Хем иска да излезне с мен, хем винаги си измисля абсурдни извинения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хем иска да излезне с мен, хем винаги си измисля абсурдни извинения
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3637 пъти
Здравейте на всички. Първо се извинявам, че ще е малко дълго. Момче на 21 съм. Запознах се с момиче по скайп, не сме се виждали никога. Тя е на 19. Пишем си по 2 пъти в седмицата (в последните дни главно тя на мен пише). И двамата сме свободни и си флиртуваме спокойно по скайп и фб. Проблема е, че си пиша с нея от 4 месеца и още не сме се видяли, защото тя винаги си измисля нещо, което е "неотложно". За тези 4 месеца аз съм я канил 6-7 пъти, което прави по едно канене на 20-тина дена (мисля че не е много натрапчиво). Но ето първият път ми каза, че отива на вила за 15тина дена и като се върне ще излезнем. След вилата болна, после на село за 10 дена, после някакви гости щяли да й идват за седмица-две и нямала време, после не знам си какво... и това говорим лятото. Лятото където ние сме най-малко заети тя се прави, че няма време. Е то какво остава сега като сме на университети и прочие? През тези 3 месеца на лятото докато аз я каня тя все се прави, аз съм си дал телефона 3 пъти на нея да ми звънне като е свободна, защото нямаше да сядам на комп дълго време и нали да комуникираме по друг начин. Първият път тя ми "изгуби" номера по нейни думи. След месец си го дадох пак и този път "забравила", (заради многото й работи на главата) да ми звънне. На третия и последен път, аз я предупредих, че няма да го давам пак тя каза, че обезателно ще ми звънне на следващия ден, за да се видим най-накрая. Е на следващия ден вечерта тя не ми беше звъннала и по фб ми е беше написала, че нямала време заминавала на някъде с техните и нямало смисъл да ме "притеснява".
И аз си казах че повече на тази няма да й пиша, то няма смисъл, защото да вметна когато аз й исках телефона тя каза че не си го знае и не ми го даде. Е извинявайте това ако не са знаци за "оф разкарай ми се от живота" аз съм трамвай. Минаха 5-6 дена и тя ми писа "какво става", лафихме си малко и аз станах. Мина пак седмица и тя ми вика "ей здр, как си, нещо не се сещаш да ми пишеш. "? Ей това вече не мога да си го обясня, за какво да й пиша като се въртим в кръг. И за какво иска да й пиша като тя иска да ме разкара? И понеже се знае от опит, че жените гонят мъже, които ги игнорират реших и аз да постъпя така. На следващия път (4ти пореден, в който тя ми пише), от "тук ли си", за 1 час както не отговарях се превърна в "охх да не ми се сърдиш нещо, защо не ми пишешш... " 6 реда ми изписа за през 20 мин всеки ред. Тя направо се гърчеше, че не й отговарям. Е нали иска да ме разкара сега пък ми реве, че ме няма? После със сестра ми и тя вика "ми щом ти пише, значи иска да те види". От спорове пак аз реших да си попиша с нея и да я поканя ЗА ПОСЛЕДНО... Направих го и пак се почна "ми днеска не могааа" и ми предлага в събота или неделя, че и било най-удобно. Но аз казвам НЕ, днес ще стане стига отлагахме. (защото знам какво ще стане пак ще изникне нещо при нея) И тя тук каза "спокойно ще се видим, само търпение трябва" Е какво търпение цяло лято мина бе ебаси... Исках й номера и най сетне ми го даде вчера и ми вика "ако свърша по-рано между 6-7 часа чакай да ти се обадя, ако не значи няма да стане за днес" И аз викам в 7. 05 аз звънкам ако такова. И тя вика "ако го чуя, ще ти дигна" Е какви подяволите са тия глупости вече? . Е звъннах в 7. 05, тя не ми вдигна(естествено) и към 8 ми прати смс че МНОГО БИЛА УМОРЕНА и не можело днес и да го отложим за друг път. И аз мисля вече да направя така: тя каза, че в събота и неделя и е най-удобно (тя сама си го каза, аз не съм повдигал тема за уикенда), ще изчакам до края на седмицата и ще я викна пак и ако и този път не излезнем, на тази ще й тегля най-голямата майна, която съм теглил на някой.... От друга страна обаче аз съм такъв тип човек, че при мен момиче идва веднъж на 2 години, и не искам да я губя тази, защото искам да пробвам все пак какво ще излезе. Та какво мамка му да направя вече, че да излезна с нея, тя отдавна прекали, но ако й се скарам нищо не печеля... Плс ХЕЛп :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d6990ebdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпи, момичето си има приятел - истината е, че те е взела за другарче и изобщо не иска да излиза с теб. Събуди се, търси си приятелка в реалния живот

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 42589df67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разиграва те и си чеше егото с теб. Пращай я към левия завой, защото ще патиш - повярвай ми.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b1b09e227d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеш да се притесняваш да не си попаднал на мъж, представящ се за жена :) Щом за толкова време избягва преките контакти, нещо не е както трябва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3748d16b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мацката си има някой, не се ли сещаш? и не може когато ти искаш, а когато тя каже. Заеби я тая :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4006490cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виждал ли си я на снимки? Май няма достатъчно самочувствие, че е красива и си мисли, че няма да я харесаш на живо и за това се мъчи да избегне срещата

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd6e5389c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автор: Ествестено, че съм я виждал на снимки. И между другото да мислил съм дали не съм попаднал на някой мъж :Д, но не е защото във фб гледам как от време на време приятелки й пишат "еии мила кога ще се видим" "липсваш ми" и почват да си пишат коментарчета. Колкото до това дали си има гадже - казвала ми е, че няма от много време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 36c6d0bedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оставяй я! Просто почни да общуваш с много жени, както на живо, така и в интернет. Ако някоя те върти, я зарязваш. Има си много други.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2d3f6e7eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моят съвет е да не я оставяш. Според мен щом те търси има интерес към теб. но просто може да е прекалено срамежлива и затова постоянно да си намира оправдания да не се види с теб. Изчакай я и дори да се дърпа още, не й тегли майните, защото това е просташка постъпка. Продължавай с опитите и каквото стане, но не я наранявай като пълен кретен, защото представи си, че си излееш всичко върху нея и ти каже тъкмо си мислех да се срещнем и да се гризеш отвътре после дълго време. Няма смисъл да постъпваш като идиот. Остави я така за уикенда както тя иска, а ако не стане здраве да е...
М18

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 71916a41b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   зарежи я и се запознай с друга приятелка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 36c6d0bedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 7 до номер 8. Бих се съгласил с теб, ако си чатят от 1-2 седмици, но 4 месеца е отдавна ясна работата. Върти те само да си дига самочувствието, може и приятел да си има. И на мен това ми се е случвало, затова просто сега не се занимавам с такива жени.

Моят съвет е да започнеш да се срещаш с много други жени, на живо и по интернет. Излизай, бъди общитетелен, пък нещата от себе си ще станат. Ако някоя ти върти такива номера, просто спри да я занимаваш и това е. Тези типове жени нищо не заслужават!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f081199fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сприятели се някоя нейна приятелка и така може да се подразни и да промени нещо :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd6e5389c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автор: еми хора май няма да го бъде... тя не е влизала в скайп и фб и 100% съм сигурен, че се крие, защото няма къде да бяга, ако я хвана пак да я питам за навън, няма за какво да се хване. И я е страх.. Споко тя сега няма да влиза уикенда сигурно за да се крие, но ще влезне да речем сряда-четвъртък и ЩЕ ми пише след не повече от седмица, защото я познавам вече. Аз няма да каня повече тя достатъчно ме въртя, няма да се заяждма с нея, но ще я направя на 2 стотинки като използвам нейните си начини. Ще ме пита тук ли си, ще кажа да и ще стана. Втория път като ми пише няма да отговарям. На третия път ще ме пита що не й пиша, ще й кажа че не съм видял и ще стана. После евентуално като види че почти ме е загубила, ако ме покани тя да се видим, аз ще кажа "ми ок ще се чуем да се разберем нещо" И като дойде време за срещата ще й кажа "ееее сори няма да мога изникна ми нещо много важно" и така :)
Мерси за тези, които коментираха и се опитаха да ми помогнат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3327e25aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ахахах, авторе, страхотен сценарий си измислил. Но ще я загубиш, ако го следваш. Съгласи се за последно на нейните условия. И се вижте вече, времето е ценно!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9e7b20775f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виж, осъзнай се, тя наистина може да е заета, да има работа. И също какво бързаш, ако я обичаш, ще я изчакаш, какво е това да не я разбираш???
Вместо да си по-нежен, ти я притискаш, има предразсъдъци тя, може да те харесва, но да я е страх. Оправи нещата и й осигури сигурност!!! Да не се страхува!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 53c0cec0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж, отстрани изглежда, че сякаш те мотае, но на мен ми се е случвало да съм на нейното място. По същия начин се запознах с момче по интернет и искахме да се видим. Но от моя страна имаше проблем, защото все нещо изникваше и се видяхме след доста време... Лично аз, ако някой ми е неприятен и спре да ме търси, няма да му пиша първа... Не ми доставя удоволствие нито да разигравам хората, нито да ми досаждат... Така че, щом и тя те търси първа, може да не е безразлична...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd6e5389c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Автор: да и вие какво подяволите искате да направя повече? Това което се изискваше от мен, мисля че го направих. Чаках си спокойно, не съм се заяждал, каних я, каних я и пак я каних, максимално я улеснявах. Какво повече? Да я поканя пак, така ли излиза? за 30ти път? Аз опитах да, сега тва за уикенда я видях във фб и писахме си малко казах й "ти каза, че ти е най-удобно събота и неделя нали? Ами времето е хубаво, искаш ли да излезнем? " Знаете ли какво ми каза тя? Цитирам!!! "ами то може и през седмицата :), щото днес ще мия прозорци в нас".
Този, който й вярва на тази значи е глупак за мен... Аз отдавна знаех че си ме мотае, но мислех че го прави, за да не излезне лесна и предполагах, че ще мине време и ще престане. Явно съм попаднал на момиче с акъл на кифла :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f31dacfd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А ти предложи ли й да й помогнеш с прозорците? :) За да приключи по-бързо и да остане време за навън...
Можеш ли да я попиташ директно дали иска да се види избощо с теб или не иска? Но съмнявам се, че тя сама би ти предложила да се видите, тъй че за отмъщенийцето си не разчитай на това :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd6e5389c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 18 споко питал съм я преди. И знаеш ли какво ми отговори? "Искам разбира се, какво те кара да мислиш, че не искам? " И аз като казах че за 5ти път я каня и все нещо става при нея, тя каза така "ами нещо се разминаваме явно". Разминаването е 1-2 пъти а не 4 шибани месеца нали? Какво повече да направя?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 268e5ee274
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Слушай сега бате ! Исках да напиша "чети сега бате" .
Таз мацка я пращай директно да хваща пътя! Хаир няма да видиш !
Кифличките имат нужда от три типа мъже -
1- СПОНСОРЪТ - спонсорчето клати и плаща сметки, и подаръчета прави (ма са ЦЕНА, разбирай скъпи нещица).
2- ГОДЕНИКЪТ - този персонаж е за пред хората. Купончета, срещички с приятелки - там е той. Чука рядко. Правят се романтични подаръчета , бе романтика...
3- ФЕНОВЕТЕ-ГЛУПАЦИ - тези младежи орбитират около Принцесата, като планетите. Викат ги за услуги или когато Тя няма резервен вариант да си намери нещо по-добро за ВЕЧЕРТА/ДЕНЯ. Ролята им е да чешат егото на притежателя им и да са МЪЖКИ приятелки.
Тази група от млади индивиди си мисли, че има шанс. Подават им се сигнали, дават се надежди. Идва момента в който се разкриват ЧУВСТВАТА към Нея... " ма ние сме само ПРИЯТЕЛИ / нека си останем само приятели "( хахаххаха) И съвсем логично, ако една планета се опита да избяга, се дават още надежди и бонуси ( често дори чекийка, в краен случай - секс).После "ма ние сме само приятели"
В заключение - спонсорчето знае за другите и му е все едно. Той разполага с богата матр'ялно-техническа база и телефона на поне още 3 кифлички (в режим standby).
Официалния не знае за другите , само за "балъците" с които ТЯ е заобиколена.
Балъците мислят че за в играта, за нещо по-различно от вдигането на акциите ( ма друго няма да вдигнат).
Та според мен , ти си мноого далече . Имаш право само да и лайкваш на снимките у фейсбука. Много ясно, че като си спрял да и пишеш ще те "подпичне" тя.
Пиши какво мислиш по тоз въпрос.
С пожелание за много .... Оран Гутанович

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 93a15b217f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   На мястото на автора щях да се откажа от третия опит. Общувал съм с такова момиче, дори приятели не сме били, просто ходихме на един курс заедно и си говорехме през междучасията. Отвратително лигаво и тъпо същество, още от тогава (невръстната възраст 17 години) съм си казал, че такива патки ще ги режа още от началото. Не ми трябваше много за да разбера, че абсолютно за нищо не може да се разчита на такъв човек, но впоследствие се оказа, че един приятел пак от тоя курс, е изпаднал в позицията на автора, със същата тая пача. Много го храних и много му се смях, въпреки че той вече и беше теглил майната. Но пак, беше изгубил месеци от живота си с боклук човек.
А тия, които я "разбират" и викат, че можело да има работа.. четете оправданията й бе хора. Уморена съм, ще мия прозорци... Това не са оправдания на зает човек, а такива на лигава кифла. Спирам, че ми писна. Авторе, опарил си се, другия път като попаднеш на такава, бягай от рано и на далеч. Добре е че все пак си се осъзнал и си спрял да се занимаваш с нея.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c276445eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Бих ти казал така : Спри да я молиш да излезете ако тя се интересува от теб сама ще повдигне темата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker