако ти е първата и единствена любов, не се преживява никога момче! Чукаш си курвите, поркаш си синьо джони, гледаш си добре семейството, а онази единствената цял живот ти яде ли яде сърцето и душата..

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b67ecba95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здрасти, аз пък съм жена която преживява раздяла. Заряза ме заради друга.. и да боли ужасно много, но знам че всички тук взаимно ще си помогнем, ще си даваме съвети и ще преодолеем тези трудни моменти заедно. Аз на пример си промених абсолютно стайлинга, прическа, всичко! Така се чувствам по-свежо, гледам много филми, чета и не испускам излизането с приятелките ми. Най-важното е да не оставаш сам нито за момент :) това ще са моментите ти на слабост. Успех и дано скоро намериш истинската любов ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0dccf638d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Дядо Маноле (№5), много си се вживял в тази история! От кое хилядолетие идваш? Няма незаменими хора - както навсякъде другаде, така и в любовта.
Това при тебе е признак за абсолютно зацикляне! Като бабичките, които цял живот си чакат загиналия през войната съпруг - всяка вечер сервират вечеря за двама, после отиват на входната врата и чакат... 40 и повече години ТОЙ да се върне! Това си е жива патология в действие, его, преекспониране, душевен мазохизъм, отказ от развитие и т.н., както искаш го наричай.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98d971b3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   преди 1-2 месеца приключих почти 5 годишна връзка с първата ми любов. бях на прага да рухна, искаше ми се да се завра някъде и да умра... първо се бях толкова съсипана, че си мислех, че няма да се оправя. Докато човека отсреща ги захвърли тея години като едното нищо - не знаех защо, как и какво ставаше с мен. като жена непреставам да се чудя как може като някой е давал мило и драго за теб, след всичките спомени заедно и изведнъж така да те изхвърли от живота си?

Лично аз почнах тогава да спортувам, да тичам, изхвърлих мързела, нерешителността в мен... НО най-много ми помогнаха правилните думи от правилният човек. Сякаш тогава вече получих облекчението, което ми трябваше... а да и най-фантастичния секс в живота ми, не случайно са казали, че секса е най-хубавата терапия :)))
В момента и за пари не бих променила нещо - дипломирам се, чака ме прекрасна работа и прекрасен живот, изживявам прекрасни моменти с най-близкия ми човек ( който ми отне 8 години да прозра, че това е ТОЙ)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d7603df9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Мъжете преживяват, но само в главата и сърцето си. това не пречи да приемат нов човек в леглото си. За съжаление, ние жените правим обратното, страдаме обикновено и по двата начина. Понякога 4 или 6 месеца са достатъчни да се притъпи първоначалният шок и болка. После остават спомените.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 68e4fb980e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Благодаря на всички за отговорите! Но никъде не видях някой мъж да спомене колко време след подобна раздяла са готови и са започнали нова връзка, не говоря за чисто сексуална, а кога са допуснали някой по-близко до себе си и как му го показвате?

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 600e850d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Виж аз съм жена и ще ти дам моята гледна точка, най-вече от страната на преживяла вече такива катаклизми. Бяхме с бившия ми приятел 6 години, но се разделихме заради несъвместимост в характерите, а не че не се обичахме. Супер тежко беше и за двама ни. Ама много тежко.
За себе си мога да кажа, че 5 години от тогава минаха, имала съм и други връзки, но често мисля за него и до сега не срещнах мъж, който може да му кацне и на малкото пръстче. За мъжете обаче нещата са различни. Те не му мислят много много и предприемат радикални промени доста бързо.
2 месеца след раздялата ни, под натиск на друга хубавелка, но с по-лек характер от моят, бившият ми приятел разбрах излезнал с друга девойка. Излизали 2 години. Сега той е женен за нея и от скоро имат и дете..
Това е...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b964747906
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В това отношение съм по-бърза и безчувствена и от мъж/момче. Изключително бързо ми минава, същевременно се привързвам трудно и не изпитвам нужда от някой да ме дондурка, следователно мога и сама и с някого, обичам ли е истински, но за мен за това се изисква време. Преживявам всичко за не повече от месец и нещо, но най-често е за около седмица и малко. Просто не влагам никакви мисли след думичката "край". За мен раздялата е края и това е, независимо как се чувствам, независимо какво искам приемам, че не съм с дадения човек примирявам. Не виждам смисъл в това да се боря за човек, който не иска да се бори за мен.
Най-болезнената ми раздяла ми държа влага 2 месеца, но чак година след нея вече наистина се чувствам готова да започна на ново. С разликата, че в случая проблема беше в мен, направих грешката да позволя на комплексиран човек, да комплексира и мен. Не е толкова до това да забравиш някого, а до това да разбереш защо не ти трябва занапред.
И.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fff1654b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Аз наскоро приключих 2годишна връзка, и съм съсипан. Започнах да давя мъката в алкохол, храна, проститутки, и всякакви глупости. На 21 год съм пълна развалина. И едва ли ще да се съвзема скоро. Все пак първа любов, крайна любов. И ми се струва, че повече няма да обичам, поне не така. НАй-лошото е, че не ме заряза тя, а аз нея и то заради тъпите родители, и нейните и моите. Подяволите всичко...

Ivo

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e96f87a0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Приятелят ми ме заряза след година и половина, с оправданието "нещо куца"? ! Раздялата преживявам още (мина една седмица) с помощта на приятелите ми, който и за секунда не ме оставят. Важното е да имаш подкрепа.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4918560035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Това с родителите е най- тъпото и смахнато оправдание, което може да се чуе от някого. Познавам толкова много хора, които са заедно въпреки родителите, които не са искали. В началото има сърдене, цупене, но после нещата постепенно се оправят, защото родителите са си родители в крайна сметка, никога няма да те изоставят завинаги. Когато всичко се съсипва заради родители, значи любовта не е чак толкова голяма и няма смисъл да се тъжи толкова много.

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4b0e6fa985
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   М50
Три пъти в живота ми се е случвало. Минава за около година. Ако питаш след колко време мъжът може да се влюби отново... зависи. При мен интервалите са 2, 10, 8 години.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 584ad1b544
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Хич не съм съгласен с 11. И мъжете, и жените могат да преживяват тежко разделите, даже имам чувството, че мъжете преживяват по тежко, понеже им е трудно да споделят болката и да потърсят помощ. Мъжка гордост, голямото ни оръжие и голямата ни слабост :) Вместо това, както се вижда и от коментарите тук, тръгват да давят мъката в алкохол, по курви, търсят нова любов. Което е много глупаво, всъщност, и ни скъсява живота. Жените сякаш споделяте повече, търсите приятелите си и с тяхна помощ се изправяте по бързо на крака. Затова и в тия сайтове пишат повече жени, затова и повечето истории в раздела са от жени, защото споделят повече. Но това не значи че страдат повече, никак даже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e38af565b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Аз съм момче току що направило 26 години , няколко дни след рождения си ден се разделих с приятелката си с която бяхме 5. години и месеци....
След 3 дена се запознах с момиче коренно различно от това което съм обичал допреди да я срещтна и продължих напред.
Горд съм с себе си :)
Г. Г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a123720ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   номер 18, как така много обичаш някого, и след 5 дни вече си с друга?
не разбирам

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2469be11d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Отнема приблизително половината от времето което сте имали като връзка, говоря за да отшумят нещата напълно и да си сигурен че започваш "начисто"... но всяко нещо си е индивидуално все пак, може и никога да не го преживееш и да ти трови душата години по късно... а може и след 2 месеца да видиш човека който да те накара да забравиш тази връзка...

Но най добрия съвет който са ти дали е да се държиш за приятелите си и да се забавляваш... това лекува най бързо

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98d971b3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 18, понеже пък аз съм от другата страна на бариерата - 5 години и след седмица мойта "първа любов" е вече с нова, докато аз изживявах 9те кръга на ада.
След толкова години как може така лесно да се изхвърлят толкова спомени, мисли, преживявания, хубави моменти и толкова много компромиси и действия да изградите една връзка и тн? Моля те обясни ми, че това на мен мира не ми дава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 122fa6652b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Виж н. 21, сега може да боли, но дългосрочно е по-добре. И 20 г. да си бил с някого, когато си отиде любовта и разбирателството просто е по-добре човек да се раздели. Много по-трудно е да намериш сили, за да се разделиш с някого, отколкото да бъдеш „изоставен“ - тогава си имаш виновен. Този, който къса обаче пръв се е събудил и е осъзнал, че една връзка се е изчерпала, износила, че човекът до него се е променил и не може да бъде повече с него. Много по-честно отношение от това да продължаваш да бъдеш с някого заради навика, изгодата, да не бъдеш сам, а зад гърба му да изневеряваш и да си мечтаеш за живот с друг/а.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98d971b3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (69 гласа)

23.   Номер 22 благодаря ти за честния отговор, има много истина в твойте думи, за съжаление истина, която понякога влюбеното сърце отказва да приеме. Защото колкото повече обичаш някого, толкова повече си склонен да си затваряш очите за това и да се вкопчиш е нещо отдавна счупено...
И все пак излъганото ми сърце отказва да приеме, че не съм оставила някой отпечатък , дори и мъничък.

Мерси пак за отговора

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c7f8ee81c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Благодаря на авторката ……много интересна и тъжна тема …..
Тове е нещото, което не ме оставя на мира …..
Разделихме се преди 3 месеца …… и на раздяла си казахме, че се обичаме …. И наистина се обичаме още …… но не сме заедно ….. аз си тръгнах!!!
Бяхме заедно почти 4 години!!! Мамка му … не е малко!!!
Ние сме на малко по-вечко години …. Малко над средната възраст …….
Тя е сама, аз не съм. Виждахме се много често …. през 2-3-4 дена ….. ходехме заедно по рок концерти ….. фестове …. клубове …… навсякъде ….. нейните приятели бяха и мои приятели …… и моите - нейни …..
Беше приказка ….. невероятен секс ….. и вулкан от емоции!!! Изпепеляваща любов ….. без гаранционен срок!!!
Запознахме се в нета ….. не на пейка в парка ……
И въпреки това …… си тръгвах няколко пъти от нея!!!
Тя имаше склонност към контакти в мрежата ……излизахме от сайтове …. Влизахме в други ……. Правеше си потайни профили ….. за някои от които разбирах …… и стна тягаво …..
После започна да ходи по сбирки на разни форуми ….. и така преди година я видях на едни форумни снимки - гушнала един байчо ….. Малееейййй!!!
Подивях!!!!
Скоро го видях у тях, в София … а той е от морски град!!!
Видяхме се след това … аз и връчих откъснатата квитанция …..
Тя каза, че обича мен …. А той и трябвал??? Трябвал и, като мъж до нея??? това точно не можах да разбера ….. с вродената си тъпота ……
Извинявам се за това, че бях толкова обстоятелствен ……
Скоро се видахме …. Пихме по питие за 4-та годишнина от първата ни среща …
Говорихме си глупости от най-общ характер!!! и нищо за нас и това което се случва ……
После с приятели отидохме на клуб …. И не я поканих …….
Мисля си за нея ….. всеки ден ….. но не мога да бъде с нея …..
Просто не мога ……Не ми се мисли и за други жени …..
Наистина не мога да се съвзема!!! боли и е гадно!!!
А трябва да направя нещо …. За да върна живота си!!!
И съм си обещал ::::: ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ЧУСТВА!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6070400535
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   мисленето към бившия е еднопосочно - от зарязания към бившия... унищожете го и терзанията ви ще се изпарят на часа

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 2604d111e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   здравейте!!! искам да разкажа за моята последна любов. запознах се с едно момиче когато бях на 25, тя беше на 18 почти , много се харесахме от пръв поглед и всичко пламна изведнъж. 2 години ходехме и тя влезна в болница заради проблеми със сърцето. аз сам от плевен и тя също ,но е студентка в благоевград и е редовно !!! 2 седмици е там и си идва за 3/4 дена и пак заминава. Аз я чакам всеки пут на гарата за да я посре6на или изпрата обратно. Но в един ден малко след като излезе от болницата ми съобщи че иска да се разделим??? Аз и бях първият с които има сериозна връзка, правел сам всичко за нея, винаги сам и подавал ръка, рамо, разбиране ,сучувствие и съцето си. болката беше жестока ,но тя ми се обаждаше и ме успокояваше редовно. аз поисках от нея още един шанс ,макър че не бях прекъснал аз тази връзка. минаха 3 месеца и тя поиска отново да сме заедно ,след като вече бях преодолял голяма част от болката и страданието . събрахме се беше повече от чудесно, но вече тази любов бе потъпкана от раздялата. а беше истинска и първата която сам изпитал такава в живота си. имал сам и още няколко , но не като тази. Аз заминах да работа на друго място което сам израснал. и там се видях с едно познато моми4е. личеше си че се привличаме и аз скъсах с голямата си любов (която вече беше ме оставила веднъж) и започнах да излизам с другата. беше лятно влюбване , купони , секс и всякакви екстри , но бившата ми се побърка, постоянно ми званеше , идваше да ме търси навсякаде , виждах болката в очите и ,душата и , и винаги и давах кураж да продалжи.(отговарчх на обажданята и, смс-ите, на всичко) Тя беше зле физически и психически и страдах от това неино положение??? този път Тя ме помоли за 2-ри шанс ,Аз загърбих новата си връзка само да може да дам любовта си отново за нея!!!защото беше истинска за Мен. До преди един месец всичко варвеше по-мед и масло и на 31.04.1013 Тя ме излъга в очите и се хвана с един наш приятел. всеки ден ми званеше повече от 10 пъти на ден ,а от тогава ме загърби и нито говори с мен ,нито не иска да ме вижда??? сега тъкмо правчя 1месец откакто скъса с мен и ме остави да се лутам в беззнание за какво ми заби така ножа в гърба. предните дни преди да предприеме тези деиствия я попитах като истински мъж (ако изгубиш чувства или се появи някои които би искала да си с него "просто ела и ми го кажи в очите,не да се разбира от тоя или оня")защото винаги се разбира, и тя ми каза "ако нещо стане първо ти ще го разбереш". след два дни отидохме на купон у този наш общ приятел и се напихме и танцувахме ,но забелязах че тя постоянно танцува с него и начина по които се държат за ръцете. аз съм на 29години вече и ми е ясно каде хварчат изкри. направих се че незабелязвам и се прибрахме. на следващия ден тя доиде в нас и стояхме заедно ,тя ми каза че е уморена и още неадекватна и че ще се прибира!!! аз и казах да си варви у тях и да си легне.но тя се е прибрала и се издокарала за да излиза с нашия общ приятел.аз и звана ,тч не вдига??? претесних се за нея и звъннах на маика и ,а тч ми каза че е излязла :( това вече потвърди ревноста от вечерта на купона и разбрах че е с него. Тя ми звънна и ме лъже че е с една неина причтелка ,която била скъсала с гаджето си,но аз вече знаех и усещах всичко. Тя ми каза че ще говорим на сутринта. и отогава не ми вдига,не ми отговаря на смс,феисбоок никаде. Това направо ме сасипа , всеки ден ч санувам , мисла за нея всяка секунда, тя е всичко което сам искал. но неразбрах защо сам я загубил "това ме убива всеки ден" знам че ме излъга и нарани , но искам само да ми каже защо го направи по този начин,след като се борише за мен и аз и дадох шанс като 4овек. сега търса лицето и навякаде ,оглейдам се всеки ден с желание да поговорим като възрастни , но няма смисал. Аз сам зодия Рак и сам много чувствителен и всичките ми приятели го знаят, и ме подкрепят. но все още немога да се изправя. Тогава започнах да мисла за себеси " започнах да спортувам и да обръщам повече внимание на семеиството. Те винаги са готови да ти подадат ръка и да те изслушат. сега сам вече по добре свалих около 10кг за 1 месец. сега сме 29.04.2013г. Та Хора това което ще ви кажа е че колкото си по добър с някого ,толкова повече страдаш след като ти забият нож в гърба, така 4е обръщаите внимание на себе си и после на останалите защото ,ние сами си ги слагаме пред нас и в последствие се самозабравяме че трябва да живеем в нашият собствен живот. а не да правим всичко за някой и като се възгордее и лети нависоко ,те загърбва и се възползва от добрината ти. И за последно ще кажа само едно" по добре е да обичаш и обичта ти все ще се върне рано или късно , но винаги се връща.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 6c74568be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Какво да Ви кажа. След 2 годишна връзка, прекрасна.... ми направиха мозъчна операция и бях зарязан без никакво обяснение... Няма обаждания, няма смс-и, нищо. Ей така. Как се преживява нямам идея. Хем здравословно, хем психически съм тотално сринат. Алкохол, приятели помагат, макар, че алкохола играта ми разказва. Но остане ли човек сам усмивката изчезва от лицето му, не може да се спи, не може да се яде.... Грозна работа. Но какво да се прави, такъв е животът... Всеки казва, че е за добре, може и така да е, но времето просто спира....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 дни
hash: e0545b0212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Бях във връзка две години с първата ми любов, но се появи друга и се разделихме, с месеци стоях с подпухнали очи, питайки се
"Защо се получи всичко това, а твърдеше, че обича само мен", трябваха ми 6месеца, за да вляза в нова връзка, но тя не се получи, защото не можах да запълня празнотата, която чувствах.
Бяха минали 10месеца, когато се запознах с ново момче, което градна вниманието, бях се поотърсила леко, но все още мислех за бившия си, но реших да поема риска.
Ходих с новото момче, но още мислех за бившия си ( 2-3 месеца ), но новото момче успяваше да ме разсейва, харесваше ми и в един ден просто спрях да мисля за миналото си.
Преживяването е трудно, допреди малко е бил част от живота и сега трябва да продължиш без него.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: ca1ffb5f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Зачетох се в историите ви, но колкото и да ви е било трудно, моето направо е ад, защото освен 10 години заедно с жена, куп преживявания, бурна и страстна любов, семейство, дете и накрая... тя започна да изневерява, да се държи зле и да иска развод, което и се случи. Вече изминаха 6 месеца и макар да не е както беше в началото още боли, още кърви сърцето и най-вече за детето ми е вътрешен ад.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 628496f89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Аз едно нещо не мога да разбера - защо хората винаги автоматично свързват раздяла=провал и с негативни мисли.
Защо се придава някакво значение на раздялата? Тя се случва, чисто и просто, защото двама човека не са подходящи един за друг => раздялата е шанс те да открият щастието поотделно.
Хора има различни, двама души опитват връзка, ако в един момент има някакъв проблем, разделят се и това е. Иска се упоритост, вяра, че ще срещнат друг човек, който ще ги прави щастливи. Чувствата не бива да ръководят човека така силно. Безотговорност към самия себе си е да се оставиш да страдаш, без да си мръднеш пръстта да се опиташ да си подобриш състоянието.

Как се преживява? Започваш нещо ново, намираш някакво хоби, излизаш по-често с приятели, ПРИЕМАШ, че е нормално да страдаш, плачеш си преди заспиване, БЛАГОДАРЕН си за спомените, и ВЯРВАШ, че ще откриеш любовта отново! И най-вече, обичаш себе си и не се предаваш!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 122fa6652b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Подкрепям н. 31. При мен дори се случи така, че 2 седмици след като скъсах с първия си приятел се запознах с любовта на живота си!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f816322c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Здравейте, аз съм момиче на 23 години. Имах връзка около 2 години и се разделихме, защото той вече не ме обичал? Минаха 10 месеца вече, а дори и грам не съм го забравила. Чувствата ми към него са същите, каквито бяха и преди. Въпреки че аз се боря да го забравя, но не се получава - излизам с приятели, гледам да се забавлявам, постоянно гледам да съм заета с нещо само и само да не мисля за него, но не се получава... и все още го обичам. Не знам до кога ще трае това, но се надявам в най-скоро време всичко да се приключи. Успех на авторката, въпреки че толкова много време е минало от поста й.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6e1c5bd349
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Няколко пъти започвам да пиша за своята история, разревавам се и изтривам всичко, толкова унизителни и срамни за себе си моменти преживях и толкова ненормална се чувствам, че не съм сигурна дали някога ще успея да преживея последствията от тази раздяла. Преди 6 месеца окончателно приключи 5 годишната ми последна връзка, със сигурност не е като да съм загърбила всичко и да съм си стъпила на краката, но с всеки изминал ден и дистанцията на времето осъзнавам, че всъщност не страдам, защото много го обичам или съм обичала този човек. Мъчно ми е по-скоро за мен самата, по-скоро оплаквам себе си и факта, че съм била безумно глупава и наивна да му се доверя и да се отдам цялата, без да ме заслужава. Както бе цитирана Кари Брадшоу в статия на подобна тема, „Теб познавам от 4 месеца, а себе си от 40 години. Аз съм си по-близка". Знам, че ще се съвзема някой ден, надявам се да е по-скоро, до тогава смятам да оставя самосъжалението и мъката да се леят на талази, за да имам някакъв шанс някоя сутрин да се събудя нова.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 071ab66b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   До номер 19, 20, 21 - Аз съм номер 18 продължих в смисъл че се събрах с др момиче свясна е много, сериозна, и смея да твърдя че след известтно време я обикнах.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2c40eb4694
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Истината, драги гости е, че за да ни мине трябва всички дружно да се напием

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e04774fa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До номер 32 само едно въпросче, ти да не си от варна?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 44ff323ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Имах четеригодишна връзка, в началото всичко беше страхотно, после загубих родител, тя реши точно в този труден момент да ме зареже, после я връщах, пак си тръгна. Явно трябва много да държа на нея за да искам пак да е до мен? Съвет да дадете?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1c83f94451
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Имах 3 годишна връзка с момиче, което мн обичах и държах на него и държа... разделяхме се 100 пъти и все се сабирахме, винаги тя ме оставяше и се връщаше, помагах и постоянноо за всичкоо говорих и исках да се справи с проблемите, който имаше с родителите си, тя все разправяше, че не можела да обича и не искала, 2 дена обича 2 дена се чуди и така 3 годиниии станахме мн добри приятелии, тя ми стана най-близкия приятел пред, който се отварях, както към никой друг и дойде един момент когато се скарахме за поредната простотия и тя ме заразя за пореден път, тя просто е такъв характер мн горделива и се прави на непукистка, 2 седмиции не ми говории. Аз тъкмо си бях намерил квартира в нейния кварта и започнах да я забравям, когато в един момент докато си ядох на улицата тя дойде и ми се изправи срещу мен и ми каза "ти май не ме видя " фръцна се и продължиии, а ми обесняваше, че ме мразела и не искала да ме видии и така аз я поисках пак.... след 2 седмици някъде с 100 зора я накарах да говорим и разбрах. че си има приятел, за който ми каза, че се занимавала просто така секс и еи така, когоато го чух веднага заминах да се срещаме и срещнахме се усетих докато я докосвах, че не и бях безразличен имаше някуде там вътре нещоо, но имаше глям яд към мен и искаше да продължи напред и каза да я оставя малко да си поизбистри не6тата, аз и казах ок, но когато проверих феисбука видях, че е обвързана с някакъв тип, а тя мн мрази тея показности... тя ми говори едно после друго и най-накрая ми вика не ми се мисли да става квото ще кеф ми е с оня щото бил различен човек и секса бил тръпка... Тя по принцип е мн своеволна, но новия който си е хванала е някакъв болен ревнивец, щом дето са от 2 седмици заедно е започнал да я проверява за смучки, да крещи на хората, които я заглеждат.. ужас... аз въпреки всичко и казах да мисли като тръгва с такъв човек, щото той явно е хлутнал по нея, а тя ми вика че си правила кефа и не и се мисли мн мн и ходила там при него, щото съквартиранта му бил красавец... предупредих я да не си играе с чувствата на хора, който не са мн наред ментално, единия ден коагто беше при него аз и звънах няколко пъти, тя ми вдигна и ме направи на 5 стотинки и оня отзад се чуваше аз избеснях и му намерих феисбука и му писнах да внимава с ква жена се занимава и му звънах оня кат изтрещя започна да псува, да заплашва с убиствоо с какво ли не аз му казах да внимавва просто, щото не я познава и казах че няма да се занимавамс тях и тва е... по кънсо вечерта към 1:30 тя ми звънии и ми вика, че не знаела за какво ми звънии после я разпитах и ми каза, че оня след като съм се обадил си изпотрощил цялата стая и 2 часа го била успокоявала да не идва да ме бие.... аз направо и казах, че са от 2 седмици заедно и се познават от месец има няма и такава ревност... е ненормална и може някой ден да я посбие тя се замисли... на следващия ден пак говорехме и тя все едно не искаше да ме чуе и отиде при него правили там мега якия секс щото видиш ли той мн я обичал и бил опасен, а е 70 кила има няма мега комплексаря аз го видях, замалко да го набия ама се отказах... и след като ми каза, че си бил нормален и нищо му нямало аз и казах сбогом и не съм си говорил с нея оттогава... Всяка вечер си мисля много за нея, но честно как можа да ме смени за ебаси прошляка по малък е от мен, държи се като селски бек, всяка втора дума му е псувня... Но тя там като ходила не мислила за нищо един вид бягал от проблемите и които я гонят, докато аз един вид съм я спарвал щото съм искал да и помогна да си реши проблемите... Ебахти колкото повече мислиш доброто, те повече се ебават... Мамка му липсва ми тая кофа, много ми е трудно да продължа, защото тея 3 години се сраснах с нея спрях да излизам с приятелите на нея споделях всичко, както и тя на мен иначе дам докато бяхме заедно съм я хващал мн пътии да се зарибява с типове, даже бях разбрал, че се е натискала с някакъв изобщо, но тя ми се извиняваше и аиде секс, и аз прощавах... Сега съм измислил какво да правя и знам, че не беше за мен въпреки всичко ми липсва много, всеки ден си мисля мисля.... КОГАТО СИ дал част от теб на някой друг дори той да не го е заслужавал... чувстваш празнина и да започнеш нов живот е трудно, но е единственото решение и между другото винаги съм вярвал, че ако намеря път към това да я разбера и да и помогна, ще открия страхотен човек, но просто някой хора са счупени механизми и ако сами не искат да си помогнат, колкото и да им говориш и подкрепяш те няма да осъзнаят това, винаги когато съм искал да бъда искрен с нея тя ми е викала, че съм като майка й... един вид не и се мисли ей тъй да не се натоварва, живее си като лека жена с тоя оня и след ей такива филми идва период на някаква депресия, чувства се празна и още по-зле.... такива периоди е имала и преди щото съм я разпитвал... Просто трябва човек да започне отначало и да види, че живота не трябва да се губи за хора, които не искат сами да си помогнат и не искат да бъдат обичани защото ги е страх от това да не бъдат наранени... защото точно тези хора поради вътрешните си психологични проблеми раняват другите без да им пука.... Хора благодаря ви, че писахте, много е добре да знае, че има и други хора в същата позиция.... Препоръчвам ви да прочетете "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай тази книга тя ми я подари и ето пак се сетих за нея :D ужас
Нещата трябва да се приемат по-философски и стегнато да направи човек това което смята, че ще му възвърне самочувствието и увереността и чак когато е превъзмогнал собствената си слабост и страх от новото начало, когато наистина си осъзнал поуките от провалените отношения и си ги превъзмогнал тогава е добре човек да почне нова връзка, иначе според мен винаги ще товари новия човек с греховете на стария и страховете... Аз мисля, че може би 2 месеца ще ми стигнат, засега са минали 14 дена и съм малко по-добре но всяка вечер ми се насълзяват очите, нищо че съм мъж, просто да си сам боли но няма как, щом си е тръгнал от живота така човек, значи той не те е ценял, а няма смисъл ти да боготвориш някой, да го смяташ за най-близкия си човек, а той теб за поредния.... това е просто вътрешна нагласа в самия човек и фантазиите и изкуствения образ, който е обичал.... Благодаря ви и стягайте се, не се отчайваите, вярвайте и живота ще ви даде, стиснете зъби и ще намерите щастието, просто не се отказвайте дори понякога да си мислите, че сте сам на света, не е така има още много хора така прсото се стегнете и се борете със слабостта....

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2dd34a8649
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   На всички във форума, като човек (смятам всеки може би ще мине) съм минал по този път, съм разбрал отговора, поне за себе си.
Не е нужно да анализираш връзката с едно живо същество по времето на нея или след като тя приключи.
Важното е ако ти е даден дар да обичаш, просто да обичаш, безпрекословно.
Това е достатъчно.
Тези същества, които съумеят да осъзнаят любовта ти, може би ще ти отвърнат с любов. Тези, които не осъзнаят любовта, или не я разбират или не са готови да ти я предоставят.
При всички положения, смятам, че достатъчно е да отдадеш себе си и да обичаш.
Няма по прекрасно нещо от това на този свят.
Последствията от тази най-силна емоция понякога те съсипват, но може би това е цената.

Ако си падал веднъж, летял си.
:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9ace704ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   До 39:
Съчуствам ти за загубата. Съвет едва ли мога да ти дам, не знам историята ти, каква е причината за раздяла. Просто от личен опит знам, че понякога ние хората сякаш стоварваме вината за всичко върху половинката си - не търсим просто състрадание, а нещо като обяснение, може да се каже, че му държим сметка за случилото се. Не мога да го опиша много добре с думи, но нещо като: "На мен ми се случи, на теб не е, аз съм по-изстадалия и ти колкото и да ми съчувстваш - никаква полза от теб". Ако се получило нещо подобно при вас, мисля, че е възможно да започнете отначало. Ако тя е усетила, че не се справя с постоянния натиск и упреците ти, можеш да преосмислиш нещата и да и го кажеш. Просто трябва да мислиш за вашето съвместно бъдъще, въпреки всичко. Загубата на родител е най-тежкия момент в живота на почти всеки, но е неизбежен момент.
Ако пък раздялата е заради друг или заради някакви финансови проблеми, по-добре да не се измъчваш, а да се радваш, че навреме сте се рзделили. Но винаги откровенният разговор помага и решава 90% от проблемите (и жените обикновено обичаме тези разговори). Най-важното е ти и тя да знаете кой какво е очаквал и кое го е разочаровало. Успех ти желая!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e628422a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   43 що е то откровен разговор - който жените сте обичали? :)
Истината е че жените много по-често прибягват до раздели при появил се "студен вятър". Наскоро някъде тук бях чел нещо много разумно, което звучеше, че възрастните хора за това имат здрав и дълголетен брак, а именно защото не хвърлят счупеното а се мъчат да го залепят. А в днешно време... първите финансови проблеми, първите сътресения и хайде друг човек или глупава идея за "нов живот отначало", което практически е невъзможно.
И мисля че това нещо си е за вас, а не за тези които зарязвате, характера, маниерите, това което уж изхвърляте, рано или късно ви връхлита с пълна сила.
Имам една такава глупачка която наблюдавам, собствената ми уж пораснала 29 годишна сестра.
Обичаше много едно момче, той нея също, обаче май на него му дотегна от нейните игрички и си спретваха големи скандали редовно. Тя нали защото е много горделива реши да го разкара, казвайки че той не бил за нея, бил безперспективен, бил досаден, бил не знам си какъв и държеше всички да се съгласят с нея за да получи съчувствие и сила да го разкара. И да получи го, да разкара го, но това не намали болката и. След него искаше да намери някой, който да я носи на ръце, да бъде принцеса, защото това заслужавала. Намери и какво от това? Човека я водеше в чужбина, дрешки, парцалки, позволяваше и всичко, хайде и за рожденият и ден и хубава за българските стандарти кола и колкото повече и даваше, толкова повече се влошаваше емоционално.
Един ден идва при мен и ми казва какво я мъчи. Да давал и този всичко, да била доволна, но не и щастлива. Липсвал и погледа на онзи, който беше наричала нехранимайко. Решила един ден да му се изфука колко се е издигнала. Облякла най-скъпите си дрехи, с колата и баш там, където се очаквало да го засече. И така ден, два, седмица, докато не му натрие носа. Искала да го боли, като питах защо, не знаела. Нищо логично, след 2 годишна раздяла, тя вместо да си живее живота, решила да го боли човека, не стига че го заряза заради глезотия, че и сега да и е длъжен.
Обаче какво става? Среща го. Бил любезен. казал и здравей и толкова, а тя чакала драма, чакала да и клекне в краката и да реве. И тя тича при мене и реве, късало и се сърцето, ама реве при мен, защото съм уж семейство, аз трябвало да и разбера положението. А истината е, че тича да реве при мен, защото нали тя е безчувствена, горделива и не може да се излага пред приятелките си, не може да понесе сега да се излага, нали е принцеса.
Не след дълго го заряза и богаташа когато мина на силни приспивателни, защото вече се мъчеше и с него. И както казваш номер 43, след " откровен разговор" в който му казала че той изневерява и че не му вярвала повече, разкарва и него. Разбира се и тук няма нищо откровено, просто цели да е отговорен той за случващото се. Той после идва при мен, държи се човека за главата, вика какво и става на тая жена, бачкам като луд за да има всичко, да създадем семейство, а тя ми вика че съм и изневерявал.
Както и да е, минало заминало, отново излязла според нея чиста с вирната глава от поредната връзка, съсипана емоционално. Решила да звънне на онзи нехранимайкото, а пък той човека пак бил много любезен, но очевидно незаинтересован и пак рев в и тръшкане.
Няма и месец след това този не бил красив, онзи не бил подходящ, от връзка във връзка се довърши. Сега страда от куп неврози, гълта по една шепа хапчета и не разбира защо бог я е прецакал толкова много. Има сега някакъв до нея, който е кръстоска между слугиня и душевен одушник.
Не работи, издържа я този, давам и пари аз, а тя независимо че получи толкова уроци, пак се мисли за принцесата покрай която трябва да се въртят всички и да и угаждат. Е питаш ли какво бреме е това за мен, за всеки който е до нея, за родителите ни които се поболяха гледайки я как сама съсипва живота си?
И да боли ни всички за нея, за това че не може да изкара няколко месеца без някаква авантюра, без човек до нея, да си даде равносметка за трагичният си живот който води и то заради собствените и грешки. Не, няма да направи равносметка никога, както никога няма да остане сама без партньор, защото това значи че сама ще трябва да е виновна за себе си и щом сега се нагълтва с хапчета, представи си какво ще стане тогава.
Така е с днешните жени за съжаление, много малко поемат някаква отговорност, което както казах не е проблем на мъжете които са зарязали или ще зарежат, а личен техен, което ще разберат след много време.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a69997a669
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Аз съм момиче и на скоро реших да се разделя с приятеля си. Да не е същото, но според мен всички млади хора трябва да осъзнаем, че заробването в дадена връзка на такава ранна възраст е грешка. И аз си мислех, че ако се разделим няма да мога да го преживея или да продължа без него, но това е просто едно много грешно мислене. Просто в един хубав ден, реших че няма да съм зависима от никого, че ще се съсредоточа върху себе си, и върху собственото си развитие, което мисля, че на тази възраст е едно от най-важните неща. Друго важно нещо е да си живееш живота, да общуваш с различни хора, да се виждаш със стари приятели, да купонясваш, защото сега му е времето. А истинската любов ще дойде когато си наистина готов. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0dccf638d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   №45, и какво ти пречи една хубава хармонична, питателна и стабилна връзка на развитието, на купонясването, на срещите с различни хора и приятели, и на това "да си живееш живота"? Според мен, само ако го обърнеш на курвалък и слободия връзката би била някакъв проблем за тебе.

Единственото, за което си права е, да не се опитваш да правиш връзки, преди да си готова за това, и преди да разбираш истинския им смисъл.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f2d0dd2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ех, и аз освен да се изкажа та поне да ми олекне за кратко. сигурно в мен е проблема знам ли случва ми се за 3 път и всеки път ей така изведнъж това не мога да възприема, години заедно и изведнъж довиждане. по принцип съм с хубаво и добро сърце така ми каза кардиоложката :)и все гледам да давам доста от себе си и накрая провал. мен като цяло ме болеше около 1 година при първите две раздели. 1та беше 3 години и приключи когато бях на 20 след това 7 години и сега номер 3 е 2 години. вече съм на 32 и искам да срещна човека с когото да прекарам остатъка от живота в щастие и любов, но ми е трудно да си го представя, защото при споходили те ме случки все по трудно изпитвам привързаност към нов човек, а жените на които попадам все пък са някак вманиачени в мен може би изпускам момента в който трябва да им предложа брак нека някоя девойка се изкаже по въпроса, но аз мисля че ми е това проблема. защото мен ми е добре имам си някой живея си весело и щастливо явно жените си казват ей този ми писна да го чакам и това го има. но друг интересен факт е че по принцип с предните две си останахме доста добри приятели е от начало ги избягвах, защото ми беше тежко, а те на всичкото отгоре веднага влизаха в нова връзка и после ми ревяха по телефона колко са нещастни и как са сгрешили, но при мен нямаше жал да са мислили когато трябва. надявам се и с последната да запазя добри отношения но като мине се надявам се да е по скоро. макар че виждам как това ми създава проблеми при следващите връзки, защото момичетата явно не разбират че чувстата към старите са чисто приятелски а и просто се чуваме чат пат по телефона просто за някоя услуга ако може да си бъдем полезни. та общо взето това е моята история дано не стана много дълга и скучна за четене:). не личи че ми е тежко а в действителност е така, но си повтарям думите на бившия ми шеф'морето е пълно с риби'. аз разпускам с спорт и срещи с приятели, работа и т. н. така че ако сте паднали ставайте и главата горе тежко е но минава.
Забравих да кажа че съм на една две седмици от раздялата

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 03f790a549
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Колко още ще мине преди да намеря любовта? :) Имам 2 деца, обичам ги безкрайно и правя всичко необходимо за тях и по силите ми. обичах майка им също невероятно много, но се разделихме преди 4 години и огттогава съм бил с 2момичета- едната за една вечер, не нощ:), другата за 3 нощи. Всичко ми е нормално физически:), изглеждам добре, работя, умерен и ненатоварващ съм, живея сам, не съм прост изобщо:)))), обаче-никоя не иска вече 3години и да ме погледне. На 27 съм и вече не зная какво да правя с върхушката от любов, която имам в себе си... С майката на децата ми се опитвах да се събера 3години след като де разделихме, но тя си е с един с който ми беше изневерила 2 години преди раздялата:). И го беше крила от мен годините след като се разделихме-да не съм ги утрепел ли и аз не зная какво ли:))))-след като аз не съм се бил с никого през живота си, нито нея съм бил:)Само веднъж мен са ме били мен пиян(не съм пил никога редовно!!! :) и тогава съм я закачил като ме е пипнала в гръб:))). Винаги съм я желал невероятно силно, но тя мен не. И сега какво-? , никоя не ще да ме погледне, стотици хора могат да го потвърдят. Симпатичен, без липса на мъжественост, ами тъкмо напротив, добре образован, работещ не за средства позволяващи му охолство, но напълно достатъчни за нормален живот. Обикновена кола, среден стандарт на живот, собствен дом. как ли не мислех, за кво ли не разсъждавах-висок съм, атрибутите ми са напълно редови и ефективни, :)))), не са забележителни статистически, но са напълно задоволителни(гледах и целия нет:)))), за да го потвърдя:))-колко хора не ззнам си кога, не знам си как, не знам си къде си снели собственоръчно данните или квалифициран персонал им ги премерил:)))), или може би измерил-данните:)))) ). Как ли не се старах да променя ситуацията с майката на децата си, обаче-не, няма как. антибиотика-няма как:)))). Искам да имам връзка, искам жена до себе си-на 20, 25, 30, 35 години:)Може и - 3(3 и половина:))))) ), обаче-те не ме искат. Страдам, но-това е.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 05cd66e7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Аз съм номер 18 - и 35 имам дата за сватба с новото момиче и ме боли , нали за старата пачавра. Всеки да гледа напреде! Г. Г

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 600e850d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   И аз се разделих преди 5 месеца с 2 годишната си връзка. Първите 2-3 месеца бяха ад. С рев ставах, с рев си лягах, а всъщност аз си тръгнах, аз му казах, че не може повече така. Напуснах го защото той ми изневери и дори не се покая за това, каза, че точно тогава, аз съм го била отблъсквала и че сме били разделени. Както и да е, напуснах го, въпреки, че ми предложи да започнеме от нулата и защото знам някъде дълбоко в себе си, че той ще продължи да изневерява. Просто такава му е породата.
Та да кажа за чувството. Първите няколко месеца същински ад, нон стоп само за него говорех, ровех се из какви ли не сайтове да си пиша с кой ли не. После минах в една друга фаза, в която започнах да го мразя, будейки се сутрин и се сещах разбира се, го псувах на ум, а и не само. И така вече 5 ту го обичам и си спомням какви ли не хубави случки и ми липсва та ми иде да умра просто, ту го мразя и ми се иска ако го видя да гу убия и да го нагрубя по на-жестокия начин. Човека си намерил вече друга изгора, живее си живота, аз си страдам по него, аз която го оставих, а той се чудя дори дали си ме спомя още или просто е преминал на другата, а мен ме е изхвърлил като захвърлена вещ? Питам се също така, как може да си бил с някой години наред, да сте си казвали, че се обичате и да сте споделяли толкова хубави неща и в един момент, всичко приклюва и другия си започва нов живот все едно нищо никога не е било??

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6426b1dc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Ще ти кажа как номер50, прехласнал се е по друга, заслепен е от нея и вече не мисли за теб, обаче когато и с нея се случи същото и тя го напусне, тогава ще си спомни за теб, но ще бъде късно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7fd767696b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Аз като мъж ще ти споделя какво ми се случи с мен .Накратко Историята на моя живот.
Първата ми голяма любов пламна когато бях на 19 години - безумно жлюбен в нея.(аз съм си мъжко момче и мъжката дума доблестта и почтеността винаги са означавали много за мен)
Тя имаше пари - аз не.
Една завистлива ку*ка и казала че съм се хвалел колко много пари имала(лъжа)
От тогава тя охладня към мен.
След време си намери любовник. И в един момент ме заряза ей така.
Едва по късно разбрах какво всъщност се е случило и как оная завистница ме е наклеветила , защото ме харесваше , а аз не и обръщах внимание.
Преживях го много тежко. 1000 пъти предпочитам тя да нямаше пари, но да сме заедно , защото наистина я обичах искренно.
Затворих се в себеси. Пих , но не беше достатъчно. Тогава започнах да продавам наркотици за един монопол.
Опасния начин на живот изостри инстинктите ми. Винаги трябваше да съм нащрек. Така се оттръсках от натрапчивата мисъл за нея , въпреки , че продължавах да я обичам.
Минаха 2 години , през които нямах връзка с никакво момиче (не съм гей - просто не търся утеха в мимолетни връзки и секс за една вечер и се гордея с това)
После срещнах едно момиче с две години по малко от мен , с което много си паснахме. Започнахме да се срещаме. Беше ни забавно заедно.
В един момент тя ми разкри , че тяхните са много богати. Нямах проблем със това , но тя започна да ми се налага. Интересно беше - опитваше да ми обясни , че понеже нямам пари , за това трябва да слушам.
Харесваше ми да съм с нея , докато не започваше да говори за пари. Един ден се осмели да ми каже , че съм с нея само заради парите и.
Без капка колебание я хванах за ръката и я изхвърлих от къщи.
Не бях с нея заради пари и никога не съм бил. Дори не знаех , че има когато се запознахме. А щом усетих , че има шанс да се повтори историята като с първата без колебание я изхвърлих. След 3 месеца тя ме чакаше пред квартирата. Влязохме вътре. Известно време ходихме , след което пак я изгоних.
Имам си достойнство и чест. Не мога да търпя да ми се налагат или да ме обиждат за това че съм използвач. За това за да запазя честта си прекъснах тази връзка.
След това бях твърдо решен да си намеря момиче от моята черга.
Минаха още 2 години и това се случи - срещнах най прекрасното момиче на света. Обикнах я още щом я видях. Направих невъзможното , за да я спечеля.
Когато завършихме се сгодихме и заживяхме заедно у нас.
Напусна ме след 3 месеца. Един ден просто се прибрах у дома и нея я нямаше.Оставила пръстена на масата и си тръгнала.
Бяхме заедно 6 години.
Напусна ме . защото съм бил безперспективен. Получавам малко пари.Градът бил ограничен за нея.Отиде в друг град да живее със сестра си на квартира. 8 месеца седя без работа.Единствено са там за да си намерят богати мъже. Те работят за по малко пари и от мен , а имат и наем да плащат.
Сега съм по съсипан от всякога.
След този случай не знам вече как них могъл някога да се привържа или да вярвам отново на жена.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6b0f8d32ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Номер 52,
не всички жени са такива предполагам знаеш, но определено голям процент са такива каквито си описал. Имай предвид, че всеки мъж или почти всеки минава през подобни жени и връзки. Горе главата. Това е лошото, че шанса да се срещне такава заслужаваща си жена и тя да е свободна е малък.

K-Man

 
  ...

1-50 от 95
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker