Попаднах в игричката му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Попаднах в игричката му!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2485 пъти
ВЛЮБИХ СЕ!
Пред никой неисках да го призная, но това е истината! Влюбих се в лъжец, влюбих се в мъж, който незнае какво иска, влюбих се в човек, който вижда единствено външната ми красота и гледа на мен като на секс-играчка.

Всичко започна преди около 3 години, когато случайно се засякохме в училище. Беше красив.. много, много! На вечерта вече имах предложение за приятелство във фейсбук, което веднага приех. Започнахме да си пишем редовно.. На следващя ден се запознахме и лично в училище. Той не прикриваше симпатийте си към мен.. и така в продължение на няколко месеца контактите ни бяха единствено в социалната мрежа и в редките случай когато се вийдахме в училищните коридори..

Една прекрасна петък вечер с приятелките ми решихме, че е време да поразпуснем, отидохме на дискотека и тои беше там.. Беше красив.. много, много! Към края не вечерта след като разменихме безброи погледи, той доиде и ме целуна.. Това беше най-страстната целувка, която бях получавала. И в този момент разбрах, че трябва да е мой! Но за жалост след тази вечер нещата си бяха по старо му.. отново контакти само по интернет и училище.

Един ден той просто спря да пише.. без причина. Потърсих го няколко пъти, но уви.. отговор нямаше. Реших, че трябва да вкарам в действие моя метод.. да спра да го търся и той да го направи след като му долипсвам.. Ноо отново отговор нямаше.. И така месеци наред. Един прекрасен слънчев ден той се сети за мен и всичко започна от начало (отново имаше уговорки за срещи, кафета, барове и т. н), но нищо от това не се усъществи и след месец чат-комуникаций отново всичко приключи по същия начин. И така тази случка се повтори още два пъти..

В началото на това лято всичко за пореден път започна отначало и въпреки, че имам едно на ум за него немога да устоя да не се хвана отново и отново. Чара му е като сладка отрова!! Отново започнахме да си пишем редовно, отново уговорки и най-накрая последва първата ни среща. Среща чакана три години! Отидохме у тях, пихме вино, говорехме си и наусетно бях в леглото му. В изблик на страст още на първата ни среща станах негова.. лесна мишена.. Вечерта беше нереално хубва.. незабравима. На другия ден всичко отново беше по старо му (контакти само на смс-и, фейсбук и редки телефонни обаждания). След няколко дни заминах на почивка. Като се върнах се видяхме още веднъж.. Това беше последната ни вечер.. три години - две срещи. Аз съм влюбена, омагъосана от чара му.. готова съм пак да скоча в ръцете му.. и всичко продължава и до днес (редки смс-и, още по-редки телефонни обажания и дни в които "му липсвам" и ми пише хиляди съобщения.. Немога да се откъсна.. той е като наркотик, опиташ ли веднъж.. неможеш да спреш. Осъзнавам, че си играе с мен, но предпочитам да съм играчка, вместо да не участвам по никакъв начин в живота му..

Никога няма да разбера какво знача за него, защо години на ред губеше и си връщаше интереса към мен. Защо забравя, че съштествувам, а ме ревнува зверски от мъжете с който излизам.. Защо след като спра да му отговарям на мейлите и смс-ите започва да тича след мен и в мига когато усети, че отново съм "негова" ме оставя на страна.. защо, защо, защо..??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 93bf32f9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Твоя любим е хитър мен, добре познава женските оръжия и борави с тях. Най-големия му кошмар е да бъде красив мен оставен на сухо от някоя патица или с някоя грозница. Поради тая причина си има десетки патки като теб, които редовно пасе с есемеси и чрез нета. Ако някоя овца се отдели хуква след нея, замахва вда три пъти с гегата и я връща пак сред другите овце да блее.
Така винаги има подръка някоя тръпнеща мокра слива която да поеме когато на него му се прииска, плюс тва постоянно си вдига самочувствието и истински се забавлява.
М30

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6d3f653522
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   и на него някой ден ще му се върне.. Играеш ли си с някой, връща се... Така че.. не се притеснявай, ами лошото е станало, просто мисли за него като всеки друг, и не му се връзвай, че е доста хитър

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87ab7734e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1, доста грубичко, но пък съвсем вярно. Напълно съм съгласна... ако спреш да му тичаш по дупето, по- добре за теб, защото явно наистина си глупава. Имай малко достойнство, щом за 3 години не си съумяла да му завъртиш ума, няма да стане отсега, особено пък ако винаги си готова да му угодиш. Това е грозната истина, играе си с теб и може би както 1 казва, не само с теб а и с още много други. Не заслужава дори да му пишеш или да отговаряш на обажданията му, а ти буквално тичаш след него.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fa9031e838
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Сама прочети разказа си отново и на глас, това ще ти помогне да видиш историята си с други очи.
След толкова време, 3 години, и никакво развитие, освен че те търси понякога и след това отново всичко е в застой, има ли смисъл да продължаваш да таиш надежди за някакво общо бъдеще?
Според мен няма. Не се оставяй да бъдеш използвана и манипулирана, той не те оценява и заслужава, не си губи времето с такъв човек. Понякога чувствата заслепяват човека, но той трябва да послуша разума, иначе не би оцелял!
Успех, момиче и горе главата, има много хубави хора, както външно и вътрешно, така и в отношенията си с другите хора!
Memento mori

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aadcee89e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уважавай себе си, за да те уважават и другите. Като виждаш как те третира, къде ти е акълът, че не го отсвириш веднъж завинаги? Любов, любов, ама любовта предполага поне уважение и взаимност. Как пък не се оставих да ме разиграват толкова време!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c47b9fdd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за искреноста!
Вашите коментари наистина ми помогнаха да проумея таза абсурдна ситуация, която продължи достатъчно дълго. Искам да кажа, че вчера въпросния човек отново се обади да се уговаря за среща, но аз му дадох да разбере, че не искам вече да съм част от тъпата му игра. Учтиво го помолих да спре да звъни и пише и да ме остави намира за да намеря човек, койото заслужавам и ме заслужава.. След като той отказа с думите " Няма да спра, защото те искам за мен! " [(НАГЛЕЦ)] , беше изтрит и блокиран от всякъде.. Така че гордо мога да заявя "приказката" свърши!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 754488d91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поздравления! Никога не ставай роб на злото като участваш в делата му. Бог да ти помага.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87ab7734e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И от мен поздравления! Дано удържиш на думата си, защото той може би мисли че ще успее да те склони да му тръгнеш по свирката отново. Такива мъже не обичат да губят.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 85cb7c782a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като те е искал само за него, да беше се сетил по-рано... Да беше се интересувал как си, какво правиш, а не като му скимне, да те търси, за да си урежда срещички... Нищо чудно сега да започне да тича подире ти и да търси начини да се докопа до тебе... Казвам го от опит.. Имах един такъв бивш. Месеци наред му тичах по задника, а той все беше недоволен. И като си започнах живота наново, той почна да ме сваля пак.. И до ден днешен е така, все изскача отнякъде и намира начин да се свърже с мен.. подготви се психически за евентуална такава развръзка...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87ab7734e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, това е често срещано. И аз имам такъв случай. Когато си лесна мишена, бягат. Когато обаче видят, че са те изгубили и че ще имат затруднения със спечелването ти, нещо явно им светва и си казват "а бе аз май не трябваше да я изпускам тази мацка" и се започва едно гонене. Такива сме хората (особено доста от мъжете), все трябва да ни е трудно, за да е интересно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker