Искам да си я върна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си я върна...
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 2679 пъти
Здравейте,приятели!
Моля за съвет от четящите тук, знам за сайта от няколко седмици и съм стигнал до извода, че мога да получа адекватен съвет от хората, четящи тук.
Имам брак от 18 години, случвало се е през това време с жена ми да си имаме пререкания и един два пъти да сме си изневерявали, но всичко това е в миналото. Общо взето бракът ни е щастлив и спокоен, без премеждия. Преди близо една година обаче тя започна нова връзка, за която аз разбрах от самото начало и въпреки това тя реши,че е добре да я доизживее. Помоли ме да я изчакам колкото е необходимо, защото искала с мен да остарее. От тогава насам я чакам, опитах се да завържа моя връзка, но нищо не се получава,не спирам да мисля за жена си и това разваля връзката ми. Дайте съвет, ако обичате, какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: faccd7c0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   каква връзка имате изобщо?ТЯ ОТДАВНА Я НЯМА МАЙ

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e21010156d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А бе човек ти добре ли си с главата?Нали змаеш-кой каквото си направи сам и цяло село не може да му го напраеи.Как си позволил изобщо да има друга връзка,а ти да седиш спокойно и да е чакаш да приключи.Каде ти е отишло достойнството.Уважавай себе си,за да те уважават и другите.Прекалената доброта не води до нищо хубаво!Преди да обичаш жемна си обичай себе си!Тя дори и да приключи тази връзка,ще си намери друга и винаги ще е спокойна че има мъж до нея който е обича и всичко и прощава и никога няма да остане сама.Не и давай тази сигурност.Покажи и че си мъж,който има някакво самоуважение.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f13440b4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно в живота е така - единия винаги обича повече и прави компромиси в името на това. Аз изживях същото - след 20 години брак и 2 деца се натъкнах на поредната изневяра - последния път беше доста сериозно - бях изгонила мъжа си от къщи и не знаех какво да правя, защото нещата лъснаха изцяло с всички подробности. Аз също се съмнявах в продължение на 3 години и се измъчвах, но накрая вече всичко стана ясно. той ми се извинява и поиска да се върне при мен, като ми обясняваше, че всичко което е направил не било свързано с мен. накрая реших, че наистина го обичам и сега сме пак заедно, но е много конфузно... Незнам как ще се развията нещата. Аз също се опитвах да завързвам разни връзки, но не се получава, когато сърчицето е свито, освободи се.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 2dfb300897
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът:До номер 2,много си прав,брат,човек трябва да се самоуважава.Бъди сигурен,самоуважавам се,в момента дори живеем в отделни стаи,за да и покажа,че това спокойствие да си има и мен-сигурният,и него-тръпката,не може да го бъде.Нека не е толкова сигурна,че ще я чакам дълго.А що се отнася до това,че не е трябвало да допускам историята им да започне,нима ти би могъл да спреш изневяра?Да поставям ултиматуми?Не ми е в характера,Който иска да е с мен,да бъде,насила никой не карам да стои.
До номер 3,и на мен ми беше обяснено,че това,което прави,не е свързано с мен,и не бива да ме обижда.Просто искала да добие малко самочуствие,да се почуства жива,но като и свърши връзката,ще се върне при мен и няма да помисли за нова.Колко верно е това,което казва,само тя си знае...не е човек,който ще излъже,гледайки те в очите,но все пак...Аз лично засега се настройвам за самостоятелен живот,и ми се струва,че колкото по съм готов за него,толкова повече тя разбира,че това статукво,този триъгълник,е нещо много временно,и тя трябва да реши какво да прави.
Засега чакаме...

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 4e3ec95bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,
историята ти ме впечатли защтото е близка до моята. Ако искаш да обменим мисли, пиши ми на имейл igi271071@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker